تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 15 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):برترین ایمان آن است که معتقد باشی هر کجا هستی خداوند با توست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804819318




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم افزار بطور کامل اجرایی نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رئیس اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار: قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم افزار بطور کامل اجرایی نشده است تهران - ایرنا - رئیس اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار گفت: اگرچه قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم افزار در سال 79 تصویب شد و می توانست به عنوان قانونی برای امنیت سرمایه گذاری در حوزه نرم افزار تلقی شود، ولی تا به امروز این قانون به صورت کامل و جامع اجرایی نشده است.


به گزارش ایرنا از ستاد خبری ائتلاف بزرگ، محمدرضا طلایی افزود: اگر قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم افزار، درست اجرایی شود، امنیت سرمایه گذاری را حاصل خواهد کرد و بنابر این شاهد ورود سرمایه های سرگردان به این بخش خواهیم بود و محصولات جدید و با کیفیت تولید و به تبع آن، افزایش درآمدهای ارزی و صادرات نیز رخ خواهد داد.
وی اضافه کرد: به دلیل اینکه برخی گمرکات، آشنایی کاملی با صادرات نرم افزار ندارند، نرم افزارهای صادراتی ایران را به عنوان کالا تلقی کرده یا ارزش واقعی صادرات آنها را لحاظ نمی کنند، بنابراین به آنها پروانه صادراتی نمی دهند و در نهایت سازمان امور مالیاتی از صادرکنندگان، مالیات اخذ می کند.
طلایی با بیان اینکه حوزه صادرات نرم افزار را باید در دو بخش تحلیل کرد، گفت: برای توسعه صادرات نرم افزار باید ابتدا موانع و مشکلات پیش روی صادرات را رفع کرد، ضمن اینکه در کنار آن، باید قوانین و مقررات جدیدی که حمایت و توسعه فعالیت های صادراتی را ملاک عمل قرار می دهد، وضع کرد.
عضو ستاد ائتلاف بزرگ، افزود: برای اینکه تولید و صادرات نرم افزار افزایش یابد، در ابتدا باید فضای امن سرمایه گذاری برای فعالان اقتصادی بوجود آید؛ این در حالی است که اگرچه قانون حمایت از پدیدآورندگان نرم افزار در سال 79 تصویب شد و می توانست به عنوان قانونی برای امنیت سرمایه گذاری در حوزه نرم افزار تلقی شود، ولی تا به امروز این قانون به صورت کامل و جامع اجرایی نشده است.
رئیس اتحادیه صادرکنندگان نرم افزار تصریح کرد: سرمایه گذاری هایی که در این فضا انجام می شود، مورد هجمه برخی سودجویان قرار گرفته است و به همین دلیل، سرمایه گذاران تمایل ندارند که در این حوزه وارد شده و سرمایه گذاری وسیع انجام کنند.
طلایی اظهار داشت: وقتی سرمایه گذاران به حوزه صادرات و تولید نرم افزار ورود کنند، عملا فضا رقابتی شده و کیفیت محصولات نیز ارتقا می یابد، بنابراین تولیدات ایرانی آماده حضور در بازارهای جهانی خواهند شد.
به اعتقاد وی، دولت برای حضور موثر و فراگیر محصولات صادراتی ایران در بازارهای هدف باید قوانین روان کننده و تسهیل کننده را وضع کرده و زمینه ساز صادرات روان باشد.
رییس هیات مدیره تشکل های فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران، افزود: هم اکنون مشکل عمده صادرکنندگان نرم افزار، گمرکات هستند که درک صحیحی از صادرات نرم افزار ندارند، به این معنا که آنها هنوز به محصولات نرم افزاری صادراتی، به چشم کالا نگاه کرده و به دلیل اینکه با این حوزه آشنایی ندارند، پروانه صادرات برای این محصولات صادر یا ارزش واقعی صادرات را در آن قید نمی کنند، بنابراین سازمان امور مالیاتی نیز صادرکنندگان را به عنوان فعالان عرصه صادرات نمی شناسد و از آنها مالیات کسب می کند؛ در حالیکه اخذ مالیات از صادرات ممنوع است.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران خاطرنشان کرد: به نظر می رسد که اگر دولت می خواهد صادرات نرم افزار را رونق دهد، باید زمینه ساز وضع قوانین و مقررات شود و اجازه دهد که صادرات نرم افزار رونق گیرد.
عضو ستاد ائتلاف بزرگ با بیان آنکه از دوره قبل هیات نمایندگان، کمیسیون کسب و کار دانش بنیان در اتاق ایران شکل گرفت و اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی در فناوری اطلاعات دخیل شده است، در پاسخ به اینکه تاکنون اتاق ها در پاسخگویی به انتظارات فعالان اقتصادی چقدر موفق عمل کرده اند، گفت: درحوزه فناوری اطلاعات اتاق ها فعالیت چندانی نداشته اند.
طلایی در پاسخ به این پرسش که ترکیب هیات نمایندگان یا هیات رئیسه اتاق آینده با ترکیب کنونی چه تفاوتی خواهد داشت؟ اظهار داشت: با توجه به اینکه گروههای متفاوتی برای حضور در انتخابات آینده اعلام حضور کرده اند به نظر می رسد ترکیب اتاق آینده با شرایط کنونی متفاوت باشد.
وی اظهار امیدواری کرد: تمام کسانی که در حوزه فناوری اطلاعات در اتاق آینده اعلام آمادگی کرده اند بتوانند حضور پررنگی در اتاق آینده داشته باشند تا صدای بلند تری از این حوزه شنیده شود.
اقتصام(1) 1574**1558



04/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن