واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نخستین سالگرد ارتحال آیت الله قتیل زاد در قم برگزار شد قم- ایرنا - نخستین سالگرد ارتحال آیت الله "سید احمد قتیل زاد" امام جمعه سابق انزلی پنجشنبه شب با حضور جمعی از علما، روحانیون و قشرهای مختلف مردم قم و انزلی در مسجد اعظم حرم حضرت معصومه (س) برگزار شد.
به گزارش ایرنا، در این مراسم که حضرات آیات شبیری زنجانی،سبحانی جوادی آملی،امینی و نمایندگان دفتر مراجع تقلید مکارم شیرازی،صافی گلپایگانی و همچنین دفتر رهبر معظم انقلاب در
قم حضور داشتند ، یاد و خاطره آن عالم ربانی گرامیداشته شد.
نماینده قم درمجلس شورای اسلامی دراین آیین ،"مرحوم قتیل زاد را عنصری انقلابی و ولایی توصیف کرد، و افزود: آن مرحوم پس از پیروزی انقلاب اسلامی با تشکیل کمیته انقلاب در انزلی قدم های خوبی را برای بهبود فضای نامطلوب و غیر فرهنگی این شهر برداشت.
حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا آشتیانی با بیان اینکه آن عالم ربانی در آغاز پیروزی انقلاب با تاسیس حوزه علمیه خواهران در بندر انزلی منشا تحولات فرهنگی قابل توجهی در این شهر شد،افزود: طلاب زن تربیت شده در این حوزه با ورود به آموزش و پرورش این نهاد را دستخوش تغییرات و تحولات خوبی نمودند.
وی با اشاره به نقش آیت الله قتیل زاد در روحیه بخشی به آوارگان مناطق جنگ زده کشور، تصریح کرد: حضور آن مرحوم در اردوگاه ها و چادرهایی که برای جنگ زدگان در بندر انزلی ایجاد شده بود،مایه دلگرمی و قوت قلب آسیب دیدگان جنگ تحمیلی در زمان اشغال خرمشهر از سوی دشمن بود.
نماینده قم با اشاره به فعالیت منافقین در شمال کشور و بویژه بندر انزلی در سال های نخست پیروزی انقلاب اسلامی،تصریح کرد: در حالی که گروه های منحرف چپ در همه جا تصاویر لنین و استالین را نصب کرده بودند، و هر گونه اجتماع و گردهمایی مذهبی و اسلامی را به هم می زدند آن مرحوم با توجه به سمت قضایی که عهده دار بود با تمام قدرت در برابر این انحرافات ایستادگی کرد.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اذعان به اینکه امام جمعه سابق انزلی مانند برخی ها،انقلابی پس از دوران انقلاب اسلامی نبود،تصریح کرد: آن فقید سعید از همان دوران آغاز نهضت اسلامی به رهبری حضرت امام(ره) در صفوف انقلابیون قرار گرفت، و در تمام برهه های مختلف انقلاب تمام سختی ها را در دفاع از انقلاب تحمل کرد، و همواره ارتباط قوی و مستحکمی با حوزه های علمیه و مراجع تقلید داشت.
آیت الله سید احمد قتیل زاد از شاگردان حضرات آیات عظام گلپایگانی(ره)، میرزا هاشم آملی(ره) و بهجت(ره)، پس از عمری تلاش و مجاهدت در ترویج و تبلیغ معارف اهل بیت(ع) در شامگاه بیست و دو بهمن 1392دعوت حق را لبیک گفت، و پیکرش در جوار حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شد.ک/3
7403/ 550/
09/11/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]