واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون دانشگاه یاسوج: ارتباط با صنعت از برنامه های اصلی دانشگاه است یاسوج - ایرنا - معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج گفت: توسعه ارتباط با حوزه کاربردی صنعت از برنامه های اصلی معاونت پژوهشی این دانشگاه است.
هجیرکریمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ارتباط دانشگاه با بخش های مختلف جامعه نیز یکی از دغدغه ها و اولویت های این معاونت است.
وی بیان کرد: برای دانشگاه کارآفرین، نوآور و فن آور به ناچار باید این ارتباط دوسویه برقرار شود تا بخش های مختلف جامعه مسایل و مشکلاتشان را مطرح کنند و دانشگاه برای حل این مشکلات قدم بردارد.
کریمی ادامه داد: در همین راستا و در حوزه ارتباط با صنعت، در کنار برگزاری همایش ها و دعوت از شخصیت های علمی، ارتباط با صنعت در درون استان و بیرون از استان از برنامه های اصلی و دارای اولویت بوده است.
وی اظهار کرد: در سال جاری از مدیران صنایع مختلف برای نشست با اعضای هیات علمی دعوت شد و با صنایع و شرکت هایی نظیر صنعت قند و شکر، بخش گیاهان دارویی و پردیس شرکت های دانش بنیان استان فارس و مدیران و مسئولان ارشد سازمان ها نشست هایی در دانشگاه یاسوج برگزار شد.
کریمی عنوان کرد: دفتر نمایندگی پردیس شرکت های دانش بنیان در دانشگاه مستقر هست و به عنوان حلقه واسط بین گروههای پژوهشی و اعضای هیئت علمی برای انجام فعالیتهای پژوهشی مورد نظر عمل می کند.
معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج به بازدید اعضای هیات علمی دانشگاه از شرکت هاو همچنین دعوت از مدیران و مسولان ارشد شرکت ها برای بازدید از دانشگاه و برگزاری کارگاه های علمی اشاره کرد و گفت: امید است مجموعه این کارها بتواند انگیزه ای را برای ارتباط بهتر و محکمتر بین دانشگاه و صنعت ایجاد کند.
وی ابراز داشت: تلاش می شود موانع ارتباط دانشگاه و صنعت را برداشته و به سمتی حرکت کنیم که دانشگاه در دل صنعت قرار داشته باشد و صنعت را به عنوان مکمل دانشگاه شناخته شود.
معاون پژوهشی دانشگاه یاسوج با بیان اینکه در سال های گذشته در کشور به تولید فن آوری توجه کافی نشده است گفت: لازم است در کنار تولید علم به تولید فن آوری نیز بها داده شود.
کریمی به برنامه های حوزه تحت مدیریت خود اشاره کرد و افزود: در دانشگاه یاسوج برای اینکه بخشی از تولیدات علم به سمت تولید فن آوری سوق داده شود نیاز است که مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه راتقویت و توسعه دهیم.
وی اظهار کرد: امسال تلاش شد برای ترفیع جایگاه این مرکز، زمینه ها و مقدمات جذب فن آور آماده شود و به همین منظور کمیته فن آوری متشکل از همکاران هیات علمی دانشگاه و تعدادی از افراد با تجربه بخش صنعت و بازرگانی راه اندازی شد که وظیفه این کمیته تدوین برنامه و سیاست هایی برای توسعه مرکز رشد و کارافرینی دانشگاه است.
کریمی به انتشار فراخوان برای جذب فن آوران اشاره کرد و گفت: از میان افرادی که به عنوان فن آور برای مرکز رشد متقاضی بودند تعداد هفت نفر فن آور از طریق ارزیابی علمی که از سوی کمیته فن آور انجام شد، شناسایی و به دنبال استقرار این افراد در مرکز رشد و کارآفرینی هستیم که چندنفر قرارداد بسته و برخی نیز در حال انعقاد قرارداد برای شروع کار هستند.
کریمی تعهدات دانشگاه یاسوج در قبال این مرکز را یادآور شد و افزود: دانشگاه موظف است برای تقویت و استمرار این موضوع بسیار مهم، حمایت های مادی و معنوی را از این مرکز داشته باشد.
وی ادامه داد: برنامه سالهای آینده و گسترش کارهای این مرکز در حال انجام است.
عضو هیات رئیسه دانشگاه یاسوج بیان کرد: برای پیگیری سیاست پژوهش به فن آوری، تقویت زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری در این دانشگاه در دستور کار قرار گرفت.
کریمی ابراز داشت: در همین ارتباط پایگاههای اطلاعاتی که نیاز مبرم همکاران هیات علمی در بخش تامین منابع اطلاعاتی است راه اندازی و فعال شد.
وی به موانع این کار در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: به دلیل مسایل مالی و وجود تحریم های موجود در سالهای گذشته، این پایگاههای به صورت مستمر و مداوم در اختیار اعضای هیات علمی قرار نمی گرفت.
کریمی این پایگاهها را شامل پایگاههای مهم و معتبر داخلی و خارجی عنوان کرد و افزود: با حمایت ریاست دانشگاه فهرست کاملی از دیگر پایگاه های اطلاعاتی که مورد نیاز بوده ، در حال خریداری است و این مجموعه نیز بر روی پورتال دانشگاه به صورت آزمایشی قرار داده شده است.
معاون پژوهشی دانشگاه از همه دانشجویان و اعضای هیات علمی خواست با مراجعه به این بخش، نقطه نظرات و پیشنهادهای خود را برای خرید قطعی و بستن قرارداد آن در اختیار این معاونت قرار دهند.
6110/7533
11/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]