واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: در گفت و گوی پانا با مشاور وزیر صنعت مطرح شد؛ هلدینگ های بزرگ استراتژی وزیر صنعت در توسعه برند خبرگزاری پانا: مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور استراتژیک و برنامه ریزی اظهار کرد: تأسیس هلدینگ های بزرگ، توسعه صنایع دانش بنیان، مقررات زدایی و جلب اعتماد بخش خصوصی برای سرمایه گذاری اقدامات عملی مستقیم و غیر مستقیم دولت در توسعه برند و تجارت جهانی است.
۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن ساعت 07:43
علی محمد گودرزی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری پانا در تشریح وضعیت برند در کشورمان و مقایسه آن با سطح جهانی گفت: برند معادل دارایی و ارزش یک بنگاه در سایه محصول کیفی و بازار مطلوب با مشتریان پایدار است و رقابت در برند موضوعی اساسی است و اگز محصولی ویژگی رقابت پذیری جهانی را برای خود ایجاد کند بی تردید نوعی برند است.
وی خاطر نشان کرد: در شرایط مذاکره با سازمان تجارت جهانی پس از رفع تحریم ها برندها پیشانی پیشرفت تجاری اند و لازم است صنابع آماده فضای رقابت جهانی باشند.
مشاور وزیر صنعت خاطر نشان کرد: تأسیس هلدینگ های بزرگ یکی از استراتژی های وزیر صنعت برای توسعه برندهاست چرا که داشتن هلدینگ های با عظمت یکی از ویژگی های کشورها موفق در عرصه برند و تجارت آن است.
گودرزی با بیان مثالی در صنعت خودرو سازی عنوان کرد: کشور آلمان با داشتن 5 برند خودور ساز همچون پورشه، بی ام و، فولکس واگن، بنز و آ او دی توانسته 27 درصد صادرات خود را با درآمد این برندها تأمین کند و این نشان از جایگاه و موقعیت این برندها در اقتصاد کشورشان با صادرات میلیارد یورویی دارد.
وی به صنعت خودور سازی کشورمان اشاره کرد و افزود: در این وضعیت که برندهای خودور ساز کشورمان مزیت رقابتی ایجاد نکردند باید تحت حمایت قرار گیردند و در مقطعی با کاهش تعرفه های گمرکی، آر اند دی را ارتقاء همچنین هلدینگ ها را با هدف گستردگی ادقام کنند.
مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت که کشورمان را در ابتدای مسیر توسعه برند معرفی کرد، گفت: در بسیاری از محصولات دانش بنیان چون نانو، بیوتکنولوژی و داروسازی موفق عمل کردیم به علاوه که در صنایع بالا دستی نفت، گاز و پتروشیمی ساخت داخل تا 90 درصد اتکاء به دانشمندان و مهندسان داخلی داریم.
گودرزی خاطر نشان کرد: دولت اگر مانع بخش خصوصی نشود، این بخش راه خودش را به درستی طی می کند و لازم است تا برای هموار ساختن فعالان بخش خصوصی مقررات زدایی کنیم چرا که چالش جدی بخش خصوصی در بعضی از موارد قوانین و مقررات مخل کار است.
وی یادآور شد: در مقطعی کشور ویتنام برای توسعه صنایع کوچک خود صندوقی بازسازی از صنایع متوسط و کوچک ایجاد کرد ما هم لازم است حمایت های هدفمند از فعالان تجاری انجام دهیم و مسیر اقتصاد دانش بنیان را هموار کنیم.
مشاور وزیر صنعت به لایحه خروج از رکود که با تعامل جدی دولت و مجلس تنظیم شد، اشاره کرد و گفت: راهکارهای بسیار خوبی نسبت به صنایع و به نوعی برندها وجود دارد و هم اکنون در صنایع به 1200 میلیارد تومان منابع نیاز است از بخش هدفمندی یارانه ها که محقق نشده است اما گام مهمی چون جلب اعتماد بخش خصوصی به دولت برای توسعه سرمایه گذاری است که محقق شده است.
وی افزود: صدور 2هزار و 230 پروانه صنعتی، رشد بیش از 25 درصدی صادرات فولاد و شفاف سازی حوزه معادن در دسترسی آزاد به اطلاعات از موفقیت های دولت در بخش صنایع است
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]