تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):علم گنج بزرگی است که با خرج کردن تمام نمی شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805390213




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اجراي طرح اصلاح ژنتيکي دام به منظور افزايش توليد شير


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۹ بهمن ۱۳۹۳ (۱۵:۹ب.ظ)
اجراي طرح اصلاح ژنتيکي دام به منظور افزايش توليد شير برنامه چراغ سبز با موضوع ماراتن طلا و محصولات لبني و با حضور حسن رکني، معاون امور توليدات دامي وزارت جهاد کشاورزي و رحمت الله نوروزي، عضو کميسيون کشاورزي مجلس، روانه آنتن شد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسن رکني، معاون امور دامي وزارت جهاد کشاورزي، با بيان اينکه مصرف شير و محصولات لبني فوايد زيادي براي سلامت دارند، تأکيد کرد: بايستي يک بازنگري در الگوي مصرف در جامعه داشته باشيم، ولي؛ متأسفانه در حال حاضر مصرف مواد نشاسته اي بسيار زياد است.
وي به ميزان توليد شير در کشور اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ظرفيت توليد ما 260 هزار تن بود که اگر آن را تقسيم بر جمعيت کشور کنيم، مساوي با 114 الي 115 کيلوگرم خواهد شد که اين سرانه توليد را معين مي کند و به دنبال اين هستيم که اين سرانه افزايش پيدا کند.
وي افزود: بر اساس استانداردي که وزارت بهداشت تعيين کرده است بايد در يک دوره ده ساله به ميزان توليد 160 کيلو براي هر فرد برسيم که سرعت حرکت ما به اين سمت خوب است.
نوروزي: زنگ خطر کاهش سرانه مصرف شير در کشور به صدا در آمد
در ادامه رحمت الله نوروزي، عضو کميسيون کشاورزي مجلس شوراي اسلامي، با بيان اينکه دامداري براي دامداران در کشور مقرون به صرفه نيست، اظهار کرد: هزينه هاي توليد مانند تأمين مواد خوراکي بالا است و سودي به دامدار نمي رسد ولي کارخانه ها از اين موضوع بهره مي برند.
وي با اشاره به کاهش سرانه مصرف، گفت: متأسفانه قدرت خريد براي همه اقشار جامعه کاهش پيدا کرده و اين يک زنگ خطر است. بنابراين مهمتر از بحث فرهنگ سازي بايد قيمت به گونه اي باشد که همه اقشار بتوانند خريد کنند.
رکني با نفي سخنان نوروزي، گفت: در حالي که مشکل عدم مصرف شير را قيمت آن بيان مي کنند ولي وقتي به مصرف تنقلاتي مانند چيپس و پفک و نوشابه نگاهي بياندازيم، متوجه مي شويم با اينکه قيمت اينها تفاوت زيادي ندارد، اما؛ مصرف آنها بسيار بيشتر از مصرف شير است.
وي با تاکيد بر کم کردن واسطه ها از مرحله توليد شير تا مصرف آن، بيان کرد: يکي از برنامه هاي ما عرضه مستقيم محصولات لبني است که مي توان با بسته بندي هاي ارزان تري شير را در ميدان هاي تره بار به فروش برسانند.
وي افزود: خوشبختانه شرايط توليد نسبت به سال هاي دور تغيير کرده است و در حال حاضر نه تنها تمام نياز پنير در داخل کشور توليد مي شود، به کشورهاي خارجي نيز صادر مي کنيم.
رکني: يارانه شير بدون واسطه به دامداران پرداخت مي شود
معاون وزير جهاد کشاورزي در خصوص پرداخت يارانه گفت: در چهار ماهه نخست سال گذشته يک نوبت يارانه شير پرداخت شد و در سه ماهه نخست امسال نيز يک نوبت ديگر به يارانه شير واريز شد و اين بار شماره حساب را از دامدار گرفتيم تا پول را مستقيم به حساب خودش واريز کنيم، در حالي که در گذشته با واسطه يارانه به دامدار پرداخت مي شد.
وي ادامه داد: از پنج ميليارد تومان يارانه اي که در حساب جهاد کشاورزي است، يک ميليارد تومان آن به طور مستقيم به دامدار پرداخت شده است و بقيه آن نيز به طور مستمر به حساب آنها واريز خواهد شد.
در ادامه رحمت الله نوروزي با بيان اينکه هزينه نگهداري گاو و گوسفند بالا است، گفت: متأسفانه هزينه هاي توليد بسيار بالا است و بايد بيشتر از پرداخت يارانه حمايت شود و واسطه ها حذف شود؛ زيرا کارخانه ها بيشترين سود را مي برند.
رکني در ادامه در خصوص راهکارهاي افزايش توليد گفت: يکي از راه هايي که در دست اقدام داريم، بهبود ساختار ژنتيکي دام است تا بهره وري آنها را افزايش دهيم.
وي افزود: براي سه استان شمالي برنامه ريخته ايم تا از دام هاي دو منظوره استفاده کنند. براي اين منظور ايستگاه هايي را راه اندازي کرده ايم که براي ارتقاي ژنتيکي دام ها بسيار مفيد خواهند بود که با هزينه هاي کم و در برخي نقاط به صورت رايگان انجام خواهند شد.
معاون وزير جهاد کشاورزي بيان داشت: ما بايد براي مصرف بيشتر شير و محصولات لبني مردم را تحريک کنيم تا سلامتي آنها تأمين شود.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن