تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):منافق، نيرنگباز، زيانبار و شكّاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869328626




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کتاب «نظریه شناخت» آیت‌الله محسن اراکی منتشر شد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
کتاب «نظریه شناخت» آیت‌الله محسن اراکی منتشر شد
کتاب «نظریه شناخت» تألیف آیت‌الله محسن اراکی، استاد حوزه و دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به همت دفتر نشر معارف منتشر شد.

خبرگزاری فارس: کتاب «نظریه شناخت» آیت‌الله محسن اراکی منتشر شد



به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات فارس، از دیرباز در فرهنگ اسلامی دو شیوه بحث در مورد مسائل اعتقادی به کار رفته است که با وجود تفاوتی که میان آنها در موضوع بحث و شیوه و هدف آن وجود دارد، غالبا به نتیجه مشترکی منتهی می‌شوند.
کتاب «نظریه شناخت» از «مقدمه و دو بحث: ضرورت جهان‌بینی و استدلال و ضرورت استدلال در اصول دین» تشکیل شده که نویسنده در بحث اول راجع به موضوعات «لزوم تحقیق در مورد جهان‌بینی، جهان‌بینی، ایدئولوژی، عقیده و اعتقاد و دلایل لزوم تحقیق در مورد جهان‌بینی» مطالبی را نگاشته است.
در رابطه با جهان‌بینی در این کتاب می‌خوانیم: «جهان‌بینی عبارت است از «تبیین و تفسیر کلی جهان و در عبارتی روشن‌تر: جهان‌بینی: شناخت کلی و عام نسبت به جهان است. مسائل کلی و عمومی جهان که مجموعه جهان‌بینی را تشکیل می‌دهند عبارتند از: چیستی جهان، آغاز و انجام جهان و سنت‌های عمومی و فراگیر حاکم بر جهان.» نظریه اسلامی شناخت، بنیاد زیرین جهان‌بینی اسلامی را تشکیل می‌دهد. این کتاب سعی دارد تا نظریه شناخت را از دیدگاه فلاسفه اسلامی به شیوه‌ای رسا و مختصر تبیین کند.
 بحث دوم از دو قسمت «نظریه شناخت و شناخت در فلسفه ملاصدرا» که قسمت اول دارای عناوین «امکان شناخت، پیدایش و گسترش شناخت، معرفت نخستین، منابع نخستین تفکر، ارزش شناخت، تشریح و تحدید موضوع بحث، ارزش شناخت در فلسفه اسلامی، حدود ارزش شناخت، حدود ارزش شناخت در سایر مکتب‌های فلسفی، ایده‌آلیسم در ارزش شناخت، مسلک شک (سپتی سیسم)، نسبیت گرایی (رلاتیویسم)، نسبیت‌گرایی در فلسفه کانت و ارزش شناخت در فلسفه مارکسیسم» است.
 نگارنده در بخش نسبیت گرایی (رلاتیویسم) نگاشته است: «نسبیون (رلاتیویست‌ها) معتقدند دست‌یابی به حقیقت مطلق ممکن نیست؛ زیرا معلوماتی که برای بشر حاصل می‌گردد نتیجه فعل و انفعال خاصی است که بین دستگاه ادراکی انسان با خارج صورت می‌گیرد و از آنجا که نحوه عمل دستگاه ادراکی انسان در شرایط گوناگون متفاوت است هر معرفتی که برای انسان حاصل می‌شود تنها در همین و برای همان دستگاه ادراکی خاص می‌تواند حقیقت باشد.»
 قسمت دوم به مباحث «مقدمه، نگاهی به تاریخچه مباحث معرفت در فلسفه اسلامی، نوآوری‌های ملاصدرا در فلسفه شناخت، حقیقت شناخت در فلسفه ملاصدرا و مراحل شناخت در فلسفه ملاصدرا» پرداخته است.
کتاب «نظریه شناخت» در 200 صفحه، قطع رقعی، شمارگان 1000 جلد و قیمت 7000 تومان به زیور چاپ آراسته شده است. گفتنی است دفتر نشر معارف تاکنون از این اندیشمند و استاد برجسته حوزه کتابهای «امامت در قرآن»، «اصول عرفان ناب اسلامی در معارف سجادی(ع)» و «فقه نظام سیاسی اسلام» را منتشر کرده است.
***
برای تهیه کتابهای آیت الله اراکی می‌توان از طریق سایت پاتوق کتاب: ketabroom.ir یا دفتر مرکزی نشر معارف قم (02537740004) یا از طریق فروشگاه‌های پاتوق کتاب تهران (تلفن 88911212) اقدام کرد. انتهای پیام/و

93/11/05 - 10:50





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن