تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر که ما را پس از مردنمان زیارت کند گویا ما را هنگام زنده بودنمان زیارت کرده است....
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826937697




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- میراث فرهنگی تنها قادر به حفظ آثار تاریخی نیست


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون سازمان میراث فرهنگی: میراث فرهنگی تنها قادر به حفظ آثار تاریخی نیست همدان- ایرنا- معاون امور مجلس، حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: این سازمان به تنهایی قادر به حفظ، احیا و مرمت میراث فرهنگی نیست و در این زمینه باید از ظرفیت تشکل های غیردولتی استفاده شود.


به گزارش ایرنا "اسدالله امیری درویش" روز سه شنبه در آیین افتتاح خانه تشکل های غیر دولتی سازمان میراث فرهنگی همدان اظهار کرد: نگهداری، احیا و مرمت از ضروریات آثار تاریخی کشور است و بدون کمک و توجه مردم نمی توانیم میراث فراوان موجود در کشور را مرمت و احیا کنیم.
وی اظهار کرد: 32 هزار سایت تاریخی به ثبت رسیده در کشور وجود دارد و بسیاری از آثار تاریخی و فرهنگی نیز یا به ثبت نرسیده یا شناسایی نشده است.
وی تاکید کرد: مردم ایران بر روی آثار تاریخی و میراث فرهنگی خود حساسیت بالایی دارند و این حساسیت امتیاز بسیار بزرگی است که باید با تشکیل و یا تقویت تشکل های مردمی از آن برای احیا و مرمت آثار تاریخی بهره یابیم.
وی اضافه کرد: با وضع کنونی و شرایط اقتصادی حاکم بر کشور و با توجه به اینکه تنها دو درصد از بودجه سازمان میراث فرهنگی کشور به مرمت و احیای ابنیه های تاریخی تخصیص می یابد لازم است مردم در قالب تشکل های غیردولتی یاریگر سازمان باشند.
معاون امور مجلس،حقوقی و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ، رویکرد جدید این سازمان در حوزه میراث فرهنگی را در راستای ورود مردم و تشکل های مردمی برای احیا و مرمت آثار دانست و گفت: باید این حوزه ها توسط مردم مرمت و مورد استفاده گردشگری قرار گیرند.
امیری درویش تاکید کرد: با آغاز به کار دولت تدبیر و امید هم اکنون مسیری جدید برای فعالیت تشکل ها در حوزه های مختلف اجتماعی، فرهنگی، سیاسی ایجاد شده و برگزاری 50 همایش بزرگ تشکل ها حاکی از اعتقاد دولت تدبیر و امید به فعالیت این تشکل ها است.
وی تاکید کرد: هر لغزش و کج روی که در سیستم ادارای کشور رخ می دهد به دلیل بستن چشم و قلم تشکل ها است که باید تشکل ها با نگاه تیزبین خود مشکلات در همه حوزه ها را پیگیری و بازگو کنند.
معاون امور مجلس و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه حفظ، مرمت و احیا و نگهداری میراث تاریخی کشور به تشکل ها و بخش خصوصی واگذار می شود خاطرنشان کرد: این واگذاری ها در مورد آثار برجسته کشور همچون تخت جمشید، پاسارگاد، تخت سلیمان و آرامگاه بوعلی سینا نیست بلکه بخش خصوص و تشکل ها می توانند در نگهداری حمام های قدیمی و خانه های تاریخی یاری گر میراث فرهنگی باشد.
درویش امیری در خصوص خروج برخی از آثار تاریخی از فهرست ثبت ملی نیز گفت: برخی از آثار تاریخی که در دوره های گذشته به دلیل تعیین نشدن حریم، مشکلاتی برای مردم و دستگاه های خدماتی ایجاد کرده بود از فهرست ثبت ملی خارج شدند.
وی گفت: سعی می کنیم آثاری که ثبت ملی آن برای مردم و دیگر دستگاه ها مشکل ایجاد نکنند به فهرست ثبت آثار ملی اضافه شود.
معاون امور مجلس و استان های سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در خصوص صنایع دستی و مشکلات این بخش نیز گفت: هم اکنون از 450 صنایع دستی به ثبت رسیده توسط یونسکو، 350 اثر مربوط به ایران است.
درویش امیری افزود: در بخش صنایع دستی نیز اقدامات دولت برای تقویت تشکل ها بسیار رضایت بخش بوده است.
وی با بیان اینکه هم اکنون برخی از رشته های صنایع دستی در کشور در حال منسوخ شدن هستند گفت: هم اکنون برخی از رشته های صنایع دستی در شهرهای زاهدان و ایلام منسوخ شده اند که باید تشکل ها اقداماتی موثر در این زمینه برای احیای هنرهای منسوخ شده انجام دهند.
استان همدان دارای یک هزار و 700 اثر تاریخی، فرهنگی و گردشگری است.
7529/1181/6993



21/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن