تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836864029
سرنوشت مهمترین طرح مهار قاچاق موبایل
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
سرنوشت مهمترین طرح مهار قاچاق موبایل
کمتر از سه ماه پیش محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ابراز نگرانی از موضوع قاچاق گوشی تلفن همراه در کشور، از لزوم تدوین مصوبهای با همکاری اپراتورهای تلفن همراه برای رفع این مشکل خبر داد. با این حال شواهد حاکی از آن است که تاکنون اقدام خاصی در این زمینه صورت نگرفته است.
روزنامه ایران: کمتر از سه ماه پیش محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با ابراز نگرانی از موضوع قاچاق گوشی تلفن همراه در کشور، از لزوم تدوین مصوبهای با همکاری اپراتورهای تلفن همراه برای رفع این مشکل خبر داد. با این حال شواهد حاکی از آن است که تاکنون اقدام خاصی در این زمینه صورت نگرفته است.
به گزارش ایران، بسیاری از فعالان حوزه آیسیتی معتقدند که اجرای طرحی که در گذشته یک بار نیز امتحان شده است، نه تنها دردی از معضل قاچاق تلفن همراه به کشور درمان نمیکند بلکه باعث بروز تلاطم تازه در بازار این محصول پرطرفدار خواهد شد.
رجیستر و افزایش قیمت تلفن همراه
سالها قبل و مشترکان طبق دستورالعمل ثبت یا رجیستر تلفن همراه، می بایست با ورود به سامانه ثبت گوشیهای تلفن همراه و با ارائه اطلاعات مشخص، از ثبت شدن یا نشدن تلفن همراه خود اطلاع پیدا میکردند که این موضوع نگرانیهای قابل توجهی را در بین مالکان و دارندگان تلفن همراه ایجاد کرد. در همان مقطع زمانی بسیاری از خریداران تلفن همراه وقتی که میخواستند از اصالت محصول خریداری شده خود اطلاع کسب کنند با این مطلب مواجه میشدند که این تلفن همراه حتی اگر قاچاق هم باشد از طریق برخی از مبادی مختلف، اطلاعات آنها در سامانه ثبت گوشیهای تلفن همراه، ثبت شده است لکن این موضوع نشانگر دقت و درستی اجرای این طرح در آن مقطع زمانی نبود.
بنابراین بسیاری از فعالان حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرای دوباره طرحی که در گذشته با ایرادات زیادی همراه بوده است را غیرکارشناسی میدانند و معتقدند که دولت و نهادهای ذیربط باید از راهکارهای دیگری برای جلوگیری از قاچاق گوشیهای تلفن همراه استفاده کنند.
بر همین اساس، رمضانعلی سبحانیفر، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایران با بیان اینکه در امر جلوگیری از قاچاق تلفن همراه خلأ قانونی وجود ندارد گفت: اصل بر این است که باید شیوهها و روشهای نظارتی را مد نظر قرار بدهیم و تلاش کنیم که در مبادی ورودی کشور، از قاچاق کالا از جمله گوشی تلفن همراه جلوگیری شده و این کالاها به صورت رسمی و با استانداردها و تأییدیههای معتبر وارد کشور شود.
رئیس کمیته ارتباطات مجلس شورای اسلامی با یادآوری وظیفه وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار و همچنین ایجاد نظم و انضباط و جلوگیری از ورود کالاهای غیراستاندارد در آن خاطرنشان کرد: این وزارتخانه حتی اگر موضوع حمایت از صنایع و تولید داخلی را در دستور کار داشته باشد میتواند از طریق تنظیم بازار و همچنین افزایش یا کاهش تعرفهها، این حمایت را به حداکثر خودش برساند و از ورود کالاهای غیراستاندارد جلوگیری کند.
سبحانی فر با تأکید مجدد بر موضوع دقت در شیوههای کنترلی و نظارتی برای جلوگیری از ورود کالاهای قاچاق به کشور تصریح کرد: طبیعتاً اگر این اتفاق بیفتد شاید خیلی ضرورتی به رجیستر گوشیهای تلفن همراه و موارد این چنینی وجود نداشته باشد، از طرف دیگر فضای روانی ایجاد شده برای اجرای مجدد طرح رجیستر تلفن همراه به جای اینکه باعث کاهش قیمت شود، افزایش قیمت را به دنبال خواهد داشت. عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: در عین حال اگر ضرورتی برای وضع قانون جدید در حوزه مبارزه با قاچاق کالا بویژه تلفن همراه احساس شود، این امکان وجود دارد اما در حال حاضر فکر نمیکنم که با توجه به وجود قوانین جلوگیری از قاچاق کالا و غیره، ضرورتی برای وضع قانون جدید وجود داشته باشد.
سبحانی فر در ادامه با تأکید بر اینکه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی همواره حامی تولیدات و تجهیزات داخلی است گفت: بارها گفتهایم که بخش صنایع کشور تلاش میکنند که با مشارکت برندهای معتبر دنیا نسبت به تولید تجهیزات الکترونیکی بویژه تلفن همراه اقدام کنند ضمن اینکه بازار ایران، بازار بسیار خوبی است و به بازارهای مهم جهانی مانند بازار آسیای میانه دسترسی قابل توجهی دارد و به دلیل وجود نیروی کار متخصص و مناسب، برای تولیدکننده این فرصت فراهم است که بتواند از این ظرفیتها حداکثر استفاده را داشته باشد، منتها متأسفانه در بخش تولید تجهیزات الکترونیکی، کمتر گام برداشته شده است و ما انتظار داریم که در این بخش، گامهای مؤثرتری برداشته شده و حمایت از آنها بیشتر شود. عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صنعت تولید گوشیهای تلفن همراه به دلیل اینکه هر روز در حال تغییر است باید با دانش روز دنیا همگام باشد تا سرمایه گذاریهای کلان با مشارکت سرمایهگذاران و شرکتهای خارجی در آن صورت گیرد.
جلوگیری از قاچاق با اجرای قانون
امروزه از تجربه رجیستر یا ثبت گوشی تلفن همراه در سایر کشورهای دنیا نیز استفاده میشود اما برخی عوامل اجرای آن را با مشکلات عدیدهای روبهرو کرده است به عنوان مثال در ترکیه یک گوشی تلفن همراه تا 10 روز مهلت رجیستر در شبکه را دارد و پس از آن در صورت رجیستر نشدن، غیرفعال میشود.
بر همین اساس ابراهیم درستی، رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری در گفتوگو با ایران با اشاره به مشکلات موجود بر سر راه اجرای طرح ثبت گوشیهای تلفن همراه در گذشته گفت: اگرچه ثبت گوشی تلفن همراه قبلاً هم وجود داشته است اما مشکلاتی برای اجرا داشت و در صورت اجرای مجدد، حتماً باید معایب آن برطرف و نقاط قوت آن تقویت شود چرا که یکی از عوامل بازدارنده قاچاق تلفن همراه موضوع رجیستر آن است. در گذشته در جریان اجرای این طرح اشتباههایی پیش آمد که در صورت اجرای مجدد آن باید راهکاری صورت گیرد که در آن سوء نیتی وجود نداشته باشد.
رئیس اتحادیه لوازم صوتی و تصویری با ابراز امیدواری نسبت به اینکه در آینده موضوع قاچاق کالا از بین برود و در کشور شاهد ورود غیرقانونی تلفن همراه نباشیم تصریح کرد: در حال حاضر هر گوشی تلفن همراه که به کشور قاچاق میشود بالای 600 هزار تومان ارزش دارد و اگر تعرفه واردات گوشی تلفن همراه که 6 درصد است حذف شود تلفن همراه به صورت قانونی به کشور وارد میشود و واردکننده در نهایت مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت میکند، اما برای کسی که هم تعرفه واردات و هم مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت کند، مقرون به صرفه نیست بنابراین روی آوردن به قاچاق، بهترین گزینه برای او محسوب میشود.
درستی، با اشاره به اینکه گوشی تلفن همراه جزو سبد کالای خانوار محسوب میشود و هر شخصی هر 2 یا 3 سال یکبار تلفن همراه خود را عوض کرده و براساس پولی که در دست دارد تلفن مورد نظرش را انتخاب میکند خاطرنشان کرد: امروز لازم است که کمیسیون ماده یک سازمان توسعه تجارت، روی موضوع واردات تلفن همراه در کشور تجدیدنظر کند و این بازار را از بیسامانی نجات بدهد، همچنین با اجرای طرح ثبت گوشی تلفن همراه، ضریب خطا کمتر خواهد شد. وی افزود: اگرچه پدیده قاچاق در همه کشورهای دنیا وجود دارد اما میزان قاچاق تلفن همراه در کشور، سرسام آور است و دستگاههای مربوطه که میخواهند رجیستر را دوباره احیا کنند نباید در آن اعمال نفوذ کنند چرا که این موضوع روی بازار تأثیرگذار است.
درستی درباره ضرورت وضع قوانین جدید برای جلوگیری از قاچاق تلفن همراه نیز گفت: به هر صورت هر کجا که قانون وجود داشته باشد ضریب خطا در آن کمتر است. بهتر است که قانون مبارزه با قاچاق گوشی تلفن همراه توسط تعداد زیادی از نمایندگان مجلس تصویب شود چرا که وضع قانون در مجلس به نسبت وضع قانون در کمیسیون ماده یک که اعضای آن تنها به 6 الی 7 نفر منتهی میشود، لازم الاجراتر بوده و ضریب خطای آن کمتر است. تجربه چند سال گذشته در زمینه ثبت گوشی تلفن همراه در کشور ثابت کرده است که مبارزه با قاچاق این محصول بیشتر از آنکه نیازمند تعریف و اجرای سامانههای مختلف باشد، نیازمند نظارت و اجرای دقیق قوانین و مقررات حوزه مبارزه با قاچاق کالاست.
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]
صفحات پیشنهادی
سرنوشت مهمترین طرح مهار قاچاق تلفن همراه |اخبار ایران و جهان
سرنوشت مهمترین طرح مهار قاچاق تلفن همراه در حال حاضر هر گوشی تلفن همراه که به کشور قاچاق میشود بالای 600 هزار تومان ارزش دارد و اگر تعرفه واردات گوشی تلفن همراه که 6 درصد است حذف شود تلفن همراه به صورت قانونی به کشور وارد میشود و واردکننده در نهایت مالیات بر ارزش افزوده را پرسرنوشت وام مسکن 80 میلیونی چه شد؟/ طرحی که هنوز دست به دست می شود
سرنوشت وام مسکن 80 میلیونی چه شد طرحی که هنوز دست به دست می شود اقتصاد > مسکن - ایسنا نوشت با گذشت چندماه از طرح راه اندازی صندوق پس انداز مسکن و پرداخت وام 80 میلیونی بانک مرکزی همچنان بر موضع و شروط خود برای حمایت از این صندوق پایبند بوده و نه تنها گزارش آن به شاقتصاد مقاومتی در مهمترین دانشگاههای دنیا طرح و جدی گرفته میشود
پیغامی در اردوی جهاد اکبر اقتصاد مقاومتی در مهمترین دانشگاههای دنیا طرح و جدی گرفته میشود استاد دانشگاه امام صادق گفت حداقل ۱۳ تئوری اقتصادی در غرب داریم و مهم ترین دانشگاه های دنیا با الفاظ خاص و برنامههای خودشان و برای زمان و مکان و ساختارهای خودشان مباحث اقتصادی مقاومتی خ- طرح های توسعه محور مهمترین عامل ثبات جمعیت مرزنشین است
معاون استاندار کرمانشاه طرح های توسعه محور مهمترین عامل ثبات جمعیت مرزنشین است قصرشیرین - ایرنا - معاون برنامه ریزی استانداری کرمانشاه گفت باید با اجرای طرح های توسعه محور و سرمایه گذاری مناسب و اصولی شرایط لازم برای ثبات جمعیت مرزنشین در این مناطق را فراهم کنیم و یکی از مهمتریاخباری مطرح کرد ۴ مسئولیت نظام آموزش عالی/ ضرورت اصلاح هرم مهارتی کشور بر اساس نیازها
اخباری مطرح کرد۴ مسئولیت نظام آموزش عالی ضرورت اصلاح هرم مهارتی کشور بر اساس نیازهاسرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت گسترش مرزهای دانش رفع مشکلات و معضلات تربیت نیروی متخصص و توسعه مرزهای فرهنگی و اجتماعی جامعه چهار مسئولیت نظام آموزش عالی در هر کشوری است و باید هرم مهارتیایجاد اشتغال از مهمترین اهداف طرح ملی میقات الرضا(ع) است - اخبار ایران و جهان |
حجت الاسلام واحدی ایجاد اشتغال از مهمترین اهداف طرح ملی میقات الرضا ع است شناسهٔ خبر 2490798 یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۳ استانها > سمنان سمنان - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با بیان اینکه ایجاد اشتغال از مهمترین اهداف طرح ملی میقات الرضا ع است گفت این طرح به تقواجرای طرح نیازسنجی آموزشهای مهارتی بازار کار در خراسانجنوبی
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۶ مدیرکل فنی و حرفهای خراسانجنوبی از اجرای طرح پژوهشی نیازسنجی آموزشهای مهارتی مورد نیاز بازار کار در سه بخش صنعت کشاورزی و خدمات در۱۱ شهرستان استان خبر داد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقهی خراسانجنوبی و به نقل از روامهمترین برنامههای سازمان غذا و دارو در سال ۹۴ اعلام شد/برخورد جدی با قاچاق
مهمترین برنامههای سازمان غذا و دارو در سال ۹۴ اعلام شد برخورد جدی با قاچاق رئیس سازمان غذا و دارو مهمترین برنامههای این سازمان را در سال آینده اجرای سامانه ردگیری دارو و تشدید نظارت بر کالاهای تقلبی اعلام کرد به گزارش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران به نقل از&nbsمعاون سیاسی وزیر کشور مطرح کرد برداشت از ذخائر نفتی در غرب و جنوب کشور افزایش مییابد/پیشبینی 5.2 میلیارد
معاون سیاسی وزیر کشور مطرح کردبرداشت از ذخائر نفتی در غرب و جنوب کشور افزایش مییابد پیشبینی 5 2 میلیارد دلار اعتبار برای مهار آبهای خروجی از مناطق مرزیمعاون سیاسی وزیر کشور از فعالیتهای جدی دولت برای برداشت از سهم ذخائر نفتی در غرب و جنوب کشور با همسایگان و همچنین مهار آب6 طرح در دست اجرا و 9 طرح خاتمه یافته مهمترین دستاوردهای گروه پژوهشی ترمیم نوری
معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران خبر داد 6 طرح در دست اجرا و 9 طرح خاتمه یافته مهمترین دستاوردهای گروه پژوهشی ترمیم نوری طبایی گفت گروه پژوهشی ترمیم نوری با همکاری متخصصین مختلف در حوزه پایه و بالینی 6 طرح پژوهشی را در دست انجام دارد دکتر سید مهدی طبایی معاون پژوهشیدر همایش بصیرتی مقابله با آسیبهای ماهواره مطرح شد تخریب فرهنگ دنیای اسلام مهمترین هدف شبکههای ماهوارهای
در همایش بصیرتی مقابله با آسیبهای ماهواره مطرح شدتخریب فرهنگ دنیای اسلام مهمترین هدف شبکههای ماهوارهایشبکههای رسانهای ماهوارهای در دنیا که به دست سرمایهداران صهیونیستی و آمریکایی تأمین میشود همه به دنبال کسب منافع شخصی خود و تأمین اهداف استکبار برای تخریب فرهنگ دنیای اسلا6 طرح در دست اجرا و 9 طرح خاتمه یافته مهمترین دستاورد گروه پژوهشی ترمیم نوری
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۶ گروه پژوهشی ترمیم نوری با همکاری متخصصین مختلف در حوزه پایه و بالینی 6 طرح پژوهشی را در دست انجام دارد به گزارش ایسنا دکتر سید مهدی طبایی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران گفت هدف گروه پژوهشی ترمیم نوری این واحد استفاده از کاربردهای غیراجرای طرح جابجایی اپراتورها برای مشترکان موبایل کلید خورد - اخبار ایران و جهان |
با اعلام فراخوان برای انتخاب پیمانکار اجرای طرح جابجایی اپراتورها برای مشترکان موبایل کلید خورد شناسهٔ خبر 2489598 یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۳ دانش و فناوری > فناوری اطلاعات و ارتباطات طرح امکان تغییر و جابجایی اپراتور موبایل بدون تغییر شماره برای مشترکان وارد فاز اجرایی شد۳ ابهامی که این طرح را به سرنوشت خوشههای احمدینژاد مبتلا میکند! |اخبار ایران و جهان
۳ ابهامی که این طرح را به سرنوشت خوشههای احمدینژاد مبتلا میکند با توافق نهایی دولت و مجلس در خصوص حذف یارانه پردرآمدها قرار شده است که یارانه درآمدهای بالای 2 5 میلیون تومان از سال آینده حذف شوند موضوع حذف خانوارهای بالای 2 5 میلیون درآمد مهمترین چالش دولت برای اجرا در سالطرح تعویض کارت مهارت کارگران ساختمانی در البرز آغاز شد - اخبار ایران و جهان |
طرح تعویض کارت مهارت کارگران ساختمانی در البرز آغاز شد شناسهٔ خبر 2491169 یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۷ استانها > البرز کرج - مدیر روابط عمومی ادارهکل پست استان البرز از آغاز طرح تعویض کارتهای کارگران مهارتهای ساختمانی در این استان خبر داد به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازاشتاينماير: سرنوشت طرح صلح مرکل-اولاند تا چند روز ديگر مشخص میشود
اشتاينماير سرنوشت طرح صلح مرکل-اولاند تا چند روز ديگر مشخص میشود وزیر امور خارجه آلمان در اظهاراتی اعلام کرد که تا دو یا سه روز دیگر سرنوشت طرح پیشنهادی آلمان و فرانسه برای برقراری صلح در شرق اوکراین مشخص خواهد شد خواهد شد به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران برئیس کمیته امداد چرام: پایداری طرحهای خودکفایی از مهمترین موارد در توانمندسازی مددجویان چرام است
رئیس کمیته امداد چرام پایداری طرحهای خودکفایی از مهمترین موارد در توانمندسازی مددجویان چرام استرئیس کمیته امداد چرام گفت پایداری طرحهای خودکفایی یکی از مهمترین موارد در توانمندسازی خانوادههای تحت حمایت است به گزارش خبرگزاری فارس از چرام علیحسن مظاهری عصر امروز در جمع-
اقتصادی
پربازدیدترینها