تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):ایمان یک درجه بالاتر از اسلام است, و تقوا یک درجه بالاتر از ایمان است و به فـرزنـد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802774262




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- سومین روز جشنواره فیلم فجر در دو اپیزود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: سومین روز جشنواره فیلم فجر در دو اپیزود تهران - ایرنا - سومین روز جشنواره فیلم فجر در حالی میزبانی شش فیلم سینمایی را طبق برنامه در دستور کار خود داشت که حوادث ، اتفاقات و حاشیه های آن نشان می داد تنور جشنواره میان اهالی خبر، هنرمندان و منتقدان در حال گرم و گرمتر شدن است.


به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا ، روز گذشته (سه شنبه) و در سومین روز جشنواره، سالن سینمایی برج میلاد به عنوان کاخ جشنواره میزبان فیلم هایی چون «مرگ ماهی» به کارگردانی روح الله حجازی، مستند «بختک» به کارگردانی محمد کارت، فیلم «احتمال باران اسیدی» تازه ترین ساخته بهتاش صناعی ها، «تگرگ و آفتاب» از رضا کریمی، «شکاف» دومین تجربه سینمایی کیارش اسدی زاده و «جزیره رنگین» ساخته خسرو سینایی مرد مو سپید و استخوان خرد کرده سینمای ایران در بخش های سودای سیمرغ، نگاه نو، هنر و تجربه و مستند بود.
سی و سومین جشنواره فیلم فجر تا 22 بهمن ماه میزبان علاقه مندان سینماست.

** «مرگ ماهی» با چاشنی تقدیم به بزرگان سینمای ایران
سید روح الله حجازی بالاخره پس از ساخت فیلم های «زندگی مشترک آقای محمودی و بانو»، «زندگی خصوصی آقا و خانم میم» و «در میان ابرها» توانست در بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کند و از قضا ساخت فیلم «مرگ ماهی» وی نیز توانست اقبال نسبی هنرمندان، منتقدان و اهالی رسانه را با خود به همراه داشته باشد.
داستان «مرگ ماهی» روایت کننده قصه مرگ مادر خانواده ای است که وصیت کرده تا سه روز دفن نشود و در این مدت فرزندان و خانواده های آنها به این بهانه دور یکدیگر جمع می شوند و مخاطب با داستان زندگی و قهر و آشتی های فرزندان مادر متوفی آشنا می شوند.
اشتباه نکنید، این داستان فیلم «مادر» به کارگردانی زنده یاد علی حاتمی نیست اما چنان شباهت و قرابتی به آن دارد که روح الله حجازی پیش از اکران فیلمش روی صحنه سالن برج میلاد حضور پیدا کرد و این فیلم را به زنده یادان حاتمی و ملاقلی پور تقدیم کرد و گفت: هر دوی این بزرگان فیلم های ماندگاری را در رثای مقام مادر ساخته اند و این کمترین کاری است که می توانم به عنوان یکی از سینماگران کوچک این سرزمین در برابر بزرگان این هنر انجام دهم.
طناز طباطبایی، مهناز افشار، پانته آبهرام،علی مصفا، ریما رامین فر، بهرنگ علوی، حسام محمودی، مروارید کاشیان، مهرداد میرکیانی و نیکی کریمی بازیگران این فیلم پرمهره را تشکیل می دادند و آنچنان که ذکرش رفت تا حدودی توانستند نظر مثبت هنرمندان، اهالی رسانه و منتقدان را به خود جلب کند.

** روایت مستند سنت های زنان شیراز در «بختک»
دومین اثر اکران شده در سومین روز جشنواره فیلم فجر در برج میلاد به یکی دیگر از آثار مستند به نام «بختک» تعلق داشت که محمد کارت را در مقام کارگردان و رامبد جوان بازیگر شناخته شده سینما و تلویزیون را در مقام تهیه کننده می دید.
«بختک» روایتی آشنا از سنت ها، آیین ها و مناسک زندگی عادی زنان جنوب شیراز داشت که با زبانی گیرا و متکی به تصویر به روایت داستان مستندگونه خود می پرداخت و مطابق معمول این اثر مستند نیز به خوبی به کام مخاطبان سینمای رسانه ها در برج میلاد خوش نشست و قاطبه آنها را با رضایت و تصدیق کیفیت اثر از در سالن بدرقه کرد.

** رونمایی از شاعر پیشکسوت
فیلم «احتمال باران اسیدی» به کارگردانی بهتاش صناعی ها از آن دست فیلم های اول هنرمندان حاضر در بخش نگاه نو بود که بیش از آنکه مخاطبان را هیجان زده داستان و یا هنرنمایی کارگردانش کند که نخستین تجربه سینمایی را در معرض دید مخاطبان قرارداده است، طرفداران هنر هفتم را در انتظار رونمایی از شمس لنگرودی شاعر نام آشنا و چهره بین المللی ادبیات منظوم دوران معاصر ایران به عنوان بازیگراصلی این فیلم قرار داده بود.
لنگرودی در این اثر سینمایی در نقش قهرمانی به نام «منوچهر» مرد 60 ساله ای ایفای نقش می کند که بازنشسته اداره دخانیات است اما همچنان از سر بیکاری هر روز به اداره می رود. مادرش نیز تا زمانی که زنده بود آرزو داشت ازدواج او را ببیند اما منوچهر قصه فیلم حتی یک دوست هم در زندگی نداشته و همین مساله انزوا و آرزوهای از دست رفته سوژه اصلی روایت این اثر صناعی ها را تشکیل می داد.
خوشبختانه برخلاف بسیاری از انتظارها نه تنها لنگرودی که دیگر بازیگران این اثر پر بازیگر چون مریم مقدم، پوریا رحیمی سام، ارسلان عبداللهی، عیسی حسینی، حبیب پورسیفی، پروین ملکی، امان رحیمی، سینوهه دانشمند، حسن حسینیان، سام جابر انصاری، سعید پیامی پور، علی نادربیگی، نیلوفر سیاری، احمد ذبیحی و الهه بخشی نیز در ارائه شخصیت ها و تیپ های محوله نمره قبولی گرفتند و توانستد نخستین اثر بهتاش صناعی ها در مقام کارگردان این فیلم را به اثری جاندار و خوب بدل سازند.

** برگی دیگر از درخت دفاع مقدس در معرض «تگرگ و آفتاب»
چهارمین فیلم اکران شده در سینمای اهالی رسانه و هنرمندان برج میلاد اختصاص به یکی از شش فیلم دفاع مقدسی حاضر در جشنواره فیلم فجر به نام «تگرگ و آفتاب» به کارگردانی رضا کریمی داشت.
این فیلم روایت کننده داستان رزمنده ای به نام «یحیی» است که برای یک مرخصی چند روزه به شهر آمده اما ناخواسته درگیر موقعیتی می شود که شیرینی گذراندن مرخصی را در کام او به قرار گرفتن در دو راهی تردید بر سرماندن در شهر و سپری کردن مرخصی یا بازگشت به منطقه و پیوستن به دیگر همرزمانش قرار می دهد.
این فیلم که پیشتر هم اعلام شده بود بر اساس نگاهی آزاد به داستان «داش آکل» به نویسندگی صادق هدایت تولید شده است از یک سو انتظارات را بالا برده بود و از سوی دیگر حضور بازیگران شناخته شده ای چون پریوش نظریه، جواد عزتی، اصغر همت، پیام دهکری، پردیس احمدیه، مهران احمدی و سحر قریشی مخاطبان را تشنه دیدن کاری موفق کرده بود که متاسفانه روحیه هنرمندان، اهالی رسانه و منتقدان با دیدن این اثر سیراب نشد.

** کیارش اسدی زاده دست بردار اجتماع نیست
کیارش اسدی زاده که نخستین فیلم خود به نام «گس» را به شکل اپیزودیک و با محور مساله «خیانت» به عنوان یکی از آسیب های اجتماعی ساخته بود با وجود گذشت چهار سال هنوز اجازه اکران پیدا نکرده است با ساخت دومین فیلم خود به نام «شکاف» بار دیگر نشان داد بر خلاف بسیاری از کارگردانان که برای اکران فیلم خود حاضر به هر اقدامی هستند، بازتاب دغدغه های ذهنی و آسیب های اجتماعی را در آثار سینمایی اش بر هر امری ترجیح می داند.
«شکاف» به عنوان دومین تجربه کیارش اسدی زاده این بار موضوع آزار و اذیت کودکان توسط والدین در خانواده و جامعه را به عنوان محور اصلی داستان خود در نظر گرفته است و در این بین تلاش کارگردان و بازیگرانی چون هانیه توسلی، بابک حمیدیان، پارسا پیروزفر و سحر دولت شاهی برای بازتاب این نگاه نیز به ثمر نشسته است.
هر چند زبان روایت این فیلم زبانی تلخ است اما مدام این نکته را به مخاطبان یادآوری می کند که حقیقت در هر نوع آن جدای از تلخی نیست اما تلخی آن در صورت آسیب شناسی و رفع نقاط تیره می تواند ثمره شیرین و اثربخشی داشته باشد.

** به افتخار استاد کلاه از سر بردارییم
خسرو سینایی فیلمساز کار کشته، استخوان خرد کرده، صاحب سبک و سپید موی سینمای ایران بعد از هشت سال دوری از سینما این بار یا یک مستند داستانی و سینمایی به نام «جزیره رنگین» در جشنواره فیلم فجر حضور داشت و یکی از وزنه های این رخداد در گام سی و سوم آن شناخته می شود.
این فیلم که با روایت خرده داستان هایی در بطن خود به معرفی جزیره هرمز می پردازد به جز مهدی احمدی در مقام بازیگر غیر بومی از افراد بومی برای ایفای نقش بهره برده است و همین مساله باعث شد تا مخاطبان پیش از آغاز فیلم در سالن همایش های برج میلاد ایستاده برای استاد سینمای ایران دست بزنند.
همچنین فارغ از مساله کیفیت و یا نگاه سینمایی اثر و پررنگ بودن وجه مستند آن بار دیگر همان مخاطبان یک صدا خسرو سینمایی و اثرش را تشویق کردند تا نشان دهند که همیشه به دنبال کیفیت و اثر خوب نیستند بلکه قدردان اساتیدی هستند که امروز سینمای ایران بر روی شانه های آنها ایستاده و به خود افتخار می کند.

** خارج از محدوده
اما در ادامه گزارش های روزانه در وصف اکران فیلم ها، فضای حاکم بر آن آثار و اتفاقات و رخدادهای فیلم های اکران شده طی یک روز در کاخ جشنواره؛ تلاش خواهیم کرد تا حواشی خاص جشنواره را نیز برای خوانندگان این مطلب ارائه دهیم که البته برخی از آنها در مواقعی پررنگتر از متن و بطن اتفاقات رخ داد در جشنواره نیز هستند.
در ادامه بخش خارج از محدوده سومین روز جشنواره سی و سوم فیلم فجر را خدمت شما عرضه می کنیم.

** رضا ناجی کارت شد
رضا ناجی بازیگر شناخته شده و موفق سینمای ایران که در جهان نیز به واسطه درخشش در آثار مجید مجیدی هنرمندی کاملا شناخته شده است در سومین روز جشنواره به خاطر عدم صدور کارت ورود به برج میلاد به علیرضا رضاداد دبیر جشنواره فیلم فجر انتقادهایی را وارد کرد.
رضاداد هم در جواب به ناجی گفت که «شما خودت کارتی و لزومی به معرفی نداری» و از مسئولان حراست در ورودی کاخ جشنواره خواست تا از رضا ناجی کارتی تقاضا نکنند؛ اما پاسخ رضا ناجی به علیرضا رضاداد هم خالی از لطف نبود که گفت «من چگونه کارتی هستم که این دوستان من را نمی شناسند!»
البته داستان صادر نشدن کارت تردد برای هنرمندان تنها به رضا ناجی ختم نمی شود و برخی هنرمندان از این مساله گله مند بودند به طوری که برزو ارجمند بازیگر فلیم «چهارشنبه 19 اردیبهشت» به کارگردانی وحید جلیلوند برای حضور در برج میلاد برای شرکت در نشست خبری این فیلم نیز کارت ورود نداشت و با کارت یکی از خبرنگاران توانست وارد شود.

** مدیران آمدند
در سومین روز جشنواره علیرضا رضاداد دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر و حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی در کاخ جشنواره حضور پیدا کردند و علاوه بر بازدید از ستاد خبری جشنواره در راهروهای برج میلاد با سرعت و شتاب وصف ناپذیری شروع به حرکت (شما بخوانید دویدن) کردند تا وقفه ای در برنامه های فشرده شان ایجاد نشود.
اما این سرعت هم مانع نشد تا خبرنگاران پا به پای آنها حرکت نکنند (ندوند) و پاسخ سوالات شان را از مدیران دریافت نکنند.

** عشق سینماها در برج میلاد
پیشتر در زمان برگزاری جشنواره فیلم فجر در سینماهای مردمی شاهد حضور عشق سینماهایی بودیم که به سبب عدم تهیه بلیت اجازه حضور در سالن های سینمایی را پیدا نمی کردند و تنها دلخوش به حضور و یا عبور هنرمندانی بودند که برای دیدن فیلم خود در میان مردم به سینماها می آمدند.
اما امسال گذر این عشق فیلم ها به کاخ جشنواره هم افتاد به طوری که یکی از این همشهریان عشق فیلم با وجود آنکه ناشنوا بود و قدرت تکلم نداشت پشت شیشه های کاخ جشنواره آنقدر فریاد کشید که مسئولان حراست بالاخره او را به برج میلاد راه دادند و جالب آنکه وی تنها به قدم زدن در راهروها پرداخت و حتی در گذر از کنار هنرمندان برای گرفتن عکس هم حاضر به توقف نشد.
همچنین دو کودک نیز تلاش کردند با استفاده از جثه ریزشان از زیردستان ماموران حراست عبور کنند و خود را به هنرمندانی که دوست دارند برسانند که اقبال آنها به اندازه آن پیرمرد ناشنوا نبود و توسط ماموران به خارج از برج راهنمایی شدند.

** خبرنگاران شش تا هفت ساله
در شرایطی برخی از خبرنگاران یا رسانه ها از صادر نشدن کارت های خبرنگارانی و عدم حضور همکاران خود در جشنواره گلایه مندند که در سومین روز این رخداد در برج میلاد پای چند کودک شش یا هفت ساله همراه والدین شان به کاخ جشنواره باز شد و نکته جالب آنکه این کودکان با کارت های خبرنگاری وارد برج میلاد شده بودند.
فراهنگ**9266**1601**



15/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 112]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن