واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سرلک:دانشگاه پیام نور از برنامه های کارآفرین و خلاقانه حمایت می کند اهواز - ایرنا - رییس دانشگاه پیام نور کشور گفت: این دانشگاه از برنامه ها و طرح های همراه با خلاقیت، فناوری و کارآفرینی حمایت می کند.
به گزارش ایرنا، محمدعلی سرلک عصر پنجشنبه در آیین اختتامیه پنجمین دوره سراسری و نخستین دوره بین المللی مسابقات رباتیک و نخستین سمپوزیوم ملی رباتیک و هوش مصنوعی در دانشگاه پیام نور اهواز، افزود: این حرکت، شروع تازه ای برای دانشجویان پیام نور کشور است و این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی کشور از این طرح ها حمایت می کند.
وی اضافه کرد:بر اساس برنامه وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مجلس شورای اسلامی، این وزارتخانه به سمت حمایت از دانشگاه های کارآفرین و ثروت آفرین حرکت می کند و برگزاری همایش ها و سمپوزیوم های مزبور در چارچوب این برنامه است.
نماینده مردم بجنورد و سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین، گفت: خوزستان دین بزرگی بر دوش ملت ایران دارد و جمله زیبای حضرت امام راحل(ره) که فرمود خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرد به خوبی در اینجا نقش بسته است.
قاسم جعفری با ارزشمند برشمردن برگزاری چنین همایش هایی افزود: چنین رویدادهایی در رشد دانش و اندیشه و زیرساخت های توسعه تاثیرگذار است و می تواند اقتصاد دانش محور را نهادینه کند.
وی ادامه داد: اگر می خواهیم دانشگاه های تمدن ساز داشته باشیم باید همه تلاش کنیم و در راستای پویایی اقتصاد و علم کشور گام برداریم.
جعفری گفت:استکبار در اصل با ایرانی و پیشرفت ایران مشکل دارد و باید در این جهان پرتلاطم و شگفتی که هر کسی می خواهد حق دیگران را بگیرد از حقوق خود در زمینه های علمی، اقتصاد و امنیتی دفاع کنیم و یار مظلومان عالم باشیم که خانواده بزرگ پیام نور در این تمدن سازی حق خود را ادا خواهد کرد.
معاون سیاسی، اجتماعی استاندار خوزستان نیز در این آیین، گفت: خوزستان در حوزه های علم کار و پیشرفت می کند و تمدن جدید در کشور از این استان شروع شده است.
فرج الله خبیر افزود: امید می رود عقب ماندگی های موجود در این استان هر چه سریعتر جبران شود و خوزستان به سمت توسعه و پیشرفت روزافزون خود حرکت کند.
پراوش جانگور از شرکت کنندگان در نخستین دوره بین المللی رباتیک دانشگاه پیام نور از جزیر موریس به نمایندگی از سوی شرکت کنندگان خارجی در آن با ابراز خرسندی از این حضور گفت: از مشاهده فناوری های پیشرفته در ایران متعجب شدم.
پراوش جانگور افزود: ربات های جالبی در این همایش در زمینه های دارویی، شیمی و اپتیک ارائه شده بود و از دیدار ایران به خاطر مردمان مهربانش خرسندم و برای این کشور آرزوی موفقیت دارم.
رییس دانشگاه پیام نور خوزستان نیز در این آیین، گفت: یک هزار و 365 دانشجو در قالب 316 تیم داخلی و خارجی در این مسابقات نامنویسی کردند که نسبت به دوره قبل رشد چهار برابری دارد.
علیرضا رازقی زاده افزود: دانشگاه ها های صنعتی شریف، امیرکبیر، تهران، صنعتی شیراز، مشهد، شهید چمران، آزاد اسلامی و پیام نور در این مسابقات حضور دارند و همچنین کشورهای عراق، روسیه، آلمان، موریس، چین، مصر، کلمبیا، ایتالیا، اوکراین، گرجستان و هند نیز از کشورهای شرکت کننده در مسابقات المپیاد رباتیک هستند.
وی ادامه داد: در مرحله نامنویسی نهایی 175 تیم در قالب 646 نفر انتخاب شدند و 17 تیم از 11کشور جهان با شرکت 46 نفر خود را به این مسابقات رساندند.
وی ادامه داد: این مسابقات شامل هشت لیگ شامل مین یاب اتوماتیک، مین یاب دستی، مسیریاب و لیگ نمایش به عنوان لیگ های حقیقی و دارای ربات و سه تیم شبیه ساز شامل دوبعدی، امداد و نجات و شبیه ساز جنگ بود.
رییس دانشگاه پیام نور خوزستان گفت: 32 داور بین المللی در این مسابقات حضور داشتند که 17نفر از آنها در میادین بین المللی داروی کرده اند.
وی به برگزاری سمپوزیوم یک روزه و فن بازار به عنوان بخش های این مسابقات اشاره کرد و توضیح داد: در چارچوب گزاری سمپوزیوم نیز، 156 مقاله دریافت شد که از این تعداد 47 مقاله شامل 22 شفاهی و 25 پوستر مورد پذیرش قرار گرفت.
رییس دانشگاه پیام نور خوزستان افزود: بخش فن بازار نیز یکی از دیگر بخش های این مسابقات است که در 35غرفه غرفه از 16 استان کشور برگزار شد؛ سه شرکت در این بخش حضور داشتند که مدال آور جهانی هستند.
در این آیین از سازندگان ربات های برتر اعم از شبیه ساز جنگ، مین یاب و ربات های فوتبالیست و ارائه دهندگان مقالات برتر تجلیل شد.
در بخش سمپوزیوم نیز سه نفر در ارائه مقالات برتر شدند که دو نفر از دانشگاه شهید چمران اهواز به نام های محمد مداوا و پریسا سعیدی پور و پیام فتاح منش از دانشگاه آزاد ساری بود.
6084/6125
07/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 233]