تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم میراث گرانبهائی است و ادب لباس فاخر و زینتی است و فکر آئینه ای است صاف.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805599916




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- شهرداری، حزب نیست!


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: شهرداری، حزب نیست! تهران - روزنامه آفتاب یزد - شماره 4269- در راهپیمایی چهارشنبه هفته گذشته پلاکاردهایی با شعارهایی در خصوص مذاکره کنندگان از طرف شهرداری تهران بین مردم توزیع شده بود. این پلاکاردها این شائبه را مطرح ساخته که سازمان خدماتی شهرداری تهران وارد مسائل سیاسـی شده اسـت حتی این موضوع باعث شد برخی اعضای شورای شهر تهران نســبت به این عملکرد شهرداری تهران اعتراض کنند.


آنها می پرســند چرا بودجه شــهرداری باید صرف چنین کارهایی شــود، چنانچه غلام رضا انصاری عضو شــورای شهر تهران در این باره گفته بود: برای مدیریت شــهری و جناب شهردار متاسفم که با پول مردم به ضرر آنها اقداماتی انجام می دهند.
ایــن پلاکاردها کار اعضای شــورای شــهر را به درگیری لفظی در صحن شــورا نیز کشاند. در جلسه روز سه شنبه شورا، استدلال محسن سرخو عضو شورا این بود که چرا باید بودجه
صــرف مخالفت با دولت و کارهای جناحی و حزبی شــود.
وقتی درباره بودجه شــهرداری صحبت می کنیم این بودجه باید در راســتای اهدافی هزینه شود که در برنامه پنج ساله شهر تهران پیش بینی شده است.سرخو معتقد بود: تبلیغ ها نباید در راســتای تضعیف دولت باشــد.
به نظر این عضو شورای شهر تهران شهرداری از یک طرف انتظار دارد برای ساخت متــرو و تامین اتوبوس دولت به آنها کمک کند اما از طرف دیگر اگر قرار باشد در سطح شهر و مکان های مختلف از طرف یکی از زیرمجموعه های شهرداری پلاکاردهایی در مخالفت با دولت و تضعیف دولت نصب شود، دولــت دیگر برای کمک به شــهرداری توجیهی ندارد.
این عضو شــورا می گوید وقتی مســئولان دولتی را بدون بحث کارشناســی و یک طرفه و صرفــا با دید جناحی به انجام ندادن وظیفه متهم می کنند این موضوع بر روابط شــهرداری و دولت تاثیر منفی خواهد گذاشت اما شورای شهر معتقد است باید این روابط حفظ شود. به اعتقاد او قرار نیست بودجه شهر تهران صرف «پوسترهای رئیس دولت قبل شود» و در سطح راهپیمایی توزیع شــود و شورای شهر تهران چنین اجازه ای نداده است.
به عقیده او دیدگاه های جناحی نباید از محل بودجه شهرداری پیگیری شود، کسانی که می خواهند کار جناحی کنند «از جیب خودشان هرچقدر می خواهند هزینه کنند» اما کار حزبی و سیاســی نباید در قالب بسیج انجام شود و بسیج نباید وارد بحث های جناحی شود.

* شهرداری توهم ایجاد بستر سیاسی نداشته باشد
در ایــن ارتباط دیروز هم یک عضو شــورای شــهر تهــران درباره ورود شــهرداری به عرصه سیاسی کشور هشــدار داد و گفت: هرگونه شائبه سیاسی شدن شهرداری به انجام وظایف قانونی این نهاد آسیب می رساند و خدمت رســانی را دچار انحــراف می کند.
محمد حقانــی در گفت وگو با ایلنا با تاکید بر اینکه شــخصا با ورود مدیریت شــهری اعم از شورای شــهر و شهرداری به عرصه سیاســی موافق نیستم، گفت: دستگاه هایی همچون شهرداری و شورای شهر نهادهای خدمات رسانی هستند و برای شهروندان هم فرق نمی کند؛ کســانی که مسئول ارائه خدمات در شهر هستند، پیرو چه جناح یا عقیده ای هستند و آنچه مسلم است؛ این است که مجموعه مدیریت شــهری باید خدمتگذار شهروندان باشد.
وی تاکید کرد: ورود شهرداری به عرصه های سیاسی باعث می شود، اجرای خدمات دچار انحراف شــده و آنچنان که باید و شاید، وظایف انجام نشود.
حقانی خاطرنشــان کرد: زمانی که مجموعه مدیریت شهری را به عنوان نهادی خدماتی و اجتماعی تعریف می کنیم، هرگونه شــائبه سیاسی شدن، به وظایف مقرر شده در قانون برای این نهاد آسیب وارد می کند. وی با اشاره به اینکه شــهر تهران به عنوان کانون سیاسی در کشور است که افراد با تفاوت های فکری، سیاسی و جناحی در آن زندگی می کنند، اظهار کرد: اما مدیریت شــهری این کانون سیاسی نباید تحت هیچ شرایطی توهم ایجاد بستر سیاسی را داشته باشد.

* هرگز برای شهرداری جایگاه سیاسی مشخص نشده است
وی با بیان اینکه هر نهاد و موسســه ای مســئولیت انجام وظایفی را به عهده دارد، اضافه کرد: وظایف مدیریت شــهری در راستای خدمتگزاری به شــهروندان تعریف شده است و در طول یکصد سالی که از عمر بلدیه می گذرد، در قوانیــن مربوطه، این نهاد کارکــردی اجتماعی، خدماتی و فرهنگی داشــته و هرگز برای آن جایگاه سیاســی، امنیتی، قضایی و دفاعی مشــخص نشده است.
حقانی ادامه داد: شــهرداری ها و شوراهای شــهر کارویژه مدیریت محلی برای مردم دارند و تاثیرات فرامنطقه ای یا فراشهری نباید داشته باشند، به همین دلیل در بودجه شهرداری تصویب شده است که ریالی از درآمد شــهرداری نباید در خارج از شهر مربوطه هزینه شــود، چرا که دست شهرداری در اداره شهر در جیب مردم است. بنابراین تفکرات سیاسی خارج از حیطه شورای شهر و شهرداری تعریف شــده است و جایگاهی در مدیریت شــهری ندارد.
وی خاطرنشان کرد: بارها تاکید شــده است که شــهرداری ها نگاه جناحی نداشته باشند و تصمیم های مدیریت شهری در حریم مسائل شهر باشد، چرا که مسائل سیاسی خارج از حریم شهر بوده و جزو موضوعات ملی تلقی می گردد و در محدوده مسائل شهری و شهرداری به حساب نمی آیند.
عضو شورای شــهر تهران تصریح کرد: شهرداری ها بهتر اســت؛ به خدمات رسانی به مردم، مســائل عمرانی و مســائل مربوط به محیط زیست فکر کنند تا مسائل حزبی و جناحی.

* شهرداری ها نباید جایگاه خود را در میان احزاب جستجو کنند
وی تصریــح کرد: اینکه چرا شــهرداری این طور فکــر می کند، باید از خودشــان سوال کنید، البته شاید هم این مسئله است که برخی مدیران شــهری درک خیلی دقیقی از کارکرد حوزه فعالیتشان ندارند که باعث می شــود به دام بازی های سیاســی که خارج از حیطه وظایفشان است، بیفتند. گاهی نیز ممکن اســت؛ افراد در جهت تثبیت خودشان دست به چنین اقداماتی بزنند.
حقانی گفت: مسائل امنیتی و سیاسی دستگاه های متولی خاص خود را دارند و شهرداری ها به هیچ عنوان نباید جایگاه خود را در میان احزاب جستجو کنند و بنابر قوانین باید در خدمت مردم باشند و در حیطه کاری خود و در داخل حریم شهری خود فعالیت کنند.
عضوشــورای شهر تهران تاکید کرد: همچنین شورا ها ایجاد شدند تا در حوزه محلــی و منطقه ای خود فعالیت کنند.
وی در پایان با تاکید براینکه جدا شــدن از قوانین مشــکلات زیادی را ایجاد می کند، تصریح کرد: قوانین شهرداری مبانی شهری و محلی دارد و این مسئله مهمی است که حتی دولت ها نیز باید به تقویت جایگاه مدیریت شــهری فکر کرده و امیدوارم در برنامه ششــم توسعه نیز به این موضوع توجه شده و از دخالت عده ای در مدیریت شهری جلوگیری شود.
روزنامه افتاب یزد
1625



30/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن