تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803021505




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- رشد 38 درصدی اعتبارات سال آینده درمان تامین اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رشد 38 درصدی اعتبارات سال آینده درمان تامین اجتماعی اراک - ایرنا - مشاور اجرایی معاونت درمان تامین اجتماعی کشور گفت: اعتبارات درمانی این سازمان در سال آینده با رشد 38 درصدی نسبت به امسال به 160 هزار میلیارد ریال می رسد.


«علیرضا احمدزاده» روز دوشنبه در جریان بهره برداری از مرکز فوریت ها و اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) اراک افزود: اعتبارات مدیریت درمان تامین اجتماعی کشور امسال 120 هزار میلیارد ریال است که با برنامه هدفمند در راستای تحول نظام سلامت وخدمات به بیمه شدگان صرف شده است.
وی توضیح داد: با ابلاغ کتاب ارزشگذاری تعرفه های نظام سلامت، 10 هزار میلیارد ریال به اعتبارات امسال درمان تامین اجتماعی اضافه شد تا همگام با برنامه های دولت و سیاستهای تعیین شده گام های عملی در بهبود خدمات برداشته شود.
مشاور اجرایی معاونت درمان تامین اجتماعی کشور گفت: حوزه سلامت کشور در هیچ برهه ای، همانند اکنون همراهی و عزم جدی برای ارتقای سلامت نبوده است و از فرصت پیش آمده باید بیشترین بهره وری در تمامی زوایا و ابعاد حاصل شود.
احمدزاده ، سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری را نیز از موضوعات مهم در کنار اقدامات برنامه تحول نظام سلامت دولت دانست و افزود: مجلس نیز در همگامی کامل با سازمانهای متولی درمان و کانون های بیمه گذار، نقش مهمی را در تسهیل و تسریع امور حوزه سلامت داشته است.
وی عنوان کرد: معاونت درمان تامین اجتماعی از اردیبهشت ماه امسال همراه با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در هر گام طرح تحول نظام سلامت مشارکت فعالانه داشته و برای سرعت بخشی به این راهبردها ، معطل ترزیق اعتبارات نشده و مشارکت خود را کامل کرده است.
احمدزاده ادامه داد: معاونت درمان تامین اجتماعی پس از وزارت بهداشت و درمان ، بزرگترین تولید کننده خدمات درمانی کشور است که با 350 مرکز درمانی شامل 80 بیمارستان و 270 مرکز درمان سرپایی با 42 هزار نیرو فعالیت دارد.
وی اظهار کرد: هم اینک شش هزار و 800 پزشک و بیش از 21 هزار نیروی انسانی متخصص در عرصه درمان در تامین اجتماعی فعالیت دارند که تمامی تلاش خود را برای ارائه خدمات کیفی به کار گرفته اند.
وی اظهار کرد: بهبود و ارتقای سلامت، سرمایه اصلی نظام است چرا که با موفقیت در این بخش میزان بهره وری، امید به زندگی و بستر اقدامات توسعه محور به شایستگی برای تصمیم سازان مهیا می شود.

***بیمارستان فوق تخصصی سوانح و سوختگی مطالبه حوزه سلامت استان مرکزی
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: ساخت بیمارستان فوق تخصصی سوانح و سوختگی از مطالبه های اصلی حوزه سلامت استان مرکزی است که با توجه به صنعتی بودن این استان و سوابقی که از حوادث در این منطقه وجود دارد، باید محقق شود.
«عباس رجایی» افزود: ساخت این بیمارستان از مصوبه های سفر دولت پیشین بود که هرگز محقق نشد اما ضرورت آن همچنان باقی است.
وی توضیح داد: برنامه نظام تحول سلامت خون دوباره ای در رگ های بهداشتی و درمانی کشور دوانده است و استان مرکزی نیز در سایه همدلی مسوولان، رتبه مناسبی را این خصوص کسب کرده است.
رییس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به نزدیکی استان مرکزی به پایتخت، تقویت زیرساختهای بهداشت و درمان این استان برای حضور فعالانه و موثر در بحران های احتمالی، اجتناب ناپذیر است.
رجایی یادآور شد: مدیریت درمان تامین اجتماعی حلقه مهمی از زنجیره سلامت استان مرکزی است که توانسته در سایه مدیریت موثر کاستی های بخش های دولتی را به خوبی جبران کند.
وی، در خصوص راهبری درمان و سلامت روستائیان نیز گفت: سیستم ارجاع بیمار در روستاها هنوز با پیچیدگی و ابهاماتی مواجه است که نیاز است هر چه سریعتر رفع شود.

*** صنایع سهم خود را در تقویت زیرساخت های درمانی استان مرکزی بپردازند
نماینده دیگر مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: استان مرکزی با دو هزار و 900 واحد تولیدی و صنعتی سهم بسرایی در سرانه درآمد ناخالص ملی دارد و باید به تناسب این سهم بودجه های زیرساختی حوزه سلامت در این منطقه افزایش یابد.
«حسن آصفری» افزود: اگرچه مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک و مدیریت درمان تامین اجتماعی در سایه تلاش های مستمر کیفیت هتلینگ و خدمات درمانی را ارتقاء داده اند اما هنوز تا شرایط مطلوب پاسخگویی به نیازهای مردم فاصله زیادی است.
وی عنوان کرد: کارخانه سولفات سدیم وابسته به تامین اجتماعی ، آلومینیم سازی ، پتروشیمی و پالایشگاه و سایر واحدهای بزرگ صنعتی باید فعالانه در توسعه سلامت استان مرکزی مشارکت کنند.
وی بیان کرد: دو شهرستان محروم کمیجان و خنداب استان مرکزی از امکانات مناسب بیمارستانی و درمان بهره مند نیستند و باید سیاستهای حوزه سلامت در استان به گونه ای راهبری شود که ساکنان این شهرستانها برای نیازهای درمانی مجبور به سفر به شهرها و استانهای دیگر نباشند.

*** کیفی سازی خدمات اورژانس نیاز اساسی بیمارستان امام خمینی (ره) اراک
مدیر درمان تامین اجتماعی استان مرکزی نیز گفت: کیفی سازی و ارتقای خدمات فوریت های پزشکی و اورژانس پیش بیمارستانی از نیازهای اساسی در بیمارستان امام خمینی (ره) اراک بود.
دکتر «بابک عدلی» افزود: بیمارستان امام خمینی (ره) اراک یکی از سه مرکز درمانی پرمراجعه تامین اجتماعی است که شش تخت اورژانس آن پاسخگوی نیاز مردم نبود.
وی توضیح داد: ساختمان اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) اراک در زمینی به وسعت یکهزار و 200 متر مربع احداث شده که هشت میلیارد و 500 میلیون ریال برای ساخت آن و یک میلیارد و 500 میلیون ریال در تجهیز آن سرمایه گذاری شده است.
وی توضیح داد: این اورژانس با 22 تخت دارای بخش های مجزای خدمات پیش بیمارستانی برای مردان، زنان و اطفال است و دارای بخش های ایزوله، اتاق عمل سرپایی و سایر بخش های جانبی درمانی است.
وی بیان کرد: تامین اجتماعی استان مرکزی با 860 هزار بیمه شده به 60 درصد مردم این استان خدمات رسانی درمانی دارد و بهبود کیفیت خدمات و فضاهای درمانی اولویت برنامه ها در این بخش است.
دکتر عدلی اظهار کرد: بر اساس برنامه های نظام تحول سلامت، مدیریت درمان تامین اجتماعی کشور به دنبال آن است که به زودی بیمه شدگان این سازمان با در دست داشتن دفترچه درمانی در مراجعه به تمامی مراکز درمانی از خدمات رایگان بهره مند شوند.
وی توضیح داد: با اتمام برنامه بهبود کیفی فضاها و خدمات درمانی بیمارستان چمران ساوه و امام خمینی (ره) اراک، از ابتدای سال آتی ارتقای هتلینگ بیمارستان شازند آغاز می شود.
وی عنوان کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان با آغاز عملیات ایجاد بخش دیالیز اراک درمان های فوق تخصصی در مراکز ملکی را کلید زده و پیشنهاد ایجاد بخش های فوق تخصصی جراحی قلب و درمان سرطان نیز در دست پیگیری است.

*** اورژانس بیمارستان ولیعصر (عج) پاسخگوی حوادث استان مرکزی نیست
رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک نیز در این آیین گفت: اورژانس بیمارستان ولیعصر (عج) اراک با ضریب اشغال تخت بالای صددرصد پاسخگوی نیاز حوادث استان مرکزی نیست و اقدام مدیریت درمان تامین اجتماعی در ایجاد مرکز اورژانس بار بزرگی را از دوش دانشگاه برداشته است.
دکتر «حسن طاهراحمدی» افزود: پیگیری ایجاد یک مرکز اورژانس حوادث جاده ای در جوار بیمارستان امیرالمومنین (ع) اراک در دست انجام است اما راه اندازی اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) کمک بزرگی در راهبری درمان بیش بیمارستانی استان است.
وی اظهار کرد: نوسازی بیمارستان ولیعصر (عح) اراک به عنوان مرکز درمانی مادر تخصصی استان مرکزی با قدرت در دست انجام است و بر اساس برنامه ریزی، سال آینده 30 درصد کار (سفت کاری و اسکلت) پایان می یابد.
دکتر طاهراحمدی عنوان کرد: بر اساس برنامه ریزی، این بیمارستان ظرف سه سال آینده در چرخه خدمات درمانی استان قرار گرفته و مردم از شرایط مناسب و استاندارد درمانی بهره مند می شوند.
در حاشیه این آیین دو دستگاه آمبولانس نیز به ناوگان درمانی بیمارستان امام خمینی (ره) اراک پیوست.
در حال حاضر مدیریت درمان تامین اجتماعی استان مرکزی یکهزار و 320 نیروی انسانی در حوزه ستادی و درمانی دارد که بیش از 80 درصد این نیروها در حوزه خدمات درمانی به بیمه شدگان فعالیت دارند.
میانگین درصد اشتغال تخت در مراکز ملکی و بیمارستان های تامین اجتماعی استان مرکزی 78 و 52 صدم درصد است و شاخص "تخت روز اقامت "بیماران دو و نیم روز است.
در حال حاضر 293 تخت بیمارستانی فعال در حوزه مراکز درمانی تامین اجتماعی استان مرکزی وجود دارد.ک/2
6013/6012



20/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن