واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۷ بهمن ۱۳۹۳ (۱۲:۳ب.ظ)
انتشار فراخوان همايش نماز، ميراث نيايش در آيينه فرهنگ ايران فراخوان «همايش نماز، ميراث نيايش در آيينه فرهنگ ايران» که در تاريخ 29 و 30 ارديبهشت سال آينده برگزار ميشود، منتشر شد.
به گزارش خبرگزاري موج، حسيني مکارم، معاون توسعه مديريت سازمان با اعلام اين خبر گفت: در حاشيه جشنواره معنوي «نماز در آيينه ميراث فرهنگي ايران»، که سال آينده از روز عيد مبعث حضرت رسول (ص) تا ميلاد با سعادت حضرت مهدي (ع) با هدف ارج نهادن به جلوه هاي کليدي نماز در ميراث فرهنگي کشور برگزار خواهد شد، همايشي با نام «نماز، ميراث نيايش در آيينه فرهنگ» در تاريخ 29 و 30 ارديبهشت سال 1394 برگزار مي شود.
وي ادامه داد: اين همايش، با هدف ارائه پژوهش ها و تحقيقات محققان کشور در خصوص جايگاه مهم و معنوي نماز در اشکال مختلف و کوشش در تبيين چشم اندازهاي گوناگون و ژرف پيوند ميان ميراث فرهنگي و فرهنگ اسلامي مردم ايران و حضور نماز در لايه هاي عميق فرهنگ و تمدن اسلامي ايراني کشور برگزار ميشود.
معاون توسعه مديريت سازمان ميراث فرهنگي افزود: همچنين اين همايش سعي دارد تا توجه به ابعاد مهم و معنوي ميراث فرهنگي و تمدني در ايران را در ميان محققان رشته هاي علمي گوناگون علوم انساني برانگيزد.
حسيني مکارم تصريح کرد: علاقه مندان مي توانند چکيده مقالات خود را تا 20 بهمن ماه و اصل مقالات خود را تا 25 فروردين ماه به دبير خانه علمي همايش ارسال کنند، مجموعه مقالات دريافت شده پس از تاييد در کتاب همايش، منتشر شده و مقالات برگزيده به صورت سخنراني در اين همايش ارائه خواهد شد.
وي اضافه کرد: علاقمندان همچنين مي توانند مقالات خود را بر اساس محورهايي شامل نماز، سنتها و آداب فرهنگي آن در ميان مردم ايران: نماز و آيينهاي ديني (عيد قربان، عيد فطر، نماز ظهر عاشورا و...) ، آداب، هنر و سنتهاي اذان در فرهنگ اقوام ايراني، ادبيات پارسي و عرفاني و جايگاه نماز در آن و غيره، جايگاه نماز در هنرهاي سنتي و ملي ايران: هنرهاي تجسمي، نمايشي و آييني، موسيقي، صنايع دستي، دستبافتهها، و غيره، فضا، معماري و نماز (جايگاه مسجد در شهر و معماري ايراني)، نماز و فرهنگ زيارت، آيينهاي زيارت و نماز، و غيره، ابعاد اجتماعي نماز: نماز؛ اخلاق ديني و شهروندي، نمازهاي جماعت به مثابه گفتمان ديني سياسي در تاريخ معاصر ايران، جايگاه نماز به مثابه تجربه معنوي و هنجارمند در زندگي مردم ايران و غيره به نشاني الکترونيک اين همايش [email protected] ارسال کنند و اطلاعات تکميلي را از بخش فراخوان همايش سايت پژوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري دريافت کنند.
معاون توسعه مديريت سازمان افزود: مقالات بايد حداکثر در 5 هزار کلمه در محيط ورد ( word) آماده شده و به نشانه الکترونيکي دبيرخانه علمي ارسال شود.
وي ادامه داد: با توجه به اجراي بخشهاي جانبي اين همايش همچون اهداي جايزه به پژوهشهاي برتر در زمينه پيوند ميان نماز و ميراث فرهنگي و توليد کتاب سي دي از اذانهاي اصيل در نواحي مختلف ايران، علاقهمندان ميتوانند آثار خود را با موضوع ها و مضمون هاي مرتبط تا تاريخ 25 فروردين ماه به دبيرخانه علمي همايش ارسال کنند.
حسيني مکارم يادآور شد: بخش هاي جانبي همايش، که علاقمندان مي توانند در آن شرکت کنند، شامل چاپ کتابي علمي درباره نماز، اذان و ميراث فرهنگي کشور با ياد استاد مؤذن زاده اردبيلي (اطلاعات تکميلي در سايت پژوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري قابل دسترسي خواهد بود) و معرفي پژوهش هاي برجسته در زمينه جايگاه فرهنگي نماز است که در اين بخش به پنج پژوهش برجسته در زمينه نماز جوايز ارزشمندي اهدا خواهد شد، اين پژوهش ها مي تواند از سوي موسسات و مراکز علمي که مديريت تحقيقات ياد شده را بر عهده داشته و يا از سوي پژوهشگران اين تحقيقات به نشاني دبيرخانه علمي همايش ارسال شود.
معاون توسعه مديريت سازمان در پايان گفت: پژوهشگران و علاقمندان اين همايش مي توانند پرسش هاي خود را به آدرس [email protected] ارسال کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]