تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگر خداوند بوسیله تو یک نفر را هدایت کند برای تو بهتر است از دنیا و هر آنچه د...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819501490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از اول اسفند درس‌گفتار «فلسفه تحلیلی؛ توصیف، تحلیل، نقد» آغاز می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: از اول اسفند
درس‌گفتار «فلسفه تحلیلی؛ توصیف، تحلیل، نقد» آغاز می‌شود
درس‌گفتار «فلسفه تحلیلی؛ توصیف، تحلیل، نقـد» از سوی موسسه گذار هر شنبه از ابتدای اسفند ماه در مدرسه علمیه سعادت قم آغاز شد.

خبرگزاری فارس: درس‌گفتار «فلسفه تحلیلی؛ توصیف، تحلیل، نقد» آغاز می‌شود



به گزارش خبرگزاری فارس،  آنچه فلسفه تحلیلی نامیده می‌شود، نهضت و جریانی فلسفی است که آغاز آن به اواخر قرن نوزدهم و اوائل قرن بیستم باز می‌گردد. این حوزه فلسفی، بیش از یک قرن است در مجامع علمی و فلسفی غرب به عنوان یک رویکرد غالب، هم به لحاظ روش و هم به لحاظ طرح مباحث جدید شناخته شده است. فلسفه تحلیلی، امروزه به یک نهضت و جریان فراگیر فلسفی در دنیای تفکر بدل شده و اکنون در مرحله استخراج لوازم و نتایج خود در زمینه های گوناگون حیات بشر معاصر است.
از سوی دیگر در سنت فکری ما، فلسفه اسلامی، هم به لحاظ روش و هم به لحاظ طرح مباحث بسیار مهم فلسفی حائز مقامی تاریخی است که با توجه به وضع کنونی که بیش از هر زمان دیگری فلسفه ورزی در قلمروهای مختلف حیات فکری بشر ضروری است، تطبیق و سنجش نظام های مختلف فکری ـ فلسفی و قلمروهای متفاوت علمی این دو سنت فکری می‌تواند در رشد و پیشبرد علم سهم بسزایی داشته باشد. لذا سنجش و مقایسه روش، موضوعات، مسایل و دست آوردهای این دو سنت فکری در روزگار ما امری ضروری است. چه بسا مهمتر سنجش سنت فلسفه تحلیلی با سنت تعلیمی ما مسلمانان به ویژه شیعیان در قلمرو علم اصول فقه است. در قلمرو علم اصول بر اساس ضرورت، تحقیقاتی در زمینه مباحث زبانی و استنباط احکام شرعی از ادله لفظی صورت گرفته است که هم به لحاظ روش و هم به لحاظ طرح مباحث ابتکاری و نو جای بسی کار و تحقیق دارد.  لذا عرضه درست و دقیق این کارها و سنجش آنها با سنت فلسفه تحلیلی در مغرب زمین می‌تواند به رشد و تکامل علم اصول کمک نماید.
درس گفتارهای فلسفه تحلیلی با هدف آشنایی طلاب فلسفه و اصول با حوزه فلسفه تحلیلی صورت می‌گیرد تا بدین وسیله زمینه سنجش و مقایسه قلمروهای مختلف فلسفه اسلامی، علم اصول و فلسفه تحلیلی فراهم آید. در این درس گفتارها چهار محور اصلی روش شناسی، جریان شناسی، موضوعات و زمینه‌های تطبیقی بررسی خواهد شد.
این درس گفتار توسط حجت‌الاسلام محمد علی عبداللهی؛ مدرس حوزه و عضو هیئت علمی پردیس فارابی دانشگاه تهران از تاریخ اول اسفند ماه 93 هر شنبه، بعد از نماز مغرب و عشاء در مدرسه علمیه سعادت قم به نشانی جنب مدرسه آیت‌اله گلپایگانی،‌ کوچه تولیت ارائه می‌شود. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 09196669415 تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/ک
 

93/11/26 - 10:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن