تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 26 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اى جوانان! آبرويتان را با ادب و دينتان را با دانش حفظ كنيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1830301755




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- حمل و نقل و چالشهای آن در استان مازندران


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حمل و نقل و چالشهای آن در استان مازندران پایگاه خبری باران شمال در ستون یادداشت خود موضوع "حمل و نقل و چالش های آن در مازندران" را به قلم بهمن صادقی لاریمی انتشار داد .


این پایگاه خبری نوشت : نوروز نزدیک شد و سفر نوروزی و ترافیک فلج کننده در این ایام سال در بعضی از مناطق کشور از جمله مازندران بهانه ای شد تا گریزی هر چند مختصر به وضعیت راههای استان داشته باشیم.
روزی نیست که در رسانه ها شاهد خبر مرگ انسانهای بی گناه نباشیم ،امروز راههای کشورتبدیل به قربانگاهی شده که اگر تلفات دهساله مادی و معنوی آنها را به حساب آوریم به تنهایی از کل تلفات جنگهای دهساله خاورمیانه اگر بیشتر نباشد کمتر نیست حال فرقی ندارد این تلفات در کدام استان و در کدام نقطه از کشور باشد، چرا که همه انسانها باهم برابر و مرگ هر یک از آنها ناگوار خواهد بود.
هرچند در این خصوص مقاله های بیشماری نوشته شده ولی به سرانجامی نرسیده است.
بنده به عنوان کسی که بیش از دو دهه در برنامه ریزی و بودجه ریزی مشغول کار بوده، یکی از مهمترین دلیل آن را عدم رعایت اولویتها می دانم ،به گونه ای عمل می کنیم که می خواهیم همه را از خود راضی نگه داریم .
به همین دلیل پروژه ها را خرد کرده و با تخصیص اعتبار اندک ،زمان بهره برداری از پروژها طولانی گشته ،در نتیجه هزاران میلیارد سرمایه عاطل و باطل بر زمین مانده که بهره برداری مناسبی از این سرمایه گذاری انجام شده صورت نمی گیرد و به همین دلیل امروزتعداد پروژه های نیمه تمام از مرز 3000 گذشته است ، روشی را که طی چند سال گذشته پیش گرفتیم اگر بخواهیم بر همان منوال حرکت کنیم نه اینکه هیج پیشرفتی نخواهیم داشت بلکه پس رفت خواهیم داشت وروز بروز منابع ما کمتر و مشکلات هم بیشتر خواهد شد.
لازم است اولویتهای هر استان تعریف و اعتبارات بر همان اساس تقسیم و توزیع گردد.
اگر در حال حاضر اولویت بیشتر استانهای کشور تامین آب باشد ،اولویت اول مازندران راه است زیرا در استانها ی شمالی کشور محدودیت منابع آبی وجود ندارد یا اگر هم دارد به حادی دیگر مناطق نیست در بخش آب ضعف مدیریتی و عدم بهره برداری مناسب از منابع موجود بیشترمشهود می باشد تا محدودیتها ،ولی در بخش راه با محدودیت فراوانی روبرو هستیم مثل ، آزادسازی زمین ، حمل مصالح ، محدودیتهای اعتباری ، جنس زمین و...همچنین محدودیتهای ترافیکی که در پایان هر هفته رخ می دهد.
مثل یک طرفه کردن جاده های ورودی به مازندران ، هیچ استانی مثل مازندران با این محدودیتها مواجه نیست این کار ضمن اینکه آسایش مردم ساکن در روستاها و کناره های این راهها را باچالش جدی مواجه نموده است قطعا بر اقتصاد حمل و نقل مازندران تاثیر منفی گذاشته است ، جا دارد دستگاههای متولی بخش حمل و نقل مطالعه جامعی دراین خصوص انجام دهند.
مشکلات بخش حمل و نقل به تنهایی توسط اداره کل راه و شهرسازی نمی تواند مرتفع گردد و تا آنجا که بنده اطلاع دارم به طور کلی راه و شهرسازی تقریبا در تمام استانها جزء دستگاههای اجرایی پر تلاش و همیشه در میدان کار مطرح می باشند هر چند این دستگاه هم مثل بقیه نقطه ضعفهایی دارد ولی اگر بخواهیم در این کار فقط آنها را نقد یا سرزنش کنیم غیر منصفانه است هر کسی که با ساختار تصمیم گیری کشور آشنایی داشته باشد می داند که دو مرجع مهم تصمیم گیری در استانها وجود دارد که نقش و عملکرد آنها میتواند تاثیر به سزایی در رشد و توسعه استانها داشته باشد که یکی از آنها شورای برنامه ریزی و توسعه استانهاست که وظیفه سیاستگزاری و اولویت بندی دراستانها را در حیطه وظایف خودشان بعهده دارند و دیگری کمیته برنامه ریزی شهرستانهاست که انتخاب و اولویت بندی پروژه های شهرستانها را به عهده دارند.
هنر مدیران ما باید این باشد که در زمان محدودیت منابع چگونه تصمیمات عقلایی بگیرند و به بهترین وجه به تخصیص بهینه منابع بپردازند وگرنه در زمان فراوانی منابع هرکسی میتواند مدیر باشد و مدیریت در فراوانی منابع کار هرکسی میتواند باشد .
مشکل ساختاری بخش راه در همه جای استان وجود دارد اما با عنایت به شناخت بیشتری که از راه کناره ای ساری - بابلسر دارم میدانم که راه ساری به بابلسر از مسیر کناره ای یکی از مهمترین راههای فرعی استان می باشد که به نوعی گزینه دوم راه ارتباطی شرق و مرکز مازندران به غرب استان است که یک محورمهم و توریسستی محسوب گشته و کمتر مسافری است که از این مسیر نگذشته باشد این راه مناطق پر جمعیتی از جمله روستاهای سید محله ،زرین کلا،لاریم ،کردکلا، انامرز و...و شهرهایی چون ،کوهی خیل ،جویبار ،بهنمیر ،بابلسر و...وصل می کند ،خصوصا در فصل بهار و تابستان جاده فرح آباد - بابلسر که به جاده پلاژ معروف می باشد وبسیار هم پر رفت و آمد می باشد در سه راهی لاریم –زرین کلا، به راه کناره ای متصل گردیده که ترافیک ناشی از آن تلفات انسانی و مادی جبران ناپذیری را به مردم منطقه تحمیل نموده است.
این جاده نزدیک به نیم قرن است که ساختار اصلی آن به همان شکل دست نخورده باقی مانده و از دهها تقاطع همسطح غیرایمن برخوردار بوده و کیفیت آسفالت و شانه های آن بسیار نامطلوب می باشد .
انتظار اهالی از شورای برنامه ریزی و توسعه استان این است که اولویتهای استان را لحاظ نموده همچنین با عنایت به نزدیک بودن سال 1394 و انتخاب پروژه ها توسط دستگاههای اجرایی و فرمانداریها ،از کمیته برنامه ریزی شهرستانهای ساری،جویبار،بابلسر و..انتظار می رود که در انتخاب پروژه ها و تخصیص اعتباردرسال 94 به این بخش مهم و حیاتی توجه بیشتری شود. همچنین اداره کل راه و شهرسازی استان با کمک نمایندگان مجلس در شورای اسلامی از اعتبارات ملی بخش حمل ونقل که اتفاقا قابل توجه می باشد جهت احداث و توسعه راههای استان استفاده نماید. ک/1
2096/6097



11/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 12]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن