محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843410768
- پویایی فقه شیعه در تنظیم خانواده از نگاه وزیر سابق بهداشت
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پویایی فقه شیعه در تنظیم خانواده از نگاه وزیر سابق بهداشت تهران - ایرنا - سیدعلی رضا مرندی نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به پویایی فقه شیعه به موضوع نحوه شکل گیری سیاست های جمهوری اسلامی ایران برای تنظیم خانواده و کنترل جمعیت پرداخت.
به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا از مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) مرندی در پنجمین نشست آزاداندیشی و گفت وگوی انتقادی با موضوع بررسی سیاست های کنترل گفت: در آن زمان پاکتی محرمانه مبنی بر اینکه سیاست کنترل جمعیت، سیاست جمهوری اسلامی است به تصویب هیأت دولت رسید.
وی ادامه داد: تنها علتی که نمی شد آن را علنی کرد شائبه این بود که سیاست کنترل جمعیت با اعتقادات مذهبی ما تناقض داشته باشد. قبل از انقلاب در مراکز بهداری قرص های جلوگیری از بارداری توزیع می شد ولی در آن دولتی که من بودم رئیس بهداری وقت درباره وجود این قرص ها شکایت کردند و من آنها را جمع کردم.
وی افزود: آن زمان نامه ای به آیت الله خامنه ای که رئیس جمهور بودند نوشتم و شرایطم را تشریح کردم. آقای هاشمی نیز رئیس مجلس بود و آیت الله موسوی اردبیلی رئیس قوه قضاییه. آنها جواب کتبی به من ندادند و به همین منظور به صورت جداگانه خدمت آنها رفتم.
وزیر اسبق بهداشت ادامه داد: روزی در خودروی آیت الله خامنه ای رئیس جمهور وقت که برای افتتاح شعبه انستیتو پاستور عازم بودند نشستم و موضوع را برایشان تشریح کردم. در تمام طول مسیر راجع به این مطلب صحبت می کردیم و ایشان با اصل قضیه به شدت مخالفت کردند. صحبت ایشان این بود که بدون مشورت روحانیت کاری انجام نشود و شعار زمان شاه که دو فرزند کافی است را زنده نکنیم و این جواب ها از نظر من منفی بود.
* واکنش علما به موضوع تنظیم خانواده
وی افزود: بعد از آن تصمیم گرفتم نزد آقای منتظری که قائم مقام رهبری بودند بروم. آن زمان مرحوم دکتر وحید دستجردی رئیس هلال احمر بود و با آیت الله منتظری در حوزه بودند و روابط خانوادگی داشتند و به محض اینکه بنده اسم تنظیم خانواده را گفتم ایشان گفتند که ادامه نده اما چون با دکتر وحید رفته بودیم نشستیم و بعد از ناهار نیز با ایشان صحبت کردم.
مرندی گفت: آقای منتظری همان جواب آیت الله موسوی اردبیلی را دادند زیرا هر دو در خطبه های نماز جمعه در مورد افزایش جمعیت صحبت می کردند که بایستی همیشه مردم را برای امر افزایش جمعیت تشویق می کردند.
این نماینده مجلس اظهار داشت: تصمیم گرفتم نامه ای خدمت امام خمینی(ره) بنویسم و تمام مسائل را شرح دهم البته سعی کردم که نامه طولانی نباشد تا در حوصله ایشان باشد.
وی ادامه داد: من آن زمان احساس تکلیفی کرده و نگران آینده کشور بودم. اتفاقی که آن زمان در حال وقوع بود معلوم نبود که آخرش چه می شود و ممکن بود عده ای جوان بیکار و بزهکار پیدا کنیم که اگر دین و ایمان محکمی نداشته باشند معلوم نبود چه بلایی سر کشور می آمد.
* پاسخ امام خمینی(ره) به درخواست مرندی
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی تصریح کرد: آن زمان نامه ای خدمت حضرت امام (ره) نوشتم و دو موضوع جمعیت و بچه هایی که دچار عقب ماندگی ذهنی هستند و برای خانواده هایشان مشکل ایجاد می کنند را مطرح کردم؛ با اینکه اصلاً انتظار جواب مثبت نداشتم اما پاسخ ایشان مثبت بود.
وی افزود: شاید این کم ظرفیتی من را نشان می داد و وقتی حضرت امام (ره) پاسخ مثبت دادند این جواب را به کسی نگفتم زیرا فکر می کردم ایشان نباید چنین پاسخی می دادند. آن زمان مسئولان درباره تصمیماتشان با حضرت امام (ره) مشورت می کردند و ایشان پاسخ به چندین نامه را یک جا می داد.
وی افزود: در آن زمان ایشان فرمودند که مطلب جمعیت مطلب مهمی است و باید به آن پرداخته شود و توصیه ایشان این بود که در رسانه ها و دانشگاه ها راجع به کنترل جمعیت بحث شود. در واقع این چراغ سبزی بود چرا که حضرت امام (ره) حرف آخر را باید می زدند و یادم نمی آید کسی مخالفتی کرده باشد و بعد از آن رسانه ها به طور گسترده شروع به پرداختن به این موضوع کردند. دانشگاهیان نیز زودتر از این بحث را شروع کرده بودند و بحث جمعیت جای خود را باز کرده بود.
* تنظیم خانواده در چرخه تصویب
این نماینده مجلس ادامه داد: آن زمان نامه ای به دولت وقت نوشتیم و خواسته های خود را در مورد تنظیم خانواده بیان کردیم، بعد از آن دوران کار من در سال 68 به پایان رسید و وزیر بعدی آمده بود. این لایحه به مجلس رفت و پس از تصویب شورای نگهبان تأیید شد.
مرندی گفت: خلاصه کلام اینکه مسئله جمعیت به علت مشکلاتی بود که در کشور وجود داشت. در دولتی که این بحث را مطرح کردند آنچنان وزرا آراء منفی در پاسخ به من گفتند که من فکر نمی کردم غیر از خودم کسی رأی مثبت دهد اما اکثریت آنها با وجود مخالفت بیانی رأی مثبت دادند. همه آنان مشکل را درک می کردند منتهی نگرانی همه از این بود که نکند مسئله جمعیت خلاف شرع باشد.
وزیر اسبق بهداشت تصریح کرد: اکنون مطالعات جمعیت نشان می دهد که کاهش رشد جمعیت بلافاصله از همان زمان شروع شده بود. این لایحه برای قانونی شدن باید به کمیسیون های مختلف مجلس می رفت و پس از بحث و بررسی تصویب و در نهایت به تأیید شورای نگهبان می رسید. بنابراین این مدت حدود 3 سال زمان می برد هرچند مطالعات نشان می دهد که به محض آنکه مردم متوجه شدند که موضوع جمعیت خلاف شرع نیست کنترل آن آغاز شده بود هر چند که جمعیت شناسان معتقدند کنترل جمعیت زودتر از آن نیز شروع شده بود.
مرندی افزود: به نظر من اتفاقی که افتاد نشان دهنده پویایی فقه شیعه است.چیزی که کاتولیک ها راه آن را برای همیشه بسته اند. وقتی سازمان ملل جایزه جمعیت را به من می داد خبرنگاران زیادی دنبال این بودند که من از خودم قهرمان بسازم. من در پاسخ به آنها گفتم که به نظر من این موضوع به روحانیت شیعه برمی گردد که با فقه پویا در زمان های مختلف بهترین تصمیم را اتخاذ می کند.
این نماینده مجلس گفت: مقام معظم رهبری اکنون فرموده اند که کندی رشد جمعیت کشور ما را به شدت تهدید می کند و بنده با اینکه آن زمان مسئول جمعیت نبودم اما چون در شروع این موضوع نقش داشتم احساس گناه می کنم؛ با اینکه جمعیت شناس نیستم اما ناراحتم که چرا آن رصدی که ایشان فرمودند را انجام ندادم و با اینکه امام مشکل شرعی برای این قضیه نمی دیدند اما احساس گناهش در من وجود دارد.
* آغاز تبلیغات برای کنترل جمعیت
مرندی ادامه داد: پس از اینکه امام دستور این مسئله را دادند تعداد زیادی از روحانیون از اقصی نقاط کشور این را به عنوان نکته ای مثبت از حضرت امام(ره) تلقی کردند و هیچ کس مخالفتی نکردند. بعد از آن بلافاصله سمینارها شروع شد و آن قدر نظر مثبت در این رابطه وجود داشت که کمتر کسی را می دیدی که نظر منفی داشته باشد. شاید چون نظر خودم مثبت بود منفی ها را نمی دیدم اما تا آنجا که به خاطر دارم بحث منفی در این رابطه وجود نداشت.
وزیر اسبق بهداشت تصریح کرد: آن زمان دانشگاهیان سمینار می گذاشتند و موافقان را دعوت می کردند بنابراین همه مشکلات را دیده بودند و می خواستند حل شود. وقتی که حضرت امام (ره) مطلبی را می گفتند کسی عکس فرمایش نظر نمی داد.
وی افزود: یادم می آید که در زمانی حضرت آقا رهبر شدند دوباره وزیر شدم؛ آقای مقدم که در بیت مقام معظم رهبری مسئول روابط مردمی هستند 2 بار در زمان های متفاوت به من گفتند که مخالف کنترل جمعیت هستند. به دلیل اینکه این موضوع برای من نگران کننده بود و نمی خواستم کار خلاف شرع انجام دهم هر دو بار به سرعت خدمت حضرت آقا رفتم و به ایشان گفتم که بنده سکته قلبی کرده ام و پایم لب گور است و معلوم نیست تا کی زنده بمانم؛ اگر ذره ای از این موضوع دل چرکین هستید بگویید که آن را منتفی کنیم. خدا می داند که ایشان گفتند تو کار خودت را بکن.
وی ادامه داد: آن زمان که حضرت امام (ره) با بحث جمعیت موافقت کردند تنها کسی که بیشترین بحث را با ایشان داشتیم حضرت آقا بودند و می خواستند که حتماً با روحانیت مشورت شود تا شعارهای زمان شاه تکرار نشود. مادامی که من مسئول جمعیت بودم نیز اجازه ندادند شعارهای آن زمان زنده شود. تمام مراجع کنونی آن زمان در مرحله مرجعیت نبودند.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی اظهار داشت: حضرت آقا نیز در فرمایشات خود گفته اند که این کار در زمان خودش کار خوبی بود مسئله جمعیت هدف برنامه اول توسعه بود و قرار نبود متوقف شود. آن زمان که ما آمار می دادیم مرکز آمار ایران می گفت وزارت بهداشت نباید آمار بدهد.
مرندی ادامه داد: من در حدی که عقلم می رسید این کار را انجام دادم هنوز هم احساس عذاب وجدان می کنم شاید اصلاً نباید وارد مسئله کنترل جمعیت می شدم. درباره جایزه جمعیت سازمان ملل هم باید بگویم من جوایز متعددی را برده ام؛ شاید از بدشانسی به من جایزه دادند.
* بیم از فقر بنگلادشی و آفریقایی
وی در پاسخ به سؤالی درباره موضع گیری مقابل دولت قبلی در بحث افزایش جمعیت گفت: محمود احمدی نژاد بنا را گذاشت که به هر نوزادی که به دنیا می آید، یک سکه بدهد و علت مخالفت من این بود که معتقد بودم این کار محرومان را تشویق می کند که با وجود فقر بچه دار شوند و فقر بنگلادشی و آفریقایی را ترویج می دهد در حالی که ما باید دنبال این باشیم که جوان های تحصیلکرده مان ازدواج کنند تا بچه بیاورند.
مرندی افزود: به محض اینکه از بیت رهبری به من زنگ زدند که مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در بحث جمعیت نفوذ لازم را ندارد و قرار شد با پزشکان مجلس و بنده صحبت کنند همان روز با حسینعلی شهریاری رییس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی صحبت کردم و این بحث را مطرح نمودم بنابراین طرحی را آماده کردیم و خودم نیز در آن جلسات شرکت کردم.
وی ادامه داد: در مورد ملاقات با صدام نیز آن زمان علی اکبر ولایتی از من خواست که به بغداد بروم. آن شب وقتی با همسرم موضوع را مطرح کردم و گفتم که کربلای دیگری نصیبم شده است همسرم گفت باید در این سفر به صدام دست بدهی و آن زمان من متوجه موضوع شدم بنابراین فردای آن روز به دکتر ولایتی گفتم که به بغداد نمی روم.
او نیز موضوع را با آقای هاشمی مطرح کرد و آقای هاشمی به بنده گفت که بالاخره باید کسی این کار را انجام دهد. دفعه قبل که به عراق رفته بودم حضرت آقا اجازه دادند تا همسرم را با خود ببرم. آقای محمدی گلپایگانی به بنده گفت که آقا دوست ندارد هیچ وزیری همسرش را با خود به سفر ببرد و تو اولین کسی هستی که همسرت را با خود می بری. دفعه دومی که برای ملاقات با صدام به عراق رفتم آقا فرمودند همسر و پسرت را با خودت ببر.
وی افزود: بنده به دلیل مشکلات قلبی شب ها موقع اذان با همسرم قدم می زدیم. آن زمان خانه مان سه راه طالقانی بود. شبی تاریک احساس کردم صدایی می آید. از همسرم پرسیدم و او تأیید کرد صدای خانمی بود که نزدیک من آمد و گفت چرا به عراق رفتی و با صدام دست دادی.
وزیر اسبق بهداشت در حالی که نمی توانست احساسات خود را کنترل کند و برای دقایقی بغض گلویش را فرا گرفته بود ادامه داد: آن زن به من گفت که همسرش را در جریان انقلاب از دست داده است و فرزندش پدرش را هرگز ندیده است به هر حال او عدم رضایت خود را اعلام کرد و من از او عذرخواهی کردم. فردا به دفتر خود رفتم و رئیس دفترم گفت که افراد زیادی با سفر شما به عراق مخالف بودند منتهی نمی خواستیم شما را ناراحت کنیم.
وی ادامه داد: در بحث کنترل جمعیت حدود 11 ساعت با آقای قرائتی طی چندین جلسه صحبت کردم و او کمتر از سایرین به این مسئله راضی شد اما بالاخره توانستم رضایت او را نیز جلب کنم. به نظر خودم آن زمان کار درستی کرده بودم اما می گویم کاش این موضوع به ذهنم نمی رسید و دنبالش نمی رفتم. من آدم رکی هستم و چون فکر می کنم کارم درست است دنبال آن می روم یکی از این کارها جمعیت بود.
مرندی افزود: هنوز هم احساس گناه می کنم؛ درباره صحبت های احمدی نژاد هم باز هم همان نگرانی را دارم و معتقدم اگر به محرومان فشار بیاوریم که بچه های بیشتر بیاورند آنها با فقر و فلاکت بزرگ می شوند اکنون بچه هایی داریم که نمی توانند در مقاطع راهنمایی و دبیرستان تحصیل کنند.
وی اضافه کرد: اینها محرومانی هستند که در زباله ها دنبال چیزی می گردند. ما که نمی دانیم این بچه ها بعداً چه سرنوشتی بر سرشان می آید. من نقطه نظر خودم را می گویم و معنی اش این نیست که قطعاً درست است.
مرندی درباره اهمیتی که رهبر انقلاب به نظر کارشناسان می دهند، اظهار داشت: در یکی از ماه های رمضان خدمت آقا بودیم. یکی از عزیزان می گفت با توجه به ازدیاد شیر خشک بهتر است مادران روزه بگیرند و حضرت آقا فرمودند که من به توصیه دکتر مرندی اعلام می کنم که شش ماه اول، شیر مادر کامل ترین غذا برای کودک است، ضمن اینکه مادرش در این زمان نباید روزه بگیرد.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی افزود: مقام معظم رهبری ضمن اینکه به مسائل شرعی توجه می کنند به نظر کارشناسان اهمیت می دهند.
وی گفت: یکی از دلایل مهمی که جمعیت شناسان می گویند سرعت کاهش جمعیت در ایران اتفاق افتاده سواد زنان است؛37 درصد زنان ایران سال 57 باسواد بودند و سال 85 حدود 90 درصد آنها سواد داشتند.
مرندی افزود: شاخص های بهداشتی که من به آن افتخار می کنم به خاطر کارهایی است که نظام کرده است هر چند که سواد زنان منجر شده است که دیر ازدواج کنند؛ دیر بچه دار شوند و کم بچه بیاورند اما منظورم این است که یکی از دلایل کاهش جمعیت سواد زنان است.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی افزود: اوایل انقلاب مرگ و میر بچه ها ناشی از اسهال و علت آن نیز عدم آب آشامیدنی مناسب بود. مسئول بهداری آن موقع مسئول آب آشامیدنی نبود و این کار به عهده وزارت جهاد کشاورزی یا نیرو بود. آن زمان وقتی می خواستیم خانه های بهداشت را تأسیس کنیم، یخچال را با قاطر می بردیم. جمهوری اسلامی برای کشور آب، برق، راه ها و سواد زنان را مهیا کرده است.
وی در پاسخ به سؤالی درباره رصد مستمری که مقام معظم رهبری در سیاست های ابلاغی افزایش جمعیت به آن اشاره فرمودند گفت: این پویایی فقه شیعه را می رساند و ممکن است در آینده به بحث کنترل جمعیت باز گردیم.
مرندی درباره بحث کمی و کیفی بودن افزایش جمعیت نیز اظهار داشت: ما می توانیم فرهنگ انقلاب را که بعد از جنگ طور دیگری شد پیاده و ساده زیستی را تشویق کنیم. اکنون 12 میلیون جوان در سن ازدواج قرار دارند که می توانند 6 میلیون زوج را تشکیل دهند؛ این افراد اگر در سال های اول و دوم بچه دار شوند و آن بچه ها بچه دار شوند می توانیم در بحث جمعیت با رشد مواجه باشیم.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی در پاسخ به تمهیدات موجود برای رشد کیفی افزایش جمعیت اظهار داشت: ما باید بدانیم که چگونه فرزندانمان را تربیت کنیم. باید کاری کنیم که نخبگان ازدواج کنند. از زمانی که نطفه منعقد می شود فقط به فکر رشد جسمانی کودک نباشیم.
وی تاکید کرد: اهمیت پیش دبستانی از دبستان و دبیرستان بیشتر است. باید به مسئله تحصیل و کیفیت زندگی فرزندانمان اهمیت دهیم. ما در این خصوص سلامت معنوی را آغاز کرده ایم و هدفمان این است که خانواده ها را با این موضوع آشنا کنیم تا بتوانند معنویت را از زمان طفولیت به فرزندان خود آموزش دهند.
پنجمین نشست آزاداندیشی و گفت وگوی انتقادی با موضوع بررسی سیاست های کنترل جمعیت عصر روز گذشته (جمعه) 8 اسفند در مجموعه فرهنگی شهدای انقلاب اسلامی (سرچشمه) برگزار شد.
فراهنگ**1003**1569
09/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]
صفحات پیشنهادی
- وزیر سابق آموزش و پروش :رویکرد فرهنگی انقلاب اسلامی جهان را متحول کرده است
وزیر سابق آموزش و پروش رویکرد فرهنگی انقلاب اسلامی جهان را متحول کرده است همدان- ایرنا- وزیر سابق آموزش و پرورش با اشاره به دستاوردهای پرشمار انقلاب اسلامی در طول 36سال گذشته گفت امروزه بخوبی می توان تاثیرات رویکرد فرهنگی این انقلاب در دگرگونی برخی معیارهای جهانی را مشاهده کوزیر بهداشت در مازندران: مشکلات طرح پزشک خانواده برطرف میشود
وزیر بهداشت در مازندران مشکلات طرح پزشک خانواده برطرف میشودوزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی درباره مشکلات اجرای طرح پزشک خانواده گفت مشکلات این طرح برطرف میشود به گزارش خبرگزاری فارس از ساری سیدحسن هاشمی شنبه شب در مراسم افتتاح کلینیک دندانپزشکی مازندران در مرکز درمانیدیدار وزیر کشور با جمعی از خانواده شهدا و جانبازان قم
پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۱ حجتالاسلام شهیدی به همراه وزیر کشور در سفر استانی کاروان تدبیر و امید به استان قم به نمایندگی از رئیس جمهور و هیأت دولت از خانوادههای شهدا و ایثارگران در قم دیدار کردند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قم حجتالاسلام والمسلمین محم- وزیر ارشاد: مسابقات قرآنی مدهامتان مسابقات معتبر کشور هستند
وزیر ارشاد مسابقات قرآنی مدهامتان مسابقات معتبر کشور هستند اهواز-ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با ارسال پیامی به نهمین جشنواره قرآنی مدهامتان مسابقات قرآنی ویژه کانونهای مساجد کشور این مسابقات را از معتبر ترین مسابقات قرآنی کشور دانست علی جنتی در این پیام که نسخه ای از آن ردر جلسه کمسیون آموزش عمومی قرآن کریم صورت گرفت تجلیل وزیر آموزش و پرورش از رئیس سابق مرکز امور قرآنی سازمان او
در جلسه کمسیون آموزش عمومی قرآن کریم صورت گرفتتجلیل وزیر آموزش و پرورش از رئیس سابق مرکز امور قرآنی سازمان اوقافچهلوچهارمین جلسه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کریم برگزار و در این برنامه وزیر آموزش و پرورش از تلاشهای ولییار احمدی رئیس سابق مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف تجلیلوزیر بهداشت: 850 هزار نفر از جمعیت استان تهران حتی یک بیمارستان هم ندارند/مسئولان سابق وزارت بهداشت پاسخگو باش
وزیر بهداشت 850 هزار نفر از جمعیت استان تهران حتی یک بیمارستان هم ندارند مسئولان سابق وزارت بهداشت پاسخگو باشندوزیر بهداشت گفت 850 هزار نفر از جمعیت کشور که در نزدیکی پایتخت زندگی میکنند حتی یک بیمارستان هم ندارند مسئولان وزارت بهداشت در دوره های گذشته باید در این مورد پاسخگو- معاون وزیر ارشاد:سینمای کشور، با سابقه تمدن ایران متناسب نیست
معاون وزیر ارشاد سینمای کشور با سابقه تمدن ایران متناسب نیست آبادان-ایرنا-معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان سینمایی گفت وضعیت سینمای ایران با همه عظمت آن سابقه فرهنگی کشور و داشتن سینماگران فرهیخته مطلوب نیست به گزارش ایرنا حجت الله ایوبی سه شنبه در آیین اختتامیهمعاون وزیر بهداشت خبر داد اعتبارات 7 هزار میلیارد تومانی برای تکمیل پروژههای نیمهتمام درمانی کشور
معاون وزیر بهداشت خبر داداعتبارات 7 هزار میلیارد تومانی برای تکمیل پروژههای نیمهتمام درمانی کشورمعاون پارلمانی وزیر بهداشت از نیاز به اعتبارات 7 هزار میلیارد تومانی برای تکمیل پروژههای نیمهتمام بهداشتی و درمانی در کشور خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران طاهر موهبتی ع- قائم مقام وزیر بهداشت: 60 هزار تخت بیمارستانی کم داریم
قائم مقام وزیر بهداشت 60 هزار تخت بیمارستانی کم داریم کاشان- ایرنا- قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در امور مشارکت های اجتماعی سازمان های مردم نهاد و خیریه های حوزه سلامت گفت با کمبود 60 هزار تخت بیمارستانی مواجه هستیم که برای جبران این تعداد تخت در شرایط کنونی به 2زخمی شدن وزیر کشور سابق سومالی در انفجار موگادیشو
زخمی شدن وزیر کشور سابق سومالی در انفجار موگادیشو شناسهٔ خبر 2501473 جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۵ ۰۵ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی رسانه ها از زخمی شدن وزیر کشور سابق سومالی بر اثر انفجار خودرو بمبگذاری شده در موگادیشو خبر دادند به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه المیادیوزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عازم ژاپن شد
یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۵ وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی بنا به دعوت رسمی دولت ژاپن و به منظور توسعه همکاریهای مشترک در حوزه سلامت در راس هیاتی عازم ژاپن شد به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا و بنابر اعلام وبدا دکتر سید حسن هاشمی در مدت اقامت دو روزه خفارس از سفر دو روزه وزیر بهداشت به مازندران گزارش میدهد راه بیپایان بهداشت و درمان کشور / افتتاح یکهزار خا
فارس از سفر دو روزه وزیر بهداشت به مازندران گزارش میدهدراه بیپایان بهداشت و درمان کشور افتتاح یکهزار خانه بهداشت روستایی در سال 94سفر دو روزه وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به مازندران با افتتاح همزمان یکهزار خانه بهداشت روستایی در کشور به پایان رسید اما این راه بیپایادولت نگاه ویژه ای به بهداشت روستاهای خوزستان داشته باشد
مجیدی پور دولت نگاه ویژه ای به بهداشت روستاهای خوزستان داشته باشد شناسهٔ خبر 2496061 یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰ ۲۵ استانها > خوزستان اهواز ـ مدیركل امور روستایی استانداری خوزستان گفت از دولت انتظار داریم نگاه ویژه ای به بهداشت روستاهای این استان داشته باشد به گزارش خبرنگارواکنش وزیر بهداشت به اظهارات مشاور ابتکار
واکنش وزیر بهداشت به اظهارات مشاور ابتکار سیدحسن قاضیزاده هاشمی در واکنش به اظهارات تند مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت کهرم انسان شریفی است به گزارش فرهنگ نیوز سایت بلاغ نوشت سیدحسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت شنبه شب در مراسم افتتاح کلینیک دندانپزشکی مازعضو سابق هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری کشور: تنظیم قوانین بر اساس نیازهای امروز باشد
عضو سابق هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری کشور تنظیم قوانین بر اساس نیازهای امروز باشدعضو سابق هیأت مدیره کانون وکلای دادگستری کشور گفت قوانین به گونهای تنظیم شود که پاسخگوی نیازهای امروز باشد به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان سیدمحمود کاشانی عصر امروز در مراسم استقلال کانون وکل- وزیر بهداشت، عازم ژاپن شد
وزیر بهداشت عازم ژاپن شد تهران - ایرنا - وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی امروز با دعوت رسمی دولت ژاپن و به منظور توسعه همکاری های مشترک در حوزه سلامت در راس هیاتی عازم ژاپن شد به گزارش روز یکشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دکپیام وزیر ارشاد به نهمین دوره مسابقات قرآنی مدهامتان
جمعه ۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۸ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پیامی به جشنواره قرآنی مدهامتان شناسایی استعدادهای برتر قرآنی کشور و همچنین نقشآفرینی چهرههای برتر کانونی در عرصه رقابتهای بینالمللی را از برکات برگزاری این جشنواره در دروههای گذشته دانست به گزارش خبرنگار خبرگزاری دان-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها