تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 16 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):خدايا به تو پناه مى برم از اين كه باطل را بر حق ترجيح دهم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

ترازوی آزمایشگاهی

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

پراپ فرم رابین سود

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799620928




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- انعقاد توافقنامه ترجیحی بین ایران و هند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس سازمان توسعه تجارت در دیدار با معاون وزیر هندی پیشنهاد داد، انعقاد توافقنامه ترجیحی بین ایران و هند تهران - ایرنا - رییس سازمان توسعه تجارت در دیدار با معاون وزیر صنایع هند با تاکید بر اینکه انعقاد توافقنامه ترجیحی باید در دستور کار هر دو دولت قرار گیرد، گفت: با انعقاد توافق ترجیحی در مورد برخی اقلام کالایی که مورد توافق دو طرف است افزایش حجم تجارت دو کشور هدف گذاری می شود.


به گزارش ایرنا از سازمان توسعه تجارت، ولی الله افخمی راد در این دیدار که در محل سازمان توسعه تجارت برگزار شد، با اشاره به اینکه حجم فعلی تجاری بین ایران و هند متناسب با توان و ظرفیت تولیدی دو کشور نیست، خاطرنشان کرد: در همین راستا تقاضا داریم که واردات اقلام کشاورزی ایران به هند با تعرفه کمتری همراه شود تا صادرکنندگان ایرانی راحت تر کالاهایی از جمله زعفران، پسته، خرما، کیوی، سیب و انار را به بازار هند عرضه کنند.
وی یادآور شد: برای ورود اقلام کشاورزی ایران به هند، تعرفه بالایی وجود دارد، در حالی که کشورهای دیگر این اقلام کشاورزی را با قیمت پایین تری به هند وارد می کنند. بنابراین انتظار داریم این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و اقدام لازم انجام شود. در نظر داشتن تخفیفات ترجیحی در این موارد پیشنهاد می شود.
رییس سازمان توسعه تجارت با دعوت از سرمایه گذاران هندی برای حضور در بندر چابهار و سرمایه گذاری در حوزه های حمل ونقل و سایر پروژه های زیرساختی، گفت: زمینه های خوبی در ایران وجود دارد که اگر سرمایه گذاران هندی تمایل داشته باشند، می توانند همکاری سازنده ای را با ایران انجام دهند؛ این همکاری ها متضمن سود و مزایا برای هر دو کشور است.
وی با اشاره به نقش نمایشگاه های اختصاصی در معرفی کالا، خاطرنشان کرد: اهتمام دو کشور بر افزایش میزان برگزاری نمایشگاه های اختصاصی متقابل به همکاری ها وسعت بیشتری خواهد داد و دورنمای تجاری دو کشور را گسترده تر خواهد کرد.
افخمی راد با اشاره به برخی مشکلات تجار ایرانی برای ثبت شرکت در هندوستان، گفت: ثبت شرکت در هند فرآیندی زمان بر بوده و به کندی انجام می شود، باید این فرایند را برای تجار و بازرگانان ایرانی تسهیل کرد تا ایرانی ها با ایجاد شرکت، فعالیت بیشتری را در این کشور ساماندهی کنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص انجام مبادلات تجاری دو کشور با پول ملی خاطرنشان کرد: این موضوع در حیطه وظایف بانک مرکزی ایران است که ما از آنها می خواهیم این مورد را بررسی و نتیجه را اعلام کنند اما 8 بانک ایرانی نیز وجود دارند که در فهرست تحریم ها قرار ندارند، می توان با همکاری این بانک ها و یوکو بانک هند مبادلات تجاری دو کشور را راحت تر به انجام رساند.
وی بر ضرورت برگزاری کمیته مشترک بازرگانی بین ایران و هند تاکید کرد و گفت: تشکیل کمیته مشترک ایران و هند به هدفمند شدن مناسبات تجاری دو کشور کمک می کند، از طریق این کمیته می توان مشکلات تجاری دو کشور را شناسایی و برای حل آن ها چاره جویی کرد.
رییس سازمان توسعه تجارت در ادامه سخنان خود به تلاش دولت یازدهم در تسهیل فضای تجاری اشاره و تاکید کرد: دولت سعی دارد تا حد ممکن فرایندهای تجاری را ساده سازی کند و از این طریق هزینه و زمان مبادلات تجاری را کاهش دهد. امیدواریم این تسهیل فضای تجاری به ارتباط بین ایران و هند کمک کند.
وی با اشاره به ظرفیت های هند در تولید چای، یادآور شد: بخش عمده ای از کشاورزی استان گیلان به کاشت چای اختصاص دارد، اما در دهه های گذشته میزان تولید چای در کشور کاهش یافته است. از شرکت های هندی می خواهیم که با تکنولوژی خود به افزایش تولید، عمل آوری و کیفیت چای در ایران کمک کنند.
در ادامه این نشست راجانی رانجان راشمی معاون وزیر صنایع هند با تاکید لزوم اعمال ترجیحات تعرفه ای بین دو کشور گفت: هند آماده است تا در این مورد مذاکراتی را با ایران ترتیب دهد و با تبادل لیست کالایی، تجارت ترجیحی را عملیاتی سازد. در این راستا مکانیزم هایی بین دو کشور وجود دارد که در مورد آن ها باید تصمیم گیری شده و روابط موجود دو کشور ارتقا یابد.
رییس هیات هندی در ادامه این دیدار به حل مشکل تجار ایرانی برای ثبت شرکت در هند اشاره کرد و گفت: ایران یکی از مهمترین شرکای تجاری ماست که در مواقع حساس نیز روابط دو کشور خدشه دار نشده است. اگر شرکت خاصی برای ثبت در هند با مشکل مواجه شده، ما آماده ایم تا این مشکلات را به صورت ویژه بررسی و حل کنیم.
معاون وزیر صنایع هند درباره سرمایه گذاری دولت هند در بندر چابهار نیز خاطرنشان کرد: شرکت های زیادی از هندوستان برای سرمایه گذاری در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به ایران آمدند و فعالانه پیگیر موضوع هستند. ما به دنبال امضای تفاهمنامه همکاری و مشارکت در بندر چابهار هستیم که این تفاهمنامه به مراحل پایانی خود رسیده و با نهایی شدن آن به زودی به اجرا درخواهد آمد. از این طریق می توانیم سرمایه گذاری در بندر چابهار و سایر مناطق آزاد و ویژه اقتصادی را ساماندهی کنیم.
وی با ابراز تمایل برای افزایش صادرات چای به ایران، گفت: ما در هند سیستم سختگیرانه ای برای صادرات اقلام کشاورزی داریم. در مورد صادرات چای به ایران نیز این سیستم به صورت دقیق فعال بوده تا رضایت طرف ایرانی را جلب کند.
در پایان این دیدار دو طرف بر اجرایی شدن توافقات صورت گرفته تاکید کردند و با اهدای هدایایی به یکدیگر و گرفتن عکس یادگاری این جلسه را به پایان بردند.
اقتصام (1) 1574**1558



09/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن