محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842654580
- مثلث توسعه از زاویه دیگر
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مثلث توسعه از زاویه دیگر کرمان - ایرنا - رفع موانع اجرایی و فراهم آوردن شرایط حضور سرمایه گذاران و مشارکت بخش خصوصی، اصلاح قوانین و مقررات دست و پاگیر از جمله پیش نیازهای پیشرفت مثلث توسعه اقتصادی در استان کرمان است.
به گزارش ایرنا، چالش ها و موانع پیش روی اجرای طرح مثلث توسعه اقتصادی استان مانند هر طرح دیگری یکی از مواردی است که باید بطور جدی مورد بررسی قرار گیرد و برای برطرف شدن آنها تلاش شود.
اینکه موانع پیش روی سرمایه گذاری در استان باید حذف شود یا به حداقل برسد، تاکیدی است که مدیریت استان بر آن پافشاری و عقیده دارد توسعه و پیشرفت با حرکت در این مسیر محقق می شود.
مثلث توسعه اقتصادی ایده و طرحی است که استاندار کرمان ابتدای مسوولیتش آن را برای شتاب بخشیدن به روند توسعه استان مطرح و اجرا کرد.
دخیل کردن همه ارکان حکومت و جامعه در فرایند توسعه از جمله اهداف مثلث توسعه است که نمایندگان دولت، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و سرمایه گذاران و کارآفرینان اضلاع این مثلث هستند و ائمه جمعه ناظر بر آن هستند.
استاندار کرمان برای اینکه بتواند این طرح را سریعتر و با مشکلات کمتری اجرا کند گروهی را برای تهیه قوانین و مقررات مزاحم در مسیر توسعه و فعالیت های اقتصادی استان مامور کرد که توانستند با همکاری بین بخشی این قوانین را جمع آوری کنند و به مجموعه های مختلف از جمله دولت و مجلس انتقال دهند.
بر این اساس در تمامی دستگاه های ذیربط استان قوانین بررسی و مشکل اجرایی برخی از آنها استخراج شد و گروه کارشناسان این طرح با توجه به تجربه ای که داشتند پیشنهاد اصلاحی آن قانون را مطرح کردند که بر رفع آنها تاکید شده است.
بی شک تلاش جدی و کارشناسی برای رفع این قوانین مزاحم دیدگاه سرمایه گذاران داخل و خارج استان و کشور را تغییر می دهد و حضور آنها را در کرمان پر رنگ تر می کند، زیرا وقتی سرمایه گذار به این موضوع پی می برد که می تواند در کمترین زمان ممکن و با کمترین بروکراسی اداری و کمترین مشکلات مرتبط سرمایه گذاری و کار خود را آغاز کند، استقبال بیشتری خواهد شد.
بررسی موانع و ارایه راهکار برای رفع آنها در این مسیر را از دیدگاه سه فعال حوزه اقتصادی در دولت، بخش خصوصی و دانشگاه جویا شدیم که به آنها می پردازیم.
**معاون استاندار: برخی قوانین کار را مشکل کرده است
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار کرمان گفت: سرمایه گذاری کاری نیست که بلافاصله جواب دهد زیرا وقتی سرمایه گذاری وارد یک استان می شود و کار خود را آغاز می کند، نباید انتظار داشته باشیم کار ضرب العجل پیش رود.
محمدرضا فتوت با تاکید بر اینکه بستر سرمایه گذاری در استان فراهم و این مسیر باز شده است، افزود: وظیفه استاندار، معاونان استاندار و سایر دستگاه های دولتی این است که بستر و بروکراسی اداری را برای این سرمایه گذاران روان تر کنند.
وی بیان کرد: ممکن است آغاز هر کاری سختی هایی داشته باشد، اما سرمایه گذار باید سعه صدر داشته باشد و کار را جلو ببرد.
فتوت، اظهار کرد: انعقاد تفاهم نامه ها مرحله اول مثلث توسعه اقتصادی بود که کار انجام و با استقبال خوبی از سوی سرمایه گذاران همراه شد، اما مرحله بعدی آسان و روان کردن کارهاست که باید تمام طرح ها را بررسی و رصد کنیم.
وی گفت: متاسفانه بعضی قوانین کار ما را در این مسیر مشکل کرده است که تهیه کتابچه قوانین مزاحم و ارایه آن به دولت و مجلس کار ابتدایی ما برای رفع این موانع در مسیر سرمایه گذاری و توسعه بوده است.
وی به یکی از این قوانین مزاحم اشاره کرد و افزود: اجازه واگذاری زمین بیش از 50 هکتار به سرمایه گذار از سوی ما داده نشده است و تا زمانی که بتوانیم این موضوع را محقق کنیم باید طرح و مدارک و مستندات را به تهران ارسال کنیم و منتظر پاسخ باشیم که همین مساله زمان بر است.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار کرمان تصریح کرد: سعی داریم اختیارات را در مواردی که امکان آن وجود دارد، از وزارتخانه ها به استان انتقال دهیم.
وی با بیان اینکه پیش از انعقاد این تفاهم نامه ها و آغاز کار همه نیازهای مربوط به آن کارشناسی و بررسی می شود، گفت: با این حال گاهی در مراحلی موانعی ایجاد می شود که کار را عقب می اندازد؛ به عنوان نمونه می توان به محدودیت منابع آبی در برخی مکان ها اشاره کرد که کار واگذاری آب طولانی می شود و سرمایه گذار باید در این موارد تحمل کند.
وی اظهار کرد: حتی ممکن است در مناطقی واگذاری زمین ممکن نباشد که اینها موانع پیش روی اجرای این تفاهم نامه های سرمایه گذاری است که وقت عمده مسوولان استان در راستای رفع موانع سرمایه گذاری گذاشته شده است.
فتوت افزود: نشست هایی را با مسوولان و سرمایه گذاران داشته ایم و در مورد این موانع و برطرف شدن آنها صحبت هایی مطرح شد که امیدواریم بتوانیم به روند کار سرمایه گذاری در استان شتاب بخشیم.
**عضو اتاق کرمان: بدنه دولت در رفع مشکلات استاندار را همراهی کند
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان، گفت: بخش خصوصی انتظار دارد همانگونه که استاندار کرمان مسائل مربوط به تسهیل سرمایه گذاری را بصورت جدی پیگیری می کند، بدنه دولت نیز در این کار او را همراهی کنند.
سید مهدی طبیب زاده، تصریح کرد: سرمایه گذار بایستی بداند یک طرح کجا، با چه زمانی، با چه تضمینی و با چه نحوه ادامه کاری می تواند اجرایی شود تا در صورت تمایل ورود کند.
وی اظهار کرد: دریافت ابتدایی ترین مسائل مربوط به سرمایه گذاری در کرمان نفس گیر است و همین موضوع بخش خصوصی را فاقد انگیزه می کند.
رییس کمیسیون صنعت و انرژی اتاق بازرگانی کرمان تصریح کرد: بخش خصوصی انتظار دارد کارش براحتی انجام شود و نباید نگران مجوزها و زیرساخت ها باشد اما اکنون این کارها نفس گیر شده است.
وی گفت: مشکل اساسی که اکنون وجود دارد در بدنه بخش دولتی است که اسم آن فضای کسب و کار است؛ اگر فضای کسب و کار و مسیر سرمایه گذاری هموار و صاف نباشد و بخش خصوصی نتواند با اطمینان در این مسیر حرکت کند، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد یا کمتر اتفاق می افتد.
نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: اکنون استاندار کرمان 75 هزار میلیارد تومان تفاهم نامه سرمایه گذاری را امضا کرده که بسیار خوب و اراده ای جدی است و شرکت های بزرگی آمده اند و جلسات آنها برگزار می شود، اما وقتی سرمایه گذاران بیایند و قرار باشد در سیستم و بدنه و فضای کسب و کار معطل شوند، ممکن است کم کم بی انگیزه شوند و ادامه کار سخت شود.
وی ادامه داد: خواب سرمایه یا طولانی شدن اجرای طرح ها، هم برای سرمایه گذار و هم برای اقتصاد ملی هزینه دارد.
طبیب زاده، گفت: با توجه به میزان سرمایه گذاری انجام شده، روزی 40 تا 50 میلیارد تومان اگر این طرح ها زود به بهره برداری برسد به سود اقتصاد ملی و اگر دیر به نتیجه برسند به ضرر اقتصاد ملی است.
وی افزود: اما تقریبا همه سرمایه گذاری ها در مسیر پر پیچ و خم اداری گیر هستند و فضای کسب و کار اداری استان کرمان بسیار پیچیده، طولانی و ضد انگیزه است.
طبیب زاده افزود: سرمایه گذاران در اخذ مجوزها، در دسترسی به امکانات و در تامین منابع مالی با مشکل روبرو هستند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی کرمان بیان کرد: به جز قوانین مزاحم، گاهی یک ترس و واهمه در سیستم های اداری استان وجود دارد که کسی مسوولیت انجام وظایف خود را نمی پذیرد و با احتیاط ، نگرانی، ترس و محکم کاری مجوز می دهند که این دادن مجوزها در حال طولانی شدن هستند.
وی افزود: نگران هستم که بخشی از این سرمایه گذاری ها اگر بخواهند در مسیر اجرا بیایند طولانی شوند که در این صورت هزینه مالی تحمیل شود و از همه مهمتر انگیزه ها از دست برود.
طبیب زاده گفت: استاندار کرمان همانطور که در اجرای طرح ها تاکید دارند باید در بدنه دولت نیز قوانین را برطرف، انگیزه ها را تقویت و سایه ترس و نگرانی برخی افراد را بررسی کنند.
وی تاکید کرد: برای موفقیت هرچه بیشتر مثلث توسعه بهتر است طرح از سطح مدیریتی کلان خارج و به خواست عمومی تبدیل شود و همه افراد در سطح پایین، متوسط و عالی جامعه بخواهند این طرح ها برای رفاه و توسعه هرچه بیشتر مردم در ابعاد اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی اجرا شوند.
**استاد دانشگاه: استاندار به اختیارات در امور مختلف نیاز دارد
دانشیار دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید باهنر کرمان هم گفت: استاندار همزمان که اختیارات در امور سرمایه گذاری را لازم دارد، اختیارات در حوزه تصمیم گیری آموزشی، حوزه تصمیم گیری بهداشت و حوزه درمان و حتی اختیارات در سیستم قضایی و امنیتی استان را نیز لازم دارد.
دکتر علیرضا شکیبایی، افزود: وقتی اختیار در حوزه اقتصادی و امنیتی در حوزه برنامه آموزشی و بهداشت استان نباشد و فقط در حوزه سرمایه گذاری باشد، هیچ کاری پیش نمی رود و اینگونه می شود که دست به هر فعالیت سرمایه گذاری بزنیم به یک مانع بر می خوریم.
وی بیان کرد: بنابراین واگذاری اختیارات از دولت مرکزی به دولت محلی در یک استان باید در یک مدل جامع دیده شود یا اینکه ما بحث اختیارات را کنار بگذاریم و بحث را به صورت پروژه نگاه کنیم و از وزیر اجازه بگیریم که در چند پروژه مشخص تصمیم گیر باشیم.
دکتر شکیبایی گفت: بحث مدل توسعه و توسعه اقتصادی در ایران با توجه به ساختار اقتصاد کشور می باشد که حاکمیت اصلی اقتصاد دست دولت است و نزدیک به 80 درصد فعالیت های اقتصادی تحت کنترل مستقیم یا غیر مستقیم دولت است.
وی افزود: یک دغدغه برای استانداری کرمان که می خواهد در زمینه گرفتن اختیارات بیشتر پیشگام باشد این است که یک سیستم و بروکراسی موجود که تا حدی هم استقلال دارند، حیطه مسوولیت خودشان را تعیین می کنند و در هیات وزیران به هم وصل می شوند.
عضو هیات علمی دانشگاه شهید باهنر گفت: در این سیستم سازماندهی و انتخاب نیروی انسانی از بالا تا پایین به نحوی تعیین شده است که ماموریت آن وزارتخانه را اجرا کند و اگر بخواهیم بگوییم که در یک استان مانند کرمان می خواهیم امور را اداره کنیم آن سازمان همراه ما دیگر نیست و دو اتفاق می افتد یا باید با وزارت موازی کاری داشته باشیم یا اینکه سازمان موجود را براساس ماموریت جدید بازسازی کنیم.
وی خاطرنشان کرد: استان کرمان هنوز یک برنامه شفاف و روشن برای توسعه استان ندارد بلکه آنچه تحت عنوان برنامه ها گزارش می شود ترجمه یا کپی برنامه های ملی است.
وی برنامه منطقه ای را با برنامه ملی متفاوت دانست و گفت: هنوز گروهی تشکیل نشده است که بیاید بر اساس یک مدل و الگو، یک برنامه توسعه ای را تدوین کند و بر اساس یک برنامه ریزی و راهبردهای مشخص و زمان بندی مشخص باشد.
دکترای توسعه اقتصادی و برنامه ریزی افزود: هر کسی در این استان بر اساس توانایی خود استان را به سمتی می کشاند.
وی ادامه داد: کاش ذوذنقه یا چند ضلعی توسعه را داشتیم چون معتقدم گروه های بیشتری می توانند مداخله داشته باشند.
وی تصریح کرد: مثلث توسعه گام اول و قابل تقدیر است چرا که می خواهد جامعه را برنامه محور کند نه احساس محور و روزنامه نگر.
دانشیار دانشکده اقتصاد افزود: من به عنوان استاد دانشگاه یک برنامه علمی برای توسعه استان ندیده ام و تصمیماتی که براساس اتفاقات روز انجام می دهیم برنامه نیستند.
وی بیان کرد: بین مسایل اقتصادی و سرمایه گذاری با مسایل سیاسی ارتباط تنگاتنگی وجود دارد و پرسش این است در مدل توسعه ما جایگاه آموزش و پرورش کجاست؟
وی گفت: آموزش و پرورش یک برنامه ملی دارد و آن کتابی که در تهران تدریس می شود در شهر کهنوج استان ما هم تدریس می شود و آیا این برنامه آموزشی نیاز استان کرمان را تامین می کند؟ نه، چون استان من با استان تهران فرق می کند.
وی بیان کرد: ما وقتی صحبت از مدل توسعه استان می کنیم باید اینها را هم مد نظر بگیریم.
گزارش از سودابه سرلک
7443/8154
11/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]
صفحات پیشنهادی
بیپولی مانع توسعه میدان مشترک نفتی آذر/ تولید زودهنگام شاید وقتی دیگر
یکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۵۸ در حالی که عملیات توسعهای میدان نفتی آذر که با عراق مشترک است در کشور همسایه با جدیت و توسط شرکتهای خارجی در حال انجام است آنچه مشکلات بیپولی عنوان شده باعث شده تا توسعه این میدان در ایران با تعویق روبه رو شود و درحالی که بنا بوده برداشت زود هنگاتحقق استان مجازي کرمانشاه مي تواند به استان هاي ديگر توسعه يابد
۸ بهمن ۱۳۹۳ ۱۷ ۳۷ب ظ در گزارش دبير شوراي عالي مجازي به رييس جمهور تحقق استان مجازي کرمانشاه مي تواند به استان هاي ديگر توسعه يابد دکتر محمد حسن انتظاري دبير شوراي عالي مجازي در نامه اي به رييس جمهور گزارشي را از وضعيت تفاهم نامه منعقد شده بين مرکز ملي فضاي مجازي و استانداري کرعیسی کلانتری در کافه خبر: تا 15 سال دیگر آب برای کشاورزی داریم/ خودکفایی در کشاورزی به چه بهایی؟
عیسی کلانتری در کافه خبر تا 15 سال دیگر آب برای کشاورزی داریم خودکفایی در کشاورزی به چه بهایی اقتصاد > کشاورزی - عیسی کلانتری وزیر کشاورزی دولت های سازندگی و اصلاحات با حضور در کافه خبر در رابطه با وضعیت بخش کشاورزی کشور توضیح داد مریم فکری عیسی کلانتری با سابقسیمکارتهایی که ۱۱ روز دیگر قطع میشود
معاون نظارت ارتباطات رادیویی سیمکارتهایی که ۱۱ روز دیگر قطع میشود معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد برخی از سیمکارتها در پایگاه اطلاعاتی اپراتورهای اول و دوم تلفن همراه دارای مشخصات ناقص یا با مالکیت غیر هستند که این سیمکارتها بامعاون ارزی بانک مرکزی خبر داد سامانه ارزی صرافیها تا چند روز دیگر فعال میشود/ هماهنگی با نیروی انتظامی برای
معاون ارزی بانک مرکزی خبر دادسامانه ارزی صرافیها تا چند روز دیگر فعال میشود هماهنگی با نیروی انتظامی برای برخورد با دلالی ارزمعاون ارزی بانک مرکزی از انجام هماهنگی با نیروی انتظامی برای جلوگیری از فعالیت دلالان بازار ارز خبر داد و گفت سامانه سنا تا چند روز دیگر برای صرافیها- راهبرد اصلی مدیریت انرژی در کشور،توسعه فرهنگ صرفه جویی است
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی راهبرد اصلی مدیریت انرژی در کشور توسعه فرهنگ صرفه جویی است مشهد-ایرنا-عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت راهبرد اصلی مدیریت انرژی در کشور و محور اصلی سیاست گذاری در این کمیسیون توسعه فرهنگ صرفه جویی در بین مردم است سید هاشم بنی هاشمی رمساعدت با دولت: استقراض از صندوق توسعه ملی بجای کاهش سهم صندوق از فروش نفت
مساعدت با دولت استقراض از صندوق توسعه ملی بجای کاهش سهم صندوق از فروش نفتحسین علوی 28 دی 93تاریخ انتشار يکشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۳ ساعت ۰۸ ۲۴ کاهش قیمت نفت در ماه های اخیر باعث شده تا دولتدر تنظیم لایحه بودجه بامحدودیت هایی مواجه شود به همین دلیل دولت برای جبران کاهش درآمدهای نفتی خود- اختصاص 137 میلیارد ریال به توسعه مکانیزاسیون در استان یزد
اختصاص 137 میلیارد ریال به توسعه مکانیزاسیون در استان یزد یزد- ایرنا- مدیر امور سرمایه گذاری سازمان جهاد کشاورزی یزد از اختصاص 137 میلیارد و 200 میلیون ریال تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی در این استان خبر داد عباس حاجی حسینی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیا- توسعه پایدار یک مسیر است، نه یک هدف!
توسعه پایدار یک مسیر است نه یک هدف سایت خبری یافته لرستان در مطلبی با عنوان توسعه پایدار یک مسیر است نه یک هدف نوشت مسیر توسعه پایدار به عنوان شکلی از توسعه اقتصادی در مباحث مختلفی مطرح می گردد توجه به محیط زیست فقر بهداشت و سلامت سرپناه و امنیت موقعیت دانش عدالت اجنهلدینگ های بزرگ استراتژی وزیر صنعت در توسعه برند
در گفت و گوی پانا با مشاور وزیر صنعت مطرح شد هلدینگ های بزرگ استراتژی وزیر صنعت در توسعه برند خبرگزاری پانا مشاور وزیر صنعت معدن و تجارت در امور استراتژیک و برنامه ریزی اظهار کرد تأسیس هلدینگ های بزرگ توسعه صنایع دانش بنیان مقررات زدایی و جلب اعتماد بخش خصوصی برای سرمایه گذبیمه توسعه از صدور بیمهنامه محروم شد
چهارشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۷ ۰۱ صدور بیمه های اموال اشخاص شخص ثالث و سایر رشته های مسئولیت و زیان های پولی توسط شرکت بیمه توسعه تا اطلاع ثانوی ممنوع شد به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا بیمه مرکزی اعلام کرد که بیمه توسعه از فعالیت در تمامی رشته های بیمه ای ممنوع شده است شورای عالیمعاون وزیر نیرو در امرو آب و آبفا: باروری ابرها در ۶ استان انجام شد/ تهران و ۵ استان دیگر در نوبت
معاون وزیر نیرو در امرو آب و آبفا باروری ابرها در ۶ استان انجام شد تهران و ۵ استان دیگر در نوبتمعاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با بیان اینکه ۱۲ استان در کشور در برنامه باروری ابرها قرار دارند و تاکنون برای ۶ استان این اقدام انجام شده است گفت امسال وضعیت نامناسب بارشها باعثکوتاهی بیمه مرکزی وقت در نظارت بیمه توسعه / حق بیمه شخص ثالث در صورت افزایش دیه، افزایش مییابد
رئیس کل بیمه مرکزی مطرح شد کوتاهی بیمه مرکزی وقت در نظارت بیمه توسعه حق بیمه شخص ثالث در صورت افزایش دیه افزایش مییابد محمد ابراهیم امین در خصوص بیمه توسعه گفت بیمه مرکزی وقت در نظارت کوتاهی کرده و اگر نظارت به طور دقیق از ابتدای تأسیس این شرکت در دستور کار قرار میگرفت هماتخریب علاءالدین از نمایی دیگر!
تراز معاون شهرسازی شهرداری تهران برای پایان دادن به بلاتکلیفی کسبه به شرطها و شروطها چراغ سبزی را برای ادامه فعالیت طبقه هفتم نشان میدهد به گزارش تراز دو هفته از تخریب طبقه هفتم بزرگترین بازار موبایل تهران میگذرد طبقهای که بنا به گفته مسئولان شهرداری غیرقانونیدارایی های بیمه توسعه کفاف پرداخت بدهیهایش را میدهد
دوشنبه ۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۷ رییس کل بیمه مرکزی عنوان کرد اموال باقی مانده بیمه توسعه تکافوی پرداخت خسارات بیمه گزاران این شرکت را می دهد به گزارش خبرنگار ایسنا محمد ابراهیم امین که در نشست خبری به مناسبت ایام دهه مبارک فجر در محل وزارت اقتصاد سخن می گفت در پاسخ به سوالی با اشرئیس کل بیمه مرکزی ایران: رسیدگی قانونی به تخلفات بیمه توسعه/ بیمه اتکایی اجباری کاهش مییابد
رئیس کل بیمه مرکزی ایران رسیدگی قانونی به تخلفات بیمه توسعه بیمه اتکایی اجباری کاهش مییابدرئیس کل بیمه مرکزی ایران از رسیدگی به تخلفات بیمه توسعه در چارچوب مقررات و قوانین خبر داد و گفت که این بیمه تا کنون 1600 میلیارد تومان از مردم پول گرفته است به گزارش خبرنگار اقتصادی فارسپژویان: نفت 100 دلاری دیگر تکرار نمیشود
تراز رییس سابق شورای رقابت با اشاره به اینکه به صرف حرف زدن در اقتصاد کاری انجام نمیشود گفت سیاستهایی که برای کم کردن اتکا به درآمدهای نفتی اجرا می شود مربوط به سالیان گذشته بوده و لازمه موفقیت آن بازنگری در نظام مالیاتی کشور است به گزارش تراز جمشید پژویان افزود و-
اقتصادی
پربازدیدترینها