واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیرکل برنامه ریزی سازمان مدیریت: آموزش عالی کشور باید با توجه به سند چشم انداز نظام توسعه یابد تبریز - ایرنا - مدیرکل برنامه ریزی فرهنگی و آموزشی سازمان مدیریت و برنامه ریزی تاکید کرد: توسعه آموزش عالی کشور باید با توجه به سند چشم انداز نظام صورت گیرد.
به گزارش روزیکشنبه روابط عمومی دانشگاه تبریز، غلامرضا گرایی نژاد درنشستی با اعضای هیات رییسه این دانشگاه با بیان اینکه در سه دهه اخیر توسعه دانشگاهی و برنامه ریزی توسعه ای آموزش عالی با توجه به نیاز روز جامعه با مسایلی روبرو است، اعلام کرد: به نظر می آید دردهه های اخیر گاهی این رویه روال منطقی خویش را طی نکرده است.
وی با اشاره به اینکه دربرنامه ریزی ها و توسعه آموزش عالی باید نگاه متفاوتی نسبت به دانشگاه های برتر درقیاس با سایردانشگاه ها داشته باشیم، افزود: دانشگاه های برتر، جامع و قدیمی برند کشور در آموزش عالی در عرصه های ملی، منطقه ای و جهانی هستند که باید برای توسعه همه جانبه این دانشگاه ها توجه ویژه ای شود.
گرایی نژاد با اشاره به اینکه دانشگاه تبریز جزو 10 دانشگاه برتر و دومین دانشگاه کشور از لحاظ قدمت و به نوعی نماد وبرند دانشگاه های کشور درجهان است، گفت: باید باکمک وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و خود دانشگاه برای حفظ و تقویت این نماد و برند تلاش کرد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و آموزشی سازمان مدیریت و برنامه ریزی اظهار کرد: ظرفیت های دانشگاه تبریز به خوبی مشخص کننده این امر است که این دانشگاه همه ساختارهای لازم برای تبدیل شدن به برندی برای رقابت های جهانی را دارد.
گرایی نژاد در خصوص اجرای پروژه های مختلف در دانشگاه تبریز گفت: مدیریت دانشگاه، امور فنی و بودجه برنامه ریزی های خوبی صورت و در اجرا و اتمام طرح ها اهتمام خاصی داشته که می توان به مقاوم سازی ساختمان های قدیمی اشاره کرد.
وی حل مشکلات موجود و استفاده از تجربیات را از جمله اهداف و فلسفه بازدید از دانشگاه ها بیان کرد و افزود: در حوزه های مختلف مراکز آموزش عالی مشکلاتی وجود دارد که باهم اندیشی و استفاده از تجربیات همدیگر می توان برای حل پاره ای از آنها اقدام اساسی صورت داد.
رییس دانشگاه تبریز نیز در این نشست گفت: این دانشگاه در طول تاسیس خود خدمات شایانی برای توسعه همه جانبه درزمینه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی انجام و بسیاری ازمسوولان اجرایی و سیاسی کشور در برهه های فعلی و ادوار گذشته از فارغ التحصیلان و تربیت یافتگان آن هستند.
محمدرضا پورمحمدی توجه دست اندرکاران و متولیان بودجه و برنامه ریزی به این دانشگاه را به خاطر موقعیت استراتژیک آن خواستار شد و افزود: برای اینکه دانشگاه تبریز و 10 دانشگاه بزرگ کشور در بین دانشگاه های منطقه و جهان در عرصه رقابت باقی بمانند، باید توجه ویژه ای به آنها صورت گیرد.
هم اکنون 21 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 40 درصد در مقاطع تحصیلات تکمیلی می باشند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی فرهنگی و آموزشی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به همراه معاونین خود از بخش های مختلف از جمله مقاوم سازی دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی، پژوهشکده فیزیک کاربردی و ستاره شناسی، دانشکده فنی مهندسی مکانیک، آزمایشگاه مرکزی، دانشکده کشاورزی، ساختمان تازه تاسیس زلزله شناسی دانشگاه تبریز بازدید کردند.
آذربایجان شرقی با سه میلیون و 724 هزار و 620 نفر جمعیت، یکی از استان های بزرگ و پرجمعیت شمال غربی ایران محسوب می شود. کلان شهر تبریز طبق سرشماری سال 90 یک میلیون و 695هزار و 94 نفر جمعیت دارد.
1756
10/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]