تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):هیچ بنده اى حقیقت ایمانش را کامل نمى کند مگر این که در او سه خصلت باشد: دین شناسى، تدبر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826269541




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- وزیر ارشاد از چهار چهره نامدار موسیقی و هنر تجلیل کرد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: در مراسم اختتامیه موسیقی فجر وزیر ارشاد از چهار چهره نامدار موسیقی و هنر تجلیل کرد تهران - ایرنا - همزمان با برگزاری اختتامیه سی امین جشنواره موسیقی فجر؛ محمدعلی بهمنی شاعر و ترانه ساز نامدار کشور، اردشیر کامکار نوازنده چیره دست ویولن و کمانچه، فخرالدین فخرالدینی عکاس و مرجان قنبری مهر از برجسته ترین اساتید نوازندگی ویولن کلاسیک توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مورد تقدیر قرار گرفتند.


به گزارش خبرنگار موسیقی ایرنا، در مراسم اختتامیه سی امین جشنواره موسیقی فجر که هم اکنون (شامگاه جمعه ) در تالار وحدت در حال برگزاری است، علی جنتی به همراه علی مرادخانی معاون امور هنری وزیر ارشاد، حسن ریاحی دبیر جشنواره موسیقی فجر، مصطفی کمال پورتراب پیشکسوت موسیقی و حمیدرضا نوربخش مدیر دفتر موسیقی از چهار چهره نامدار و پیشکسوت عرصه موسیقی تجلیل کردند.
بر این اساس محمدعلی بهمنی شاعر و ترانه ساز نامدار کشور، اردشیر کامکار نوازنده چیره دست ویولن و کمانچه، فخرالدین فخرالدینی عکاس و مرجان قنبری مهر از برجسته ترین اساتید نوازندگی ویولن کلاسیک چهار چهره ای بودند که مورد تقدیر قرار گرفتند و لوح یادبود و تندیس جشنواره را از دستان علی جنتی دریافت کردند.
محمدعلی بهمنی متولد سال 1321 شاعر و غزال سرایی است که اولین شعر او در سال 1330 وقتی که فقط 9 سال داشت در مجله روشنفکر به چاپ رسید و از آن زمان تا کنون اشعار او در بسیاری از نشریات کشور و مجموعه های متعدد منتشر می شود.
از جمله آثار بهمنی می توان به باغ لال (١٣5٠)، عامیانه ها (١٣55)، گیسو، کلاه، کفتر (١٣56)، گاهی دلم برای خودم تنگ می شود (١٣6٩)، شاعر شنیدنی است (١٣٧٧)، عشق است (١٣٧٨)، نیستان (١٣٧٩)، کاسۀ آب دیوژن، امانم بده (١٣٨٠)، این خانه واژه های نسوزی دارد (١٣٨٢) و من زنده ام هنوز و غزل فکر می کنم (1388) اشاره کرد.
محمدعلی بهمنی در سال 1378 موفق به دریافت تندیس خورشید مهر به عنوان برترین غزل سرای ایران شد.
در سال 1383 با همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان، همزمان با برگزاری ششمین کنگره سراسری شعر و داستان جوان در بندرعباس نکوداشتی برای این شاعر برگزار شد و در کنگره سراسری شعر دفاع مقدس از او تقدیر شده است.
اردشیر کامکار نوازنده ویولن و کمانچه و از اعضای گروه کامکارها است. وی از کودکی، ویلن را نزد پدرش فرا گرفت و چندی بعد به عنوان نوازنده ویولن و کمانچه به عضویت ارکستر فرهنگ و هنر سنندج درآمد.
اردشیر کامکار استعداد موسیقایی شگرفی داشت و قطعات دشوار ویلن ابوالحسن صبا را با کمانچه اجرا می کرده و جدا از نواختن کمانچه، ویلن و قیچک را نیز استادانه تمام می نوازد.
اردشیر کامکار با استفاده از تکنیک های خاص ویلن و پوزیسین های ویلن بروی ساز کمانچه توانست چهره ای دیگر از این ساز به نمایش بگذارد و قطعات استاد صبا را در دو اثر با نام "به یاد صبا" و "بر تارک سپیده" به کمک کمانچه و ارکستر به اجرا در آورده است.
وی در آلبوم «بر تارک سپیده» دست به ابتکارات بدیعی زده و از این رهگذر کمانچه را به سازی فوق العاده تأثیرگذار و وجدآور مبدل کرده است.
براساس گفته بزرگان موسیقی ایران نوع وسبک نوازندگی اردشیر کامکار و تلاش های وی برای شناساندن تکنیک های ناشناخته ساز کمانچه، سرمشق والهام بخش نوازندگان جوان کمانچه و ویلن در ایران شده است به طوری که ساز کمانچه در میان نوازندگان و مردم جایگاه ویژه ای پیدا کرده است.
از شاخصه های مهم او در نوازندگی می توان به لحن و بیان مستقل، صدای زیبای ساز و ارشه کشی شفاف و تکنیک فوق العاده و اجرای قوی اشاره کرد.
از آلبوم های مستقل کامکار می توان به «ناشکیبا» با خوانندگی همایون شجریان، «راز نگاه» و آلبوم «بی غبار عادت» اشاره کرد.
همایون شجریان، مهدی باقری، شروین مهاجر، بابک شهرکی و سینا جهان آبادی از جمله شاگردان اردشیر کامکار هستند.
برای اهدای لوح تقدیر و تندیس تجلیل اردشیر کامکار، داود گنجه ای پیشکسوت موسیقی و و هوشنگ کامکار نیز روی صحنه حضور یافتند و جوایز اردشیر کامکار را به وی اهدا کردند.
فخرالدین فخرالدینی اسفند 1311 در آذربایجان و در خانواده ای هنردوست به دنیا آمد. پدرش شاعر بود و عکاس، برادرانش نیز به هنر گرایش داشتند. برادر او فرهاد فخرالدینی از موسیقیدانان و آهنگسازان به نام است.از 18 سالگی عکاسی را در کنار پدرش که عکاس بود شروع کرد و عکاسی پرتره را نزد او آموخت.
بعد از تجربه های محدودی در ایران، به کشورهای آمریکا و آلمان سفر کرد و در زمینه شخصیت گرایی در عکاسی پرتره کار کرد، مطالعه چندین جلد کتاب از عکاسان معاصر جهان عامل گرایش اش به عکاسی پرتره بود.
مرجان قنبری مهر متولد 1330 از برجسته ترین اساتید نوازندگی ویلن کلاسیک در ایران است.
وی از کودکی در کنار پدرش ابراهیم قنبری مهر، استاد سازنده سازهای موسیقی که در نوازندگی نیز از شاگردان مرحوم استاد ابوالحسن صبا بود، گوشش با موسیقی آشنا شد.
قنبری مهر در دوران تحصیل با اساتیدی چون حشمت سنجری، سرژ خوتسیف، والد تارخانیان و ژرژ مرادیان به کسب تجربه و کار نوازندگی پرداخت.
وی فعالیت حرفه ای خود را در سال 1347 به عنوان نوازنده ویلن کلاسیک در ارکستر مجلسی تلویزیون آغاز کرد و در سال 1374 همکاری خود را با ارکستر سمفونیک تهران آغاز کرد.وی همزمان به آموزش ویلن کلاسیک به هنرجویان این رشته در هنرستانهای موسیقی و دانشکده هنر در دانشگاه تهران پرداخت.
قنبری مهربه مدت 16 سال عضو شورای برگزاری آزمون های عملی موسیقی دانشگاه های هنر و تهران بوده و در شورای ارزشیابی هنرمندان کشور در رشته نوازندگی ویلن کلاسیک ارزیابی و در ردیف هنرمندان درجه یک شناخته شده است.
قنبری مهر بعد از دریافت تندیس و لوح تقدیر خود این جایزه را به پدر و مادر و همچنین اساتیدی که موجبات رشد استعدادهای او را فراهم ساختند تقدیم کرد.
مراسم تجلیل از این هنرمندان اول اسفند ماه در اختتامیه سی امین جشنواره موسیقی فجر برگزار شد.سال گذشته نیز در جشنواره بیست ونهم موسیقی فجر از فریماه قوام صدری و اردوان کامکار به عمل آمد.
جشنواره بین المللی موسیقی پس از هشت روز برگزاری امشب به کار خود پایان می دهد .
فراهنگ**9266**9252**1601**



01/12/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن