محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842875448
رونمایی کتاب «پژوهشنامه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»/۱ اسماعیلی: در ادبیات انقلاب با خلاء نظریهپردازی و فقر نقد علمی مواجه هستیم
واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رونمایی کتاب «پژوهشنامه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس»/۱
اسماعیلی: در ادبیات انقلاب با خلاء نظریهپردازی و فقر نقد علمی مواجه هستیم
رضا اسماعیلی با بیان اینکه غلامرضا کافی در آثارش دچار تعصب کور نیست بلکه به یک نوع واقعگرایی پایبند است، گفت: در عرصه ادبیات انقلاب اسلامی با دو خلاء نظریهپردازی و فقر نقد علمی و فنی مواجه هستیم.
● گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری فارس، آئین رونمایی از کتاب «پژوهشنامه ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» با حضور غلامرضا کافی نویسنده اثر، مصطفی محدثی خراسانی، رضا اسماعیلی، فیروز زنوزی جلالی، قادر طراوتپور، محمدقاسم فروغی جهرمی و ربیعی از روابط عمومی سپاه پاسداران در محل خبرگزاری فارس برگزار شد. در ابتدای این مراسم رضا اسماعیلی شاعر ادبیات انقلاب اسلامی با بیان اینکه هر ادبیات از زمان تکوین و تثبیت شود سه مرحله را پشت سر میگذارد، بیان داشت: هر ادبیاتی از زمان تکوین و زمانی که تثبیت شود، تبدیل به یک سبک ادبی میشود که سه مرحله پیدایش و تکوین، بالندگی، بلوغ و تثبیت را پشت سر میگذارد.
وی با بیان اینکه تولد ادبیات انقلاب اسلامی به تاریخ 15 خرداد سال 42 باز می گردد، اضافه کرد: همزمان با قیام تاریخی 15 خرداد در واقع ادبیات انقلاب اسلامی متولد شد به همین منظور معتقدم این مقطع تاریخی را باید به عنوان تاریخ تولد ادبیات انقلاب اسلامی، ثبت کنیم. * اسماعیلی: راه ادبیات انقلاب اسلامی توسط مردم هموار شد اسماعیلی معتقد است، اولین نسل از شاعران انقلاب اسلامی، تودههای انقلابی و مردم کوچه و بازار بودند، مردمی که با شعارهای حماسی و انقلابی خودشان و به صورت خودجوش که از بطن ملت برخاسته بود، بنیان ادبیات انقلاب اسلامی را گذاشتند که از جمله آن میتوان به شعار انقلابی نظیر «با خون خود نوشتم از جان خود گذشتم یا مرگ یا خمینی»، «سکوت هر مسلمان اهانت است به قرآن»، «نصر من الله و فتح القریب، مرگ بر آن سلطنت پرفریب» و «میجنگیم، میمیریم، سازش نمیپذیریم» اشاره کرد. به گفته وی، در واقع این مردم بودند که راه ادبیات انقلاب اسلامی را هموار کردند و در ادامه شاعران بزرگی چون طاهره صفارزاده، موسوی گرمارودی، قیصر امینپور و نصرالله مردانی و دیگران از این شعارها، مضامین ارزنده را کسب کردند و به نمونهسازی در حوزه ادبیات انقلاب اسلامی پرداختند. * دهه هفتاد، دهه بالندگی و بلوغ ادبیات انقلاب اسلامی بود اسماعیلی با بیان اینکه مردم شاعران نسل اول انقلاب هستند، افزود: در دهه شصت به صورت جدیتر شاعران نسل دوم انقلاب، پس از مردم در حوزه اندیشه و هنر اسلامی ادبیاتی را پایهگذاری کردند که در دهه شصت معنا محور و مضمون محور بود، همچنین این ادبیات، ادبیات اعتراض و فریاد بود و در واقع همت شاعران در دهه شصت این بود که شعارهای انقلاب، اهداف و آرمانهای حضرت امام (ره) را در اشعار خود تبیین و بیان کنند. این شاعر پیشکسوت ادبیات انقلاب اسلامی گفت: شاعران در این دهه بیشتر به دنبال معنا بودند؛ یعنی فرمگرایی و ساختار خیلی مدنظر شاعران نبود بلکه به عنوان یک رسالت انقلابی و اسلامی به آن نگاه میکردند که طبیعتاً این شعرها قابل ارزیابی و بررسی است.
وی اضافه کرد: مرحله دوم، مرحله بالندگی و بلوغ ادبیات و برآمدن ادبیات انقلاب اسلامی است که در دهه هفتاد اتفاق افتاد. ادبیات انقلاب اسلامی در این دهه به بلوغ رسید و شاعران انقلاب با آن اشرافی که نسبت به حوزه ادبیات پیدا کردند، با تلفیق فرم و محتوا آثار فاخر و درخشانی در حوزه شعر اسلامی پدید آوردند که به نوعی ادبیات انقلاب اسلامی به یک تعادل شاعران و هنرمندانه رسید. اسماعیلی ادامه داد: در این دوره شاعران از تعصبات ادبی بیمنطق و کور فاصله گرفتند. حتی بدبینی و تعصباتی که نسبت به شعر نیما وجود داشت، کنار گذاشته شد و شاعران انقلاب با مطالعه دستاوردهای شعر و قالبهای نیمایی اشرافی به حوزه شعر مدرن و نو پیدا کردهاند تا جایی که از قابلیتها، ظرفیتها و توانمندیهای قالبهای نیمایی برای بیان مضامین انقلابی و اسلامی استفاده کردند.
* ادبیات انقلاب اسلامی در دهه 90 دارای هویت و شناسنامه شد وی افزود: مرحله سوم، مرحله تثبیت و تحکیم است یعنی مرحله ساختاربندی از دهه 80 اتفاق افتاد و تا نیمه اول دهه 90 را نیز در بر میگیرد و ما امروز تا حدودی در جریان تثبیت قرار داریم به گونهای که در این دهه ادبیات انقلاب اسلامی دارای هویت، شناسنامه و تعریف شد. در این مرحله، باید به تدوین مؤلفههای انقلاب، ادبیات آن، مؤلفهها و ویژگیها بپردازیم چراکه در این مرحله ادبیات به یک برند تبدیل شده و هویت پیدا میکند. اسماعیلی عنوان کرد: در این مرحله در حال استانداردسازی هستیم که بزرگوارانی همانند دکتر کافی و سنگری این رسالت بزرگ و خطیر را دراین مرحله به دوش میکشند و این برخلاف مراحل قبلی است که فقط به تولید صرف پرداخته شده و البته ناگفته نماند که آثار فاخری نیز تولید شده است. وی بیان کرد: در مرحله سوم باید به نقاط ضعف و قوت آثار تولید شده بپردازیم؛ زیرا در غیر این صورت دیگران این ادبیات را به نام خود تثبیت کرده و مصادره به مطلوب خواهند کرد، چراکه ما در مقطع زمانی بسیار حساسی به سر میبریم که اگر تعلل و کوتاهی صورت پذیرد، جبران آن سخت خواهد بود و دستاوردهای 36 ساله انقلاب اسلامی که شاعران با خون جگر ان را حفظ کردهاند، از دست خواهد رفت. * در حوزه ادبیات انقلاب با خلاء نظریهپردازی و فقر نقد علمی و فنی مواجه هستیم این شاعر با اشاره به ادبیات انقلاب اسلامی، افزود: در این عرصه با دو خلاء نظریهپردازی و فقر نقد علمی و فنی مواجه هستیم. این اثر دکتر کافی با تاکید بر حوزه نظریه پردازی ادبیات انقلاب اسلامی سعی بر جبران این کاستی دارد. وی اضافه کرد: پژوهشنامه ادبیات انقلاب اسلامی، دستی بر آتش و دیگر آثار غلامرضا کافی، به نوعی مانیفست و مرامنامه ادبیات انقلاب اسلامی است، همچنین امروز رسالت همه شاعران این است که این کاستی را جبران کنند. اسماعیلی ادامه داد: کسانی که دغدغه تدوین نظریات انقلاب اسلامی را دارند، انگشت شمار هستند که میتوان به حمیدرضا شکارسری، اسماعیل امینی، محمدرضا سنگری، یوسفعلی میرشکاک و غلامرضا کافی اشاره کرد. این منتقد ادبی گفت: در حوزه نقد و نظریهپردازی پیش از انقلاب چهرههای خیلی شاخصی نداریم. آنهایی که به صورت پیوسته در این حوزه کار میکردند چهرههایی همانند رضا برآهنی، محمدعلی دستغیب، ضیاء موحد و شفیع کدکنی، کارنامه نسبتاً درخشانتر و پربارتری در آن دوران داشتند که البته کارهایشان فراز و نشیبهایی هم داشته است و گاهی چالشهایی را در جامعه ایجاد کرده است و تا به امروز هم ادامه پیدا کرده است. وی با اشاره به ویژگیهای غلامرضا کافی، اضافه کرد: سه ویژگی برجسته غلامرضا کافی که بر کارهای او مهر تأیید میزند، خودباوری، اعتماد بنفس، باورمندی، موضعبندی و واقع گرایی است.
* غلامرضا کافی در آثارش دچار تعصب کور نیست و به یک نوع واقعگرایی پایبند است اسماعیلی افزود: غلامرضا کافی خودباوری و اعتماد به نفس علمی و پژوهشی را دارا است و به فرهنگ و اصالتهای ملی خود و هویتهای بومی و اسلامی پشت پا نزده است و با اتکا و به پشتوانه این اصالتهای ملی و اسلامی تربیت شده و کار کرده است. وی بیان کرد: غلامرضا کافی نسبت به کاری که انجام میدهد، اعتقاد قلبی دارد و با باورمندی در این حوزه قلم میزند. از اصول اسلامی خود کوتاه نمیآید، اما در عین حال آن ویژگی سوم که یک پژوهشگر باید داشته باشد را برخوردار است و آن سعه صدر علمی و واقعگرایی است. به گفته اسماعیلی، با مطالعه آثار کافی پی میبریم که مطالب محدود به شاعران انقلاب نشده بلکه او سعی کرده است همه شاعرانی که به نوعی در ادبیات انقلاب خدمت کرده و اثری در این حوزه دارند، دیده شوند که این امر اثبات میکند وی در آثارش دچار تعصب کور نیست و به یک نوع واقعگرایی پایبند است که این بیطرفی محقق را نشان میدهد. * در جامعه امروز در حوزه ادبیات انقلاب با توطئه سکوت مواجه هستیم وی ادامه داد: متأسفانه در جامعه ما از آغاز تا به امروز در حوزه ادبیات انقلاب با یک توطئه سکوت مواجه هستیم، این یک واقعیتی است که ما آن را با پوست، گوشت و استخوانمان حس میکنیم؛ یعنی آثاری که بعد از انقلاب اسلامی هم در حوزه ادبیات داستانی و هم در حوزه شعر خلق شده آثاری هستند که با آثار بزرگانی همانند سنایی، عطار، مولانا، حافظ، فردوسی، سعدی پهلو میزنند، ولی متأسفانه دانشگاههای ما نسبت به ادبیات بیمهری دارند، اما امروز خوشحالم که از نسل انقلاب، شاعرانی تربیت شده است که در کسوت نظریه پرداز و ادیب و نظریه پرداز فعالیت می کنند. * محدثی خراسانی: شعر انقلاب در یک پیچ تاریخی قرار گرفته است در ادامه این مراسم مصطفی محدثی خراسانی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «جهان امروز در یک پیچ تاریخی قرار گرفته است»، بیان داشت: امروز، این تعبیر برای شعر انقلاب نیز مصداق دارد به گونهای که شعر انقلاب در یک پیچ تاریخی قرار گرفته است. وی اضافه کرد: پیروزی انقلاب اسلامی در برههای اتفاق افتاد، که شعر فارسی از دهههای قبل دچار تحول بنیادی شده بود. تحول بنیادی با ظهور نیما و شعر نمایی آغاز شد و تمام دستاوردهای شعر فارسی پس از نیما، قوام یافته و قابل مصرف شد و به شکل ایده آل در این برهه زمانی توانست، تجربه کند.
محدثی خراسانی ادامه داد: تمام تجربیاتی که پس از نیما اتفاق افتاد، زمینه انقلاب اسلامی و تجدید حیاتی که شعر فارسی پیدا کرد و ترمیم گسستهایی که با پیشینه پیدا کرده بود، را توانستیم در این پیج تاریخی به دستاورهای فرمی که شعر فارسی توانسته است از این میان پیدا کند، اضافه کنیم. به گفته وی، از گذشته شعر فارسی بیشتر از ادبیات مشروطه و انقلاب اسلامی، سرودهایم و به تولید اثر پرداختهایم اما به نقد آن کمتر توجه داشتهایم. وی بیان کرد: در نقد ادبی کهن کتابی با عنوان «چهار مقاله عروضی» داریم که امروز نیز در دانشگاهها و در نقد ادبی به این کتاب استناد میشود. پس از انقلاب نیز نسبت به تولید آثاری که در این حوزه داشتیم، کم کار شده است. محدثی خراسانی ادامه داد: یکی از دلایل این است که در افراد کمی روحیه نقد و پژوهش و ذوق ادبی یکجا جمع میشود و تا وقتی که این ویژگیها در یک فرد نباشد، کار شایستهای صورت نخواهد گرفت. به گفته وی، یکی از کسانی که دارای این دو وجه بوده، استاد شفیعی کدکنی است که کار نقد را نیز به خوبی انجام میدهد. از دیگر افراد نیز میتوانیم به قیصر امینپور، سیدحسن حسینی و امروز نیز به آقای کافی اشاره کنیم. وی با اشاره به کتاب نقد پژوهش انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، افزود: غلامرضا کافی در این کتاب، در واقع کار چند کتاب را انجام داده است که در نهایت دارای حسن و نقایصی است. محدثی خراسانی معتقد است، بحث شعر انقلاب و دفاع مقدس، با وجود یگانه بودن، میتواند موضوع بحث یک تحقیق قرار گیرد. اما کار بزرگی که کافی در این کتاب انجام داده، این است که کل ادبیات انقلاب اسلامی را به طور یکجا مورد تحقیق قرار داده که ترسیم کننده یک افق و دادن انگیزه و توان به جوانترها است. وی با بیان اینکه منتقد برای نقد ادبیات و شعر فارسی باید بر موضوع اشراف کامل داشته باشد، افزود: آقای کافی خود شاعر است و همنشین شاعران انقلاب اسلامی نیز بوده است، همین امر باعث شده که بر موضوع تسلط کافی را داشته باشد. انتهای پیام/و
93/11/21 - 09:58
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]
صفحات پیشنهادی
در کتاب «ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» رونمایی میشود
در خبرگزاری فارسکتاب ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رونمایی میشودجلد یک کتاب ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تالیف غلامرضا کافی با حضور چهرههای ادبی و فرهنگی در خبرگزاری فارس رونمایی خواهد شد به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس آیین رونمایی از کتاب «ادبیات ادیدگاه صادق آیینهوند در خصوص کتاب «ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» بازتاب نگاه عقیدتی و فکریِ شاع
دیدگاه صادق آیینهوند در خصوص کتاب ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدسبازتاب نگاه عقیدتی و فکریِ شاعرانِ شیعیِ طول تاریخادبیات انقلاب اسلامی بازتاب نگاهی عقیدتی فکری و سیاسی است که در شعر شاعران شیعی مانند کمیت بن زید اسدی دعبل خزاعی سید حمیری منصور نمری صنوبری مهیار دیلمی وکتاب «انقلاب اسلامی در شوشتر و گتوند» رونمایی میشود
کتاب انقلاب اسلامی در شوشتر و گتوند رونمایی میشودکتاب انقلاب اسلامی در شوشتر و گتوند نوشته محمدعلی اسدی همزمان با روزهای انقلاب در شهر گتوند رونمایی میشود به گزارش خبرگزاری فارس مؤسسه فرهنگی هنری و انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی بنا دارد با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامرونمایی از کتاب «فرماندهان ورود ممنوع»/ مخدومی: خاطرات تخریب منبع مناسب ساخت فیلم/ مظلومیت و گمنامی
رونمایی از کتاب فرماندهان ورود ممنوع مخدومی خاطرات تخریب منبع مناسب ساخت فیلم مظلومیت و گمنامی بارزترین خصیصه تخریبچیان دفاع مقدسنویسنده کتاب فرماندهان ورود ممنوع گفت مطالبی که این راویان عنوان کردهاند خاطرات نابی است که ضمن داشتن جایگاه ارزشی دفاع مقدس میتواند منابع خوبی بچاپ چند کتاب داستان دفاعمقدسی همزمان با ایام پیروزی انقلاب اسلامی
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۲۳ معاون ادبی و هنری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان قزوین گفت در ایام پیروزی انقلاب اسلامی قرار است از سه کتاب با موضوع دفاع مقدس رونمایی شود روحالله شریفی در گفتوگو با خبرنگار سرویس فرهنگحماسه ایسنا با اعلام این خبر توضیح داد جشنکتاب «انقلاب اسلامی در شیراز» منتشر شد
کتاب انقلاب اسلامی در شیراز منتشر شدمؤسسه فرهنگی هنری و انتشارت مرکز اسناد انقلاب اسلامی در دومین روز از دهه مبارک فجر کتاب انقلاب اسلامی در شیراز را منتشر کرد به گزارش خبرگزاری فارس در کتاب «انقلاب اسلامی در شیراز» کوشش شده تا در کنار معدود کتب و بررسیهای مندر «ترانگیزان فجر انقلاب اسلامی» مطرح شد امینی: جایزه کتاب برگزیده جشنواره شعر فجر معادل جایزه کتاب
در ترانگیزان فجر انقلاب اسلامی مطرح شدامینی جایزه کتاب برگزیده جشنواره شعر فجر معادل جایزه کتاب سال آرزوی دبیر سابق برآورده شددبیر علمی جشنواره بینالمللی شعر فجر گفت جایزه کتاب برگزیده در این دوره از جشنواره معادل جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی خواهد بود به گزارش خبرگزاری فاردر نقد کتاب «روزشمار انقلاب اسلامی» مطرح شد پیشبینی اسرائیل از سقوط شاه/ پرواز هواپیمای حامل امام ب
در نقد کتاب روزشمار انقلاب اسلامی مطرح شدپیشبینی اسرائیل از سقوط شاه پرواز هواپیمای حامل امام با کادر پروازی داوطلبنویسنده جلد ۱۴ روزشمار انقلاب اسلامی گفت اسرائیل سقوط رژیم شاه را پیشبینی کرده بود در روزهای انقلاب سعی داشت با ناامن جلوه دادن ایران برای یهودیان آنان را به خدر حوزه کتابهای درگیری با ضدانقلاب کردستان کتاب سازنده «شیار 143» کاندید کتاب سال دفاع مقدس شد
در حوزه کتابهای درگیری با ضدانقلاب کردستانکتاب سازنده شیار 143 کاندید کتاب سال دفاع مقدس شدنامزدهای نهایی گروه کتابهای مرتبط با موضوع درگیری با ضد انقلاب کردستان از سوی دبیرخانه شانزدهمین جایزه کتاب سال دفاع مقدس اعلام شد به گزارش خبرگزاری فارس کتابهای موضوع «درابعاد ادبیات «ضد ارزشهای دفاع مقدس» بررسی شد
چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۲ یک منتقد ادبیات داستانی گفت نویسندگان ادبیات داستانی ما در حوزه دفاع مقدس باید پژوهش و تحقیق داشته باشند که متأسفانه این مسئله مشهود نیست و پژوهش اندکی در این حوزه دارند از سوی دیگر متولیان امور نظامی ما نیز توجه چندانی به این بخش ندارند به گزارشجلد 14 «روزشمار انقلاب اسلامی» در ایام دهه فجر رونمایی میشود
جلد 14 روزشمار انقلاب اسلامی در ایام دهه فجر رونمایی میشوددر ویژه برنامههای مدیریت فرهنگی وهنری منطقه 19 در دهه فجر موسوم به من انقلابیام از جلد 14 کتاب روزشمار انقلاب اسلامی رونمایی خواهد شد به گزارش خبرگزاری فارس در آستانه برگزاری مراسم سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلاگردهمایی مسئولان ارتش در پروژههای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس
دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۰ مسئولان ارتش جمهوری اسلامی ایران در پروژههای موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس گرد هم آمدند به گزارش ایسنا در این مراسم امیر سرتیپ دکتر محمد حسین دادرس رئیس ستاد ارتش و معاون هماهنگ کننده ارتش امیر سرتیپ دوم ابراهیم گلفام رئیس سازمان حفظ آثار و نشربیست و ششمین «عصرانه ادبی فارس»/۲ پایمردی نویسندههای انقلاب و اعتراف روشنفکرزدهها/ والایی: مدیران
بیست و ششمین عصرانه ادبی فارس ۲پایمردی نویسندههای انقلاب و اعتراف روشنفکرزدهها والایی مدیران دردی از ادبیات دوا نکردندنویسنده رمان وقایعنگاری یک زندیق گفت ثمره ادبیات انقلاب امثال والایی است و روشنفکرزدهها به این موضوع اعتراف کردهاند به پایمردی نویسندههای انقلاب است کهدر برنامه «حذف و اضافه» مطرح شد انقلاب اسلامی به عرصه فرهنگ جان تازه داد/ دفاع مقدس حصارهای ذهنی در
در برنامه حذف و اضافه مطرح شدانقلاب اسلامی به عرصه فرهنگ جان تازه داد دفاع مقدس حصارهای ذهنی در بحث نتوانستن را شکستبرنامه حذف و اضافه در سی و یکمین برنامه خود با حضور مهدینژاد معاون پژوهشی وزیر سابق علوم و محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد دولت دهم به بررسی موضوع پیشرفت و دستاوردهگزارش فارس از نشست فیلم «حکایت عاشقی» رادان: برای بازی در اثر دفاع مقدسی انتظار میکشیدم/رمضانزاده:
گزارش فارس از نشست فیلم حکایت عاشقیرادان برای بازی در اثر دفاع مقدسی انتظار میکشیدم رمضانزاده صدور پروانه ساخت حکایت عاشقی سه سال طول کشیدبهرام رادان بازیگر فیلم سینمایی حکایت عاشقی در نشست مطبوعاتی این فیلم اعلام کرد مدت زیادی بود که دوست داشتم در فیلمی با محوریت دفاع مقدسنامزدهای گروه خاطره کتاب سال دفاع مقدس
دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶ ۳۷ نامزدهای گروه خاطره شانزدهمین دوره جایزه کتاب سال دفاع مقدس معرفی شدند به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دبیرخانه شانزدهمین دوره جایزه کتاب سال دفاع مقدس گروه خاطره یکی از گروههای خاص این جایزه در سال 1393 بوده که به سبب فراوانی تنوع و رشد کمی و کیفیپناهیان:با ادبیات عقلانی از دین دفاع کنید/ لیبرالها با داعش تفاوتی ندارند
پناهیان با ادبیات عقلانی از دین دفاع کنید لیبرالها با داعش تفاوتی ندارند شما امروزه از حجاب می توانید بسیار عقلانی دفاع کنید از تفکیک جنسیت از محیط هایی که لازم نیست اختلاط باشد می توانید کاملا به روش تجربی برای تقویت غرائز جنسی و لذت بردن از زندگی دفاع کنید به گزارش فرهنگ نی-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها