تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1837426013
نکاتی درباره ورشکستگی در حقوق تجارت
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: نکاتی درباره ورشکستگی در حقوق تجارت
ورشکستگی در اصطلاح حقوق تجارت، حالت تاجری است که از پرداخت دیون خود متوقف شود یعنی نتواند به تعهدات تجاری خود عملی کند.توقف از پرداخت دین مستلزم حالت اعسار نیست زیرا ممکن است تاجر اموالی بیش از دیون خود داشته باشد اما فعلاً نتواند دیون خود را بدهد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران، ورشکستگی در اصطلاح حقوق تجارت، حالت تاجری است که از پرداخت دیون خود متوقف شود یعنی نتواند به تعهدات تجاری خود عملی کند.توقف از پرداخت دین مستلزم حالت اعسار نیست زیرا ممکن است تاجر اموالی بیش از دیون خود داشته باشد اما فعلاً نتواند دیون خود را بدهد. به عنوان مثال، اموال او در رهن غیر باشد یا مبلغی از اموال خود را به صندوق دادگستری سپرده باشد.
شرایط ورشکستگی
1- تاجر یا شرکت تجاری بودن.
2- داشتن اهلیت قانونی برای اشتغال به تجارت؛ بنابراین اگر شخص محجوری که اهلیت انجام امور مالی را ندارد به تجارت اشتغال ورزد و دچار عدم توانایی در تأدیه قروض شود، ورشکسته محسوب نمیشود.
3- ورشکستگی تنها به اعمال تجارتی تعلق دارد.
4- دیون مربوط به معاملات تجارتی باشد؛ در غیر این صورت دیون غیر تجارتی مستلزم توقف نیست مگر اینکه موجب اختلال در امور تجارتی شود.
5- عدم پرداخت دین در نتیجه ناتوانی از تأدیه (پرداخت) آنها باشد؛ در غیر این صورت صرف عدم پرداخت مانند نکول براتی مستلزم ورشکستگی نیست.
6- لازم نیست دارایی تاجر کمتر از بدهی او باشد بلکه اگر (به هر دلیل) نتواند بدهی خود را بپردازد، ورشکسته است.
اقسام ورشکستگی
با توجه به مواد 549، 541 و 412 قانون تجارت سه نوع ورشکستگی وجود دارد:
الف) ورشکستگی عادی؛ که تاجر بر اثر عوامل خارجی یا حوادث غیر مترقبه بدون تقصیر یا تقلب متوقف شود.
ب) ورشکستگی به تقصیر؛ که به واسطه تقصیر و خطای تاجر، حاصل میشود و از جمله جرایم غیر عمدی است.
ج) ورشکستگی به تقلب؛ به دلیل سوء نیت و حیله و تقلبی که تاجر به کار برده است، مجرم شناخته شده است.
بر اساس ماده 549 قانون تجارت «هر تاجر ورشکسته که دفاتر خود رامفقود کرده یا قسمتی از دارایی خود را مخفی کرده یا به طریق مواضعه و معاملات صوری از میان برده است و همچنین هر تاجر ورشکسته که خود را به وسیله اسناد یا به وسیله صورت دارایی و قروض به طورتقلب به میزانی که در حقیقت مدیون نبوده، مدیون قلمداد کرده است، ورشکسته به تقلب اعلام و مجازات میشود.»
آثار و نتایج حکم ورشکستگی
به طور خلاصه آثار ورشکستگی به قرار زیر است:
1- منع مداخله تاجر در اموال خود.
2- ممنوعیت از مداخله در دعاوی.
3- بطلان معاملات.
4- حال شدن دیون مؤجّل.
5- سقوط حق تعقیب انفرادی بستانکاران.
6- تأدیه و تأمین مطالبات.
7- سلب اعتبار.
8- محرومیت از برخی حقوق سیاسی اجتماعی.
9- مجازات ورشکسته در صورت صدور حکم ورشکستگی به تقصیر و تقلب.
تاجر ورشکسته از تاریخ صدور حکم از مداخله در تمام اموال خود حتی آنچه که ممکن است در مدت ورشکستگی عاید او شود، ممنوع است. در تمامی اختیارات و حقوق مالی ورشکسته که استفاده از آن موثر در تادیه دیون او باشد، مدیرتصفیه قائممقام قانونی ورشکسته بوده و حق دارد به جای او از اختیارات و حقوق مزبور استفاده کند. (ماده 418 قانون تجارت)آثار حکم ورشکستگی وقتی ظاهر میشود که حکم ورشکستگی از دادگاه صلاحیتدار صادر شده باشد و برابر ماده 419 قانون تجارت، از تاریخ حکم ورشکستگی هر کس نسبت به تاجر ورشکسته دعوایی از منقول یا غیر منقول داشته باشد، باید بر مدیر تصفیه اقامه یا به طرفیت (علیه) او تعقیب کند. تمامی اقدامات اجرایی نیز مشمول همین دستور خواهد بود.ماده ٤١٨ به طور صریح تاریخ صدور حکم را مبدا سلب مداخله تاجر در تمام اموال خود تعیین کرده است و منطقی نیز به نظر میرسد زیرا اشخاص طرف معامله تاجر بدون آگاهی از وضع مالی او مبادرت به تنظیم قرارداهایی کرده و آن را به مورد اجرا میگذارند. حال اگر پس از مدتی چنین قراردادهایی به علت توقف تاجر باطل اعلام شود، اشخاص مذکور که سونیتی نیز نداشتهاند، متضرر خواهند شد.
تعیین مدیر تصفیه
دادگاه ضمن حکم ورشکستگی خود یا حداکثر در ظرف ٥ روز پس از صدور حکم یک نفر را به سمت مدیریت تصفیه معین میکند تا حسابهای تاجر ورشکسته را تصفیه و دیون او را پرداخت کند و در قبال انجام وظایف قانونی مستحق دریافت حقالزحمهای است که از طرف دادگاه معین میشود.
منع مداخله
حجر ورشکسته، حجر قانونی است که شباهتی به حجر برخی از محجوران دیگر ندارد. ورشکسته مانند محجوری است که اموال او را شخص قیم اداره میکند. این در حالی است که اعمال حقوقی ورشکسته باطل نیستند، اما نسبت به مجموعه دارایی او اصولا پس از صدور حکم بلااثر خواهد بود. به همین دلیل است که تعهدات تاجر ورشکسته که در نتیجه قرارداد یا تقصیر عمدی و غیرعمدی ایجاد میشود، با وصف منع مداخله تاجر ورشکسته در اموال خود، مانع از این نمیشود که او کار جدیدی غیر از تجارت انجام دهد.تاجر ورشکسته اصولا محجور نمیشود و در امور غیر مالی خود آزاد است و میتواند کاری پیدا کند که زندگی خود را تامین کند؛ یا آن که با موافقت مدیر تصفیه به کار خود ادامه داده یا معاملاتی انجام دهد. حجر محجوران مانند صغیر و دیوانه، حجر ذاتی است و برای حفظ منافع خود محجور است. در صورتی که در مورد ورشکسته، منع مداخله در اموال برای حفظ حقوق بستانکاران است.در واقع، حجر جنبه شخصی دارد و عدم مداخله محجور به لحاظ وضع شخصی و نفع خود او برقرار شده است؛ در حالی که منع مداخله ورشکسته جنبه موضوعی دارد و یک نوع تامین و توقیف قانونی است تا تاجر نتواند با داشتن اختیار اداره اموال خود، آنها را به زیان بستانکاران به اشخاص دیگر منتقل کند.
حدود منع مداخله
بر اساس ماده 418 قانون تجارت، تاجر ورشکسته از تاریخ صدور حکم از مداخله در تمام اموال خود حتی آنچه که ممکن است در مدت ورشکستگی عاید او شود، ممنوع است. در تمامی اختیارات و حقوق مالی ورشکسته که استفاده از آن موثر در تادیه دیون او باشد، مدیر تصفیه، قائممقام قانونی ورشکسته بوده و حق دارد به جای او از اختیارات و حقوق مزبور استفاده کند.»
بر این اساس، منع مداخله شامل تمام اموال ورشکسته میشود، حتی آنچه ممکن است در مدت ورشکستگی عاید او شود، اعم از اموالی که در تجارتخانه دارد، یا اموال شخصی وی. منع مداخله، پیش از هر چیز، شامل اموالی میشود که تاجر هنگام صدور حکم ورشکستگی مالک آن است. با توجه به اطلاق ماده 418 قانون تجارت، هر گاه پس از صدور حکم ورشکستگی، به تاجر ارثی برسد یا به دارایی او بیفزاید، این افزایش به سود بستانکاران قابل تقسیم خواهد بود، مشروط بر اینکه ترکه را به طور صریح یا ضمنی قبول کرده باشد. در واقع، به موجب ماده 240 قانون امور حسبی، وراث میتوانند ترکه را قبول یا رد کنند، که به بستانکاران متوفی داده میشود.پرسشی که اینجا مطرح میشود، این است که آیا مدیر تصفیه میتواند به قائممقامی تاجر قبول ترکه را اعلام کند یا خیر؟ به نظر میرسد پاسخ منفی است؛ زیرا اگر ترکه بیش از دیون خود متوفی باشد و مازاد ترکهای وجود داشته باشد، متعلق حق بستانکاران خواهد بود. در نظام حقوقی ما، ارث جنبه قهری دارد، به همین دلیل، در ماده 250 قانون امور حسبی، برای رد ترکه مهلتی یک ماهه مقرر شده است که از تاریخ اطلاع وراث از فوت مورث آغاز میشود و در صورت عدم اعلام رد در مدت مذکور، قبولشده تلقی خواهد شد. بنابراین، بدون اینکه نیاز به اقدامی از جانب مدیر تصفیه باشد، ترکه متعلق حق بستانکاران قرار میگیرد و تاجر در آن حق دخالت ندارد. البته بدیهی است که بستانکاران خود متوفی بر بستانکاران ورشکسته برتری خواهند داشت و طلب آنان باید پیش از بستانکاران اخیر از ترکه پرداخت شود.
آثار منع مداخله
قاعده منع مداخله در ماده 418 قانون تجارت، متضمن آثار و نتایج متعددی است، از جمله:
1- تاجر ورشکسته از تاریخ صدور حکم ورشکستگی حق عقد قراردادی را که موثر در حقوق هیات بستانکاران باشد، ندارد؛ برای مثال: بازرگان نمیتواند به نفع بستانکاری، بر مالی از اموال خود وثیقه برقرار کند. در این صورت، قرارداد مزبور نسبت به هیات بستانکاران تاجر بلااثر است و مال مورد وثیقه باید در اختیار مدیر تصفیه قرار گیرد.
2- از تاریخ صدور حکم ورشکستگی، هر گونه پرداختی به بستانکاران یا اشخاص دیگر ممنوع است و مدیر تصفیه میتواند مبلغ پرداختی را از شخص دریافتکننده مطالبه کند. این قاعده در صورتی که پرداخت به صورت نقد صورت گرفته باشد، اشکال ایجاد نمیکند و کافی است تاریخ پرداخت معین باشد. اما موضوعی که مطرح میشود، این است که هر گاه پرداخت با چک صورت گرفته باشد، چگونه باید عمل کرد؟
در حقوق ما بعد از صدور حکم ورشکستگی، دارنده حق وصول چک را ندارد، چه پیش از صدور حکم ورشکسته صادر شده باشد و چه پس از آن. علت این قاعده این است که در حقوق ما، با صدور یا ظهرنویسی چک، محل آن به دارنده منتقل نمیشود. بنابراین، با دارنده چک مانند دیگر بستانکاران رفتار خواهد شد.
3- هر گاه یکی از بستانکاران تاجر، پس از صدور حکم ورشکستگی، متقابلاً به ورشکسته بدهکارشود، تهاتر صورت نمیگیرد و بدهکار تاجر باید مبلغ بدهی خود را به مدیر تصفیه بپردازد و برای دریافت طلب خود از تاجر، جزء غرما قرار گیرد. این قاعده به طور مسلم موافق روح مقررات قانون تجارت در مورد ورشکستگی است؛ چون این مقررات به منظور برقراری وضعیت برابر میان بستانکاران تاجر وضع شده و قبول تهاتر در چنین حالتی به زیان بستانکاران دیگر است؛ بنابراین باید مردود اعلام شود.
ضمانت اجرای منع مداخله
بر اساس ماده 423 قانون تجارت، «هرگاه تاجر بعد از توقف معاملات ذیل را انجام دهد، باطل و بلااثر خواهدبود:
1- هر صلح محاباتی یا هبه و به طورکلی هر نقل و انتقال بلاعوض اعم از اینکه راجع به منقول یا غیرمنقول باشد.
2- تادیه هر قرض اعم از حال یا موجل به هروسیلهای که به عمل آمده باشد.
3- هر معامله که مالی از اموال منقول یا غیرمنقول تاجر را مقید کند و به ضرر طلبکاران تمام شود.»
بنابراین هر گاه معامله تاجر پس از صدور حکم ورشکستگی از نوع معاملات مندرج در این ماده از قانون تجارت، یعنی «معاملات تاجر پس از توقف» باشد، اقدام او باطل و بلااثر خواهد بود؛ زیرا زمانی که معاملات مندرج در این ماده از تاریخ توقف باطل اعلام شده است، به طریق اولی، چنین معاملاتی پس از صدور حکم ورشکستگی نیز باطل و بلااثر است.پرسشی که در اینجا مطرح میشود، این است که آیا معاملات خارج از انواع مذکور در ماده فوق را میتوان باطل اعلام کرد؟ پاسخ این است که این نوع معاملات مشروط به اینکه مالی بوده و پس از صدور حکم ورشکستگی منعقد شده باشد، باطل است. هر چند که تاجر محجور به شمار نمیآید.در واقع، قاعده منع مداخله، از قواعد آمره و دارای خصیصه نظم عمومی است و بنابراین، اقدامات خلاف آن به حکم ماده (975) قانون مدنی، باطل است. به همین دلیل، شخص ثالثی که با تاجر ورشکسته معامله کرده است، حتی پس از ختم ورشکستگی و پرداخت حقوق بستانکاران حق ندارد تاجر را به اجرای تعهداتش ملزم کند.ماده 975 قانون مدنی میگوید: «محکمه نمیتواند قوانین خارجی یا قراردادهای خصوصی را که بر خلاف اخلاق حسنه بوده یا به واسطه جریحهدار کردن احساسات جامعه یا به علت دیگر مخالف با نظم عمومی محسوب میشود، به موقع اجرا بگذارد؛ اگر چه اجرای قوانین مزبور اصولاً مجاز باشد.»
چهار شنبه ۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۳:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
جزئیات توافق اولیه درباره مزد ۹۴/ افزایش ۱۵۰هزارتومانی حقوق قوت گرفت
جزئیات توافق اولیه درباره مزد ۹۴ افزایش ۱۵۰هزارتومانی حقوق قوت گرفت اقتصاد > بازارکار - مهر نوشت پس از چند جلسه مذاکره کارگران و کارفرمایان درباره افزایش حداقل مزد سال ۹۴ مشمولان قانون کار حالا خبر می رسد کارفرمایان افزایش ۲۵درصدی حقوق ها را پذیرفته و مذاکرات درباجزئیات توافق اولیه درباره مزد 94/ افزایش 150هزارتومانی حقوق قوت گرفت -
زمزمه افزایش 25درصدی دستمزد جزئیات توافق اولیه درباره مزد 94 افزایش 150هزارتومانی حقوق قوت گرفت شناسهٔ خبر 2464411 چهارشنبه ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۸ ۲۰ اقتصاد > کار و تعاون پس از چند جلسه مذاکره کارگران و کارفرمایان درباره افزایش حداقل مزد سال 94 مشمولان قانون کار حالا خبر می رسد کهشدار درباره حقوق بهمن ماه کارکنان دولت
روزنامه خراسان هشدار درباره حقوق بهمن ماه کارکنان دولت در اخبار ویژه شماره امروز دوشنبه روزنامه خراسان آمده است به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز بر اساس بخشنامه روزهای اخیر یک مسئول مهم اجرایی به تعدادی از دستگاههای دولتی تاکید شده است که با توجه به اینکه پرداخت عیدی پایان سالنکاتی مهم درباره حرکات کششی در ورزش
تراز در برنامه تمرین درمانی کشش اولین قدم است کشش مانع سفتی عضله می شود وعضله و مفصل را در حالت انعطاف پذییر نگه می دارد به گزارش تراز حرکات کششی جزء جدانشدنی تمرین های ورزشی هستند و از آسیب دیدگی جلوگیری می کنند به انجام آن در قبل بعد و در حین تمرینات خود ادامه دهید و به طنکاتی درباره کیستهای سینه
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۴ پزشک متخصص انکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت بیشتر کیستهای سینه خوش خیم هستند و جای نگرانی وجود ندارد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه خراسانشمالی فاطمه نصرتی اظهار کرد انواع کیست را میتوان با استفاده ازنکاتی درباره دفع کریستال در نوزادان
جمعه ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۰۹ ۱۶ یک فوق تخصص کودکان گفت دفع کریستال که در نوزادان در ماههای اول تولد مشاهده میشود بیماری تلقی نشده و خطرناک نیست دکتر منیژه کهبازی در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا - منطقه مرکزی اظهار کرد دفع کریستال بعضا در برخی ازنکاتی درباره کیستهای سینه |اخبار ایران و جهان
نکاتی درباره کیستهای سینه کد خبر ۴۶۹۷۵۰ تاریخ انتشار ۰۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۴ - 25 January 2015 پزشک متخصص انکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت بیشتر کیستهای سینه خوش خیم هستند و جای نگرانی وجود ندارد به گزارش ایسنا فاطمه نصرتی اظهار کرد انواع کیست را میهشدار درباره حقوق بهمن ماه کارمندان
هشدار درباره حقوق بهمن ماه کارمندان بر اساس بخشنامه روزهای اخیر یک مسئول مهم اجرایی به تعدادی از دستگاههای دولتی تاکید شده است که با توجه به اینکه پرداخت عیدی پایان سال کارکنان ارگانهای دولتی بر اساس اطلاعات ارسالی حقوق بهمنماه مستخدمان ادارات و سازمانهای ذیربط است مسئولااظهارات مسئولان درباره حقوق شهروندی
اظهارات مسئولان درباره حقوق شهروندیتاریخ انتشار سه شنبه ۳۰ دی ۱۳۹۳ ساعت ۲۲ ۱۲ وزیر کشور و معاون حقوقی رئیس جمهور در جلسه مشترکی به بررسی ملزومات اجرای سند حقوق شهروندی پرداختند به گزارش فارس عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور دولت یازدهم و الهام امینزاده معاون حقوقی رئیس جمههمچنان حقوق پرسپولیسیها را به صورت هفتگی میدهیم خواجهوند: پرداخت حق رشد تا به حال عرف نبوده/ مسئولان ذوبآه
همچنان حقوق پرسپولیسیها را به صورت هفتگی میدهیمخواجهوند پرداخت حق رشد تا به حال عرف نبوده مسئولان ذوبآهن درباره باشگاه خودشان صحبت کنندسخنگوی باشگاه پرسپولیس گفت بهتر است مسئولان باشگاه ذوبآهن درباره باشگاه خودشان حرف بزنند و باید بدانند صحبت درباره باشگاه پرسپولیس و صادقنکاتی درباره نوشیدن آب سرد يا گرم
تراز آب به ما زندگي مي بخشد و همه مي دانيم که نوشيدن يک ليوان آب خنک براي برطرف کردن تشنگي احساس نشاط را بيشتر مي کند اما آيا مصرف آب سرد هميشه گزينه خوبي است يا اين که گاهي وقت ها بايد آب ولرم مصرف کرد به گزارش تراز برخي از متخصصان در زمينه بهترين دماي آب براي نوشيدن تجزئیات توافق اولیه درباره مزد 94/ افزایش 150هزارتومانی حقوق قوت گرفت
جزئیات توافق اولیه درباره مزد 94 افزایش 150هزارتومانی حقوق قوت گرفت پس از چند جلسه مذاکره کارگران و کارفرمایان درباره افزایش حداقل مزد سال 94 مشمولان قانون کار حالا خبر می رسد کارفرمایان افزایش 25درصدی حقوق ها را پذیرفته و مذاکرات درباره درصد سایر مزایا ادامه دارد به گزارش نامحجتالاسلام هدایتنیا در گفتوگو با فارس: آثار اندکی درباره حقوق فقهی خانواده نگاشته شده است
حجتالاسلام هدایتنیا در گفتوگو با فارس آثار اندکی درباره حقوق فقهی خانواده نگاشته شده استنویسنده اثر برگزیده عناوین ثانوی و حقوق خانواده در کتاب سال حوزه گفت تاکنون درباره مباحث اولیه و ثانوی خانواده زیاد بحث کردهایم اما اینکه یک دوره کامل فقه و حقوق خانواده را با شرایط خاص تنگاهی حقوقی به آرای دیوان عالی درباره قضات کهریزک و محمدرضا رحیمی
یکشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹ ۵۴ پرونده محمدرضا رحیمی و قضات کهریزک از مهمترین پروندههایی هستند که در قوه قضاییه مورد رسیدگی قرار گرفتهاند پروندههایی که با ویژه بودن متهمان آنها به طور مضاعفی مورد توجه افکار عمومی و رسانهها بوده و البته حالا که دارای مجرمان ویژهای شدهاند هنوز نکاتی بسیار مهم درباره کیستهای سینه
نکاتی بسیار مهم درباره کیستهای سینه بیشتر کیستهای سینه خوش خیم هستند و جای نگرانی وجود ندارد پزشک متخصص انکولوژی و رادیوتراپی دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی گفت بیشتر کیستهای سینه خوش خیم هستند و جای نگرانی وجود ندارد فاطمه نصرتی اظهار کرد انواع کیست را میتوان با استفانکاتی درباره تب تشنجی در کودکان |اخبار ایران و جهان
نکاتی درباره تب تشنجی در کودکان کد خبر ۴۷۰۱۱۷ تاریخ انتشار ۰۶ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴ ۱۵ - 26 January 2015 یک فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان گفت از هر 100 کودکی که از نظر تکاملی سالم هستند بین 2 تا 5 درصد دچار تب تشنجی ساده میشوند به گزارش ایسنا دکتر ساسان ساکت افزود شایعترین بیماریهامینزاده مطرح کرد انعقاد تفاهمنامه با وزارت کشور درباره حقوق شهروندی/شناسایی قوانین پرکاربرد در وزارتخانه ها
امینزاده مطرح کردانعقاد تفاهمنامه با وزارت کشور درباره حقوق شهروندی شناسایی قوانین پرکاربرد در وزارتخانه هامعاون حقوقی رییس جمهور گفت در جلسه مشترک با وزیرکشور مقرر شد تفاهم نامه ای را با وزارت کشور درخصوص اختلافات در حوزه استانی مسایل حقوق شهروندی و تنقیح قوانین مربوط به وزا-
اقتصادی
پربازدیدترینها