تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842923317




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

-حق سینمای دینی ادا نشده است


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

کارگردان فیلم «سیب و سلما»: حق سینمای دینی ادا نشده است در گفت و گو با برنامه «نگاه نقره ای» گفت: در نظام جمهوری اسلامی، پرچم سینمای دینی پایین است و متاسفانه نتوانسته‌ایم آنگونه که باید حق مطلب را ادا کنیم.
 

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از راوبط عمومی رادیو گفتگو، حبیب الله بهمنی درباره انتظار مردم از سینمای ایران برای پرداختن به مسایل دینی گفت: برخورد مردم با سینمای دینی از دو جهت قابل بررسی است؛ نخست اینکه مردم به عنوان مخاطب، مشتریان این نوع سینما هستند و دوم اینکه نوع نگاه مردم به مفاهیم دینی و مذهبی چگونه است. بر همین اساس فیلمساز در درجه نخست باید برخورد مردم با دین را درک کند.

وی افزود: با این اوصاف به نظر می رسد در درجه نخست مسئولان و بعد فیلمسازان در ساخت فیلم های دینی، از ذهن و ایده های مردمی فاصله دارند و به همین دلیل است که اغلب آثار تولید شده در این حوزه مورد استقبال مردم قرار نمی گیرد، زیرا روش تامین خواسته های مردمی تنها با همراهی خود مردم صورت می گیرد. وقتی آنچه در سینمای دینی نمایش داده می شود با روش و منش مردم فاصله دارد طبیعی است که مردم هم از آن استقبال نکنند. نمی توان در نظام بروکراسی سینمای ایران نفس کشید کارگردان فیلم «سیب و سلما» درباره مدیریت فرهنگی در کشور گفت: البته ناگفته نماند که نمی توان مدیریت کلان فرهنگی را تخریب و زیر سئوال برد زیرا آن ها هم جزئی از مردم هستند اما به اعتقاد من نظام بروکراسی سینمای ایران آنقدر پیچیده است که دیگر نمی توان در این نظام نفس کشید اما در تلویزیون سریال هایی داشته ایم که این نقصان را برطرف کرده اند.به عنوان مثال سریال «مختارنامه» با فیلمنامه خوبش نشان دادن مهم ترین برهه تاریخ پس از عاشورا توانست با مردم ارتباط برقرار کند، ولی متاسفانه ساخت چنین آثاری نه در تلویزیون و نه در سینما هیچگاه به یک قاعده تبدیل نمی شود. این کارگردان فیلم های حوزه دینی با اشاره به اینکه طرح مباحث دینی مدعی بسیاری دارد، افزود: یکی از نکاتی که باید توجه ویژه ای به آن کرد این است که طرح مسائل دینی مدعی بسیاری دارد به خصوص پرداختن به شخصیت های تاریخی که با حساسیت های بیشتری همراه است. به همین دلیل در پرداخت چنین موضوعاتی باید دقت نظر بیشتری به خرج داد. بهمنی با اشاره به درون مایه دینی فیلم «مرگ در برلین» و عدم حمایت از آن گفت: فیلمنامه ای با موضوع دین و دفاع مقدس دارم که این فیلمنامه در سه دوره مدیریت مطرح شد، اما در هیچ یک به نتیجه نرسید تا اینکه در دوران معاونت سینمایی محمدرضا جعفری جلوه، در زمان مدیریت صفارهرندی به عنوان وزیر ارشاد این طرح تصویب و به فارابی ارائه شد. ساختارهای ادبی هویت بخش سینمای ملی ما هستند بهمنی با بیان اینکه ساختارهای مختلف ادبی در هویت ما وجود دارد، اظهار داشت: اینها الگوهایی هستند که می تواند به سینمای بومی و ملی ما الگو دهد و ما با ورود به الگو و متکی کردن با مضامین دینی خودمان، می توانیم، تجربه های موفقی داشته باشیم. این کارگردان سینما با اشاره به کم کاری هنرمندان در خلق آثار سینمایی با مضمون «مهدویت و فلسفه انتظار»، افزود: اگر هنرمندان شناخت درستی از بحث مهدویت و فلسفه انتظار داشته باشند، خواهند توانست در سینما نیز آثاری را خلق کنند که ضمن آگاهی بخشی به جامعه، مورد رضایت آن حضرت نیز قرار بگیرد. وی با بیان اینکه جریان سینما جریانی ویژه ای است، اظهار داشت: به طور کلی می توان گفت سینما ترکیبی است از فکر و اندیشه و هنر و ایده های هنرمندانی که تلاش می کنند با مردم ارتباط برقرار کنند. اگر این فکر و اندیشه خاستگاه انقلابی، دینی و ارزشی داشته باشد طبیعتا به همان سمت سوق پیدا می کند اما اگر از روح و عواطف اندیشه ای نشات گیرد که با دین بی ارتباط باشد ، محصول مصداق مثل معروف می شود که «از کوزه همان برون تراود که در اوست. بهمنی افزود: البته این فقط مختص کارگردان نیست و همه عوامل هنری از نویسنده و بازیگر و طراح هنری و غیره که ساختار و شاکله اثر هنری را تشکیل می دهند عقاید و احساسات و عواطف شان نسبت به دین و مقولات ارزشی در کار تاثیر گذار است و اگر اینها نگرش دینی نداشته باشند، نتیجه هم غیر دینی می شود.


 


دوشنبه 1 دی 1393 ساعت 12:52





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن