تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذير...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819970291




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الزام نصب سامانه هاي فروش و شفافيت در مبادلات تجاري


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
الزام نصب سامانه هاي فروش و شفافيت در مبادلات تجاري
در راستاي شفاف سازي مبادلات تجاري و فعاليتهاي مالي، همسو با اهداف طرح تحول اقتصادي و قانون ماليات بر ارزش افزوده و اجراي تبصره يک ماده 71 قانون نظام صنفي و ماده 121 قانون برنامه پنجساله پنجم جمهوري اسلامي ايران تجهيز واحدهاي صنفي به صندوق مکانيزه فروش مورد نظر سازمان امور مالياتي قرار گرفت.


به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران و به نقل از رسانه مالیاتی کشور،در راستاي شفاف سازي مبادلات تجاري و فعاليتهاي مالي، همسو با اهداف طرح تحول اقتصادي و قانون ماليات بر ارزش افزوده و اجراي تبصره يک ماده 71 قانون نظام صنفي و ماده 121 قانون برنامه پنجساله پنجم جمهوري اسلامي ايران تجهيز واحدهاي صنفي به صندوق مکانيزه فروش مورد نظر سازمان امور مالياتي قرار گرفت.

بر همين اساس هر سال با توجه به اولويتهاي در نظر گرفته شده از سوي سازمان تعدادي از صنوف ملزم به نگهداري اينگونه صندوق ها گرديده اند که بالطبع دستاوردهايي براي آنها به همراه خواهد داشت که در ذيل به برخي از آنها اشاره مي شود.  شفافيت در مبادلات تجاري، درآمدها و هزينه ها ، استفاده موديان از مشوق ها و تسهيلات مالياتي ، کاهش اختلاف موديان با ادارات امور مالياتي ، کاهش فرايند قطعيت ماليات ضمناً از نظر سازمان امور مالياتي، سخت افزار سامانه فروش مي بايست داراي ويژگيهاي ذيل باشد: 1- صاحبان مشاغل قادر باشند متناسب با کاربرد و نياز خود ان را انتخاب نمايند. 2- از لحاظ کيفيت مي بايست شرايط استفاده در محيط هاي تجاري را داشته باشد. 3- قابليت نصب و اجراي نرم افزارهاي مورد تاييد سازمان امور مالياتي کشور را داشته باشد. 4- قابليت اتصال تجهيزات جانبي را داشته باشد. 5- بر حسب نياز و توسعه کسب و کار صاحبان مشاغل، قابليت ارتقاء را داشته باشد. 6- قابليت اتصال به POS بانکي جهت فروش با استفاده از کارتهاي اعتباري را داشته باشد.

نظر به اينکه سازمان امور مالياتي مي کوشد کليه صنوف و مشاغل به صندوق هاي فروش تجهيز گردند اقدامات ذيل را سرلوحه فعاليتهاي خود قرار داده است. 1- اعلام صنوف داراي اولويت جهت استفاده از صندوق فروش از اول سال آينده 2- پيگيري نصب سامانه فروش صنوفي که در سال 1392 و 1393 داراي اولويت مي باشند. 3- تهيه و تدوين آئين نامه تشويق مودياني که از سامانه فروشگاهي استفاده مي نمايند.

شايان ذکر است که تا کنون طي سالهاي 1392 و 1393 بيست گروه از صاحبان مشاغل طي فراخوانهاي مرحله اول و دوم ملزم به استفاده از صندوقهاي فروش شده اند. همچنين به موجب اطلاعيه اي که از سوي سازمان امور مالياتي کشور صادر گرديده است 10 گروه ديگر از صاحبان مشاغل در اولويت مرحله سوم قرار گرفته اند که به شرح ذيل از ابتداي سال 1394 ملزم به نصب و استفاده از سامانه صندوق فروش مي باشند. 1- فروشندگان لاستيك (نمايندگي، عمده و خرده فروشي) 2- نمايشگاه هاي اتومبيل (سواري، باري، مسافربري، ماشين آلات راه سازي، كشاورزي و صنعتي) 3- فروشندگان مصالح ساختماني (نمايندگي، عمده و خرده فروشي) 4- فروشندگان تاسيسات الکترونيکي- مكانيكي ساختمان (نمايندگي، عمده و خرده فروشي) 5- فروشندگان انواع رنگ ساختمان، صنعتي و اتومبيل(نمايندگي، عمده و خرده فروشي) 6- فروشندگان مواد شيميايي(نمايندگي، عمده و خرده فروشي) 7- نمايندگي‌‌‌‌هاي فروش شركتهاي توزيع كالاهاي داخلي و وارداتي(غير اشخاص حقوقي) 8- نمايندگي هاي‌‌‌‌‌ فروش شركتها و موسسات تجاري وصنعتي اعم از داخلي و خارجي (غير اشخاص حقوقي) 9- فروشندگان يخچالهاي صنعتي و ويتريني(نمايندگي، عمده و خرده فروشي) 10- بار فروشان و فروشندگان ميوه و تره بار و ميدان داران ضمناً مؤديان مالياتي ملزم به استفاده از سامانه صندوق فروش يا رايانه داراي سيستم نرم‌افزار فروشگاهي، در صورت عدم استفاده از سامانه‌هاي مذكور از معافيت مالياتي مقرر در قانون براي سال مربوط محروم خواهند شد.

 همچنين در صورت نصب و راه اندازي دستگاه سامانه فروش يا رايانه توسط صاحبان مشاغل مذکور، هزينه هاي انجام شده بابت خريد، نصب و راه اندازي (اعم از سخت افزار و نرم افزار) از درآمد مشمول ماليات موديان مزبور در اولين سال استفاده، قابل کسر مي باشد. معيار شناسايي صاحبان مشاغل فوق‌الذكر، نوع شغل درج شده جواز كسب توسط مراجع ذيصلاح مي‌باشد. بديهي است در صورت نداشتن جواز كسب، نوع فعاليت مندرج در پرونده هاي مالياتي آنان ملاك عمل خواهد بود.

انتهای پیام/



اخبار مرتبط

مزایای استفاده از سامانه صندوق فروش
گسترش سرویس‌های خدمات کارت شهروندی در سطح کشور
دولت‌ها به دنبال شیوه مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی
مسئله مالیات در کشور باید حل شود




کد خبر: ۵۱۴۱۰۲۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 159]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن