واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور خبر داد:
تدوین برنامه ششم با رویکرد اقتصاد مقاومتی و امایش سرزمین
معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از تدوین برنامه ششم با رویکرد اقتصاد مقاومتی و امایش سرزمین گفت: محورهای توسعه در استانها و مناطق مختلف کشور متناسب با مزیتهای سرزمینی تدوین شده است.
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران حمید پورمحمدی اظهار داشت: رویکرد اقتصاد مقاومتی این است که از همه ظرفیتها و فرصتها در همه جای کشور به خوبی برای تولید ثروت استفاده کنیم.
وی گفت: کشورما در عرصههای اقتصادی و جغرافیایی؛ مزیتها و استعدادهای سرشار معنوی و مادی و ذخائر و منابع غنی ومتنوع دارد و باید بتوانیم از همه این فرصتها استافده بهینه بکنیم.
پورمحمدی افزود: دولت یازدهم نیز اعتقاد دارد اقتصاد مقاومتی موقعی مستقر میشود که همه مردم و بخشهای اقتصادی اعم از دولتی، عمومی، خصوصی و تعاونی در تولید ثروت نقش افرین شوند و به آمایش سرزمین در برنامه ریزیهای توسعه نیاز داریم.
وی گفت: از دستاوردهای قابل پیش بینی اقتصاد مقاومتی میتوان به رشد پایدار و ارتقای شاخصهای مقاومت اقتصادی و اهداف سند چشم انداز بیست ساله اشاره کرد و باید همه امکانات و منابع مالی و سرمایههای انسانی و علمی کشور فعال شود و توسعه کارآفرینی مد نظر باشد.
همچنین اقتصاد دانش بنیان و نوآوری، رشد بهره وری، افزایش رقابت پذیری اقتصاد و ظرفیت و قابلیتهای متنوع در جغرافیای مزیتهای مناطق کشور در الویت خواهد بود که خوشبختانه همه این موارد در سیاستهای ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری تاکید شده است.
دبیر ستاد تدوین برنامه ششم توسعه توجه به جغرافیای سرزمین در تدوین برنامه توسعه را از اولویتهای مهم اعلام کرد و گفت: مزیتهای متنوع برای ایجاد قطبهای توسعه در مناطق مختلف سرزمین وجود دارد و برای بهرهمندی از این مزیتها باید به همه جغرافیای کشور توجه کنیم.
وی تاکید کرد: اقتصاد مقاومتی به این معنی است که همه مردم اعم از شهری، روستایی و عشایری و همه بخشهای اقتصادی اعم از دولتی و عمومی و خصوصی و همه مکانهای اقتصادی در سراسر کشور مورد توجه باشد.
پورمحمدی اظهار داشت: تدوین برنامه مطلوب و مدیریت توسعه کشور نیازمند توجه کافی به نقش جغرافیا، سرزمین و بعد مکان است.
وی گفت: در قانون برنامه پنجم توسعه و مواد ۱۸۱تا ۱۸۴ هم به آمایش سرزمین اشاره شده و در سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی هم «ایجاد بستر رقابت بین مناطق و استانها و بهکارگیری ظرفیت و قابلیتهای متنوع در جغرافیای مزیت مناطق کشور» مورد تاکید است./
انتهای پیام/
اخبار مرتبط
خودكفايي در توليد موجب قدرت و سربلندي كشور درعرصه هاي سياست بين المللي است
اقتصاد مقاومتی افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها در تمامی حوزهها و دستگاهها است
افزایش ۳ درصدی سهم صندوق توسعه ملی فقط برای بودجه ۹۴ است
نیاز کشور برای اشتغال، بیش از 1000 میلیارد تومان است
اصلاح قوانین مالیات در جهت دستیابی به اقتصاد مقاومتی
اجرای کارمزدها در دست بررسی است/ کاهش تسهیلات تکلیفی بانکها در بودجه
کد خبر: ۵۱۱۷۹۵۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]