تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دانشمندان وارثان پيامبران هستند
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798399413




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- هر بیمار پی کی یو سالانه 260 میلیون ریال هزینه های سربار درمانی دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: هر بیمار پی کی یو سالانه 260 میلیون ریال هزینه های سربار درمانی دارد اراک - ایرنا - کارشناس مسوول بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت استان مرکزی گفت: هر بیمار مبتلا به پی کی یو ، سالانه بیش از 260 میلیون ریال هزینه های سربار درمانی برای خانواده و دولت دارد و این مهم لزوم تقویت برنامه های پیشگیری و حساس سازی خانواده ها را دو چندان می کند.


دکتر پری میرشفیعی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پی کی یو نوعی بیماری ژنتیکی مادرزادی است که در صورت تشخیص بهنگام و پیگیری درمانی عوارض آن به حداقل رسیده و نوزاد مبتلا می تواند دوران عمر خود را با ضریب سلامت بالاتر دارد.
وی توضیح داد: بر اساس آمار موجود هم اکنون از هر چهار هزار و 500 تولد زنده یک نوزاد دارای ژن قالب بیماری پی کی یو (اختلالات شدید ذهنی و جسمی ) است که در 65 روزگی نوزاد با آزمایش خون از کف پا به سادگی قابل شناسایی و رصد درمانی است.
کارشناس مسوول بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت استان مرکزی خاطرنشان کرد: میزان شیوع این بیماری در استان مرکزی در حد میانگین کشوری است و از سال 90 که برنامه غربالگری پی کی یو در استان انجام می شود تاکنون 19 مورد شناسایی و تحت درمان قرار گرفته اند.
دکتر میرشفیعی اظهار کرد: به ازای هر ماه تاخیر در شناسایی و درمان پی کی یو چهار درصد اثرات مخرب و غیرقابل بازگشت آن افزایش می یابد و اگر والدین یک سال در قبال این بیماری تعلل کنند تا 50 درصد اثرات شدید اختلال مغزی و حرکتی کودک را افزایش داده اند.
وی عنوان کرد: این بیماری در بدو تولد علایم خاصی ندارد اما از سه ماهگی به بعد با گریه های مستمر کودک، استفراغ جهنده و بی دلیل و نقص در مکیدن و شیر خوردن خود را نشان می دهد.
کارشناس مسوول بیماری های غیرواگیر مرکز بهداشت استان مرکزی خاطرنشان کرد: فنیل کتون ری، بیماری ارثی متابولیکی است که در اثر آن متابولیسم آنزیمی موسوم به فنیل آلانین دچار اختلال شده و اندازه آن در خون افزایش یافته و موجب اختلالات شدید ذهنی و جسمی در فرد می شود.
دکتر میرشفیعی بیان کرد: فنیل آلانین در حقیقت یک اسیدآمینه ضروری در مواد غذایی است که مبتلایان به پی کی یو نمی توانند آن را تجزیه و هضم کنند و این اختلالات ضریب هوشی مبتلا را کاهش می دهد و عقب ماندگی شدید ذهنی و جسمی به همراه دارد.
وی خاطرنشان کرد:98 درصد مبتلایان به این بیماری ،اسید آمینه ضروری فنیل آلانین خون را از طریق ادرار از دست می دهند و این امر اختلالاتی در پوست، مو و مغز ایجاد کندو هورمون های تیروئید و عصبی نوزاد را به هم می ریزد.
دکتر میرشفیعی گفت: بیشترین علت این بیماری ژنتیکی کم توجهی زوجین به آزمایش های ژنتیکی، غربالگری 65 روزگی بیمار و ترس از هزینه های سنگین درمانی این بیماری است در حالیکه اگر پیشگیری جدی گرفته شود سرمایه انسانی کشور حفظ شده و هزینه های سربار کمتر می شود.
وی عنوان کرد: یکی از مهمترین علل روند رو به رشد بیماری پی کی یو در سال های اخیر در کشور افزایش ازداج های فامیلی است که باید آسیب های آن با کمک رسانه ها و نهادهای آموزشی در لایه های جامعه تشریح شود.
کارشناس مسوول بیماری های غیرواگیر استان مرکزی خاطرنشان کرد: هم اکنون مراقبت های درمانی در ابعاد دارو، نغذیه، گفتار درمانی ، حرکت درمانی و روانشناسی در استان مرکزی برای این بیماران وجود دارد و با دقت دنبال می شود.
دکتر میرشفیعی گفت: هم اکنون موارد شناخته شده بیماری پی کی یو استان مرکزی بیشتر در شهرستان های اراک، ساوه، زرندیه و خنداب بوده است.
پی کی یو به علّت کمبود نوعی آنزیم در کبد نوزاد به وجود می آید.
مصرف غذاهای پروتئینی، از جمله شیر خشک های معمولی و به میزان کمتر شیرمادر، باعث افزایش شدید غلظت خونی فنیل آلانین و تجمع آن در بدن بیمار می شود و رشد و تکامل مغز و ا عصاب را مختل می کند و به ضایعه مغزی و عقب ماندگی ذهنی پایدار منجر می شود.
سالانه حدود 22 هزار نوزاد در استان مرکزی متولد می شوند.ک/3
560/



09/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن