واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اراک حیات خلوت غریبه ها هفته نامه وقایع استان مرکزی سرمقاله شماره 285 خود را به مطلبی با عنوان « اراک حیات خلوت غریبه ها » اختصاص داده است.
« نیره یوسفی » در این مطلب آورده است: این نوشته را با طرح این سوال آغاز می کنیم که علل گرایش و تمایل بیشتر به انتصاب مدیران غیر بومی با وجود مدیران کارآمد بومی چیست؟
نویسنده افزوده است: این درست که در سطح کلان و در یک نگاه ما همه ایرانی هستیم و همه جای ایران سرای من است ولی با وجود مدیران توانمند و کارآمد بومی، نباید در انتصاب مدیران غیر بومی تلاش کرد و مدیری را انتخاب کنیم که در سطح استان خودمان هم طراز وی را داریم.
وی ادامه داده است: در تغییر مدیریتی جدید استان، مدیریت اداره کل حمل و نقل و پایانه ها استان به دست یک مدیر غیر بومی دیگر افتاد، با این همه تمایل به انتصاب های غیر بومی، امیدواریم با انتخاب استاندار جدید و تعیین تکلیف این استان بتوانیم زمینه انتصاب مدیران بومی را فراهم کرد.
در ادامه مطلب آمده است: اگر چه در ابتدای امر نیز باید بیشتر امیدوار بود که مسوولین امر در انتخاب استاندار آینده جدیت و سرعت عمل به خرج دهند تا مبادا نیروی غیر بومی برای این استان انتخاب شده و برخی از نارسایی و مشکلات گذشته تکرار شود.
نویسنده در این مطلب اظهار کرده است: استان مرکزی تبدیل به سکوی پرتاب برای دیگران شده است و یک کارگاه آموزشی جهت یاد گرفتن مدیریت؛ تا بعد از یک دوره تجربه مدیریت در این استان آنها پله پله به تهران نزدیک شوند و پست های بالاتر بگیرند.
«نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در استان مرکزی برگزار می شود»،« احداث بیمارستان مستقل سوانح و سوختگی مطالبه مردم اراک است»، «جریان سازی های هدفمند در انتصاب استاندار مرکزی»،« طرح جامع کاهش آلودگی هوا، فرزند بی سرپرست دستگاه ها»،« هفتاد قله تابلویی پر نقش از حیات وحش کم نظیر اراک» و «نخستین نهاد داوری کشور در اراک ایجاد می شود » از دیگر عنوان های خبری هفته نامه وقایع استان مرکزی است.
هفته نامه وقایع استان مرکزی به صاحب امتیازی و مدیرمسوولی ˈنیره یوسفی رادˈ با مشی سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی منتشر می شود.
***پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب
خشکی کویر میقان خطری بالقوه برای اراک/ دستگاه کنترل کیفیت، برخی از آلاینده ها را اندازه نمی گیرد یکی از عنوان های خبری پایگاه خبری تحلیلی دیار آفتاب است.
نویسنده در این مطلب آورده است: با توجه به کاهش میزان بارندگی در سال جاری در استان مرکزی و خشک شدن بخش زیادی از تالاب میقان در تابستان، دور از ذهن نیست که در شش ماهه اول سال آینده شاهد ورود ریزگردهای محلی از این ناحیه به سطح شهر اراک باشیم و این موضوع وضعیتی به مراتب خطرناکتر از اهواز ایجاد می کند.
وی ادامه داده است: مسئله ریزگردها در خوزستان آنقدر حاد شده است که مقام معظم رهبری طی نامه ای از دولت خواستند تا هرچه سریعتر این معضل را بر طرف کنند. اگرچه این روزها شاهد صبحانه های کاری وزیر بهداشت و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست هستیم اما می توان گفت فعالیت قابل توجهی در راستای رفع این مشکل نشده است.
نویسنده با بیان اینکه رنگ و بو تنها معیار تشخیص آلودگی نیست افزوده است: تغییر رنگ هوای خوزستان موجب جلب توجه عده زیادی از فعالان محیط زیست شده است اما ریزگردهای مضرتری هم وجود دارند که با اینکه رنگ و بو ندارند اما آثار مخرب تری بر سلامت انسان ها برجای می گذارند.
در ادامه مطلب آمده است: استان مرکزی نیز به دلیل صنعتی بودن با گازها و دود های سمی دست و پنجه نرم می کند، این آلودگی ها به دلیل داشتن ماهیت شیمیایی اثرات بسیار بدتری نسبت به ریزگردهای خوزستان بر سلامت افراد دارند و بررسی اجمالی آمار رشد بیماران ریوی، سقط جنین و بیماری های پوستی و سرطانی در استان شاهد این مدعاست.
اکثر شهروندان اراکی این روزها شاهد غبار آلود بودن هوای شهر هستند اما کارخانه های متعدد از جمله آلومینیوم سازی درست در کنار شهر، همچنان به کار خود ادامه می دهند و گازهای سمی را به شهر تزریق می کنند.
هم اینک 56 نشریه محلی در قالب روزنامه، هفته نامه، دوهفته نامه، ماهنامه، فصلنامه و سالنامه در استان مرکزی مجوز رسمی انتشار از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دارند ولی 44 نشریه فعال هستند.
پنج وبلاگ و چهار پایگاه خبری شناخته شده نیز در این استان فعالیت رسانه ای دارند.ک/1
1955/6012
03/12/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]