واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: «فخرالدین فخرالدینی» مطرح کرد:
هر محبتی به هنرمندان همواره دلنشین است
«فخرالدین فخرالدینی» عکاس پیشکسوت، عکاسی از هنرمندان را ابزاری برای تقویت ماندگاری آنها دانست.
به گزارش حوزه موسیقی باشگاه خبرنگاران به نقل از ستاد خبری سی امین جشنواره بین المللی موسیقی فجر، فخرالدین فخرالدینی یکی از چهار هنرمندی است که در مراسم اختتامیه جشنواره موسیقی فجر تجلیل می شود.
فخرالدینی که از عکاسان پیشکسوت کشور است، سالها به صورت تخصصی در زمینه عکاسی پرتره فعالیت کرده و تصاویر زیادی از هنرمندان بنام کشور به خصوص هنرمندان موسیقی ثبت کرده است.
فخرالدینی درباره فعالیت خود در این عرصه گفت: از کودکی علاقه خاصی به هنر و به طبع به هنرمندان تمام رشتهها داشتم و زمانی که عکاسی را آغاز کردم، علاقه به عکاسی از هنرمندان در من قوت پیدا کرد.
وی ادامه داد: چهرههای برتر و بنام فرهنگ و هنر هر کشوری نیاز به ثبت و دوام دارند تا نسلهای بعدی آن جامعه بتوانند اثرگذاران فرهنگ و هنر کشورشان را بیشتر بشناسند. این هنرمندان به آب و خاک کشور خدمت کردهاند و نسلهای بعد باید قدردانشان باشند. پس احساس کردم نیاز است که با عکاسی این امر را تقویت کنم.
فخرالدین فخرالدینی که عکاسی را نزد پدرش آموخته است در ادامه گفت: از مهمترین ارکانی که در این سبک از عکاسی باید در نظر گرفته شود شخصیتگرایی است. زمانی که شما از هنرمندی پرترهای ثبت میکنید باید این نکته را در نظر داشته باشید که نه فقط از ظاهر هنرمند بلکه از درون و شخصیت او عکس میگیرید و این عکس قرار است تا سالیان سال بازگو کننده نام آن هنرمند و روحیات او باشد. پس دقت، شناخت و زمان کافی مولفههایی است که باید در نظر گرفته شود.
وی همچنین بیان کرد: من در این سالها از هنرمندان بسیاری مانند استاد تجویدی و دهلوی تا حسین علیزاده و احمد پژمان عکاسی کردهام که هرکدام شخصیتهای خاص خود را داشتهاند و نشان دادن این شخصیتها در عکس به راحتی ممکن نبود. اما زمانی که شما برای هرکاری وقت میگذارید تا شناخت پیدا کنید، رفته رفته هر امری ممکن می شود.
فخرالدینی همچنین با اشاره به سازهای هنرمندان و نقش آن در مراحل عکاسی گفت: زمانیکه از هنرمندان موسیقی عکاسی می کردم ساز آنها عموما بخش مهمی از کار محسوب میشد. در این زمان از هنرمندان خواهش میکردم که ساز را برای خودشان بنوازند و زمان میدادم تا آنها در دنیا و احساس خودشان نوازندگی کنند و بعد از آن دوربین را به دست میگرفتم. حتی زمانهایی اجازه نمیدادم هنرمند متوجه شود که من کار خود را آغاز کرده ام. ثبت دنیایی که نوازندگان با سازهای خود دارند از طبیعیترین و زیباترین عکسهایی است که گرفته میشود.
وی در ادامه از عکاسان جوان خواست تا برای ثبت تصویر از شخصیتهای برجسته کشور وقت بیشتری برای مطالعه در آثار و شناخت شخصیت آنها بگذارند تا عکسهای ثبت شده برای نسلهای آینده راوی دقیقی از هنرمندان امروز باشند.
فخرالدین فخرالدینی همچنین درباره جشنواره موسیقی فجر گفت: برگزاری جشنواره موسیقی فجر اقدام ارزندهای است و مطمئنا برای هنرمندان به خصوص نسل جوان، آینده ساز خواهد بود. در این جشنواره آثار مختلف هنرمندان اجرا ، نقد و بررسی میشود که میتواند کمک بزرگی برای پیشرفت در مسیر حرفهای باشد و باعث پویایی بیشتر جوانان شود.
وی همچنین ضمن اشاره به برگزاری مراسم بزرگداست در اختتامیه این جشنواره گفت: ممنونم از همه مسئولین که برای مراسم بزرگداشت در آئین اختتامیه جشنواره از من هم یاد کردهاند. هنرمندان کشور در هر زمینهای که فعالیت میکنند نیاز به قدردانی دارند. آنها تشنه محبت هستند و مهری از جانب مخاطب همواره برایشان دلنشین است.
علاقمندان ميتوانند اخبار و عكسهای مربوط به اين جشنواره را در سايتwww.fajrmusicfestival.com و يا در اينستاگرام جشنواره به نشانیfajrmusicfestival30 مشاهده كنند.
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
اجرای «محمد علیزاده» پایان کار جشنواره موسیقی فجر
موسیقی با حال و هوای فیلمهای تروریستی هالیوودی در تالار وحدت + تصاویر
عکس یادگاری «بابک جهانبخش» با معاون هنری و خانم بازیگر
سلیقه موسیقایی گروههای جوان ارتقا پیدا کرده است
پیوند شعر و موسیقی را ارج بنهیم
شلوغترین شب تالار وحدت با اجرای «آی سو»
اجرای رپرتواری برای «محمد نوری» توسط «نگین سریر»
ارکستر زهی استونی با دست پر به ایران آمد
گروه هفت به روی صحنه میرود
دنگخوانها برای اولین بار به روی صحنه رفتند
کد خبر: ۵۱۳۷۷۶۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]