تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤمن بازگشت كننده به خدا، آمرزش خواه و توبه كننده است و منافق نيرنگباز، زيانبار و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832033215




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رئیس انجمن اسلامی چین: ایرانیان پس از انقلاب اسلامی برای دستیابی به صلح و رفاه تلاش کردند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئیس انجمن اسلامی چین:
ایرانیان پس از انقلاب اسلامی برای دستیابی به صلح و رفاه تلاش کردند
رئیس انجمن اسلامی چین در جشن سی‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در پکن گفت: مردم نیرومند ایران تحت رهبری امام خمینی(ره)، خستگی‌ناپذیر برای دستیابی به صلح و رفاه کشور تلاش کردند و سر انجام آزادی و صلح را به دست آوردند.

خبرگزاری فارس: ایرانیان پس از انقلاب اسلامی برای دستیابی به صلح و رفاه تلاش کردند



به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، مراسم جشن سی‌وششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به همت رایزنی فرهنگی کشورمان در پکن با حضور مسلمانان و علاقمندان چینی برگزار شد. این مراسم در سالن همایش‌های سفارت کشورمان در پکن با حضور حجت‌الاسلام محمدی عراقی عضو شورای انقلاب فرهنگی و هلال‌الدین رئیس انجمن اسلامی چین، مسلمانان چینی، دانشجویان، اساتید دانشگاهی، هنرمندان، ائمه جماعت مساجد، خبرنگاران و کارکنان سایت‌های خبری برگزار شد.
این مراسم با قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید و اجرای سرود ملی کشورمان توسط گروه سرود مدرسه امام خمینی (ره) پکن آغاز و سپس محمد رسول الماسیه رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ضمن تقدیم درود و سلام به پیشگاه انبیا و اولیاء الهی و ارواح شهدای انقلاب اسلامی و امام راحل و با یادآوری شعارهای پر شور و شعور انقلاب اسلامی اظهار داشت: درخشان‌ترین شعارانقلاب «استقلال آزادی، جمهوری اسلامی» بود و پیشانی شکر به درگاه خداوند متعال می‌ساییم که طی سی‌و‌شش سال گذشته نظام جمهوری اسلامی ایران را در هر سه عرصه «استقلال» و «آزادی» و «نظام اسلامی» موفق گردانیده است.
رایزن فرهنگی ایران با بیان این واقعیت که آموزه‌های اسلامی افکار مردم جهان مخصوصا اندیشمندان و جوانان را به خود جلب کرده است، آن را برای نظام‌های استکباری غربی نا‌خوشایند دانست و افزود: طی سی و شش سال گذشته، هر روز برنامه‌ای و توطئه‌ای برای مقابله با بیداری ملت‌ها و اگاهی ان‌ها از پیام‌های رحمانی و نجات بخش اسلامی طراحی شده است.
وی افزود: تشویق افراط گرایی و تروریسم، ایجاد تفرقه دینی و مذهبی از حربه‌هایی است که استکبار در این روز‌ها به خوبی از آن بهره می‌برد. اما چهره اسلام و انقلاب اسلامی، تابناک‌تر از آن است که با این ترفند‌ها مشوّه شود. امروز نیز با هدایت‌های رهبری معظم انقلاب اسلامی، مردم جهان حساب اسلام ناب و انقلابی و آگاهی‌بخش را، از حساب گروه‌های تندرو تروریستی، جدا می‌دانند.
الماسیه در بخش دیگری از سخنان خود در باره مقطع زمانی پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی در زمانی رخ داد که جهان با دو ایدئولوژی متفاوت، به دو قطب تقسیم شده بود و وجه اشتراک ایدئولوژی‌های هر دو قطب، تضعیف دین و دینداری بود. در آن روز‌ها باز گشت دین به زندگی اجتماعی و سیاسی جوامع انسانی، بسیار دور از ذهن و دست نیافتنی به نظر می‌رسید. اولین و مهم‌ترین ثمره انقلاب، احیای هویت دینی جوامع بشری بود.
وی با اشاره به وظیفه سنگین اندیشمندان و علمای اسلامی برای معرفی اسلام ناب، پیام روزهای اخیر رهبر انقلاب اسلامی و دعوت از جوانان اروپا و آمریکا برای شناخت مستقیم اسلام را بسیار پر اهمیت خواند و آن را در راستای روشنگری‌ها و آرمان‌های‌‌ همان انقلابی دانست که سی‌وشش سال پیش به پیروزی رسیده و در پیچ و خم حوادث و کوران ناملایمات، برای ایران اسلامی «استقلال» و «توسعه» و «پیشرفت» به ارمغان آورده و به جهان «دین باوری» و «عدالت خواهی» هدیه کرده است.

  هلال‌الدین رئیس انجمن اسلامی چین در سخنانی اظهار کرد: سی و شش سال پیش، مردم ایران با هدایت امام خمینی (ره) حکومت پهلوی را سرنگون و انقلاب اسلامی را به پیروزی رساندند و جمهوری اسلامی ایران را تأسیس کردند. به این مناسبت، ایران هر ساله در روز 2 تا 11 فوریه جشنی به نام «دهه فجر» برگزار می‌کند و از این طریق، از رهبر بزرگ انقلاب اسلامی ایران و رهبر مردم ایران امام خمینی یاد می‌کنند.
وی افزود: سی و شش سال پیش، ایران به لحاظ امور داخلی و خارجی در نقطه عطف تاریخی قرار گرفت. از یک طرف تحت ظلم و ستم رژیم استبدادی شاه و از سوی دیگر زیر نفوذ غرب و هژمونی بین المللی و ایدئولوژی استعماری بود. در چنین شرایط تاریخی دشوار و لحظه‌های تصمیم گیری سرنوشت ساز، مردم شجاع ایران با تکیه بر ایمان اسلامی و رهبری داهیانه امام خمینی، جنبشی انقلابی که جهان اسلام را شوکه نمود، راه اندازی کردند. در ‌‌نهایت پیروزی بزرگ انقلاب اسلامی را به دست آوردند.
رئیس انجمن اسلامی چین ادامه داد: امام خمینی (ره) در سخنرانی خود هنگام بازگشت به سرزمین مادری ایران پس از 14 سال، یعنی در صبح یکم فوریه 1979 گفت: «کسانی که در راه خدا و برای عزت مسلمانان جهان در تلاش هستند، دستشان را می‌بوسم، من به کسانی که چشم انتظار آزادی کامل هستند سلام می‌کنم، من با حمایت مردم ایران، یک دولت ایجاد خواهم کرد».
وی گفت: مردم ایران پس از استقرار جمهوری اسلامی ایران، به دعوت به امام خمینی (ره) با تلاش و کار زیاد و اتکاء به نیروی خود، برای ساختن کشورشان گام‌های رو به جلو برداشتند. در آن زمان مشکلات فراوان و نیروهای مخالفت فعال شدند. با این حال، مردم نیرومند ایران تحت رهبری امام خمینی امام (ره)، خستگی‌ناپذیر برای دستیابی به صلح و رفاه کشور تلاش کردند و سر انجام آزادی و صلح را به دست آوردند.

  در ادامه حجت‌الاسلام محمود محمدی عراقی عضو شورای انقلاب فرهنگی در سخنانی گفت: امام خمینی این روز را انفجار نور و روز پیروزی حق بر باطل و به تعبیر قرآنی «یوم الله» یعنی روز خدایی نامیدند، «فذکرهم بأیّام الله» 22بهمن برای ما فقط یک جشن ملی نیست.
وی افزود: شروع نهضت اسلامی در ایران معاصر را به تعبیری می‌توان از سال 1342 دانست که رژیم پهلوی با امضای معاهده کاپیتولاسیون با آمریکا استقلال کشور ایران را زیر سوال برد. امام خمینی به امضای این معاهده اعتراض نمود و رژیم ایشان را تبعید کرد. اما امام حرکت فرهنگی مذهبی خود را در تبعید ادامه داد. کلاس‌های درس او در موضوعات فقه اسلامی، اخلاق اسلامی، فلسفه اسلامی و سیاست اسلامی، پرطرفدار بود. در فاصله سال‌های 1342 تا 1356لایه توانمندی از اساتید دانشگاهی و علمای حوزوی و متدینین بازاری شکل گرفت که استقلال کشور و هویت اسلامی، برایشان حایز اهمیت بود و رژیم وابسته به بیگانه را بر نمی‌تابیدند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی ادامه داد: قریب سی‌وشش سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد اما من فکر می‌کنم امام خمینی و منش و روش و تفکر و سبک زندگی و حرکت او در رهبری بزرگ‌ترین انقلاب مذهبی قرن ما هنوز شناخته نشده است.
محمدی عراقی اظهار کرد: مردم جهان امام خمینی را بیشتر به عنوان یک رهبر سیاسی و مرد انقلابی می‌شناسند در حالی‌که او به نظر من قبل از آنکه یک رجل سیاسی باشد یک انسان الهی و دارای یک شخصیت فوق‌العاده اخلاقی و تربیتی بود. اول قبل از آنکه مرد سیاست باشد یک انسان عارف و خدا‌شناس واقعی بود، جزء برای خدا هیچ گامی در زندگی برنداشت و جزء خدمت به خلق خدا به هیچ چیز دیگری نمی‌اندیشید به عقیده من رمز موفقیت او در همین بود.
وی گفت: امام با پشتیبانی مردم، متکی بر آموزه‌های اسلامی، نهضت را به پیروزی رساند. نظامی تاسیس شد که این دو، پایه‌ای آن هستند. اصلا، نام نظام سیاسی ایران از همین دو مبنا اخذ شد. جمهوری اسلامی: یعنی نظامی مبتنی بر اراده و آرای ملت، و متکی بر آموزه‌های اسلامی. اکنون در سایه نظام اسلامی حرکت ملت ایران در مسیر رشد و بالندگی و ترقی قرار گرفته است.
عضو شورای انقلاب فرهنگی افزود: در عین حال کشور ایران در منطقه‌ای قرار گرفته که متاسفانه بخاطر سیاست‌های استکباری، و همسویی جریانات افراطی و تکفیری، در وضعیت بحرانی قرار دارد. طی سالهای اخیر خشونت و تروریسم و افراط‌گری در این منطقه نه تنها مهار نشده بلکه رشد و توسعه یافته است. سیاست‌های دولت‌های غربی دو پهلوست. در شعار از حقوق انسان‌ها و مبارزه با خشونت و تروریسم سخن می‌گویند اما این شعار‌ها با عملکرد واقعی ان‌ها تطابق ندارد. چگونه می‌شود هم گروه‌های تندرو را ایجاد کرد و آموزش داد و تامین تسلیحاتی نمود و هم شعار مبارزه با تروریسم سر داد.
وی اظهار کرد: اما غربی‌ها باید بدانند با ایجاد گروه‌های افراطی و حمایت از ان‌ها نمی‌توانند چهره اسلام را که دین رحمت است مخدوش کنند بلکه سر انجام خودشان متضرر خواهند شد و از صدمات این جریانات مصون نخواهند ماند. چهره نورانی اسلام و پیام‌های مقدس انقلاب اسلامی ایران با رفتار خشن گروه‌های تندرو غبار آلود نخواهد شد و افکار عمومی جهانیان، بخصوص مسلمانان، بخوبی بین اسلام اصیل و افکار پوسیده تندرو‌های خشونت گرا تمایز قایل است.
محمدی عراقی ادامه داد: پیام اخیر حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی، در مقطع زمانی بسیار حساسی صادر شده است. برهه‌ای که افکار عمومی مخصوصا جوانان، در فضای غبارآلود ناشی از حوادث اروپا، ممکن است دچار قضاوتی نادرست در باره اسلام عزیز بشوند. رهبر معظم انقلاب با تحلیلی عالمانه و سوالاتی نقادانه، تاریخ غرب را در دوره‌های برده داری و استعمار به چالش می‌کشد و یاد اور می‌شود که اندیشمندان غربی، همیشه تاریخ خود را با تاخیر نقد کرده و وجدان عمومی در غرب همیشه با چند ده سال یا چند صد سال تاخیر بیدار و آگاه می‌شود.
وی گفت: رهبر انقلاب به جوانان غربی یادآور می‌شود که: تحریک احساس هراس، رعب و نفرت و بهره‌گیری از آن، متأسّفانه سابقه‌ای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. ایشان می‌افزاید: از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاش‌های زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود.
وی گفت: جمهوری اسلامی ایران در مقاطع مختلف پیشتازی خود را برای مبارزه با خشونت و افراط گرایی نشان داده و طرح دکتر روحانی رئیس جمهور ایران در اجلاس سال گذشته سازمان ملل متحد در باره ایجاد «جهان عاری از خشونت» یکی ازاین اقدامات بوده است. عدالت جویی، احترام به ادیان و مذاهب، احترام به فرهنگ‌ها، رفع تبعیض و فقر، احترام به حقوق ملت‌ها برای تعیین سرنوشت خویش... از اصول ایجاد جهان عاری از خشونت است.
محمدی عراقی ادامه داد: در سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران با نگاهی به روابط ایران با کشورهای مختلف، مشاهده می‌کنیم که روابط ایران و چین در عرصه‌های مختلف سیاسی اقتصادی علمی فرهنگی، بصورت پایدار و پویا، در حال گسترش و توسعه بوده است. به طوری که امروز حجم مبادلات تجاری دو کشور از مرز پنجاه میلیارد دلار عبور کرده است که البته هنوز هم جای رشد دارد. در عرصه فرهنگی با افزایش تعداد ایران‌شناسان و چین‌شناسان در دو کشور، افزایش کرسی‌های زبان فارسی و چینی، افزایش مراودات نهادهای فرهنگی دو کشور، اجرای تعداد قابل توجهی برنامه‌های فرهنگی مشترک مواجه بوده‌ایم.
پروفسور لی پی لون استاد دانشگاه مرکزی اقوام چین و از مسلمانان قوم هویی چین، نیز در خصوص انقلاب اسلامی ایران و حضرت امام خمینی (ره) و بیان خاطراتی از سفر به ایران در سالهای گذشته، جدید‌ترین شعری که به مناسبت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سروده بودند قرائت کرد.
یینگ جی کارگردان جوان مسلمان چینی در سخنانی گفت: امروز ما در اینجا جمع شدیم و در جشن «سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران» شرکت می‌کنیم. من به عنوان نماینده از شرکت فرهنگی تلویزیونی و سینمائی اخوان مسلمان چین و به عنوان یک کارگردان جوان به مردم و دولت ایران تبریک گرم می‌گویم.
وی افزود: در سی‌وششمین سال پیش، ایران به تحولات و دگرگونی دست یافت، انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) به پیروزی رسید و با موفقیت دیکتاتوری را سرنگون کرد، در نتیجه جمهوری اسلامی ایران تأسیس شد. پس از رشد 30 ساله، ایران به یک کشور دارای نفوذ قابل توجه در منطقه تبدیل شد، به خصوص در زمینه هنر و فیلم سینمائی دستاوردهای چشمگیر به دست آورد. بسیاری از فیلم‌ها جایزه اسکار، و سایر جوایز بین المللی را کسب کرده‌اند. این فیلم‌ها با زبان ساده و ظریف، ویژگی‌های انسانی که منعکس از هنر طبیعت انسان و توجه به واقعیت اجتماعی بوده ما را به یک دنیای هنر زیبایی هدایت می‌کند. با این فیلم‌ها ما می‌توانیم از نزدیک دستاوردهای متنوع هنر و فرهنگ ایران را احساس کنیم.
کارگردان جوان مسلمان چین ادامه داد: فیلم‌های ایرانی از لحاظ اکتشافات خصلت هنری خود مشهور بوده است. از سوی دیگر، اگر چه چین در حال حاضر سومین بزرگ‌ترین تولید کننده فیلم در جهان و دومین بازار فیلم است، اما به نظر بسیار ی، فیلم چینی در خصلت هنری در حال حاضر در سطح جهان عقب مانده است. در این راستا، تمرکز به خصلت هنری از فیلم‌های ایرانی، اتفاقاً با فیلمسازان چینی به شکل مکمل در آورده است.
انتهای پیام/ک

93/11/16 - 10:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 109]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن