تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 17 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805245419




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جزئیات تقدیر از لابراتوارها در جشنواره فیلم فجر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
جزئیات تقدیر از لابراتوارها در جشنواره فیلم فجر
با ساخت مستند و تدوین کتاب سرگذشت لابراتوارهای سینمای ایران، سی و سومین جشنواره فیلم فجر از چند دهه خدمات متخصصان و عوامل فنی این لابراتوارها تقدیر خواهد کرد.

خبرگزاری فارس: جزئیات تقدیر از لابراتوارها در جشنواره فیلم فجر



به گزارش خبرگزاری فارس،‌ لابراتوار فیلم از ارکان هنر صنعت سینماست و رشد و بالندگی سینما مدیون تلاش‌ها و دقت نظر متخصصانی است که سال‌های بسیاری از عمر خود را در این راه سپری کرده‌اند، اما تحولات فناوری و ضرورت‌های تکنولوژی امروز، رویه‌ها را تغییر داده است.
اکنون با ورود به عصر دیجیتال و به پاس سال‌ها همراهی و همکاری این مراکز با سینمای ایران، برنامه‌ای با عنوان «آیین چراغ، خاموشی نیست» برای تقدیر از این لابراتوارها پیش‌بینی شده است. * فیلم مستندی از چهار لابراتوار بدیع، ارشاد، فیلمساز و صدا و سیما
کارگردان مستند پاسداشت فعالیت لابراتوارها سیدفخرالدین سیدی از پیشکسوتان حوزه سینمای مستند است.او برای ساخت این مستند 6 دقیقه‌ای، 15 روز زمان گذاشته شده است. سیدی برای ساخت این فیلم مستند، از چهار لابراتوار فیلمساز، بدیع، صدا و سیما و ارشاد تصویربرداری و با برخی از عوامل آن گفت‌وگو کرده است. * کتابی از «سرگذشت لابراتوارها در سینمای ایران»
محمدعلی حیدری گردآورنده کتاب «سرگذشت لابراتوارها در سینمای ایران» که قرار است در جشنواره فیلم فجر رونمایی شود، گفت: تالیف این کتاب از 15 دی‌ماه آغاز شده بود و در جشنواره فیلم فجر رونمایی می‌شود.
به گفته حیدری این کتاب در 6 فصل آماده می‌شود. در فصل اول «سرگذشت لابراتوارها در سینمای ایران»، چیستی لابراتوار و سیر تحول آن را بررسی می‌کند.
در فصل دوم، به تاریخچه کاملی از پنج لابراتوار ارتش، تلویزیون ملی ایران قبل و بعد از انقلاب، وزارت فرهنگ و هنر، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بعد از انقلاب، استودیو بدیع و استودیو فیلمساز پرداخته می‌شود. همچنین در این فصل به سایر استودیوها نیز به طور خلاصه اشاره می‌شود.
فصل سوم نیز شامل گفت‌وگو با پیشکسوتان لابراتوارها از جمله مسعود کلانتری، بیژن جباری، هارون یشایایی، امیر بدیع و... است. همچنین تلاش‌های زیادی شد تا در این بخش با ناصرالدین شهراد، مدیر لابراتوار تلویزیون ملی ایران نیز گفت‌وگو شود اما وی این گفت‌وگو را نپذیرفت.
فصل چهارم کتاب نیز به خاطرات سینماگران از حوزه لابراتوارها اختصاص داده شده است. از جمله این سینماگرانی می‌توان به رخشان بنی‌اعتماد، رسول صدرعاملی، فاطمه معتمدآریا، کمال تبریزی، داریوش عیاری، اصغر رفیعی‌جم و... اشاره کرد.
همچنین فصل پنجم کتاب به اسامی افرادی که در بخش‌های مختلف لابراتوارها فعالیت می‌کردند، اختصاص یافته است. در این بخش تلاش شده تا حتی‌المقدور نام کسی از قلم نیفتد و فهرست این افراد از صنف لابراتوارها و تیتراژ فیلم‌های مختلف استخراج شده است.
فصل آخر این کتاب نیز به آلبوم عکس‌هایی از استودیو فیلمساز، بدیع، ارتش، تلویزیون ملی ایران قبل و بعد از انقلاب پیرامون دستگاه‌های لابراتوار در دوران جدید و قدیم اختصاص داده شده است.
کتاب لابراتوارها با یادداشتی به قلم علیرضا رضاداد، دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر آغاز و دیباچه کتاب را ایرج تقی‌پور به نگارش در آورده است.
«سرگذشت لابراتوارها در سینمای ایران» به عنوان یک سند تاریخی توسط ایرج تقی‌پور (یکی از پیشکسوتان لابراتوار) سطر به سطر خوانده شده و تغییرات مورد نیاز آن، اصلاح شده است.
بر اساس این گزارش، سعید قطبی‌زاده ویراستاری و مشاوره پروژه، هدی فلاح جمع‌آوری مطالب تاریخی و مینو ایران‌پور طراحی روی جلد کتاب را بر عهده داشتند. انتهای پیام/

93/11/07 - 15:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن