تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826244076




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- تعرفه ترجیحی بین ایران و ترکیه مدیریت دولت برای واردات کالا و یک مزیت اقتصادی است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو خانه صنعت خراسان رضوی: تعرفه ترجیحی بین ایران و ترکیه مدیریت دولت برای واردات کالا و یک مزیت اقتصادی است مشهد – ایرنا – عضو هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: تعرفه ترجیحی بین ایران و ترکیه مدیریت دولت برای واردات برخی کالاها از این کشور می باشد که یک مزیت اقتصادی است.


"جواد باقری" روز سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در مشهد افزود: تعرفه ترجیحی فی نفسه بد نیست و از ابزارهای اقتصادی به شمار می رود که دولتها برای توسعه روابط اقتصادی خود با کشورهای مختلف بکار می گیرند.
وی بیان کرد: دولت یازدهم با تعیین تعرفه ترجیحی بین دو کشور ایران و ترکیه تلاش می کند روابط منطقه ای خود را گسترش دهد و توسعه این روابط با تفاهم نامه ها و قراردادهای چند جانبه از جمله تعیین تعرفه ترجیحی محقق می شود.
وی افزود: تعرفه ترجیحی بین ایران و ترکیه از یک سو مربوط به کالاهای کشاورزی یا عمدتا مواد اولیه کشور ما است که ترکیه به آن نیاز دارد و از سوی دیگر کالاهای مصرفی از جمله پوشاک و دکوراسیون داخلی ترکیه است که ایران متقاضی آن می باشد.
رییس هیات مدیره شهرک صنعتی کلات اظهار کرد: کالاهای مربوط به نساجی و دکوراسیون داخلی در ایران عمدتا از ترکیه وارد می شود و اکنون به دلیل تعرفه بالا ورود بخش عمده این کالاها به صورت قاچاق است.
باقری افزود: رفتن دولت به سوی تجارت ترجیحی به سبب مدیریت بر تعرفه تجارت ترجیحی و جلوگیری از قاچاق انجام می گیرد تا از این حیث درآمدهای دولت افزایش یابد اما در مقابل بخش خصوصی باید در این زمینه از دولت مطالبه گر باشد که آیا این افزایش درآمدها منجر به سرمایه گذاری در بخش تولید می شود یا خیر؟
وی گفت: اگر مدیریت درآمدهای حاصل از تجارت ترجیحی دولت به گونه ای باشد که صرف رونق بخش تولید در کشور گردد تردیدی نیست که تعرفه ترجیحی باعث رشد اقتصادی ایران خواهد بود.
وی ادامه داد: واردات مانند یک تیغه دولبه است به گونه ای که در این روند اگر موفق به تقویت بخش تولید نشویم طبیعتا حقوق مصرف کننده را تضییع می کنیم لذا اگر بتوانیم با تعرفه ترجیحی برای واردات کالا نیازهای اساسی کشور را تامین کنیم آنگاه می توانیم به این نوع تجارت امیدوار شویم.
وی گفت: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهوری اعلام کرده است که توافق تعرفه ترجیحی بین ایران و ترکیه، توافقی شناور است و به صورت ماهیانه عناوین کالاها رصد و مورد بررسی قرار می گیرد لذا این تعرفه مختص پوشاک و دکواسیون داخلی نخواهد بود.
عضو هیات مدیره خانه صنعت خراسان رضوی افزود: رهبر معظم انقلاب روز گذشته در بیانات خود مصادیق واردات بی رویه را اعلام و نسبت به آن هشدار دادند لذا واردات کالا در اصل مشکلی ندارد اما باید مانع از واردات لجام گسیخته و بی برنامه شد.
باقری افزود: ممانعت از واردات کالا، راه حل رفع مشکلات اقتصادی کشور نیست اما باید ضمن حفظ حقوق مصرف کننده ظرفیتهای تولیدی را به حدی رساند که ایران از واردات کالاهای تولید داخل، مصون بماند.
وی اظهار کرد: تا زمانی که نتوانیم اقتصاد خود را تولید محور کنیم و ظرفیتهای اقتصادی خود را ارتقا دهیم چاره ای نداریم جز اینکه بخشی از نیازهای داخل کشور را با واردات و تعیین تعرفه ترجیحی برای ورود برخی کالاها تامین کنیم.
وی افزود: دولت باید بر افزایش ظرفیتهای تولیدی در کشور متمرکز شود زیرا زیرساخت های توسعه صنعتی و منابع خدادادی به وفور در کشور وجود دارد.
باقری گفت: متاسفانه 80 درصد اقتصاد در کشور در دست دولت است که با ادامه این رویه نمی توان به رونق تولید ملی و کاهش واردات امید بست لذا دولت باید فقط نگاه حاکمیتی داشته باشد و از ورود مستقیم به بخش اقتصادی خودداری کند.
وی اظهار کرد: تقویت نهادهای تولیدی و تقویت تولید در کشور ما تنها راه مبارزه با واردات است و دولت باید تمرکز و سرمایه گذاری را انجام دهد و اجرای امور را به مردم واگذار کند.
7489 / 6053



05/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن