واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیر نظارت بر محصولات غذایی و بهداشتی همدان اعلام آمادگی کرد
همکاری معاونت غذا و دارو با کارخانهها در فرهنگسازی استفاده از نان سبوسدار
مدیر نظارت بر محصولات غذایی و بهداشتی همدان خواستار ضرورت فرهنگسازی و تغییر نگرش مردم نسبت به نان شد و گفت: معاونت غذا و دارو آمادگی دارد همسو با کارخانهها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوسدار و کمنمک گام بردارد.
به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محمد کاظمزاده صبح امروز در جلسه بررسی کیفیت آرد کارخانههای آرد استان همدان در جلسه بررسی کیفیت آرد کارخانههای آرد استان بر ضرورت فرهنگسازی و تغییر نگرش مردم نسبت به نان تاکید کرد و اظهار داشت: کیفیت آرد و نان استان در جایگاه مطلوبی قرار ندارد. وی با بیان اینکه متاسفانه هنوز نتوانستهایم مردم را با آرد سالم آشنا کنیم و مطالبات مردم را برآورده سازیم، به نگاه فرابخشی در خصوص رساندن غذای سالم به سفره شهروندان اشاره کرد و افزود: ارتباط بیشتر سازمانها، شناسایی و بررسی مشکلات موجود و در مجموع تعهد استانی میتواند شرایط بهتری را برای دریافت نان سالم فراهم سازد.
مدیر نظارت بر محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی همدان با بیان اینکه آموزش به مردم در مورد مصرف نان تیرهتر به عنوان نان سالم نیازمند آگاهسازی و تغییر در فرهنگ مردم است، اظهار کرد: معاونت غذا و دارو آمادگی دارد همسو با کارخانهها در نهادینه کردن استفاده از نان سبوسدار و کمنمک گام بردارد.
وی با تاکید بر پیشبرد آرد تولیدی کارخانهها به سمت سالمسازی گفت: معاونت غذا و دارو نیز با استفاده از ظرفیتهای رسانهای به ویژه صدا و سیما این بینش را به مردم خواهد داد که نان تیرهتر، گویای غنیتر و سالمتر بودن آن است. کاظمزاده افزود: نگاه مدیریت غذا به کارخانهها نگاه حمایتی است و همه تلاش ما تحقق سلامت مردم و بالا بردن کیفیت محصولات غذایی به ویژه نان است. علی رحمانیفر، معاون اداره غله منطقه 13 استان همدان با بیان اینکه کارخانههای آرد در یک رقابت ناسالم اقدام به سبوسگیری بیش از حد مجاز در آردهای تولیدی خود میکنند، گفت: محتوای کیسههای آرد با مندرجات روی کیسهها همخوانی ندارد و نیازمند نظارت معاونت غذا و دارو است. نیکزاد کارشناس استانداری همدان با اشاره به اینکه سلامت جامعه میطلبد که رقابت کارخانهها با تعامل یکدیگر برای تولید آرد سفید باید از بین برود، افزود: معضل اساسی بحث فرهنگسازی در مورد مصرف نان سبوسدار است که باید تصمیمهای جدی در این خصوص گرفته شود تا مردم راغب به گرفتن حق خود که همان نان سالم است، باشند. در ادامه جلسه مشکلات کارخانهداران مورد بحث و بررسی قرار گرفت و کارخانهداران، نامرغوب بودن و متفاوت بودن گندم، آردهای وارداتی از استانهای مجاور، عرضه و تقاضا و ذهنیت عموم مردم را از عمده مشکلات خود در تولید آرد سبوسدار عنوان کردند. انتهای پیام/3140/ب30
93/11/13 - 13:30
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]