واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مدیر روابط عمومی شرکت سنگ آهن: انتقال کارخانه گندله سازی بافق واقعیت ندارد یزد - ایرنا - مدیر روابط عمومی شرکت سنگ آهن بافق به شایعات اخیر مبنی بر انتقال مجوز گندله سازی اشاره کرد و گفت: انتقال این کارخانه از سه چاهون بافق به هرجای دیگر کذب محض است.
ˈمحمدرضا رضایی پورˈ روز پنجشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: همانگونه که قبلا مدیر عامل شرکت سنگ آهن مطرح کرده است شایعه انتقال مجوز گندله سازی سه چاهون به شیراز و یا هرجای دیگر را تکذیب می کنیم.
مدیر روابط عمومی شرکت سنگ آهن مرکزی بافق اظهار کرد: آندسته از افرادی که چنین شایعه پراکنی می کنند هدفی جز متشنج کردن اذهان عمومی ندارند.
وی با بیان اینکه گندله خوراک کارخانه فولاد سازی بافق است، خاطرنشان کرد: چگونه می شود در حالی که بر طرحهای جوار معدنی این شهرستان تاکید می شود گندله سه چاهون را به جای دیگری انتقال داد.
این مسوول، به اخبار های ضد و نقیض در این خصوص اشاره کرد و گفت: با وجود تحرکاتی که از سوی تعدادی معدود انجام می شود تکمیل این طرح در حال اجرا است.
رضایی پور ، کارفرمای این طرح را شرکت سنگ آهن مرکزی بافق خواند و افزود: جلسات هماهنگی و پیگیری های مجدانه کارشناسان فنی ایرانی ،چینی و اروپایی در تهران با مدیریت کارفرما ، در حال پیگیری است.
وی تصریح کرد: بر اساس مصوبه هیات مدیره شرکت سنگ آهن، تجهیزات این کارخانه از کشور های اروپایی بویژه آلمان خریداری می شود.
مدیر روابط عمومی شرکت سنگ آهن بافق با بیان اینکه این خبر ها و شایعات عموما غیر واقعی است از شایع پراکنان خواست تا جو آرام این شرکت را متشنج نکنند.
رضایی پور ادامه داد: ادامه این شایعات و خبر پراکنی ها موجب می شود که اذهان کارکنان و مردم نسبت به تلاش های مسوولین که سرسختانه پیگیر آبادانی و عمران شهرستان بافق هستند تخریب شود.
رضایی پور تاکید کرد: بافق بیش از هر زمان دیگری نیازمند وحدت و وفاق است و باید همه ما دلسوزانه و با بصیرت، مسوولان را در امر خدمت رسانی یاری کرده و با انتشار شایعات، موجبات دلسردی آنان را فراهم نسازیم.
اجرای یک واحد کارخانه گندله سازی به ظرفیت اسمی پنج میلیون تن در سال، شامل
عملیات خاکی: 182 هزار متر مکعب، بتن ریزی: 60 هزار متر مکعب، نصب تجهیزات، استیل استراکچر، لوله کشی و برق و ابزار دقیق از بهمن ماه سال 91 در معدن سنگ آهن سه چاهون بافق توسط شرکت های چینی آغاز شده است.
طبق برنامه زمانبندی قرار بود این طرح ظرف مدت 36 ماه تکمیل شود اما به دلیل پاره ای از مشکلات فنی مربوط به شرکت های خارجی این طرح پیشرفت مطلوب نداشته است.
چندی قبل نماینده مردم بافق در مجلس به نقل از معاون وزارت صنعت در جمع مردم بافق اعلام کرد: حذف مجوز گندله مصوب شده برای بافق از برنامه های این وزارتخانه است.
ˈدخیل عباس زارع زادهˈ به مردم بافق گفت: در دیداری که با معاون برنامه ریزی وزیر صنعت و معدن داشتم وی اعلام کرد، با توجه به اینکه گندله سازی بافق پیشرفت باید و شاید را نداشته قرار است این امتیاز به شیراز داده شود.
همین سخنان، مردم بافق را نگران کرد و می رفت که شاهد جوی نا آرام در سطح این شهرستان باشیم.
به همین لحاظ مدیر روابط عمومی شرکت سنگ آهن بافق از اصحاب رسانه خواسته که با انتشار خبر کذب واگذاری گندله سازی بافق، افکار عمومی را به واقعیت های این طرح آگاه سازند.
به گفته مدیر پروژه گندله بافق، گندله یعنی گلوله های تولید شده از سنگ آهن و سایر مواد افزودنی که نخست خام و سپس سخت یا پخته می شود و برای احیا به روش سنتی تولید آهن در کوره بلند و یا روش های متعدد احیای مستقیم به کار می رود.
بهروز شفیعی افزود: چون گندله ماده اولیه برای تولید آهن خام است لذا باید در کوره های احیا ویژگی مکانیکی ،شیمیایی و حرارتی مطلوبی را داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: برای تولید گندله خام، نرمه سنگ آهن شامل مواد افزودنی که 90 درصد آن زیر است با محلول های تر کننده مانند آب جهت دستیابی به شکل کروی، در دستگاه های گندله ساز به چرخش درآروده می شوند تا گندله خام تولید شود.
شفیعی ادامه داد: در حین تولید گندله خام ممکن است مواد افزودنی و چسبنده مانند هیدروکسید کلسیم برای بالا بردن کیفیت و خواص متالورژیکی مکانیکی گندله به آن اضافه شود.
وی افزود: در این مرحله گندله با ابعاد مطلوب و استحکام مکانیکی کافی تولید و جهت حمل و نقل به دستگاه سخت کردن یا پخت ارسال می شود.
شفیعی یاد آور شد: در مرحله دوم گندله های خام، جهت سخت شدن در اتمسفر اکسید کننده به دقت تا زیر دمای نرم شدن سنگ آهن در دستگاهی حرارت داده می شوند تا نخست خشک و سپس پخته شوند،
مدیر پروژه گندله بافق خاطر نشان کرد: در پایان مرحله پخت، برای سرد کردن گندله داغ باید به صورتی انجام گیرد که ترک هایی در آن ها ایجاد نشود.
معدن چغارت در فاصله 12 کیلو متری و سنگ آهن سه چاهون در 35 کیلو متری بافق قرار دارد.
این معادن با ذخیره اولیه 1.7 میلیون تن و دارا بودن ذیره یک سوم سنگ آهن کشور، بیش از چهار هزار و 360 نفر در آنها به کار اشتغال دارند. ک4
7543/8068/1352
16/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 158]