واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۷ دي ۱۳۹۳ (۱۲:۲۸ب.ظ)
برپايي کارگاه فناوري ارتباطات خودرويي و کاربردهاي آن در ايمني تردد و مديريت ترافيک کارگاه آموزشي معرفي فناوري ارتباطات خودرويي و کاربردهاي آن در ايمني تردد خودروها، مديريت ترافيک و حفظ محيط زيست، اول بهمن ماه همزمان با نخستين همايش سيستم هاي حمل و نقل هوشمند جاده اي در تهران برگزار مي شود.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير گروه پژوهشي فناوري اطلاعات سازمان جهاد دانشگاهي صنعتي شريف گفت: شرکت کنندگان در اين کارگاه آموزشي با اجزاء فناوري ارتباطات خودرويي آشنا مي شوند.
حبيب رستمي اظهار کرد: حاضرين اين کارگاه همچنين از اقدامات انجام شده در ساير کشورها براي پياده سازي عملياتي کاربردهاي آن آگاهي مي يابند.
وي با اشاره به اينکه شرکت کنندگان در کارگاه مي توانند با ثبت نام در زمان برگزاري آن در برنامه بازديد از کاربردهاي پياده سازي شده، شرکت کنند و نحوه اجراي برخي از کاربردها را در شرايط عملياتي مشاهده نمايند، اظهار کرد: ارائه نتايج و تجربيات حاصل از اجراي پروژه ملي «طراحي و پياده سازي سامانه ارتباطات هوشمند خودرويي» و اقدامات لازم براي توسعه بکارگيري اين فناوري در کشور از محورهاي اين کارگاه است.
رستمي با بيان بخشي از قابليت هاي فناوري ارتباطات خودرويي گفت: اين فناوري بر اساس مطالعات گسترده جهاني در يک دهه اخير به عنوان تنها راه عملي براي افزايش ايمني و جلوگيري از تصادفات خودرويي در جاده ها و معابر شهري شناخته شده است .
وي بيان کرد: برنامه ريزي هاي بين المللي براي توليد خودروهاي مجهز به آن در آينده نزديک با همکاري خودروسازان بزرگ دنيا و شرکت هاي مطرح در حوزه ميکروالکترونيک و الکترونيک خودرو صورت گرفته است.
رستکي افزود: با پياده سازي سامانه هاي مبتني بر اين فناوري، يک زيرساخت ارتباطي نوين ايجاد خواهد شد که از طريق آن امکان اجراي طيف بسيار گسترده اي از کاربردهاي اطلاعاتي براي ارتقاء ايمني تردد خودروها، آرامش رانندگي و روان سازي ترافيک، کاهش مصرف سوخت و حفاظت از محيط زيست فراهم مي شود.
نخستين همايش سيستم هاي حمل و نقل هوشمند جاده اي در 30دي و 1 بهمن ماه 1393 توسط سازمان راهداري و حمل و نقل جاده اي در مرکز همايش هاي صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران برگزار مي شود.
هدف اصلي اين همايش ارتقاء دانش بکارگيري ITS براي افزايش ايمني در جاده ها اعلام شده است.
آشنايي و ارتباط ميان اساتيد، پژوهشگران، صاحب نظران، متخصصين، سياستگذاران و علاقمندان حوزه سامانه هاي حمل ونقل هوشمند ITS ، بررسي چالش هاي فني و اجرايي در فرآيند انجام کار، ترويج فناوري هاي نوين در اين نوع سامانه ها، ارتقا سامانه هاي موجود و بهبود روش هاي پياده سازي ITS از ديگر اهداف برگزارکنندگان اين همايش است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 259]