تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر لحظه ای که بر فرزند آدم بگذرد و او به یاد خدا نباشد روز قیامت حسرتش را خواهد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804660940




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- معاون وزیر: روند گسترش کمی مراکز آموزشی نیاز به اصلاح دارد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر: روند گسترش کمی مراکز آموزشی نیاز به اصلاح دارد تبریز - ایرنا - معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: روند گسترش کمی مراکز و واحدهای آموزشی که طی یک دهه اخیر رو به افزایش بوده باید اصلاح شود.


به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی دانشگاه تبریز، مجتبی شریعتی نیاسر در نشست شورای دانشگاه تبریز، کنترل کمی، ارتقای کیفی و اقتدار و هماهنگی را سه رویکرد اصلی و سیاست راهبردی این معاونت بیان کرد.
وی افزود: داشتن سرعت عمل بالا، اخلاق محوری، قانونمداری و فراجناحی عمل کردن را از جمله ویژگی های بارز برنامه های این معاونت برشمرد و گفت: همه مدیران، مسئولان، اساتید و دانشگاهیان یک ماموریت دارند و آن هم توسعه همه جانبه آموزش عالی کشور است.
شریعتی نیاسر با اشاره به اینکه در حال حاضر برخی از دانشگاه های تازه تاسیس با حداقل استانداردهای لازم مشغول فعالیت هستند، یادآوری کرد: دانشگاه های مزبور اگر استانداردهای لازم را کسب نکنند ، از پذیرش دانشجو تا رسیدن به استانداردهای لازم جلوگیری خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: ارتقای کیفی از رویکردهای مهم این معاونت است که می خواهیم با کمک گرفتن از دانشگاه های جامع و برتر کشور و به ویژه با همفکری اساتید سرشناس دانشگاه ها این وضعیت را بهبود بخشیم.
شریعتی نیاسر با اشاره به رویکرد سوم این معاونت که مربوط به اقتدار و هماهنگی است، اضافه کرد: در کنار نظارت دقیق و سیاست گذاری وزارت علوم، بسیاری از مسئولیت ها به مدیران دانشگاه ها و به خصوص دانشگاه های قدیمی و برتر تفویض می شود که در این زمینه باید هماهنگی های لازم صورت گیرد چرا که با هماهنگی، همفکری و مشورت می توان به اهداف تعیین شده رسید.
وی، فعال کردن شورای عالی برنامه ریزی آموزشی را از دیگر اقدامات اساسی این معاونت اعلام کرد و گفت: برنامه های آموزشی و سرفصل دروس در دانشگاه ها باید حداکثر پنج سال با تحول علوم در دنیا، به روز رسانی و متحول شود.
شریعتی نیاسر افزود: برخی از مراکز آموزش عالی با توجه به دور شدن از رسالت اصلی خود مثل آموزش از راه دور و یا آموزش های فنی و حرفه ای، احتیاج به کمک دارند که به جایگاه اصلی خود برگردند که این کار نیز یک شبه ممکن نبوده و باید در این راستا صبر و حوصله کرد.
مدیرکل دفتر برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه باید همه برنامه ریزی ها با مشارکت دانشگاه ها و اساتید به سرانجام برسد، گفت: برنامه های تدوین شده دانشگاه ها نیاز به بازنگری دارد که باید این برنامه ها با توجه به شرایط امروز جامعه به روز رسانی و دوباره تدوین شود که در این خصوص 10 دانشگاه برتر کشور می توانند نقش تعیین کننده ای داشته باشند.
عبدالرحیم نوه ابراهیم افزود: ما از طرح ها و برنامه های تدوین و کارشناسی شده دانشگاه استقبال می کنیم و در برنامه ریزی آموزشی از همفکری و هم اندیشی بسیاری از اساتید دانشگاه ها استفاده خواهیم کرد.
رییس دانشگاه تبریز نیز در این نشست با اشاره به پتانسیل ها و ظرفیت های این دانشگاه در زمینه های مختلف، گفت: دانشگاه تبریز برند آذربایجان و به ویژه شهر تبریز است و در امتداد دانشگاه ربع رشیدی به وجود آمده که 700 سال پیش این دانشگاه با رویکرد بین المللی و دانش بنیان در تبریز تاسیس شده بود.
محمدرضا پورمحمدی افزود: این دانشگاه در قبل و بعد از انقلاب در همه عرصه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی حضور فعالی داشته که می توان نمود بارز این را به عینه در زمینه های مختلف مشاهده کرد.
به گفته وی، بر اساس رتبه بندی جدید دانشگاه لایدن در سال 2014، دانشگاه تبریز رتبه 492 دنیا، 63 آسیا و دوم ایران را کسب کرده و در رتبه بندی اخیر پایگاه استنادی جهان اسلام رتبه 9 کشوری در رشته های علوم پایه و فنی مهندسی و جایگاه پنجم را در حوزه کشاورزی به دست آورده و در جهان اسلام نیز رتبه های 21 الی 25 را کسب کرده است.
در حال حاضر بیش از 21 هزار دانشجو در 115 رشته در مقطع کارشناسی، 250 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و بیش از یکصد رشته در مقطع دکترا در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد 40 درصد آنها در مقطع تحصیلات تکمیلی می باشد.
3038/6183



07/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن