تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871603771




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نمی‌دانم طرح‌هایم را به چه کسی ارایه دهم/ مسئولان پاسخگو نیستند - اخبار ایران و جهان |


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سیدضیاءالدین دری در گفتگو با مهر:
نمی‌دانم طرح‌هایم را به چه کسی ارایه دهم/ مسئولان پاسخگو نیستند

ضیاءالدین دری


شناسهٔ خبر: 2482153 دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۱
هنر > رادیو و تلویزیون

سیدضیاءالدین دری با اشاره به طرح های خود در حوزه تلویزیون از اینکه کسی پاسخگوی او نیست سخن گفت و اینکه حتی نمی داند طرح های خود را باید به کجا ارایه دهد. سیدضیاءالدین دری در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فعالیت خود در این روزها بیان کرد: این روزها بیشتر در خانه هستم چون مدیران جدید هیچ تلفنی را جواب نمی دهند. ما مشکلات شخصی داریم که عامل آن تلویزیون و البته مدیریت سابق است؛ مشکلاتی که پیامد 12 سال کار ماست، کاری که حدود 19 ماه از پخش آن می گذرد و اگرچه ما سعی می کنیم سکوت کنیم اما کسی پاسخگو نیست.وی ادامه داد: تلویزیون رسانه ملی است و اهالی هنر باید در آن کار کنند. ما تولیدکنندگان هم کار خود را انجام می دهیم و نمی توانیم از تلویزیون ببریم البته اگر مسئولان این رسانه بخواهند و پاسخگو باشند.طرح های بسیاری دارم اما اصلا نمی دانم آنها را باید به چه کسی ارایه دهمکارگردان سریال «کلاه پهلوی» با اشاره به طرح هایی که برای ساخت دارد، گفت: من طرح های بسیاری دارم اما اصلا نمی دانم آنها را باید به چه کسی ارایه دهم چون همانطور که گفتم هیچ کس جواب ما را نمی دهد. من با بسیاری از مسئولان دوستم و زمانیکه به آنها پیامک می دهم در وهله اول جواب می دهند و بعد دیگر تمام می شود. درواقع بعد از آن دیگر جواب نمی دهند تا خود شما شرمنده شوید و دیگر تماسی نگیرید. با این حال فکر می کنم جز رییس سازمان صداوسیما که مسئولیت های سیاسی و مهم خود را دارد سایر مقام های ارشد نمی توانند ما را نپذیرند و اصلا خودشان باید پیگیر باشند و دیگر این ما نیستیم که باید بعد از سال ها کار و تلاش در سازمان پشت‌درهای این سازمان این طرف و آن طرف برویم.وی ادامه داد: اگرچه من الان قضاوتی ندارم. ما در وهله اول امیدمان به خداست و مدیران جدید از جمله پورمحمدی را قبول داریم، اینها حتما فکرهایی دارند و جلساتی را برگزار می کنند اما این میزان سکوت بی سابقه است. مدیران سازمان در حال حاضر سکوت کرده اند و معلوم نیست چه برنامه هایی دارندکارگردان «کیف انگلیسی» در ادامه با اشاره طرح هایی که برای تولید داشته است، یادآور شد: ما به فراخور حال خود کارهایی داریم اما بستگی دارد به اینکه بدانیم رسانه نگاهش به چه سمت است. برنامه هایی در صداوسیما هست مثل آموزش آشپزی، مسابقه و برنامه های خانوادگی که طبق روال انجام می شود اما ویترین رسانه بخش نمایشی آن است که در همه جای دنیا روی آن برنامه ریزی می شود و این همان چیزی است که خانواده ها را دور هم جمع می کند.وی اضافه کرد: مدیران سازمان در حال حاضر در این باره سکوت کرده اند و معلوم نیست چه برنامه هایی دارند درحالیکه ما سال ها در این رسانه مشغول به کار بوده ایم و باید مسئولان در این باره با ما حرف بزنند. ممکن است همکاران جوان تر ما پشت در اتاق منتظر بمانند تا حرف هایشان را بیان کنند اما ما دیگر بعد از سال ها کار نمی توانیم چنین عمل کنیم.این کارگردان در پایان با بیان اینکه مدیران باید شفاف مواضع خود را مطرح کنند، گفت: همه ما رزومه هایی داریم و افراد شناخته شده ای هستیم. یک مدیر این حق مسلم را دارد که بگوید من نمی خواهم با بعضی کار کنم. زمانی که تلویزیون هیچ چیز برای پخش کردن نداشت ما آن را راه انداختیم و با برنامه های متنوع جذابش کردیم و این رسانه را مخالف تمام رسانه های دنیا سازمان دهی کردیم و حالا مدیران نباید زمانی که شما می خواهید با آنها صحبت کنید ما را بی جواب بگذارند.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن