واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۶ دي ۱۳۹۳ (۱۰:۳۴ق.ظ)
دولت برنامه ششم را با ستون اقتصادمقاومتي بنا کند / ابهام در پاسخ گويي جداول پيوستي بودجه دبير اول کميسيون صنايع و معادن مجلس گفت: در بودجه 94 حرکت جديدي آغاز شده که بر مبناي آن ديگر از روند صعودي هميشگي نفت چندان خبري نيست و اين اقدام اجباري باعث شده که مسوولان به سمت اقتصاد غيرنفتي حرکت کنند.
سيد محمد بياتيان، عضو هيأت رئيسه کميسيون صنايع و معادن مجلس با ارزيابي خود از بودجه 94 و تطبيق سياست هاي اقتصاد مقاومتي و دوري از نفت، به خبرنگار خبرگزاري موج اظهارکرد: بودجه دولت بايد منطبق با اقتصاد مقاومتي باشد تا در شرايط بحران اقتصادي يا فشار بيش از حد تحريمي بر ضد کشور، مانع از آسيب پذيري اقتصاد شويم.
وي ادامه داد: زماني که قانون سياست هاي اقتصاد مقاومتي ابلاغ شد، در گذشته نيز قانون برنامه پنجم ترسيم شده بود و امروز که درصدد ترسيم سياست هاي برنامه ششم هستيم، بايد اقتصاد مقاومتي به طور واقعي در آن ديده شود.
دبير اول کميسيون صنايع و معادن مجلس شوراي اسلامي با اشاره به محدوديت هاي دولت در اقتصاد تصريح کرد: دولت از بعُد اقتصاد با محدوديت هاي فراواني مواجه است و سياست هاي دولتي منطبق با سياست هاي اقتصادمقاومتي نيست؛ زيرا محدوديت ها و فشارهاي تحميلي عملا مانع اجراي مناسب اين سياست ها شده است؛ پس بايد در برنامه ششم توسعه، اصل اقتصاد را در چارچوب اقتصاد مقاومتي ترسيم کرد که مانند امروز ديگر اين اجازه را ندهيم که عملا نظام برنامه ريزي در کشور، توانمند نباشد.
نماينده مردم در خانه ملت درباره کاهش درآمدهاي دولتي نيز اشاره اي داشت و اذعان کرد: قطعا در بودجه 94 حرکت جديدي آغاز شده که بر مبناي آن ديگر از روند صعودي هميشگي نفت چندان خبري نيست و اين اقدام اجباري باعث شده که مسوولان به سمت اقتصاد غيرنفتي حرکت کنند.
بياتيان با اشاره به بودجه ريزي هاي دولت خاطرنشان کرد: اقتصاد با کاهش تورم و افزايش رشد اقتصادي، ديگر نبايد شاهد رشد منفي اقتصاد باشد و طبق برنامه ها به رشد اقتصادي 2 درصد نزديک مي شويم؛ دولت نيز براي دوري از نفت، اختصاص هزينه مفيدي را در برنامه گذاشت که مبلغ هزار ميليارد تومان براي اشتغال دانش آموختگان دانشگاهي در نظر گرفت که اگر در اين راستا موفق باشد مي توان به آينده اين طرح خوشبين بود.
عضو هيأت رئيسه کميسيون صنايع و معادن مجلس درخصوص شفافيت جداول پيوستي در بودجه نيز اشاره داشت و تاکيد کرد: يکي از ديگر ايراداتي که به بودجه هاي سالانه وارد است، وجود جداولي هستند که تاکنون هيچ گاه نتوانسته نهادهايي مانند مجلس و حتي سازمان بازرسي کشور را قانع کند که بايد اين جداول از بودجه ساليانه حذف شود.
بياتيان در پايان تاکيد کرد: ايجاد ارزش افزوده در نفت، بهترين راهکار و آنتي تحريمي است که وزارت نفت بايد در دستور خود قرار دهد تا بنزين مورد نياز و ميعانات گازي و گازوئيل کشور بدون هيچ وابستگي به خارج تامين شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]