تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن نرمخوست و براى برادرش جا (ى نشستن) باز مى كند و منافق درشتخوست و جا را بر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827444064




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نقد و بررسی آثار حمید هنرجو در تازه‌ترین فصلنامه ادبی «درگاه»


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
نقد و بررسی آثار حمید هنرجو در تازه‌ترین فصلنامه ادبی «درگاه»
یازدهمین شماره فصلنامه ادبی «درگاه» با ارائه کارنامه فعالیت و نقد و بررسی آثار «حمید هنرجو» منتشر و روانه بازار نشر شد.

خبرگزاری فارس: نقد و بررسی آثار حمید هنرجو در تازه‌ترین فصلنامه ادبی «درگاه»



به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، یازدهمین شماره فصلنامه «درگاه» در زمستان 93 منتشر شد که این دوره از فصل‌نامه به کارنامه و نقد و بررسی آثار «حمید هنرجو» اختصاص دارد. فصلنامه ادبی «درگاه» در سومین سال انتشار به سر می‌‌برد. این نشریه معمولاً در هر شماره به معرفی یکی از «ادبا»، «شعرا»، «پژوهشگران» و «نویسندگان» کشور می‌‌پردازد. این دوره از فصلنامه «درگاه» دارای بخش‌هایی نظیر «سر آغاز سخن»، «یادداشت»، «شعر»، «داستان»، «گفت‌وگو»، «ترجمه»، « نقد کتاب» و «تازه‌های نشر»، است. صاحب امتیاز فصلنامه ادبی «درگاه»، مؤسسه فرهنگی مطبوعاتی درگاه پژوهان لُرستان، مدیر‌مسئول و سردبیر «عبدالرضا شهباز»، ویراستار و دبیر بخش انگلیسی «فریبا بسطامی»، دبیر بخش داستان «کرم‌رضا تاج‌مهر»، دبیر بخش عربی «بهروز سپیدنامه»، دبیر بخش ترکی «طاهره میرزایی»، طراحی سرلوحه‌ «سجاد همتی» و طراحی و صفحه‌آرا «اکبر حیدری»، است.
«بستن فضا فایده‌ای نخواهد داشت» از «سیدحسن خمینی» را می‌توان در بخش «سر آغاز سخن» و «گونگادین؛ دن‌کیشوت ایرانی» از «کرم‌رضا تاج‌مهر» را در بخش «یادداشت» این دوره از فصلنامه خواند.
در بخش «شعر» نیز می‌توان به اشعار «سیمین الوند»، «فروغ بهاروند»، «فرشته پناهی»، «غزل تاج‌بخش»، «بهاره رضایی»، «هوشنگ رئوف»، «فرامرز سه‏دهی»، «ذوالفقار شریعت»، «مسعود شیرمحمدجماعت»، «مهدی عابدی»، «فرهاد عابدینی»، «الهه فاضل‌نیا»، «محمدعلی قاسمی»، «علی‏رضا کرمی»، «الهام کریمی»، «ثریا کهریزی»، «بهار کیخسروکیانی»، «هوشنگ گراوند» و «سارا محمدی‏اردهالی»، اشاره کرد که در فصلنامه ادبی «درگاه» درج شده است.
«آن روز، اولش آفتابی بود» از مجید پولادخانی، «من خواب دیده‌ام» از اعظم سبحانیان، «دروغ میگه، جناب قاضی!» از امیر کِلاگِر، «نیمکت خاکستری» از آیدا مجیدآبادی در بخش «داستان»، «بیان طنزگونه و گروتسک‌وار عمق فاجعه را بیشتر نشان می‏دهد» گفت‌‏وگو با «پژمان قانون» از سعید نصار‌یوسفی در بخش «گفت‌‏وگو» از دیگر بخش‌های این دوره از فصلنامه به شمار می‌روند.
در بخش «ترجمه» این فصلنامه نیز می‌توان به «زندگی‏نامه و شعری از آن سکستون» از شهناز خسروی، «زندگینامه و داستانی از احسان عبد‌القدوس» از سید مهدی حسینی‌نژاد، «گفت‏وگو با احمد ارتان میصیرلی» از طاهره میرزایی و در بخش «نقد کتاب» به مجموعه‌ «واژه‏ها به همین منوال» سروده‌ «ابوالفضل پاشا»، «سریا داودی حموله»، نگاهی به دفتر شعر پرویز حسینی از «عبدالعلی دستغیب»
رمز گشایی ساده‏ی یک شعر از«فرهاد عابدینی»، جلوه‌‏هایی از مکاتب ادبی در زبان داستانی «احمد محمود» و «محمود دولت‏‌آبادی» از فاطمه محسن‌‏زاده، تأملی بر مجموعه شعر «جنون آب» سروده‏ هوشنگ رئوف از «سعید نصاریوسفی»، اشاره کرد. کارنامه‎ «حمید هنرجو» با آثاری از «محمدرضا اصلانی»، «غلامرضا بکتاش»، «ضیاء‏الدین ترابی»، «محسن حسن‏زاده لیله ‏کوهی»، «سیدمحمود سجادی»، «کامران شرفشاهی»، «حمیدرضا شکارسری»، «مراد طاهرنیا»، «عزیز کلهر»، «مصطفی محدثی خراسانی»، «جواد محقق»، «فریدون محمودی»، «سینا میرزایی»، «محمدمهدی میرزایی»، «عرفان نظرآهاری»، «سیدسعید هاشمی» از دیگر مواردی است که فصلنامه ادبی «درگاه» به آن اشاره شده است.
بخش «تازه‌های نشر» مجموعه‌هایی نظیر قطعه‌‏های ادبی «واگویه‌های ارغوانی»، مجموعه شعر «سیب لب‌هایت که افتاد»، مجموعه داستان «‌آن ‏دستِ پُل»، مجموعه شعر «در آستانه‌ فردا»، مجموعه شعر «سوت در ایستگاه برزخ» و مجموعه شعر «دوستت دارم، همین» معرفی شده‌اند.
انتهای پیام/و

93/10/23 - 15:29





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن