تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مشورت با عاقلِ خيرخواه، خجستگى، بركت، رشد و توفيقى از سوى خداست. 
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804322028




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

- 2 نقد و 2 دفاع روحانی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بررسی روزنامه های ایران/ یکشنبه 12 بهمن 1393 2 نقد و 2 دفاع روحانی تهران-ایرنا-سخنان دیروز رییس جمهوری در مراسم هفتمین جشنواره بین المللی فارابی را می توان در 2 بخش کلی تقسیم کرد؛ بخش نخست نقد دخالت های سیاسی در عرصه علمی و دفاع از آزادی در این عرصه بود و بخش دوم نیز به نقد فشارها و حاشیه سازی های اخیر علیه دیپلماسی هسته یی و دفاع از تیم مذاکره کننده اختصاص یافت.


این گزارش نگاهی به سرخط اصلی خبرها و همچنین نوشته های سرمقاله نویسان و نویسندگان روزنامه های امروز یکشنبه 12 بهمن 1393 خورشیدی انداخته و مهم ترین موضوع های مورد توجه این روزنامه ها را بررسی کرده است.

*** نگاهی به بازتاب سخنان روحانی در جشنواره ی فارابی
روزنامه های امروز سخنان دیروز «حسن روحانی» را بازتاب گسترده یی دادند و هر کدام بخش هایی از سخنان او را برجسته کردند؛ بخشی از روزنامه سخنان او در زمینه ی علوم انسانی را پررنگ کردند و بخشی دیگر نیز اظهارات او درباره ی تیم مذاکره کننده ی هسته یی و حاشیه سازی ها علیه آنها را برجسته کردند. بیشتر روزنامه ها در دسته ی دوم قرار می گیرند.
روزنامه ی «ایران» از جمله روزنامه هایی بود که سخنان هسته یی روحانی در نشست دیروز را برجسته کرد. این روزنامه گزارش نخست خود را با عنوان «هشدار روحانی به بهانه جویان هسته ای» به بازتاب سخنان رییس جمهوری اختصاص داد. به نوشته ی ایران، روحانی با اشاره به اینکه امروز دیپلمات های مجرب کشور در مذاکرات از جایگاه حقوقی و سیاسی در برابر مذاکره کنندگان شش کشور دنیا محکم حرف می زنند، گفت: این افتخار برای کشور است، حالا عده ای ایراد می گیرند که طرف تند راه رفت یا عینکش چنان بود، باید افتخار کنیم به دیپلمات های شجاع مان که من شاهدم نه شب و نه روز دارند و تلاش می کنند و شجاعانه حرف می زنند.
روزنامه ی «آرمان» هم در گزارشی با عنوان «انتقاد، هو کردن نیست» به گلایه ی رییس جمهوری از تندروها اشاره کرد و نوشت: هر روز انتقاداتی جدید مطرح می شود؛ مذاکرات و تیم مذاکره کننده در سیبل انتقادات منطقی و غیرمنطقی قرار دارند و همین مسئله موجب شده تا کاسه صبر دولت به لب برسد و این بار رئیس جمهور تریبون سالن شهید بهشتی را برای مخاطب قرار دادن منتقدین تندرو و بهانه جو انتخاب کرد. روحانی با بیان اینکه معنی انتقاد «هو» کردن، تهمت و تخریب نیست، افزود انتقاد یعنی راه را بهتر نشان دادن و به نام انتقاد و حزب و جناح و تخریب کردن ضربه زدن به منافع ملی است. در حالی که جناح ذیل منافع ملی و مصلحت ملی تعریف می شود.
عنوان نخست روزنامه ی «شرق» هم «پشتیبانی قاطعانه رییس از وزیر» بود که در این گزارش از پاسخ حسن روحانی به منتقدان ظریف گفته شد و آمد: فشار این روزهای منتقدان دولت بر عملکرد تیم مذاکره کننده هسته ای با واکنش دوباره رییس جمهوری مواجه شده است. حسن روحانی روز گذشته در هفتمین جشنواره بین المللی فارابی گفت «در مذاکرات می بینیم که آن طرفی ها برای جمع خودشان کف می زنند، ولی معلوم نیست این طرفی ها چه می کنند. حتی گاهی این طرفی ها برای آن طرفی ها کف می زنند.»
در همین ارتباط روزنامه ی «مردم سالاری» سرمقاله ی خود را به تحلیل مایه های عیب جویی علیه دولت اختصاص داد. به نوشته ی این روزنامه، بعد از استقرار دولت غیر منتظره یازدهم، مباحثی که برخی تندروهای دلواپس در عرصه مطبوعات یا در صحن مجلس یا در رسانه تصویری و شنیداری یا در فضای مجازی مطرح می کنند، چند نکته بیش نیست: همه در یک موضوع آن هم به سبب استفاده ابزاری فقط برای منکوب کردن و از میدان به درکردن رقیب. دیگر سخنی از نقد نیست. مسلم است که بیان چنین موضوعاتی وحدت جامعه را به خطر می اندازد و موجب سوء استفاده دشمنان فراوان ما می شود و راست گفته اند بزرگان که عیب جویی و مچ گیری، امری عبث و در عین حال مخرب است اما کو گوش شنوا؟ امروز دیگر عارف و عامی و کوچک و بزرگ، پی برده اند که جامعه با نوادری رو به روست که در 8 سال همه سفید دیدند و از استقرار این دولت همه را سیاه!
در ادامه ی این یادداشت آمده است: دولت باید بداند که با ذهنیت هایی عجیب مواجه است و ذهن آنان به آنچه می گویند و می اندیشند و می بینند، مهر خورده است. لذا با آگاهی از این حقیقت تلخ نباید برآشوبد. نباید از مشی تغییری که مردم به آن رای داده اند و همچنان چشم به راه اند و حمایت می کنند، بازگردد یا منفعل شود. چون این، غایت دلواپسان مصطلح است. آنها می خواهند که دولت در سیاست داخلی و خارجی، هیچ موفقیتی کسب نکند آنها می خواهند که دولت در کیفیت اجرا و طرح لوایح، تمرکز خود را از دست بدهد و گرفتار روزمرگی شود.
در این میان، «حسین شریعتمداری» مدیر مسوول روزنامه ی «کیهان» با انتشار یادداشتی با عنوان «سخن از کت و عینک نیست!» در این روزنامه به انتقاد از سخنان دیروز روحانی در موضوع هسته یی پرداخت و نوشت: باید از جناب روحانی پرسید، غیر از خود شما چه کس دیگری به «کج بودن کت آقای ظریف»! یا «فلان طور بودن عینک» ایشان انتقاد کرده است؟! چرا به جای پوزش از ملت به خاطر اقدام نابجای وزیر محترم امور خارجه که اهانت به حیثیت نظام و مردم بود، صورت مسئله را به گونه ای تغییر می دهید که بتوانید با استناد به آن منتقدان را مسخره کنید و از کنار این حرکت ناشایست که مفهومی جز مسخره کردن ملت نداشت، بی پاسخ عبور کنید؟!
شریعتمداری در بخشی دیگر نوشت: قدم زدن آقای ظریف با جان کری در ژنو که بلافاصله روی آنتن رسانه ها رفت برخلاف آنچه جنابعالی می فرمائید یک اقدام بشردوستانه! نبود، بلکه دقیقا همانگونه که دشمنان نیز - برای آن کف زدند و هورا کشیدند- به مفهوم آن بود که؛ علی رغم نظر انقلاب و نظام و مردم ایران که با ارائه هزاران سند غیرقابل تردید، آمریکا را قاتل صدها هزار ایرانی بی گناه، غارتگر ثروت ملی ایرانیان، حامی آشکار تروریست ها، طراح و مجری دهها توطئه و... می دانند، دولت جنابعالی هیچ مانعی برای دوستی صمیمانه با آمریکا در میان نمی بیند!این اقدام بی آن که آقای ظریف بداند و یا بخواهد، دهن کجی به انقلاب و نظام و مردم و مخصوصا صدها هزار شهیدی است که خون پاکشان به دست آمریکای جلاد بر زمین ریخته شده است... کت و عینک آقای ظریف در کدام نقطه این ماجرا مطرح بوده است که حضرتعالی به آن اشاره می فرمائید؟!
در فضایی که بیشتر روزنامه های امروز، سخنان هسته یی روحانی و گلایه های او از منتقدان را برجسته کردند، روزنامه ی «جمهوری اسلامی» آن بخش از سخنان رییس جمهوری درباره ی علم را پررنگ کرد و در تیتر خود از قول روحانی نوشت: «سیاستمداران در صورتی موفق می شوند که در برابر علم و عالمان زانو بزنند»
به نوشته ی جمهوری اسلامی، رئیس جمهور با اشاره به اینکه پایداری انقلاب نیازمند استقلال، آزادی و گفت و گو در دانشگاه هااست و باید با حسن ظن به علم و دانشگاه نگاه کنیم، تصریح کرد دولت با تمام قدرت و تا آخر برای اجرای وعده هایش می ایستد. برای حل مشکلات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کشور نیازمند علوم انسانی و اجتماعی هستیم و توسعه تحقیقات کاربردی و گسترش نظریه های بنیادین در حوزه علوم اجتماعی منوط به وجود استقلال و آزادی دانشگاه ها و ترویج فضای گفت و گو در محیط های علمی است.
روزنامه ی ایران گرچه در تیتر نخست خود، سخنان هسته یی روحانی را پررنگ کرد اما یادداشت اصلی خود را به تحلیل «روایت روحانی از موانع بومی سازی علم» اختصاص داد و نوشت: اسلامی و بومی کردن علوم انسانی در ایران، زاییده ذهن اندیشه گرانی است که دو کارکرد کارا بودن و توانایی طرح و حل مسأله را از این علوم توقع دارند. وقتی بیش از دو میلیون دانشجو در رشته های متعدد علوم انسانی در دانشگاه های کشور تحصیل می کنند و میلیون ها نفر نیز در همین رشته ها فارغ التحصیل شده اند، کاملاً طبیعی است که پرسیده شود خروجی این همه دانشجو و فارغ التحصیل چه بوده؛ اگر اینها در رشته های جامعه شناسی، حقوق، روانشناسی، ادبیات و... تحصیل کرده اند، مسائل و مشکلات ما در این حوزه ها تا چه اندازه حل شده است؟ رئیس جمهوری روز گذشته و در مراسم قدردانی از برگزیدگان جشنواره خوارزمی همین نگرانی را بار دیگر مطرح کرد. در شهریور ماه 1388 نیز رهبر معظم انقلاب در جمع استادان، اعضای هیأت علمی، نخبگان و رؤسای دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی نکات مهمی را درباره وظیفه خطیر دانشگاهیان و استادان دانشگاه ها برای استمرار و جهش در حرکت علمی کشور مطرح کردند.
ایران در ادامه نوشت: این اتفاقات نشان می دهد با وجود اینکه در سال های گذشته، اهداف و خواسته ها روشن بوده اما همچنان، عملکردها بر مدار کج فهمی و بدفهمی چرخیده و نمونه های آن، گسترش کمی دانشگاه ها و مراکز جذب دانشجو و در کنار آن نگاه امنیتی به دانشگاه ها و تفکیک جنسیتی دانشجویان و... در دولت گذشته بوده است. حاصل بد فهمی و تفسیر نادرست از مقوله اسلامی شدن و بومی شدن علم، این بوده که به تفاسیر اسلامی و دینی از مباحث و سرفصل های علمی، وجهی حکومتی، دستوری، قالبی و تنگ نظرانه و غیر علمی داده که کمترین تأثیر این نوع ارائه، دلزدگی و وازدگی دانشجویان از علمی است که آمیخته با مباحث اسلامی باشد.

**ورود انگیزه های سیاسی به فضاهای علمی و تحقیقاتی ممنوع
آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح شنبه از نمایشگاه دستاوردهای فناوری نانو در حسینیه ی امام خمینی(ره) بازدید کردند و از نزدیک در جریان تلاش ها و پیشرفت های علمی دانشمندان و محققان جوان کشور در بخش های «نانو و بیوتکنولوژی» قرار گرفتند.
روزنامه ی «اعتماد» در این ارتباط نوشت: حضرت آیت الله خامنه ای پس از بازدید از نمایشگاه دستاوردهای نانو، در سخنانی در جمع استادان، محققان و دست اندرکاران صنعت نانو و بیوتکنولوژی، پیشرفت های بزرگ این صنعت را، نمونه و معیاری برای پیشرفت در بخش های مختلف کشور خواندند و خاطرنشان کردند این پیشرفت ها نشان می دهد که تمرکز یک مجموعه علاقه مند، دلسوز و متخصص در زمینه ای خاص، پیشرفت های محسوس و جهشی را به دنبال خواهد داشت. رهبر انقلاب، لازمه تداوم پیشرفت ها را «حفظ عوامل پیشرفت» بیان کردند و در ادامه به تبیین عوامل پیشرفت های علمی به ویژه در صنعت نانو پرداختند.
روزنامه ی «خراسان» هم با عنوان نخست «اجازه ندهید انگیزه های سیاسی به درون فضاهای علمی و تحقیقاتی نفوذ کند» به بازتاب بازدید یک ونیم ساعته ی رهبر انقلاب از نمایشگاه دستاوردهای فناوری نانو پرداخت و نوشت: ایشان، «برنامه ریزی دقیق»، «ثبات در مدیریت» و «فرهنگ سازی و گفتمان سازی به منظور شناسایی و بروز استعدادهای برتر» را از جمله عوامل حفظ پیشرفت های صنعت نانو برشمردند و تأکید کردند: یکی دیگر از مهم ترین عوامل استمرار پیشرفت ها، این است که اجازه ندهید انگیزه های سیاسی به درون فضاهای علمی و تحقیقاتی نفوذ کند.
«مردم باید آثار فناوری نانو را در زندگی خود ببینند» هم عنوان نخست روزنامه ی «رسالت» بود که در این گزارش آمده است: رهبر انقلاب با اشاره به ضرورت «هدایت محصولات و دستاوردهای فناوری نانو به سمت تجاری سازی، و بازار مصرف، و تولید ثروت»، خاطرنشان کردند یکی از عوامل مهم تضمین تداوم پیشرفتها در صنعت نانو این است که مردم، آثار کار علمی و تحقیقاتی شما را در محیط زندگی خود مشاهده کنند.

*** سیمرغ فجر بال گشود
سی و سومین جشنواره ی فیلم فجر با حضور «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، «علی ربیعی» وزیرکار، تعاون ورفاه اجتماعی، «حجت الله ایوبی» معاون سینمایی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی و «علیرضا رضاداد» دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر و جمعی از اهالی هنر و رسانه در مرکز همایش های برج میلاد تهران آغاز به کار کرد.
به همین بهانه، روزنامه ی مردم سالاری از تاریخچه ی این جشنواره و فیلم هایی که در این دوره از جشنواره به نمایش درخواهند آمد، گفت و نوشت: سی و سه سال پیش در چنین روزی نخستین جشنواره فیلم فجر یعنی مهمترین فستیوال سینمایی کشور آغاز به کا ر کرد . فستیوالی که می خواست ثابت کند دوره فیلم های مشهور به فیلم فارسی را پشت سر گذاشته و می خواهد با قدرت به شکل حرفه ای با کسانی که تخصص سینما را دارند پا به عرصه ظهور بگذارد و ثابت کند که حرفی برای گفتن دارد . چراکه سینمای جدی و حرفه ای آن زمان در جشنواره های معتبر جهانی حضور داشت اما هرگز جشنواره ای حرفه ای و قابل اعتنا برای حضور سینمای جدی ایران وجود نداشت. با نگاهی گذرا به حضور قدرتمند سینمای موسوم به موج نوی ایران در پیش از انقلاب در می یابیم که نیاز به وجود یک فستیوال حرفه ای که سینمای موج نو را در بدنه خود جای دهد و خط قرمزی بر فیلم فارسی بکشد تا چه میزان یافت می شد . درسال 1361 بنیاد سینمایی فارابی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصمیم به راه اندازی جشنواره فیلمی با عنوان فجر گرفت .
مردم سالاری در بخشی دیگر با نگاهی به آثار حاضر در بخش های گوناگون سی و سومین جشنواره فیلم فجر نوشت: جای تنوع ژانر در این دوره از جشنواره به شدت خالی است .بر اساس شنیده ها اغلب آثار پذیرفته شده در این دوره از جشنواره فیلم های اجتماعی هستند که آن ها هم بسیار خنثی عمل کرده اند و در نهایت نتوانسته اند نیازهای اصلی جامعه را آنچنان که باید در آثار خود متبادر نمایند.در این دوره از جشنواره، 24 فیلم در بخش اصلی جشنواره (سودای سیمرغ)، 11 فیلم در بخش فیلمسازان اول (نگاه نو)، 12 فیلم در بخش هنر و تجربه و 4 فیلم در بخش خارج از مسابقه به نمایش در خواهند آمد.
روزنامه ی «قانون» هم در این ارتباط نوشت: در مراسم افتتاحیه فیلم فجر، وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی با تقدیر از اهالی سینما برای ایجاد فضای مثبت در عرصه هنر هفتم در یکسال اخیر گفت جوانان در جشنواره سی و سوم حضور پرشوری دارند و پیشکسوتان سینما از توفیق جوانان خوشحال هستند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سپس ضمن تشکر از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برگزاری جشنواره فیلم فجر گفت از ایشان درخواست می کنم که توجه ویژه ای به هنرمندان کشور در حوزه خدمات درمانی و به خصوص بیمه بیکاری اهالی سینما انجام شود.
قانون در ادامه نوشت: علی جنتی سپس از علیرضا رضاداد و هیات های انتخاب و داوری تشکر کرد و گفت طبیعتا نارضایتی کسانی که احیانا فیلم های آنها به جشنواره راه پیدا نکرد یا در انتظار سیمرغ هستند اما نمی توانند به آن دست یابند، نشانه اهمیت جشنواره فیلم فجر است.

***مرثیه برای کودک- مادران جهان
هر سال 15 میلیون دختر زیر 18 سال در جهان ازدواج می کنند در حالی که یا بسیار کم به آن پرداخته می شود یا اصلا در موردش صحبتی نمی شود. در جهان درحال توسعه، از هر 9 دختر یکی قبل از تولد 15 سالگی اش ازدواج می کند و برخی عروس ها حداکثر 8 یا 9 سال دارند. این دختران نه تنها از نظر جسمی و احساسی، آمادگی همسر یا مادر شدن ندارند، بلکه در معرض خطر بسیار بزرگتری مانند عوارض بارداری و زایمان، آلودگی به ویروس ایدز و رنج بردن از خشونت های خانگی قرار می گیرند و با حداقل دسترسی به تحصیلات و فرصت های اقتصادی، آنها و خانواده هایشان بیشتر در دام فقر گرفتار می شوند؛ موضوعی که روزنامه ی «شهروند» با استناد به آمار تکان دهنده ی «یونیسف» از ازدواج کودکان در سراسر جهان، به سراغ آن رفته است.
شهروند با طرح این سوال که قوانین بین المللی چه می گویند؟ نوشت: حق رضایت «کامل و آزادانه» برای ازدواج در اعلامیه جهانی حقوق بشر به رسمیت شناخته شده و «کنوانسیون کاهش همه نوع تبعیض علیه زنان(EDAW)» نیز ازدواج کودکان را ممنوع اعلام کرده است. تحت «کنوانسیون حقوق کودک (CRC)»، دولت ها خود را موظف به حمایت کامل از بچه ها و جوانان زیر 18 سال می دانند. با وجود این، پیچیدگی حقوقی مسأله ازدواج کودکان باعث شده کشورهای زیادی از حمایت کودکان تخطی کنند.
به نوشته ی شهروند، در سطح جهان بیش از 700 میلیون زن در کودکی و بیش از یک نفر از سه نفر – حدود 250 میلیون نفر- قبل از 15 سالگی ازدواج کرده اند. اگر نسبت کاهشی که در سه دهه گذشته مشاهده شد، همین طور ادامه پیدا کند، تأثیر رشد جمعیت به این معناست که تعداد زنان متاهل خردسال (بیش از 700 میلیون نفر) تا سال 2050 همین طور ثابت خواهد ماند، دو برابر شدن نسبت کاهش، تعداد زنانی که در سن پایین ازدواج می کنند را تا سال 2030 به570 میلیون و تا 2050 به 450 میلیون کاهش می دهد.
یونیسف اعلام کرد که سالانه 70 هزار مادر 19- 15 ساله در سراسر جهان بر اثر حاملگی و زایمان جان خود را از دست می دهند. اگر سن مادری زیر 18 سال باشد، خطر مرگ نوزاد او در اولین سال زندگی 60 درصد بیشتر از مادری است که در 19سالگی کودک خود را به دنیا می آورد. حتی اگر کودک زنده بماند، معمولا از کم وزنی، سوءتغذیه و رشد دیر هنگام جسمی و شناختی رنج می برد. عروس های خردسال همچنین در خطر خشونت، سوءاستفاده و بهره کشی قرار دارند. در نهایت، ازدواج دخترکان غالبا به جدایی از خانواده و دوستان و عدم آزادی شرکت در فعالیت های جمعی منجر می شود که همه اینها می تواند در سلامت جسمی و روحی آنان تأثیر عمیق بگذارد.
رونامه ی شهروند، علت و علل این چالش جهانی را این گونه نوشت که در برخی جوامع، ازدواج کودکان امری مطابق معیارهای اجتماعی است و عادی تلقی می شود. ازدواج دختران زیر 18 سال در تبعیض جنسیتی، تشویق بارداری های پیش از موعد و مداوم و ارجحیت آموزش پسران ریشه دارد. ازدواج کودکان همچنین راهکاری اقتصادی برای بقای خانواده هایی است که برای کاهش فشار مالی، دختران خود را زود شوهر می دهند.
شهروند در پایان نوشت: ماموریت یونیسف، توانمندسازی دختران و زنان و حصول اطمینان از سلامت دختران و پسران است. به همین علت، در بخش های مختلف و همزمان، با افراد رده بالای تصمیم گیری، مردم عادی و سازمان های اجتماعی کار می کند و به طور ویژه وظیفه اش شناسایی و مورد سوال قرار دادن عوامل سیستمی و پنهانی است که بازسازی سلامت، حقوق و برابری جنسیتی را به چالش می کشند. یونیسف وظیفه خود می داند برای پایان دادن به ازدواج کودکان تلاش کند و قادر است از جایگاه جهانی و قدرت خود برای تهیه اطلاعات و شواهد مربوط به ازدواج کودکان و از برنامه های منطقه ای وسیع خود در بخش های مختلف، برای ایجاد تغییر در شرایط استفاده کند.
* گروه پژوهش و تحلیل خبری
پژوهشم**9294**2054


12/11/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن