محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843245164
- حوزه فیلم و سینما در کردستان نیازمند توجه بیشتر است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گفت و گو با فیلمساز کردستانی حوزه فیلم و سینما در کردستان نیازمند توجه بیشتر است سنندج - ایرنا- کردستان را به دلیل طبیعت زیبا و پوشش خاص مردم، زبان و گویش های مناطق مختلف آن بهشت فیلم سازی نام نهاده اند که در فصول مختلف سال جذابیت های بسیاری دارد و از فرهنگ و تمدن مردمان این منطقه می توان سناریوهای فراوانی ساخت و از لوکیشن های ناب نیز تصاویر زیبایی خلق کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ فیلم و سینما از جمله هنر و صنعت های بسیار تاثیرگذاری محسوب می شود که می تواند تاثیرات بسیار زیادی در انعکاس مسایل و مشکلات جامعه داشته باشد و از این رو هرجا فیلم و سینما تقویت شده و مورد حمایت قرار گرفته، شاهد رفع بخشی از مشکلات جامعه بوده ایم و بی اعتنایی به این حوزه نیز فرصت طرح مشکلات جامعه را از طریق پرنفوذترین هنرها گرفته و این نیز ضربه ای به پیرکه جامعه محسوب می شود.
در چند سال اخیر و با ورود فیلمسازان جوان تحصیل کرده و با دانش به عرصه سینما در استان کردستان شاهد هنرنمایی آنان در تهیه آثار فاخری بودیم که گواهی این ادعا حضور فیلم های این فیلمسازان در جشنواره های معتبر داخلی و خارجی و کسب جوایز متعدد از این جشنواره ها است.
در کردستان فیلمسازان جوان بسیاری وجود دارند که در صورت فراهم کردن بستر برای آنان و حمایت از فعالیت هایشان می توانند نام ایران و کردستان را در سطح بین المللی مطرح کنند.
کیوان مجیدی متولد سال 1357 شهرستان مریوان یکی از این فیلمسازان است که کار فیلمسازی را با عکاسی حرفه ای آغاز کرد و تاکنون چندین فیلم کوتاه، یک فیلم بلند، چند مجموعه مستند و یک سریال تلویزیونی ساخته است.
این فیلمساز کردستانی در جشنواره های داخلی و بین المللی معتبری حضور داشته و توانسته جوایزی را کسب کند که جایزه بهترین کارگردانی جشنواره بین المللی فیلم مسکو در کشور روسیه برای فیلم "ارتفاع امید"، جایزه بهترین کارگردانی ایران در جشنواره آب و خلیج فارس برای فیلم "مه رزه وان" و تندیس بهترین تصویربرداری پانزدهمین جشن خانه سینما برای فیلم ارتفاع امید از جمله این جوایز است.
جایزه بهترین تحقیق و فیلمنامه در جشنواره سینمای جوان برای فیلم "نیان"، جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم مرزه وان در جشنواره دیدار فرهنگ ها، جایزه بهترین کارگردانی از جشنواره حسنات اصفهان برای فیلم ارتفاع امید و جایزه داوران جوان اصفهان به فیلم ارتفاع امید در جشنواره حسنات از دیگر جوایزی است که وی کسب کرده است.
جایزه و تقدیر ویژه جشنواره پیامبر اعظم (ص )، کاندید بهترین فیلم جشنواره "سی چوان" چین برای فیلم ارتفاع امید، حضور فیلم مرزه وان در بخش مسابقه جشنواره معتبر "ونکوور" کانادا همراه فیلم "کپی برابر با اصل" عباس کیارستمی تحت عنوان نمایندگان سینمای ایران، انتخاب فیلم نیان در بخش مسابقه جشنواره بین المللی فیلم "رجیوی" ایتالیا به نمایندگی از سوی ایران و یکی از دو نماینده قاره آسیا، حضور در بخش مسابقه جشنواره های بین المللی، "اکوتاپ" فیلم اسلواکی، "یاهورینافست" بوسنی، الجزیره قطر، ونکوور کانادا، کاتماندو نپال و حضور در بخش مسابقه جشنواره های بین المللی، گرانادای اسپانیا، الوموک چک، پارنو استونی و ... با فیلم مرزه وان و حضور در بیش از 20 جشنواره بین المللی دیگر از دیگر موفقیت های کیوان مجیدی است.
برای آشنایی با سختی ها و جذابیت های کار فیلمسازی در کردستان و برنامه های آینده این فیلمساز جوان گفت و گویی را با وی ترتیب دادیم که ماحصل آن را در ذیل با هم می خوانیم.
ایرنا: به عنوان یکی از فیلمسازان جوان وضعیت فیلم و سینما کردستان را از لحاظ کمیت و کیفیت تولیدات چگونه ارزیابی می کنید؟
در جواب سوال شما باید همه جانبه و نه یکسو نگرانه به موضوع نگاه کرد زیرا فیلم محصول شرایط محیط فیلمساز است و هیچ کس نمی تواند منکر ارتباط هنرمند با جامعه اش باشد زیرا فیلمساز به جامعه متکی است و لحن و آهنگ و احساسش را از جامعه ای می گیرد که در آن زندگی می کند، بنابراین وضعیت سینما با وضعیت جامعه ارتباط مستقیم دارد، در کردستان اوضاع فیلم و سینما چندان خوب نیست، عدم حمایت از فیلم سازان در سال های گذشته باعث شده که فرصت های طلایی در زمانی که بیشترین انرژی برای کسب موفقیت توسط فیلمسازان وجود داشته به بی رمقی و سستی بینجامد در حالی که فیلم ها و سینما مهمترین سفیر فرهنگی کردستان و ایران هستند که بارها و بارها نام ایران را در مجامع فرهنگی دنیا سربلند کرده اند.
فیلمسازی به واسطه ماهیت هنر - صنعت آن، مشکلات و سختی های فراوانی دارد که می شود گفت سینمای فقیر کردستان به واسطه درخشش افرادی هنوز نفس می کشد که هنر و استعداد سینما را دارند ولی به هیچ وجه صنعت سینما کمکی به هنر آنها نبوده بنابراین فقر برنامه ریزی در کارنامه چند سال گذشته مسئولان فرهنگی کردستان بسیار مشهود بوده تا جایی که نتوانسته اند از این پتانسیل عظیم انسانی هم در جهت حل معضلات جامعه و هم در جهت اعتلای نام ایران در مجامع جهانی بهره بگیرند، بی تردید ساخت فیلم برپایه فرهنگ و هویت مردم کردستان حرف های جهانشمول و انسانی زیادی دارد که می تواند با تمام مردم دنیا ارتباط برقرار کند و همچنان مهم ترین سفیر فرهنگی ایران در سراسر دنیا باشد.
ایرنا: با توجه به مشکلاتی که فیلمسازان کردستانی در راستای انجام رسالت خود دارند آیا بازهم می توانند مسایل و مشکلات جامعه کردستان را در قالب فیلم و سینما منعکس کنند و یا اینکه فیلمسازی هم به معضلی تبدیل شده است؟
فیلم مناسبترین وسیله برای شناساندن فرهنگ، جغرافیا، زبان، آیین، آداب و رسوم و ... هر قوم و ملتی به سایر مردم و ملل دنیاست و سینما آیینه ای است که ارزش های فرهنگی در آن تلالو و شفافیت می یابد. هنرمند فیلمساز، فرزند زمان و مکان خویش است که می خواهد در قالب قراردادهای اجتماعی یک مفسر باشد، زیبایی، زشتی، عشق، پاکی، راستی، پلیدی، شور، شعف، تبعیض، نجات، آسایش، عدالت و ... را با نور و رنگ تفسیر می کند و درونیات انسانیش را بروز و به آن روح و روان می بخشد.
ایرنا: آیا سینماگران در کردستان همه در راستای رسالت سینما کار کرده اند؟
فیلم و فیلمساز را باید مجزا مورد بررسی قرار دهیم، رفتارهای یک فیلمساز را نباید با روح سینما سنجید زیرا ناخالصی در هر شغلی وجود دارد، ببینید سینما به همان اندازه که می تواند برخی از زشتی ها و نابسامانی های اجتماعی را علاج کند، قادر است بر آنها نیز بیفزاید.
فیلمسازی در کردستان به شیوه آماتور و غیرحرفه ای در جریان است؛ بنابراین فیلمساز در این منطقه از همان مرحله پیش تولید نیاز به کمک و همراهی مردم دارد، از انتخاب بازیگر گرفته تا انتخاب لوکیشن و ... در این روند کسانی پیدا می شوند که هنر به خصوص سینما را مستمسکی برای رسیدن به اهداف پوچ و پلید خود قرار می دهند؛ چون در چارچوب رفتارهای اجتماعی در معرض ابتذال و در مسیر زشتی ها قرار گرفته اند؛ گاهی اوقات سطح حقیر و فقیر دانش خویش را با روپوش لفاظی می پوشانند اما پرگویی آنان کم سوادیشان را در این عرصه نمی پوشاند.
مثلا بازیگری شغلی جذاب و پرطرفدار در میان اقشار جامعه محسوب می شود که عده ای با گنده گویی و اغفال بر التهاب روانی این شغل اضافه می کنند و با اعمالی که انجام می دهند بی رحمانه بر پیکره هنر هفتم ضربات مهلکی وارد و ذهنیت عموم مردم را خدشه دار می کنند؛ غافل از این که سینما برای ترویج و گسترش فضیلت های انسانی و تقبیح زشتی های جامعه تلاش می کند. باید به خاطر داشت که پرداختن به کار فیلمسازی بیشتر از سوی افراد پاک و بی حاشیه صورت می گیرد؛ ولی متاسفانه در این حرفه هم افرادی رسوخ کرده اند که از جنس سینما و هنر نیستند.
ایرنا: پیشنهاد های عملی شما برای چیره شدن بر مشکلات سینما در کردستان چیست؟
ببینید تا فیلم ها به عنوان محصول اقتصادی که تاثیرات فرهنگی دارد بازار خود را پیدا نکند مشکلات سینما برطرف نمی شود در اینجا دو وظیفه وجود دارد اول وظیفه مسئولان و دوم وظیفه سینما گران، در باره وظیفه مسئولان باید گفت که برنامه ریزی مدون دستگاه های فرهنگی در جهت شناخت توانائی ها و نقاط ضعف سینما و فیلمسازی استان برای تصمیم گیری درست در آینده اولین قدم می باشد.
همانطور که مستحضر هستید سالیانه میلیاردها تومان توسط نهادها، سازمان ها و ارگان های مختلف دولتی در ایران صرف تولید فیلم می شود اما متاسفانه سهم فیلمسازان استان از این بودجه ها در حد صفر است زیرا نه برنامه ای داشته اند و نه توانسته اند آینده نگری کنند تا طرح ها و فیلمنامه های خوب و قابل عرضه را شناسایی کنند و در تهران مدافع آنها برای جذب بودجه باشند.
در بحث نحوه هزینه اندک بودجه فرهنگی ادارات نیز عدالت رعایت نشده است، با رعایت عدالت بین همه هنرمندان، وقت آن رسیده که همه پشت یک خط قرار گرفته و در مسابقه ای برابر شرکت کنند و نه اینکه سوت مسابقه برای عده ای خیلی زودتر زده شده باشد.
مشکل دیگری که وجود دارد این است که فیلم های خوب فیلمسازان کردستان در گوشه و کنار ایران و دنیا به نمایش در می آید اما متاسفانه در شهرهای استان کردستان نمایش داده نمی شوند که می شود این فیلم ها را که هیچ مشکلی برای پخش ندارند در مناسبت های مختلف در ادارات ، سازمانها و... نمایش داد، اینها حداقل کارهایی هستند که مسوولان محترم می توانند به صورت وِیژه انجام دهند تا سینما در کردستان زنده شود و فیلمسازان بتوانند بر روی پای خود بایستند و فیلم بسازند و اندیشه انسانی تولید کنند.
ایرنا: فیلم هایی که در این منطقه ساخته می شوند، بیشتر در فضای روستایی فیلمبرداری می شوند و گاهی اوقات رگه هایی از ترحم جویی را می توان در این فیلم ها دید که مشخصه بارز فیلم های گداگرافی و فیلم های سیاه می باشد، نظر شما در این باره چیست؟
هرکار هنری منطق خاص خود را دارد. هیچ چیز ناسزاوارتر از آن نیست که خلاقیت هنری را در اشکال متعددش مختص به یک بعد بدانیم، زیرا هنر آگاهانه یا ناآگاهانه به دنبال هدف های عمیق می رود و فیلم محصول شرایط محیط فیلمساز است. کسی نمی تواند منکر ارتباط هنرمند با جامعه اش باشد؛ چون هنرمند فیلمساز به جامعه متکی است و لحن و آهنگ و احساسش را از جامعه ای می گیرد که در آن زندگی می کند. از آنجا که جامعه ما در حال گذار از سنت به مدرنیته است، بنابراین سوژه های بسیار زیادی در جامعه سنتی ما پیدا می شود که اغلب آنها در حال نابودی هستند.
بسیاری فکر می کنند در دنیای مدرن این سوژه ها و موضوعات اهمیت ندارند؛ در حالیکه به عکس اکثر موضوعات و سوژه های حاوی نکات برجسته انسانی در روستاها و جاهای که بکر هستند بهتر و بیشتر یافت می شوند. آنچه که ترحم جویی یا سیاه نمایی تلقی می شود ربطی به فضای روستایی ندارد. در شهرها هم هستند کسانی که فیلم های سیاه می سازند و لباس زشت ترحم جویی را برای کسب پیروزی به تن فیلمهایشان می کنند. البته باید این نکته را به یاد داشت که در سال های اخیر فیلمسازی تبدیل به مناسب ترین وسیله برای بیان مشکلات جوامع شده است و هر فیلمی که مشکلات و معضلات را می گوید نباید به آن مارک گداگرافی، فقر و سیاه نمایی چسپاند.
ایرنا: برگردیم به آخرین فیلمی که شما ساخته اید فیلم "فرشته هزار سنگ"، بکراند فیلم، تم طبیعت همراه با پوشش و فرهنگ خاص کردستان را دارد. جایگاه طبیعت و پتانسیل فرهنگی این منطقه را برای تولید فیلم چگونه می بینید؟
کردستان دارای ویژگی های است که آن را متمایز از سایر جاهای دیگر می کند، که یکی از آن ویژگی ها طبیعت بکر و زیبای آن است با جاذبه های بصری فراوان در کنار این زیبایی طبیعت، فرهنگ و آداب و رسوم ویژه ای در این مناطق وجود دارد که آکنده از زیبایی های معنوی و نمادهای پایدار و ریشه دار و حاوی مضامین انسانی است، تنوع موضوعات و سوژه ها، طبیعت زیبا و بکر، آداب و رسوم و فرهنگ غنی در کنار پوشش و لباس های زیبا در این منطقه کردستان را بهشت سوژه های بکر برای فیلمسازی تبدیل کرده است.
ایرنا: از کارهای در دست اجرایتان برای مخاطبان بگویید و چه برنامه های در دست دارید؟
من در حال حاضر مشغول ساخت مجموعه مستند هفت گانه های کردستان می باشم که به واسطه تعدد لوکیشن و همچنین گستردگی موضوعات کار بسیار سنگینی است اما در حیطه نویسندگی با کمک یکی از بزرگان سینمای ایران مشغول نگارش فیلم نامه ای هستم که امیدوارم روزی بتوانم این فیلم را بسازم.ک/4
1904
گزارش و گفت و گو: فرزاد نویدی
20/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]
صفحات پیشنهادی
سینماگران به جمع مردم بروند تا فیلمهایشان بیشتر دیده شود - اخبار ایران و جهان |
مهر بررسی کرد سینماگران به جمع مردم بروند تا فیلمهایشان بیشتر دیده شود شناسهٔ خبر 2487319 چهارشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۶ هنر > سینمای ایران تجربه چند روزه آرای مردم درباره بهترین فیلم انتخابیها نشان میدهد حضور عوامل فیلمها بین مردم تاثیر مثبت بسیاری بر روند انتخاب بهترین فادریس البا تهیهکننده و بازیگر فیلم است ماجراجوییهای ادگار آلن پو روی پرده سینما
ادریس البا تهیهکننده و بازیگر فیلم استماجراجوییهای ادگار آلن پو روی پرده سینماکتاب دلهره آور و تاریخی پو باید بمیرد تبدیل به یک فیلم سینمایی دنبالهدار میشود کاراکتر اصلی قصه این فیلم ادگار آلن پو نویسنده مشهور است به گزارش خبرنگار سینمایی فارس ادریس البا بازیگر سیاه پوست سیادداشتی بر فیلم سینمایی «دو» «فیلمهای پردهای» سینمای ایران و شان وزارت کار و رفاه اجتما
یادداشتی بر فیلم سینمایی دوفیلمهای پردهای سینمای ایران و شان وزارت کار و رفاه اجتماعیکارگردان نود دقیقه آسمان ریسمان میکند مخاطبش را گیج و سردر گم نگه میدارد تا به مدد نشانهها واقعهای را در ذهن مخاطب بازنمایی کند خبرگزاری فارس - گروه سینما حسین نیرومند در یادداشتی که دزمان نمایش فیلم «طعم شیرین خیال» در سینماهای مردمی مشخص شد
زمان نمایش فیلم طعم شیرین خیال در سینماهای مردمی مشخص شدطعم شیرین خیال به کارگردانی کمال تبریزی در سیوسومین دوره جشنواره فیلم فجر حضور دارد و قرار است در سینماهای مردمی به نمایش دربیاید به گزارش خبرگزاری فارس بر اساس جدول نمایش فیلم «طعم شیرین خیال» در سینماهای فره- دولت سرمایه گذاری قابل توجهی در حوزه پرورشی آموزش و پرورش داشته است
یک مقام مسوول وزارت آموزش و پرورش دولت سرمایه گذاری قابل توجهی در حوزه پرورشی آموزش و پرورش داشته است نوشهر - ایرنا - معاون مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش گفت که دولت تدبیر و امید در حوزه های پرورشی فرهنگی و هنری سرمایه گذاری قابل توجهی داشته است علی عراقی روز سههمراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجر امضای سینماگران پای بیانیه محکوم کردن اهانت به پیامبر اکرم(ص)
همراه با افتتاحیه سیوسومین جشنواره فیلم فجرامضای سینماگران پای بیانیه محکوم کردن اهانت به پیامبر اکرم ص سینماگران و میهمانان جشنواره فیلم فجر با امضای یک بیانیه اهانت به ساحت مقدس پیامبر گرامی اسلام ص را محکوم کردند به گزارش خبرگزاری فارس همزمان با برگزاری آیین افتتاح این جدیوانهوار / فیلم سینمایی/ کامل
دیوانهوار فیلمی به کارگردانی کامران قدکچیان و نویسندگی فیروز زنوزی جلالی ساختهٔ سال ۱۳۷۳ است بازیگران جمشید هاشم پور بیژن امکانیان زیبا نادری غلامحسین لطفی و احمد قدکچیان خلاصه داستان یک گروه شرور به سرپرستی «فردوسی» پسربچهای به نام «شایان» رسینماها آماده میزبانی جشنواره فیلم فجر هستند - اخبار ایران و جهان |
مدیر آمادهسازی و پیشتیبانی جشنواره سینماها آماده میزبانی جشنواره فیلم فجر هستند شناسهٔ خبر 2478802 شنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۲۷ هنر > سینمای ایران مدیر آمادهسازی و پشتیبانی سی و سومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر بیان کرد سالن های سینمایی آماده پذیرایی از مخاطبان در طول برگزاربوی پول / فیلم سینمایی / کامل
بوی پول فیلمی است در ژانر طنز و به کارگردانی نادر طریقت این فیلم محصول 1381 میباشد بازیگران شهره سلطانی امیر نوری رضا عظیمی آتش تقی پور داریوش اسدزاده محمود بهرامی محسن یوسف بیگ نادر گیتی جاه خلاصه داستان آقای زرنگپور که خیلی خسیس است یک روز در روزنامه خبر فپیام رئیس سازمان سینمایی به جشنوارهی فیلم فجر
سهشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۹ ۵۲ رئیس سازمان سینمایی به سی و سومین جشنواره فیلم فجر پیام داد به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا متن کامل پیام دکتر حجت الله ایوبی به شرح زیر است سلام و درود بر سینمای ایران که به گویاترین زبان همواره نجوا کرده است من عاشق محمدم دهه فجرتان و سی وبه شهروندی شهر دل، شهر سینمای ایران افتخار میکنم «حجت الله ایوبی» به جشنواره فیلم فجر پیام داد
به شهروندی شهر دل شهر سینمای ایران افتخار میکنمحجت الله ایوبی به جشنواره فیلم فجر پیام دادرئیس سازمان سینمایی در فاصله چهار روز مانده تا شروع سیوسومین جشنواره فیلم فجر به این رویداد سینمایی پیام داد به گزارش خبرگزاری فارس متن کامل پیام «حجت الله ایوبی» به شرح زدر حاشیه بازار شصت و پنجمین جشنواره فیلم برلین مذاکره دو کمپانی خارجی برای تولید مشترک با سینمای ایران
در حاشیه بازار شصت و پنجمین جشنواره فیلم برلینمذاکره دو کمپانی خارجی برای تولید مشترک با سینمای ایراننماینده دو کمپانی خارجی با حضور در چتر سینمای ایران اقدام به مذاکره جدی برای تولید مشترک با سینمای ایران کردند به گزارش خبرنگار اعزامی فارس به شصتوپنجمین جشنواره برلین امسامیر علی شیر نوایی نیازمند معرفی بیشتر است
یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۴ مدیر اجرایی موسسه بینالمللی مطالعات آسیای مرکزی ازبکستان گفت آشنایی مردم با امیر علی شیر نوایی محدود و نیازمند معرفی بیشتر است به گزارش خبرنگار ایسنا - منطقه خراسان فیل هو پارک در مراسم افتتاحیه همایش اندیشهها آثار و خدمات امیر علی شیر نوایی گفتدر حوزه کتابهای درگیری با ضدانقلاب کردستان کتاب سازنده «شیار 143» کاندید کتاب سال دفاع مقدس شد
در حوزه کتابهای درگیری با ضدانقلاب کردستانکتاب سازنده شیار 143 کاندید کتاب سال دفاع مقدس شدنامزدهای نهایی گروه کتابهای مرتبط با موضوع درگیری با ضد انقلاب کردستان از سوی دبیرخانه شانزدهمین جایزه کتاب سال دفاع مقدس اعلام شد به گزارش خبرگزاری فارس کتابهای موضوع «دربرداشتهاي متفاوت از فيلم و سينماي ارزشي
برداشتهاي متفاوت از فيلم و سينماي ارزشي ديدن فيلم و به خصوص فيلمهاي خارجي بر ما تأثير ميگذارد تا به حال به اين فكر كردهايد كه فيلمهاي خارجي به خصوص از نوع هاليوودي آن چطور خلقيات اعتقادات و پايگاه ارزشي جوانان و نوجوانان ما را تحت تأثير خود قرار ميدهد بهتر است اينگونهگمگشته / فیلم سینمایی / کامل
فیلم گمگشته محصول سال 2013 آمریکا است این فیلم را پل توماس اندرسون کارگردانی کرده و در آن ژاکوئین کوئل پرایس کارسون و میک هاوارد ایفای نقش کردند خلاصه فیلم «فردی کوئل» جوانی است که در جنگ جهانی دوم به خدمت ارتش در می آید او پس از اتمام جنگ دچار نوعی گمگشتگی و حال«مزار شریف» گرانترین فیلم مسابقه سینمای ایران |اخبار ایران و جهان
مزار شریف گرانترین فیلم مسابقه سینمای ایران مزار شریف درباره حمله طالبان به کنسولگری ایران در مزارشریف و کشته شدن دیپلماتهای ایرانی است اما باید دید علی رغم هزینههای میلیاردی توانسته تصویر کامل و تکان دهنده از آن واقعه دحشتناک برای مخاطب حرفهای سینما به نمایش بگذارد کد-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها