واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۵ اسفند ۱۳۹۳ (۱۶:۳۸ب.ظ)
قائم مقام نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد: همسران جانبازان بهترين پرستاران امروز ايران زمين هستند قائم مقام نماينده ولي فقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران با تبريک ميلاد حضرت زينب کبري(س) گفت: همسران جانبازان بهترين پرستاران امروز ايران زمين هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، حجتالاسلاموالمسلمين سيد حبيبالله حسني، قائممقام نماينده وليفقيه در بنياد شهيد و امور ايثارگران در مراسمي که به مناسبت ميلاد حضرت زينب (س) در نمازخانه ساختمان مرکزي بنياد شهيد و امور ايثارگران برگزار شد، گفت: بشر زينب کبرا (س) را بهعنوان يک الگو و هدف براي زندگي خود ميبيند.
حجتالاسلاموالمسلمين حسني با بيان اينکه بهترين پرستاران امروز ايرانزمين، همسران جانبازان هستند، اين روز را به پرستاران و همسران جانبازان تبريک گفت و اظهار داشت: جانبازان امتحان خود را پس دادهاند و امروز همسران آنان که زحمت اصلي پرستاري از آنان را بر عهدهدارند، در حال پس دادن امتحان خود هستند.
قائممقام نماينده وليفقيه در بنياد ادامه داد: انسانها در زندگي خود طالب تغيير و تحول هستند و درصورتيکه اين تحول با علم و عقل همراه باشد، انسان را به سمت پويايي و حل معادلات مجهول در زندگي سوق داده و دانايي وي را روزبهروز بيشتر از قبل خواهد کرد.
وي با اشاره به اينکه يکي از خصلتهاي بشر، علاقهمندي ذاتي به خودسرپرستي است، گفت: برخي انسانها در اين شرايط دچار جمود فکري و يا جهل ميشوند که افراد داراي جمود فکري، در کل نوگرايي و تحول را نميپذيرند، انسانهاي داراي جهل نيز تجددگرا هستند و بدون در نظر داشتن يک معيار خاص داراي نوآوريهاي مهار نشده هستند.
قائممقام نماينده وليفقيه در بنياد افزود: آنچه ميتواند يک انسان را مهار کرده و در مسير درست زندگي قرار دهد، دين بشر است که مفهوم واقعي عقل را دارد؛ چون دين همان عقل و عقل همان فطرت بشري است.
حجتالاسلاموالمسلمين سيد حبيبالله حسني با اشاره به اينکه اگر زندگي زينب کبرا (س) را يک زندگي عقلي، فلسفي و علمي ببينيم و مباحث علمي عاشورا را از فيلتر نگاه عقلي بگذرانيم، خواهيم ديد که دنيا تاکنون مثل حضرت زينب (س) را نديده است.
وي گفت: حضرت زينب (س) چنان قدرتي داشت که حکومت يزيد را با دارا بودن زور، زر و تزوير با تحولخواهي، ترقيخواهي، منطق عقلاني و مبارزه با جمود و جهل تحت تأثير قرارداد.
قائممقام نماينده وليفقيه در بنياد ادامه داد: اين بانوي بزرگوار که به عقيله معروف بود در پنجم جمادي سال 5 هجري متولد شد، 38 سال از دوران زندگي پدر خود را درک کرد و در نهايت در سن 57 سالگي و 19 ماه پس از حادثه عاشورا دنيا را ترک کرد؛ اين حضرت با صفاتي مانند صبر، ايمان، اخلاق، اراده، سازندگي جسمي و روحي، خلاقيت و تربيت شناختهشده بود.
حجتالاسلاموالمسلمين سيد حبيبالله حسني اظهار داشت: زينب، مصداق کامل دين براي زنان و مردان ما است و تاريخ و ماجراي سنگين کربلا با زينب کبرا (س) کامل شد و اگر خطبه رساي زينب کبرا (س) نبود، اين واقعه به همراه اجساد در کربلا مدفون ميشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]