تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):صله رحم، انسان را خوش اخلاق، با سخاوت و پاكيزه جان مى‏نمايد و روزى را زياد مى‏كند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860535471




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- اصغر فرهادی از تجربیاتش در خصوص فیلمسازی سخن گفت


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اصغر فرهادی از تجربیاتش در خصوص فیلمسازی سخن گفت آبادان-ایرنا-سومین نشست تخصصی با موضوع فیلمنامه نویسی روز یکشنبه با حضور اصغر فرهادی کارگردان سینمای ایران و استقبال گرم فیلمسازان جوان و برخی از چهره های سینمایی در تالار مهر آبادان برگزار شد.


به گزارش ایرنا از روابط عمومی انجمن سینمای جوان، اصغر فرهادی کارگردان سینمای ایران در ابتدای این نشست با ابراز تاسف از درگذشت زاون قوکاسیان منتقد سینما به دلایل برگزاری این نشست اشاره کرد و گفت:کارگاه ها و نشست های تخصصی بسیاری را در تهران و یا در کشورهای دیگر برگزار کرده ام و همیشه این سئوال از من می شد که چرا این نشست ها در شهرستان ها برگزار نمی شود، از همین رو زمانی که حمید فرخ نژاد پیشنهاد برگزاری این کارگاه را به من داد پذیرفتم و باید متذکر شوم که انتظار چنین استقبالی را از سوی فیلمسازان جوان نداشتم.
کارگردان پرآوازه ایران که فعالیت سینمایی خود را از سال 1365 در انجمن سینمای جوانان اصفهان آغاز کرده در ادامه صحبت های خود تصریح کرد:من سینما را از 13 سالگی با ساخت فیلم کوتاه آغاز کردم و زمانی که برای برگزاری این نشست دعوت شدم بسیار فکر کردم که از کجا باید شروع کنم تا برگزاری این کارگاه تنها معطوف به بیان تجربه های شخصی خودم نشود. بنابراین بهتر دیدم درباره دغدغه ها و یا بهتر بگویم درباره ترس و دلهره هنگام نگارش فیلمنامه صحبت کنم.
فرهادی در ادامه افزود:آنچه هنگام ساخت فیلم های کوتاه مرا دچار دلهره می کرد، این بود که چگونه به همه امور اشراف داشته باشم چون از زبان فیلمسازان بسیاری در گفتگوهایی که می خواندم دریافته بودم که به همه امور آگاه هستند در واقع به شکل ناخواسته اینگونه القا می کردند همه امور را می دانند و بعد به شکل ویژه ای همه پازل ها را کنار هم قرار می دهند تا یک فیلم را به پایان برسانند و پس از آن فکر می کردم که چقدر باید فیلم بسازم تا به این یکدستی در آثار برسم.
وی افزود: بخش دیگر ترس از تکنیک و چگونگی کار با ابزار بود. اما بعدها به تجربه دریافتم بسیاری از فیلمسازان خودشان هم نمی دادند که چه اتفاقی می افتد که پازل به درستی کنار هم چیده می شود.به نظر من این بخش ناخودآگاه و غریزه آنها است و این ناخودآگاه که بیش از هر عنوانی سرمایه عاطفی و احساسی است ، از کودکی فیلمساز می آید.
فرهادی در این نشست با ارائه مثال هایی از آثار خود توضیحات تکمیلی را ارائه می داد و درباره بحث های مختلف وجوه فیلمنامه نویسی صحبت می کرد.
این فیلمساز سینمای ایران با اشاره به شخصیت پردازی هنگام نگارش فیلمنامه گفت: ناخودآگاه و غریزه فیلمساز که به عنوان سرمایه عاطفی و احساسی از آن یاد کردم از کودکی تا بزرگسالی با انسان همراه می شود و این سرمایه براساس کشف شهود به دست می آید که من به شخصه در شخصیت پردازی آثار از کشف و شهودی که در گذشته داشته ام الهام می گیرم.
وی ادامه داد: به عنوان نمونه فیلم سینمایی"گذشته" برای من تمرین و مشق کردن در "کاراکتر پردازی" بود.
اصغر فرهادی همچنین در میانه صحبت های خود به فیلسازان جوان توصیه هایی کرد که بخشی از این توصیه ها به حضور بازیگر در ساخت فیلم های کوتاه مربوط بود.
کارگردان فیلم«جدایی نادر از سیمین » خطاب به فیلمسازان جوان تاکید کرد: به شما توصیه می کنم که در ساخت فیلم های کوتاه خود با بازیگران حرفه ای کار نکنید، در واقع توصیه می کنم به فکر درست کردن ویترین برای فیلم کوتاه نباشید و آثار خود را برای اولین بار با افرادی که با آنها رودربایستی ندارید مانند افراد خانواده خود ببینید.
نشست تخصصی فیلمنامه نویسی اصغر فرهادی در پنجاه و دومین جشنواره منطقه ای انجمن سینمای جوان اروند با طرح پرسش فیلمسازان جوان به پایان رسید.
6125



03/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن