تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868445112




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- کدام عروسک ها نوروز به تلویزیون می آیند؟


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کدام عروسک ها نوروز به تلویزیون می آیند؟ تهران-ایرنا- شبکه های مختلف سیما در حال آماده سازی برنامه های نوروزی برای کودکان هستند و در این بین به برنامه های عروسکی توجه زیادی شده است.


به گزارش روز یکشنبه گروه فرهنگی ایرنا، عروسک های مجموعه کلاه قرمزی ، و تعدادی از برنامه های رنگین کمان و گل آموز نوروز 94 به تلویزیون می آیند .

**کلاه قرمزی چه زمان به تلویزیون می آید؟
مجموعه نوروزی کلاه قرمزی و آقای مجری چند سالی است که در ایام نوروز مهمان خانه های ما می شود. این مجموعه در سال های اخیر همواره با اخباری درباره پخش شدن یا نشدنش در نوروز، علاقمندانش را تا آخرین روزهای سال نگران کرده و البته در نهایت به پخش رسیده است و هر سال یک عضو جدید را معرفی می کند که از آن جمله می توان به فامیل دور، پسر عمه زا، آقای همساده، دختر همسایه، دیبی، عزیزم ببخشید اشاره کرد.
شبکه دو اعلام کرده که عروسک گردان ها و صداپیشه های کلاه قرمزی هم اکنون در آرامشی حرفه ای مشغول تمرین نهایی هستند و به زودی ضبط این مجموعه تلویزیونی آغاز می شود.
زمان پخش سری جدید مجموعه کلاه قرمزی در 22 قسمت 40 دقیقه ای از پنجم فروردین ماه اعلام شده است.
حمید جبلی، محمدرضا هدایتی، دنیا فنی زاده، مرضیه محبوب، امیرسلطان احمدی، بنفشه صمدی، بهادر مالکی، محمد لقمانیان، محمد بحرانی، عیسی یوسفی پور، احسان کرمی و ... از جمله صداپیشگان این مجموعه هستند.
«کلاه قرمزی» یکی از محبوب ترین عروسک های چند نسل مخاطبان است که هر سال با اتفاقات تازه ای به تلویزیون می آید تا قصه ای متفاوت از زندگی عادی مردم روایت کند. این شخصیت با صدای حمید جبلی اجرا می شود.

**پنگول و چرا در نوروز 94
برنامه رنگین کمان ویژه نوروز 94، کاری از گروه کودک و نوجوان شبکه پنج است که با عروسک پنگول که صداپیشه ی آن هومن حاجی عبدالهی است و چرا مهمان خانه ها می شود.
عروسک چرا با صداپیشگی آزاده مویدی فرد میان بچه ها محبوب شد. عروسک چرا تا سال 84 در تلویزیون حضور داشت. تا این که بعد از تغییرات در این برنامه عروسک های جدید وارد شدند. بعد از گذشت هشت سال این عروسک راهی برنامه های شبکه تهران شد.
این برنامه در 15 قسمت 60 دقیقه ای ویژه نوروز 94 تهیه و تولید خواهد شد و از نیمه های اسفند ماه نیز تولید آن شروع می شود.
این ویژه برنامه متناسب با حال و هوای نوروز برای کودکان تولید می شود و عروسک های پنگول و چرا به همراه دیگر بازیگران این مجموعه در آن حضور دارند.
دعوت از مهمان، گزیده ای از برنامه های نوروز دهه 60، وله و ... از آیتم های رنگین کمان نوروزی است.

**نارنجی شخصیت عروسکی گل آموز
گل آموز شخصیت عروسکی به نام نارنجی دارد. این شخصیت از سرزمین ناشناخته آمده و تلاش می کند محیط پیرامون خود را بشناسد که جستجوهای او برای بچه ها جذاب خواهد بود.
برنامه ی گل آموز که در شبکه آموزش ساخته می شود شامل بخش هایی از جمله بخش آموزش مشاعره به بچه ها، بخش آشنایی با حیوانات و ... است.
این برنامه با اجرای سارا روستاپور و حامد زحمتکش، تهیه کنندگی سارا روستاپور و کارگردانی قناعتیان در حال تولید است.
فراهنگ**9187**1601**



10/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن