تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869611095




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت «رخ دیوانه» به‌دلیل بیکاری‌ام در دولت دهم بود


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین: ابوالحسن داوودی:
ساخت «رخ دیوانه» به‌دلیل بیکاری‌ام در دولت دهم بود

تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 بهمن 1393 ساعت 17:43 | شماره خبر : 1821798392136586163 تعداد بازدید: 141
پ پ








کارگردان فیلم رخ دیوانه تاکید کرد: باید از دوستانی که در سازمان سینمایی دولت دهم باعث بیکاری من شدند تشکر کنم چراکه به من فرصت تمرکز برای ساخت «رخ دیوانه» را دادند تا به نتیجه مورد دلخواه مردم برسم.

ابوالحسن داوودی کارگردان فیلم «رخ دیوانه» در نشست رسانه‌ای که ظهر امروز 16 بهمن با حضور عوامل فیلم در برج میلاد برگزار شد، گفت: در ابتدا می‌خواهم از اهالی رسانه که در سانس آغاز نمایش فیلم‌ها در برج میلاد حاضر شدند تشکر کنم، این حضور برای خود من محترم است. در ادامه این جلسه بیتا منصوری تهیه‌کننده فیلم «رخ دیوانه» درباره ساخته شدن این اثر سینمایی گفت: فیلمنامه «رخ دیوانه» قرار بود 6 سال پیش ساخته شود از همین رو 6 سال فیلمنامه را نگه داشتیم و تمرکز کردیم تا به یک فیلمنامه خوب برسیم بنابراین این فیلم نتیجه تجربه پیشکسوتان سینمای ایران و انرژی‌ای است که جوان‌ها به فیلم وارد کردند. این تهیه‌کننده درباره دلایل جذابیت‌های «رخ دیوانه» از نگاه مردم گفت: واقعیت این است که تلویزیون و سینما در طول سال‌های متعدد سلیقه مردم را پایین آورده است اما در حال حاضر شاهد هستیم که نگرش مردم نسبت به دنیای اطراف تغییر کرده و زمانی که شنیدم «رخ دیوانه» جزو برگزیده‌های آرای مردمی است خوشحال شدم.
http://media.mehrnews.com/d/2015/02/05/3/782563.jpg
محمدرضا گوهری فیلمنامه‌نویس درباره نگارش این فیلم گفت: فیلمنامه «رخ دیوانه» طرح مشترکی از ابوالحسن داوودی و بنده است. این فیلم قرار بود با همین موضوع 6 سال پیش ساخته شود اما تاخیر در ساخت این اثر سینمایی باعث شد با دنیای جدیدی از اطلاعات و ارتباطات در دنیای مجازی آشنا شویم و پس از آن ناگزیر شدیم انواع و اقسام فضاهای مجازی مثل وایبر، واتس‌آپ، لاین را در فیلمنامه بگنجانیم در واقع این فیلمنامه سال به سال به روز می‌شد. در ادامه این نشست نظام‌الدین کیایی صدابردار درباره تجربه همکاری خود در فیلم «رخ دیوانه» گفت: واقعیت این است که یک اثر سینمایی باید خودش، خودش را بیان کند و من همواره در طول سال‌ها فعالیت به عنوان صدابردار تلاش می‌کنم در خدمت فیلم باشم اما در «رخ دیوانه» احساس کردم وظیفه دارم در خدمت سینما باشم چراکه «رخ دیوانه» به معنای واقعی سینما است. کارن همایون‌فر آهنگساز «رخ دیوانه» از دیگر عوامل حاضر این فیلم سینمایی است که درباره موسیقی فیلم گفت: براساس جوانگرایی مطلق در فیلم اتودهای مختلفی در حوزه موسیقی زدیم که در نهایت به بافت و ملودی ویژه‌ای رسیده‌ایم. وی در ادامه افزود: برای جذابیت کار سعی کرده‌ایم ترانه‌ای را به پیشنهاد آقای داوودی با صدای کاوه آفاق در تیتراژ فیلم اضافه کنیم. صابر ابر بازیگر با ابراز خوشحالی از اینکه در این فیلم سینمایی بازی کرده است گفت: در درجه اول باید از محمدرضا گوهری تشکر کنم که فیلمنامه‌ای به این خوبی را در قحطی فیلمنامه‌نویسی در سینمای ایران نوشته است. وی درباره بازی در نقش کاوه در فیلم «رخ دیوانه» گفت: اتفاقی که در طول این سال‌ها رخ داده است درست اجرا کردن کاراکتر است که این اجرا با نگاه درست کارگردان رخ می‌دهد بنابراین تمام سعی‌ام را کردم تا کنار داوودی به روایت درست از فیلمنامه برسم. فرناز طباطبایی از دیگر بازیگران این فیلم سینمایی درباره بازی در نقش ماندانا دختری معتاد گفت: به واسطه بازی‌ای که در فیلم مرهم کرده‌ام و نقش معتاد را در آن فیلم داشتم تحقیقات بسیاری درباره انواع و اقسام مواد مخدر انجام داده‌ام. وی افزود: در ابتدا قرار بود ماندانا یک معتاد به هروئین باشد اما به دلیل تاثیرگذاری فیزیکی این ماده مخدر و با مشورت آقای داوودی اعتیاد ماندانا به کک که در واقع ماده مخدر ویژه پولداران است رسیدیم چراکه ماندانا به لحاظ اجتماعی و سطح طبقاتی از شرایط خوبی برخوردار است. وی در ادامه افزود: بعد از بازی در فیلم «مرهم» پیشنهادهایی برای بازی کردن در کاراکتر معتاد به من شد اما نمی‌خواستم در این نقش نهادینه شوم تصمیم گرفتم در فیلم «رخ دیوانه» از مواد مخدری که صرفا تاثیر روحی روانی دارد استفاده کنم. در ادامه این نشست بیژن امکانیان درباره نقش پدر غزل گفت: این پدر غزل نقش مهمی در معرفی کاراکتر غزل دارد و برای شناخت بهتر غزل این شخصیت از فیلمنامه جدانشدنی است. ابوالحسن داوودی در ادامه این نشست درباره دلایل ساخت «رخ دیوانه» با موضوع جوان‌گرایی گفت: بعد از ساخت فیلم تقاطع انتقادهای درستی از طیف جوانان به من شد به این معنی که بازخوردهای متفاوتی از جوانان داشتم که تاکید کردند که فیلم «تقاطع» را از نگاه خودم و در واقع از نگاه خودم به عنوان یک پدر به نسل جوان ساخته‌ام. در واقع معتقد بودند که آرمان خودم را منتقل کرده‌ام.
http://media.mehrnews.com/d/2015/02/05/3/782551.jpg
وی در ادامه افزود: در ادامه این روند مدام این سوال را از خود پرسیده‌ام که آیا اصولا من حق دارم تعریف و سلیقه خودم از آنچه جوان باید انجام دهد تحمیل کنم؟ خوشبختانه در فرصت 6 ساله‌ای که پیش آمد در این مورد بحث و بررسی‌های بسیاری انجام داده‌ام. وی در پایان افزود: آنچه در فیلم «رخ دیوانه» می‌بینید حقیقت جامعه امروز ایران است که باید با نگاه تازه‌ای به مسائل اجتماعی و به خصوص انقلاب اطلاعاتی پیش آمده نگاه کنیم. (خبرگزاری مهر)




تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 بهمن 1393 ساعت 17:43 | شماره خبر : 1821798392136586163 تعداد بازدید: 141





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن