تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ آيينى، با نادانى رُشد نمى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837002223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تولید ملی فدای واردات!


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
تولید ملی فدای واردات!
روزنامه وطن امروز نوشت:
تولید ملی فدای واردات! گلایه تولیدکنندگان از واردات بی‌رویه کالاهای مختلف پایان ندارد. در ماه‌ها و هفته‌های گذشته اتحادیه و انجمن‌های تولیدی به روش‌های مختلف درباره واردات انواع کالاها، انتقاداتی را به مسؤولان بویژه وزیر صنعت، معدن و تجارت وارد داشتند و از‌ آنها خواستند تا دراین‌باره با بردباری و دقت بیشتری کار کنند و اجازه ندهند تا تولیدات داخلی زیر بار سنگین واردات له و لورده شود.


به گزارش فرهنگ نیوز، در همه سال‌های گذشته اختلافات آماری میان ۳ وزارتخانه بازرگانی، صنایع و معادن و جهاد کشاورزی به جنگی ناتمام میان این دستگاه‌ها تبدیل می‌شد و به‌دنبال آن نیز محموله‌های متنوع وارداتی از گوشه و کنار با مجوز و بی‌مجوز وارد می‌شد. پس از ادغام ۲ وزارتخانه بازرگانی و صنایع و معادن و تشکیل وزارت صنعت، معدن و تجارت، تولیدکنندگان تا اندازه‌ای امیدوار شدند که اینگونه اختلافات کنار گذاشته شده و واردات با نظم بیشتری صورت ‌گیرد اما همچنان اختلافات آماری میان ۲ وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی در اوج خود قرار دارد که نمونه آن را می‌توان درباره میزان ذخایر برنج، تولید داخل و واردات آن بیان کرد.

در حالی‌که محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی از ممنوعیت واردات شکر، برنج و انواع میوه خبر می‌دهد اما محمدرضا نعمت‌‌‌زاده، وزیر صنعت، معدن و تجارت از ناکافی بودن ذخایر برنج و ادامه واردات آن خبر می‌‌دهد. حجتی با بیان‌ اینکه فعلا هیچ نیازی به واردات شکر و برنج نداریم دراین‌‌‌‌باره گفت اما عده‌ای همچنان به دنبال واردات هستند به دلیل آنکه طبیعت‌شان این است و ما وظیفه خودمان را انجام می‌دهیم. وی درباره واردات شکر هم افزود: هر روز موجودی و واردات شکر به کشور را کنترل می‌کنیم اما نکته مهم آن است که نباید قیمت محصول خارجی از محصول داخلی ارزان‌تر باشد. در همین حال بهمن دانایی، دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر از کاهش قیمت شکر به‌دلیل اشباع انبارهای کشور خبر داد و گفت: در این شرایط برخی با ارائه اطلاعات نادرست به دنبال ادامه واردات بودند که وزیر جهاد کشاورزی با اقدام بموقع مانع آن شد.

به‌ گفته دانایی وضع بازار شکر به دلیل اشباع انبارهای کشور و مازاد ۴ برابری عرضه بر تقاضا مناسب نیست و به‌رغم تعیین نرخ ۲۱۰۰ تومانی برای فروش هر کیلوگرم شکر، کارخانه‌داران به زحمت آن را کیلویی حدود ۱۹۳۰ تومان می‌فروشند که با توجه به افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی قیمت نهاده‌های تولید، بهای کنونی با قیمت سال گذشته برابری می‌کند. وی خاطرنشان کرد: در هفته‌های گذشته برخی به دنبال منافع خود با ارائه آمارهای غلط می‌خواستند حدود ۳۰۰ هزار تن شکر وارد کنند و این در حالی بود که سهم حدود ۱۰۰ هزار تنی را برای حدود ۴۶ کارخانه زیرمجموعه انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر قائل شده بودند و ۲۰۰ هزار تن دیگر را به ۴ کارخانه خاص که مالک آنها ۲ نفر بودند اختصاص دادند اما این انجمن با واردات شکر به صورت کلی مخالفت کرد. از سوی دیگر نماینده مردم لاهیجان درباره واردات برنج اظهار داشت موضوع واردات بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰هزار تن برنج در برابر مطالبات از هند است که نشان از این دارد ما ۴ برابر نیاز در سال واردات داشتیم.

ایرج ندیمی با بیان اینکه واردات برنج زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی است و برنج دخلی به وزارت صنعت، معدن و تجارت ندارد خطاب به وزیر صنعت، معدن وتجارت از او خواست تا درباره اقلام غیرکشاورزی صحبت کند. ندیمی در گفت‌وگو با میزان، درباره صحبت‌های محمدرضا نعمت‌زاده مبنی بر اینکه واردات ذخایر برنج کشور کمتر از حد مصوب است، گفت: چند موضوع مهم درباره واردات برنج وجود دارد که صحبت آقای وزیر را زیر سوال می‌برد و آن اینکه در سال جاری ۴ برابر نیاز داخل، واردات داشته‌ایم.به‌گفته وی طبق آمار ستاد مبارزه با قاچاق کالا، حدود ۲۰۰ هزار تن برنج نیز به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شود که در حال حاضر روزانه ۸۰۰ تن برنج وارد می‌شود. به‌تأکید ندیمی، وزارت جهاد کشاورزی در برابر واردات قانونی و غیرقانونی برنج باید پاسخگو باشد. بر همین اساس وزیر جهادکشاورزی با تصریح اینکه در حال حاضر مسؤول شرکت بازرگانی دولتی ایران، وزارت جهاد کشاورزی بوده و واردات همه محصولات کشاورزی نیز زیر نظر این وزارتخانه بررسی می‌شود، گفت: ۴ ماه قبل دولت تصویب و ابلاغ کرد مسؤول شرکت بازرگانی دولتی ایران، وزارت جهادکشاورزی است و این امر نهایی شده است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست مجلس در این‌باره در گفت‌وگو با «وطن امروز» در پاسخ به این پرسش که تداخل اختیارات و موازی‌کاری‌های میان دو وزارتخانه جهادکشاورزی و صنعت، معدن و تجارت، بی‌توجهی به بخش کشاورزی را سبب شده است پس برای رفع این موضوع طرح انتزاع در چه مرحله‌ای است، گفت: البته همه مواد « قانون تمرکز وظایف کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی» در مجلس به تصویب نرسید آن هم به‌دلیل لابی‌گری‌های حوزه صنعت، معدن و تجارت بود که برای از دست ندادن بخش‌هایی از مواردی که در قانون پیش‌بینی شده بود، حذف شد.به گفته عباس رجایی، این قانون برای بخش کشاورزی کشور بسیار ارزشمند است و همان‌طور که حوزه صنعت معتقد است که زنجیره تولید تا بازار و تجارتش باید در یک جا متمرکز شود تا بتواند سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی کند و بازخوردهای مناسب داشته باشد تا بتواند به اصلاح ساختار اقتصاد صنعتی بپردازد، به همان دلایل، کشاورزی هم باید اینگونه باشد. بنابر قانون یادشده شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز که خرید، واردات و ذخیره کالاهای اساسی از وظایف آن است زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته و بدین ترتیب دیگر این وزارتخانه نمی‌تواند بهانه‌ای برای کم‌کاری و بی‌نظمی در این باره بیاورد.البته محمود حجتی، وزیر جهاد کشاورزی به مردم اطمینان داد که هیچ نیازی به واردات میوه نیست و به‌رغم اینکه عده‌ای همچنان به‌دنبال واردات میوه هستند و مانند سال گذشته به طرح شایعاتی مبنی بر کمبود مرکبات و نیاز به واردات می‌پردازند، وزارت جهاد کشاورزی اعلام می‌کند نیازی به واردات نداریم، ضمن اینکه این وزارتخانه دستگاه مباشر خرید و ذخیره‌سازی میوه شب عید را مشخص کرده و ذخیره مورد نیازی تامین شده است.

واردات بی‌رویه شیرخشک و گوشت

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دامداران از واردات بی‌رویه شیرخشک، گوشت و کره که بعضا جزو محصولات صادراتی هستند، انتقاد کرد. سعید سلطانی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار داشت: به‌رغم اینکه در کشور تولید محصولاتی مانند شیرخشک و گوشت قرمز به اندازه کافی وجود دارد و حتی به کشورهای دیگر نیز صادر می‌شود، به دلیل پایین بودن تعرفه و ارزان‌تر بودن محصول وارداتی نسبت به تولید داخل شاهد واردات بی‌رویه آنها هستیم. وی افزود: واردات گوشت به کشور بیش از نیاز انجام شده و این درحالی است که محصول دامداران روی دستشان مانده و مشتری ندارد.وی با اشاره به اینکه تعرفه واردات محصولاتی مانند گوشت و شیر خشک باید برای حمایت از تولیدکنندگان افزایش یابد، ادامه داد: با توجه به افزایش تولید خامه در کشور و تبدیل آن به کره، میزان تولید این محصول در کشور افزایش یافته و به نظر می‌رسد باید واردات کره نیز کاهش یابد. سلطانی تصریح کرد:‌ مشخص نیست سود واردات بی‌رویه مواد پروتئینی مانند شیر خشک، گوشت قرمز و کره به جیب چه کسانی می‌رود اما دولت و وزارت جهاد کشاورزی باید تعرفه واردات این محصولات را به‌گونه‌ای افزایش دهند که تولید شیر و لبنیات که مازاد بر نیاز داخلی است، آسیب نبیند. وی اعلام کرد:‌ برای افزایش تعرفه واردات این مواد پروتئینی مکاتبات لازم با مسؤولان وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفته تا سهم واردات نسبت به تولید و نیاز داخلی کاهش یابد.



93/11/13 - 08:37 - 2015-2-2 08:37:47





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن