واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پیگیری مطالبات رهبری از سیاست های کمیسیون فرهنگی مجلس است تهران - ایرنا - رییس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی پیگیری مطالبات رهبر معظم انقلاب را یکی از سیاست های این کمیسیون دانست و گفت: از ابتدای دوره نهم مجلس مطالبات مقام معظم رهبری مورد بررسی قرار گرفته و موارد زیادی نیز به قانون تبدیل شده است.
حجت الاسلام احمد سالک کاشانی روز سه شنبه به خبرنگار معارف ایرنا گفت: از نخستین روزهای شکل گیری مجلس شورای اسلامی چند حرکت به عنوان سیاست های کمیسیون فرهنگی مطرح شد و اولین چیزی که اینجانب مطرح کردم، موضوع احیای مطالبات مقام معظم رهبری در زمینه مسائل فرهنگی بود.
وی از تقویت زیرساخت های فرهنگی کشور، حمایت از مراکز پژوهش دینی با رویکرد فرهنگی و حمایت از فعالان خودجوش مردمی به عنوان سایر سیاست های کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یاد کرد.
سالک درباره عملکرد کمیسیون فرهنگی مجلس به منظور احیای مطالبات رهبر معظم انقلاب گفت: تا کنون طرح احیای امر به معروف و نهی از منکر در این کمیسیون و کارگروه مربوطه تصویب شد و در اختیار صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار گرفت که پس از تصویب نیز برای تایید به شورای نگهبان ارسال شد و این شورا خواستار اصلاح بعضی از مواد این قانون شده است.
وی اضافه کرد: طرح امر به معروف و نهی از منکر هم اکنون در کمیسیون مشترک قوه قضائیه و فرهنگی درحال بررسی است و امیدواریم این طرح شورای نگهبان را قانع کند و در صحن علنی مجلس نیز رای بیاورد.
رهبر معظم انقلاب در تیر ماه سال 1379 گفتند: امر به معروف و نهی از منکر واجب حتمی همه است؛ فقط من و شما به عنوان مسؤولان کشور وظیفه مان در باب امر به معروف و نهی از منکر سنگین تر است. باید از شیوه ها و وسایلِ مناسب استفاده کنیم اما آحاد مردم هم وظیفه دارند. با چهار تا مقاله در فلان روزنامه، واجب امر به معروف نه از وجوب می افتد، نه ارزش تاثیرگذاریش ساقط می شود. قوام و رشد و کمال و صلاح، وابسته به امر به معروف و نهی از منکر است.
سالک از طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده برای مقابله با پیرسالاری به عنوان یکی دیگر از مطالبات مهم رهبری یاد کرد و گفت: این طرح پس از بحث و بررسی در 50 ماده و چهار فصل در کمیسیون فرهنگی تصویب شد و هم اکنون این طرح در صحن علنی مجلس است.
حضرت آیت الله خامنه ای در مهر سال 91 در جمع مردم بجنورد گفتند: نسل جوان را باید حفظ کرد. با این روند کنونی اگر ما پیش برویم، کشور پیر خواهد شد. خانواده ها، جوان ها باید تولید مثل را زیاد کنند؛ نسل را افزایش دهند. این محدود کردن فرزندان در خانه ها، به این شکلی که امروز هست، خطاست.
همچنین ایشان در نهم آبان سال گذشته با ارسال پیامی به همایش «تغییرات جمعیتی و نقش آن در تحولات مختلف جامعه» بر افزایش جمعیت به شکلی معقول و معتدل تاکید کرده و خواستار فرهنگسازی در این زمینه شدند.
در اواخر خرداد سال 92 نیز طرح جامع جمعیت و تعالی خانواده در 50 ماده از سوی 50 نماینده مجلس به منظور افزایش جمعیت و تشویق جوانان به ازدواج و فرزندآوری به امضا رسید.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: قانون حمایت و تجهیز مساجد و نمازخانه های میان شهری نیز یکی دیگر از موضوع هایی است که با 40 ماده و در چند فصل هم اکنون در دستور کار مجلس است.
رهبر معظم انقلاب در 29 آبان سال ۱۳۸۷ در دیدار شرکت کنندگان هفدهمین اجلاس سراسری نماز به وزرای مربوطه سفارش کردند: وقتی مترو طراحی می کنیم، برای ایستگاه مترو، مسجد در آن ملاحظه شود؛ ایستگاه قطار طراحی می کنیم، فرودگاه طراحی می کنیم، مسجد در آن حتما دیده شود.
سالک کاشانی همچنین بااشاره به دغدغه های رهبری در خصوص رسانه از پیگیری طرح صدا و سیما و طرح جامع رسانه در کمیسیون فرهنگی مجلس خبرداد و گفت: طرح جامع رسانه هم اکنون از سوی کارشناسان در کارگروه مربوطه درحال بررسی است و تا پایان سال به صحن علنی مجلس ارائه می شود.
فراهنگ**1003**1569
14/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]