واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۵ بهمن ۱۳۹۳ (۱۴:۱ب.ظ)
رئيسيان: پايان دوران عاشقي براي خودم هم مشخص نيست کارگردان فيلم دوران عاشقي گفت: پايان دوران عاشقي براي خودم هم مشخص نيست و اين اثر سينمايي به شکلي پيش مي رود که مي خواهيم بدانيم که پايان آن چه مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، نشست خبري فيلم سينمايي «دوران عاشقي» به کارگرداني عليرضا رئيسيان با حضور عوامل آن برگزار شد.
در ابتداي اين نشست که شاپور عظيمي منتقد آن بود، عليرضا رئيسيان با اشاره به اينکه نخستين باري است که به نشست برج ميلاد ميآيد عذرخواهي کرد که آداب آن را بلد نيست.
وي در خصوص فيلمبرداري فيلم «دوران عاشقي» گفت: دوربين در اين فيلم روي دست نبود و براي اولين بار عليرضا برازنده در سينماي ايران اين تست را انجام داد و براي فيلمبرداري از سهپايه استفاده کرد.
وي ادامه داد: اين فيلم نه ميتوانست خيلي کلاسيک و نه خيلي شتابزده پيش برود زيرا کاملاً سيار است و نگهداشتن دوربين روي سه پا در حالت تعليق بهترين نو فيلمبرداري بود که ميتوانست فيلم را جذابتر کند و البته خيلي کار سختي بود.
کارگردان فيلم «چهلسالگي» گفت: دوران عاشقي به شکلي پيش ميرود که شايد همه حتي خود من ميخواهيم بدانيم که پايان آن چه ميشود.
خانم جوان داستان تصميم خود را اعلامي ميکند، اما؛ دو نفر ديگر نشانهاي از خود نميگذارند.
وي اظهار کرد: اين نوع پايانبندي بايد در ذهن مخاطب شکل بگيرد و علاقه من به اين نوع پايانبنديها از زمان فيلم «ريحانه» آغاز شد.
در ادامه اين نشست عليرضا برازنده که فيلمبرداري اين فيلم را عهدهدار بود گفت: رئيسيان دوست داشت که دوربين سيار باشد، بارها درباره دکوپاژها باهم صحبت کرديم و بعداً متوجه شدم که نميتوانيم دوربين روي دستکار کنيم.
وي دليل اين امر را توضيح داد: سيار بودن زياد در اين فيلم تماشاگر را آزار ميداد و درنتيجه تصميم گرفتيم که دوربين را روي سه پا بگذاريم و فيلمبرداري کنيم.
همچنين در اين نشست رؤيا محقق بهعنوان نويسنده فيلمنامه «دوران عاشقي» بيان کرد: با رئيسيان سر ديالوگها بحث داشتيم زيرا او بهشدت در اين مورد وسواس به خرج ميدهد.
وي در خصوص ديالوگهاي پدر فيلم و ديالوگهاي آشنا آن توضيح داد: همراه با رئيسيان در مورد شخصيت و ديالوگهاي پدر اتودهاي مختلف زديم و رئيسيان معتقد بود که اين آدم شخصيتي قديمي دارد و خود را به ذهنيت کارگردان نزديک کردم.
اين نويسنده ادامه داد: اين ديالوگها براي مخاطب آشنا است و هدف ما استفاده از ديالوگهاي ملوس و آشنا بود.
محقق در مورد شخصيت بيتا در اين فيلم توضيح داد: در اين مورد که بيتا يک شخصيت درونگرا دارد شکي نيست، او ياد گرفته در مورد تنشها عجولانه تصميم نگيرد و همسر او برخورد آخر بيتا را بهحساب غرور او ميگذارد، اما؛ من هم نميدانم انتهاي فيلم چه ميشود.
ستار اورکي، آهنگساز اين فيلم سينمايي در خصوص موسيقي فيلم بيان کرد: سعي کردم به يک موسيقي مينيمال برسم که در بازي بازيگران کار تنيده شود، بهخصوص در سکانسهاي آخر بيروحي و سردي را به وجود آورده و سعي کرديم لحظات آخر همراه با رئيسيان، بهوسيله پيانو اين سردي را به وجود آورديم.
ليلا حاتمي بازيگر نقش «بيتا» در فيلم در اين نشست صحبت خود را با اين سؤال که چه کسي گفته که بيتا گذشت ميکند؟ آغاز کرد و ادامه داد: هيچکدام از ما خبر نداريم که تصميم بيتا در انتهاي فيلم چيست و نکتهاي که در گلخانه گفته ميشود خط جديدي به داستان ميدهد و نشان ميدهد که تصميم او فعلاً گذشت نيست بلکه مسئله فقط ميل بيتا به بودن باهمسرش هست يا خير؟
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]