واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر: گسترش کمی مراکز آموزشی باید اصلاح شود تبریز - ایرنا - معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: گسترش کمی مراکز و واحدهای آموزشی باید اصلاح شود.
به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی دانشگاه تبریز، مجتبی شریعتی نیاسر در نشست شورای این دانشگاه، کنترل کمی، ارتقای کیفی و اقتدار و هماهنگی را سه رویکرد اصلی و سیاست راهبردی این معاونت بیان کرد.
وی افزود: داشتن سرعت عمل بالا، اخلاق محوری، قانون مداری و فراجناحی عمل کردن را از جمله ویژگی های بارز برنامه های این معاونت برشمرد و گفت: همه مدیران، مسوولان، استادان و دانشگاهیان یک ماموریت دارند و آن هم توسعه همه جانبه آموزش عالی کشور است.
شریعتی نیاسر با اشاره به اینکه برخی از دانشگاه های تازه تاسیس با حداقل استانداردهای لازم مشغول فعالیت هستند، یادآوری کرد: این دانشگاه ها اگر استانداردهای لازم را کسب نکنند، از پذیرش دانشجو تا رسیدن به استانداردهای لازم جلوگیری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: ارتقای کیفی از رویکردهای مهم این معاونت است و می خواهیم با کمک گرفتن از دانشگاه های جامع و برتر کشور و به ویژه با همفکری استادان سرشناس دانشگاه ها این وضعیت را بهبود بخشیم.
شریعتی نیاسر با اشاره به رویکرد سوم این معاونت که مربوط به اقتدار و هماهنگی است، اضافه کرد: در کنار نظارت دقیق و سیاست گذاری وزارت علوم، بسیاری از مسوولیت ها به مدیران دانشگاه ها و به خصوص دانشگاه های قدیمی و برتر تفویض می شود که در این زمینه باید هماهنگی های لازم صورت گیرد.
وی فعال کردن شورای عالی برنامه ریزی آموزشی را از دیگر اقدامات این معاونت اعلام کرد و گفت: برنامه های آموزشی و سرفصل دروس در دانشگاه ها باید حداکثر در مدت پنج سال با تحول علوم در دنیا، به روز رسانی و متحول شود.
شریعتی نیاسر افزود: برخی از مراکز آموزش عالی با توجه به دور شدن از رسالت اصلی خود مثل آموزش از راه دور و یا آموزش های فنی و حرفه ای، احتیاج به کمک دارند.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گفت: برنامه های تدوین شده دانشگاه ها نیاز به بازنگری دارد که باید این برنامه ها با توجه به شرایط امروز جامعه به روز رسانی و دوباره تدوین شود.
عبدالرحیم نوه ابراهیم افزود: ما از طرح ها و برنامه های تدوین و کارشناسی شده دانشگاه استقبال و در برنامه ریزی آموزشی از همفکری و هم اندیشی بسیاری از استادان دانشگاه ها استفاده خواهیم کرد.
رییس دانشگاه تبریز نیز در این نشست گفت: این دانشگاه برند آذربایجان و به ویژه شهر تبریز است و در امتداد دانشگاه ربع رشیدی به وجود آمده که 700 سال پیش این دانشگاه با رویکرد بین المللی و دانش بنیان در تبریز تاسیس شده بود.
محمدرضا پورمحمدی افزود: بر اساس رتبه بندی جدید دانشگاه لایدن در سال 2014، دانشگاه تبریز رتبه 492 دنیا، 63 آسیا و دوم ایران را کسب کرده و در رتبه بندی اخیر پایگاه استنادی جهان اسلام رتبه 9 کشور در رشته های علوم پایه و فنی مهندسی و جایگاه پنجم را در حوزه کشاورزی به دست آورده و در جهان اسلام نیز رتبه های 21 الی 25 را کسب کرده است.
بیش از 21 هزار دانشجو در 115 رشته در مقطع کارشناسی، 250 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و بیش از یکصد رشته در مقطع دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 40 درصد آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی است.
3038/6183/1756
07/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]