محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1830841460
- بررسی وضعیت بهداشتی تولید رب گوجه در جنوب کرمان
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی وضعیت بهداشتی تولید رب گوجه در جنوب کرمان جیرفت - ایرنا - گوجه فرنگی یکی از تولیدات عمده در جنوب کرمان است و بخشی از آن وارد کارخانه های رب گوجه می شود که به گفته مسوولان وضعیت بهداشتی مناسبی ندارند.
به گزارش ایرنا، جنوب استان کرمان با سطح زیر کشت 270 هزار هکتار اراضی زراعی و باغی سالانه بیش از چهار و نیم میلیون تن انواع محصولات کشاورزی را تولید می کند که بخشی از این محصولات به صورت تازه خوری وارد بازار می شود و بخش دیگر هم باید فرآوری شود.
صنایع فرآوری و تبدیلی کشاورزی همواره حلقه مفقوده این بخش در استان کرمان بوده که در سال های اخیر مورد توجه قرار گرفته اما تاکنون توازن بین تولید و صنایع فرآوری رعایت نشده است.
هر سال در فصل برداشت محصولات کشاورزی شاهد نوسانات و کاهش قیمت برخی از محصولات هستیم که این موضوع گلایه مندی و در مواردی ضرر و زیان کشاورزان جنوب را به همراه دارد.
در پی افت شدید قیمت محصول گوجه فرنگی در جنوب کرمان رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای افزایش و تنظیم قیمت این محصول سال گذشته اعتباری را برای خرید گوجه فرنگی از کشاورزان به سازمان تعاون روستایی جنوب کرمان اختصاص داد که بلافاصله پس از ابلاغ، خرید توافقی این محصول آغاز شد.
سال گذشته علاوه بر خرید گوجه کشاورزان توسط کارخانه های رب گوجه، 28 هزار و 170 تن محصول گوجه فرنگی کشاورزان جنوب کرمان توسط مراکز خرید تعاون روستایی در شهرستان های جنوب کرمان خریداری شد تا از کشاورازن این منطقه حمایت شود.
از سوی دیگر موضوع چگونگی فعالیت کارخانه رب گوجه و وضعیت بهداشتی آنها این روزها به نشست های مسوولان شهرستان و استان کشیده شده است، وضعیت بهداشتی که بنا بر اعلام رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت 40 تن رب گوجه تولیدی این کارخانه ها به علت غیر بهداشتی بودن باید از چرخه مصرف انسان و حتی دام خارج و معدوم شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: سال گذشته در جنوب کرمان سطح زیر کشت گوجه فرنگی 16 هزار و 800 هکتار بوده که از این سطح 520 هزار تن محصول برداشت شده است.
فرامرز رستگاری افزود: امسال نیز سطح زیر کشت گوجه فرنگی در منطقه 14 هزار و 200 هکتار است که پیش بینی برداشت محصول 435 هزار تن می باشد.
وی خاطرنشان کرد: این سطح زیر کشت بر اساس ابلاغ وزارت جهاد کشاورزی و میزان بذر وارد شده است و در جنوب کرمان شهرستان های رودبار جنوب، کهنوج و عنبرآباد بیشترین سطح زیر کشت را دارند.
فرماندار جیرفت هم گفت: یکی از اولویت های دولت یازدهم، سلامت جامعه است که در این راستا نیز گام های بسیار موثری برداشته شده است.
احمد امینی روش با اشاره به مشکلات بهداشتی کارخانه های رب گوجه در جیرفت گفت: مشکلاتی که امروز شاهد آن هستیم ارمغان برخی سهل انگاری های گذشته است.
وی بیان کرد: در هشت سال گذشته مشکلات بسیاری برای واحدهای تولیدی بوجود آمد که یکی از سیاست های دولت تدبیر و امید این است بر اساس اولویت این مشکلات را حل و فصل کند.
وی گفت: اگر کارخانه های رب گوجه دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نکنند با سلامت جامعه بازی نخواهیم کرد و واحدهای متخلف را تعطیل می کنیم.
فرماندار جیرفت افزود: یک برنامه زمانبندی به این واحدها داده می شود که اگر در آغاز فصل برداشت محصول و شروع بکار این کارخانه ها این برنامه ها عملیاتی نشود از فعالیت آنها طبق قانون جلوگیری می شود زیرا سلامت جامعه در اولویت است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت هم به خبرنگار ایرنا گفت: در بازرسی های انجام شده از این کارخانه ها که مستندات آن در قالب فیلم و عکس وجود دارد وضعیت بهداشتی آنها بسیار تاسف بار دیده شد.
محمدرضا محمدی ساردو تصریح کرد: استفاده نکردن از ظروف مناسب و بهداشتی، نداشتن سیستم فاضلاب و رها سازی فاضلاب در محوطه های کارخانه ها باعث شده تا شرایط بهداشتی این واحدها مورد بحث قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به رعایت نکردن نکات بهداشتی و مطلوب نبودن این شرایط لذا وجدان ما اجازه نخواهد داد که این این رب گوجه ها را تحویل مردم دهیم.
وی گفت: پس از بررسی های انجام شده و انجام آزمایش های متعدد 40 تن رب گوجه تولیدی در این کارخانه ها غیر بهداشتی تشخیص داده شده که این دانشگاه اعلام کرده این میزان رب گوجه مصرف انسانی و دامی ندارد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: برای حفظ سلامت جامعه و پیشگیری از عوارض ناشی از این شرایط با تمامی توان بر رعایت بهداشت در واحدهای تولیدی تاکید داریم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز گفت: متاسفانه در این منطقه کارخانه رب گوجه وجود دارد که هنوز حصار کشی نشده و فاضلاب آن بر روی محوطه رها سازی شده است.
محمد امیرپور تصریح کرد: در این کارخانه ها گوجه های ضایعاتی نیز برای تبدیل شدن به رب گوجه خریداری می شود که بخشی از مشکلات ما از اینجا شروع می شود که اصلا گوجه استفاده شده، سالم نیست.
وی بیان کرد: به منظور ارتقای وضعیت بهداشتی کارخانه های رب گوجه جنوب کرمان اقداماتی را از سال 89 آغاز و سال 90 نیز دو واحد تولیدی رب گوجه را به علت وضعیت نامطلوب بهداشتی تعطیل کردیم.
وی گفت: متاسفانه در فصل برداشت محصول که با کاهش قیمت محصول گوجه روبرو شدیم فشارها برای بازگشایی این واحدها آغاز شد و مسوولان کارخانه ها نیز تعهد داده بودند تا شرایط مطرح شده از سوی این دانشگاه را رعایت کنند اما متاسفانه این گونه نشد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت افزود: کارخانه های رب گوجه باید از خرید گوجه بی کیفیت و خراب خودداری کنند و قابل قبول نیست که از محصول بی کیفیت استفاده شود زیرا نتیجه آن تولید 40 تن محصول رب گوجه غیر بهداشتی است که باید معدوم شود.
وی با انتقاد از نحوه نگهداری و بسته بندی رب گوجه تولیدی تصریح کرد: رب های تولید شده در داخل بشکه های زنگ زده با یک پوشش پلاستیک آن هم در گرمای بالای 60 درجه نگهداری می شوند که این شرایط موجب می شود علاوه بر کپک زدن رب ها دچار افلاتوکسین شود.
امیرپور تاکید کرد: علاوه بر نگهداری در شرایط نامطلوب، حمل این محصول برای بسته بندی به استان های دیگر غیر بهداشتی است.
وی گفت: متاسفانه آزمایشگاه های این کارخانه ها صرفا تابلو آزمایشگاه را دارند اما هیچ اقدامی در آنها انجام نمی شود.
وی افزود: راه اندازی خط آسپتیک در کارخانه ها، ضروری است که اگر این خط راه اندازی شود می توان بسیاری از مشکلات موجود در تولید کارخانه های رب گوجه را برطرف کنیم.
معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان هم گفت: 9 کارخانه رب گوجه در این منطقه فعالیت دارد که ظرفیت تولید این کارخانه ها سالانه 50 هزار تن رب است.
حسین سعیدی افزود: سال گذشته کارخانه های رب گوجه 300 هزار تن از محصول تولیدی در جنوب کرمان را فرآوری کردند.
وی بیان کرد: علاوه بر مشکلات بهداشتی مطرح شده، کارخانه های موجود مشکلاتی از جمله نقدینگی و سرمایه در گردش دارند زیرا در گذشته برخی از این کارخانه ها تسهیلات ارزی با دلار یکهزار و 200 تومان دریافت کرده اند و اکنون باید با دلار سه هزار و 200 تومان بازپرداخت کنند.
وی با بیان این که از 9 کارخانه رب گوجه موجود در جنوب کرمان هشت کارخانه آن پروانه بهره برداری دریافت کرده اند گفت: یکی از شرایط اعطای پروانه بهره برداری گرفتن استعلام از مرکز بهداشت و درمان است.
مدیر مجموعه صنایع غذایی کهنوج هم به خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به فعالیت 9 کارخانه در جنوب کرمان لذا برخی از گفته ها در خصوص مشکلات بهداشتی از سوی مسوولان درست است.
محمدرضا محمدرضایی افزود: در این کارخانه تمامی ماشین آلات از ابتدای خط تولید تا انتها خارجی و از بهترین برند ایتالیا هستند که برای تولید رب با کیفیت انتخاب شده اند.
وی بیان کرد: در این مجموعه نظارت کافی از ابتدای ورود گوجه فرنگی صورت می گیرد و در مرحله نخست توسط ناظران متخصص از تخلیه گوجه بی کیفیت جلوگیری می شود.
وی گفت: در این کارخانه ما چهار مرحله شست و شو داریم اما در سایر کارخانه هایی که ماشین آلات ایرانی وجود دارد یک مرحله شست شو دارد که مشکلات بهداشتی را به همراه دارد.
محمدرضایی ادامه داد: به منظور رعایت بهداشت نیروهای کار تمامی کارگرانی که در این واحد تولیدی فعالیت می کنند دارای کارت بهداشتی سلامت هسند.
وی گفت: امکان تولید رب اسپتیک (تولید رب در شرایط استریل) در این کارخانه وجود دارد که در سایر کارخانه ها این شرایط امکان پذیر نیست و باید خط آن تامین شود.
وی اظهار کرد: من هم موافق هستم که دولت از تولید رب فله ای جلوگیری کند زیرا با تولید رب در شرایط اسپتیک بسیاری از مشکلات بهداشتی حل و فصل می شود.
محمدرضایی گفت: یکی از مشکلات کارخانه های رب گوجه که از تسهیلات صندوق توسعه ملی استفاده کردند بازپرداخت این تسهیلات است.
وی افزود: تسهیلات ارزی را در گذشته با یورو یکهزار و 200 تومان دریافت کرده ام و اکنون باید با یورو بالای چهار هزار تومان پرداخت کنم.
وی گفت: بدهی من ناخواسته از چهار میلیارد تومان به 16 میلیارد تومان آن هم در پی افزایش قیمت ارز رسیده و اخیرا مجلس شورای اسلامی مصوبه ای داشته که واحدهای تولیدی اگر در مدت سه ماه بدهی خود را پرداخت کنند با همان قیمت ارز دریافتی صورت گیرد که هنوز در دولت اجرایی نشده است.
این کارخانه دار افزود: یکی از مشکلات ما، تنش های سیاسی دولت قبل با سایر کشورها بود که در پی تحریم ها ما نتوانستیم رب تولیدی خود را صادر کنیم و این مساله باعث شد به مردم بدهکار شویم و خوشبختانه سال گذشته این روند تغییر کرد.
وی بیان کرد: این کارخانه در سه شیفت کاری ظرفیت جذب 800 تا یکهزار تن گوجه را دارد و اگر لازم باشد در شرایط عادی نیز می توانیم جوابگوی تمام گوجه تولیدی توسط کشاورزان جنوبی باشیم.
محمدرضایی گفت: هم اکنون خود و کارکنان این مجموعه از رب های تولیدی کارخانه استفاده می کنیم و این اطمینان را می دهیم که رب های تولیدی در این کارخانه از سلامت کامل برخوردار هستند.
مدیر کارخانه عنبر طوس عنبرآباد هم گفت: نظارت در این کارخانه بعد از وارد شدن گوجه فرنگی شروع و از ورود هر گونه گوجه خراب به چرخه تولید خودداری می شود.
محمدجواد صلواتی بیان کرد: رب های تولید شده داخل بشکه و آن هم بشکه هایی که مجهز به دو لایه پلاستیک که مجوز صنایع غذایی را دارند وارد و بلافاصله روی آنها نمک ریخته می شود.
وی گفت: رب ها پس از تولید تا زمان فروش برای نگهداری به سردخانه منتقل می شوند.
وی اظهار کرد: مسوولانی که امروز از بهداشت سخن می گویند در مدت هشت ماه که کارخانه های رب گوجه تعطیل بودند، آیا یک بار برای رسیدگی و پیگیری رفع نواقص به کارخانه ها سرکشی کرده اند.
این کارخانه دار افزود: با شروع فعالیت کارخانه همه بازرسان حاضر می شوند و در موارد مختلف تذکر می دهند اما ای کاش در مدتی که کارخانه ها تعطیل بودند می آمدند و نواقص را مطرح می کردند و اگر کارخانه ای مشکلات را مرتفع نمی کرد از فعالیت آن در فصل کار جلوگیری می شد.
صلواتی بیان کرد: هنوز رب گوجه سال گذشته این کارخانه با توجه به اینکه تمامی استانداردها را دریافت کرده فروخته نشده لذا برای راه اندازی خط اسپتیک نیاز به یک میلیارد ریال است که اگر این میزان پول در اختیار ما قرار داده شود این خط راه اندازی می شود.
3018/3028
28/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]
صفحات پیشنهادی
- 40 تن رب گوجه غیر بهداشتی در جنوب کرمان
40 تن رب گوجه غیر بهداشتی در جنوب کرمان جیرفت - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت 40 تن رب گوجه تولیدی توسط کارخانه های جنوب کرمان از نظر این دانشگاه غیر بهداشتی است و معدوم سازی آنها به دادستان اعلام می شود به گزارش ایرنا محمدرضا محمدی ساردو روز یکشنبه در نشست بررسی ممعاون استاندار کرمان: وضعیت بهداشتی کارخانجات رب گوجه فرنگی کرمان رصد میشود
معاون استاندار کرمان وضعیت بهداشتی کارخانجات رب گوجه فرنگی کرمان رصد میشودمعاون سیاسی امنیتی استاندار کرمان گفت اقدامات لازم برای بررسی و رسیدگی به وضعیت بهداشتی کارخانجات رب گوجه فرنگی استان کرمان انجام میشود تا محصول سالم و با کیفیت در اختیار مرددم قرار گیرد به گزارش خبرگزاکارخانجات رب گوجه جنوب کرمان مشکلات بهداشتی را برطرف کنند - اخبار ایران و جهان |
حق دوست کارخانجات رب گوجه جنوب کرمان مشکلات بهداشتی را برطرف کنند شناسهٔ خبر 2487826 چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰ ۰۵ استانها > کرمان کرمان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان خواستار اصلاح روند تولید رب گوه توسط برخی کارخانجات در جنوب استان کرمان شد به گزارش خبرنگار مهر علی اکبررئیس دانشگاه علومپزشکی جیرفت مطرح کرد سهلانگاری کارخانهداران رب گوجهفرنگی جنوب کرمان/برخورد با متخلفان ارا
رئیس دانشگاه علومپزشکی جیرفت مطرح کردسهلانگاری کارخانهداران رب گوجهفرنگی جنوب کرمان برخورد با متخلفان اراده محکم میخواهدرئیس دانشگاه علومپزشکی جیرفت گفت مشکلات بهداشتی کارخانههای رب گوجهفرنگی جنوب کرمان چیز جدیدی نیست و سهلانگاری کارخانهداران سبب تأسف است به گزارش خبر11.6 ميليون تن ظرفيت جديد توليد فولاد در سواحل جنوبی
11 6 ميليون تن ظرفيت جديد توليد فولاد در سواحل جنوبی 11 6 ميليون تني ظرفيت جديد توليد فولاد خام در سواحل جنوبي كشور با مشاركت بخش خصوصي و خارجي ايجاد مي شود به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران 11 6 ميليون تني ظرفيت جديد توليد فولاد خام در سواحل جنوبي كشور با مشاركت بخش خصوصيبا حضور مسئولان نخستین کارخانه تولید مس کاتد جنوب کرمان کلنگزنی شد
با حضور مسئولاننخستین کارخانه تولید مس کاتد جنوب کرمان کلنگزنی شدبه مناسبت دهه فجر کلنگ احداث نخستین کارخانه تولید مس کاتد جنوب کرمان با ظرفیت تولید سالانه 500 تن به زمین زده شد به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت کلنگ احداث نخستین کارخانه تولید مس کاتد جنوب کرمان با اعتبار 100 م- تولید موتورسیکلت برقی در کمیسیون نظارت این سازمان باید بررسی شود
رئیس سازمان صعنت معدن و تجارت اصفهان تولید موتورسیکلت برقی در کمیسیون نظارت این سازمان باید بررسی شود اصفهان - ایرنا - رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان اصفهان گفت راه اندازی خط تولید موتورسیکلت برقی ابداعی دانشگاه آزاد خمینی شهر نیازمند بررسی در کمیسیون نظارت این سازمان اسرکورد تولید گاز در پارس جنوبی شکسته شد
رکورد تولید گاز در پارس جنوبی شکسته شد مدیرعامل مجتمع گاز پارس جنوبی گفت با تولید 282 5 میلیون مترمکعب گاز روزانه در مجتمع گازی رکورد تولید گاز در پارس جنوبی شکسته شد به گزارش فرهنگ نیوز مسعود حسنی چهارشنبه شب در بازدید از مجتمع گازی اظهار داشت پارس جنوبی از مناطق مهمرئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان عنوان کرد پیشبینی تولید 2000 تن ماهی گرمابی و سردابی در جنوب کرمان
رئیس جهاد کشاورزی جنوب کرمان عنوان کردپیشبینی تولید 2000 تن ماهی گرمابی و سردابی در جنوب کرمانرئیس سازمان جهادکشاورزی جنوب کرمان گفت پیشبینی میشود در سال آینده حدود 2 هزار تن انواع ماهی گرمابی و سردابی در منطقه تولید شود به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت سید یعقوب موسوی پیش ا- بررسی وضعیت سدکهیر و طرح بهسازی راه اصلی کنارک-بندرعباس
درسفر معاون نظارت راهبردی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به کنارک بررسی وضعیت سدکهیر و طرح بهسازی راه اصلی کنارک-بندرعباس چابهار – ایرنا – معاون نظارت راهبردی ریاست سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و جمعی از مدیران و کارشناسان این سازمان ضمن بازدید از سدکهیر و طرح بهسازی راه اصکاهش قیمت مواد اولیه آلومینیوم در انتظار بررسیهای وزارت صنعت/ ظرفیت واحدهای تولیدی به زیر 40 درصد رسید
گودرزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد کاهش قیمت مواد اولیه آلومینیوم در انتظار بررسیهای وزارت صنعت ظرفیت واحدهای تولیدی به زیر 40 درصد رسید رییس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران گفت هم اکنون واحدهای تولیدی با ظریت 30 تا 40 درصد تولید میکنند از این رو این ظرفیت پایین موجب- 10 هزار میلیارد ریال در صنایع تبدیلی جنوب کرمان سرمایه گذاری می شود
10 هزار میلیارد ریال در صنایع تبدیلی جنوب کرمان سرمایه گذاری می شود جیرفت - ایرنا - رییس سازمان صنعت معدن و تجارت جنوب کرمان گفت مجوز سرمایه گذاری به ارزش 10 هزار میلیارد ریال در صنایع تبدیلی بخش کشاورزی جنوب کرمان صادر شد محمود اسکندری نسب روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار امعاون مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان: کارخانههای تولید رب جنوب کرمان به تعهدات خود عمل نکردند
معاون مدیرکل امور اجتماعی استانداری کرمان کارخانههای تولید رب جنوب کرمان به تعهدات خود عمل نکردندمعاون ادارهکل امور اجتماعی استانداری کرمان گفت کارخانههای تولید رب گوجهفرنگی جنوب کرمان به تعهدات خود عمل نکردند به گزارش خبرگزاری فارس از جیرفت پرویز افزون بعد از ظهر امروز دربهمنظور بررسی آخرین وضعیت سلامت، اشتغال و آموزش زنان زندانی صورت گرفت بازدید معاونان رئیس جمهور از ندامتگاه ز
بهمنظور بررسی آخرین وضعیت سلامت اشتغال و آموزش زنان زندانی صورت گرفتبازدید معاونان رئیس جمهور از ندامتگاه زنان جنوب تهرانمعاونان امور زنان و خانواده و حقوقی رئیس جمهور با حضور درندامتگاه زنان شهر ری از نزدیک در جریان آخرین وضعیت سلامت اشتغال و آموزش زنان زندانی قرار گرفتند بهسمفونی ناکوک کشاورزی در جنوب کرمان/ نرخ گوجه به ۲۰۰ تومان رسید
گزارش مهر سمفونی ناکوک کشاورزی در جنوب کرمان نرخ گوجه به ۲۰۰ تومان رسید شناسهٔ خبر 2494987 شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۲ استانها > کرمان کرمان – در حالی طی سال جاری قیمت گوجه فرنگی به کیلویی ۱۰ هزار تومان هم رسیده بود که به یکباره و در آغاز برداشت این محصول در جنوب کرمان دلالاکاهش قیمت مواد اولیه داخلی آلومنیوم در انتظار بررسیهای وزارت صنعت/ ظرفیت واحدهای تولیدی به زیر 40 درصد رسید
گودرزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد کاهش قیمت مواد اولیه داخلی آلومنیوم در انتظار بررسیهای وزارت صنعت ظرفیت واحدهای تولیدی به زیر 40 درصد رسید رییس سندیکای صنایع آلومینیوم ایران گفت هم اکنون با ظریت 30 تا 40 درصد تولید می کنند از این رو این ظرفیت پایین موجب افزایش قیمتاعلام نتایج بررسی کیفیت خودروهای تولید داخل در دیماه
اعلام نتایج بررسی کیفیت خودروهای تولید داخل در دیماه روابط عمومی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران کیفیت خودروهای داخلی را در دیماه بررسی و بی کیفیت ترین آنان را اعلام کرد به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از روابط عمومی شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران دیماه امس-
اقتصادی
پربازدیدترینها