واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: دبیر جشنواره تئاتر فجر در جریان برگزاری نشست خبری نقد نکردند، توهین کردند نشست خبری سی و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر صبح امروز 23 دیماه با حضور اردشیر صالح پور دبیر جشنواره و مهدی حاجیان مسئول دبیرخانه و جمع کثیری از اهالی رسانه در سالن کنفرانس مجموعه تئاتر شهر برگزار شد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۳ دي ساعت 15:11
به گزارش خبرنگار پانا؛ دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر در ابتدای نشست خبری این جشنواره بیان کرد: سی و سومین جشنواره همگام و مقارن با جشن های انقلاب اسلامی به منزله جشنی سالیانه توسط ستاد دهه فجر 1تا 12 بهمن برگزار می شود. در این جشنواره با توجه به شعار سال جاری و آنچه در فراخوان آن مطرح شد سعی کردیم گامی در جهت تحقق تئاتر ملی که یکی از آرمان های تئاتر ایران بوده است برداریم.
وی ادامه داد: تم جشنواره امسال فرهنگ ایرانی-تئاتر ملی است و رویکرد جشنواره بر سه محور ایران ، فرهنگ و هویت شرقی و تئاتر ملل مسلمان استوار است. وخوشبختانه به رغم تمام کمبودها و کاستی هایی که در یک سال اخیر برای تئاتر وجود داشته، خانواده تئاتر رویکرد جانانه ای نشان داده و دعوت جشنواره فجر را پاسخ داده است. خوشبختانه کمبودها باعث نشد که هنرمندان ما از رسالت خود دور شوند وامسال به لحاظ کمی ما از اقبال فوق العاده ای برخورداریم که جای خرسندی دارد.
دبیر سی وسومین جشنواره تئاترفجر با تاکید بر محور های مورد نظر درفراخوان جشنواره، تصریح کرد: توجه ویژه به اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی و سبک ایرانی اسلامی، ارزش های دفاع مقدس و بهره گیری از فرهنگ ایرانی اسلامی ، پیشرفت اقتصادی و حمایت از تولید، داخلی اخلاق مدنی،امید وآگاهی، فضای اجتمایی و کیان خانواده از محورهایی بوده است که در سرلوحه فراخوان ما مطرح شده است.
وی ادامه داد: جشنواره تئاتر فجرعالی ترین تجلی گاه تیریبون کشور است که هر ساله ذوقی ترین آثار کشور را ابراز می کند. در فراخوان از لفظ صمیمی خانواده ایران استفاده کرده ایم چرا که تئاتر یک خانواده انسانی است و ایران نیزجزیی از این پیکره بزرگ تئاتر جهان محسوب می شود که الفت و پیوند جدایی ناپذیرو خویشاوندی عمیقی در این نهاد وجود دارد.
دبیر جشنواره فجر با بیان اینکه در صورتی که خواسته باشند در خصوص تئاتر بررسی وپژوهشی صورت گیرد باید به تئاتر فجر توجه شود افزود: ما در تئاتر فجر همه آحاد و اقشار اجتماعی را مد نظر داریم و معتقدیم تمام ارکان تئاترکه شامل ساختار و ماهوی آن می شود باید در این راه صمیمیت جدی داشته باشند. چرا که تئاتر اتفاقا در خصیصه خود یک هنر جمعی است و حتی در ملو درام ها نیز این خصیصه اجتماعی وجود دارد و به رغم تمام کاستی ها و کمبود ها که متاسفانه برای تئاتر ایران در سال های اخیر وجود داشته است خانواده صمیمی تئاتر ایران در سال جاری رویکرد جانانه ای را به خرج داده اند و دعوت تئاتر را لبیک گفتند و کمبود هایی که در سال های اخیر بر تئاتر مترتب بوده است مانع از این نشده است که هنرمندان از رسالت خود دور باشند.
استقبال هنرمندان باید تعهد همه جانبه مسئولان را داشته باشد
صالح پوردرادامه در خصوص آمار حضور آثار در این دوره از جشنواره توضیح داد:: در جشنواره امسال تئاتر فجر از لحاظ کمی از یک استقبال و اقبال فوق العاده ای برخوردار بوده ایم که جای امیدواری است و این استقبال باید تعهد همه جانبه مسئولان را فراهم کند. این استقبال از لحاظ آماری به گونه ای بوده است که در بخش تازه های تئاتر ایران 548 متقاضی شرکت کننده داشتیم و از این میان 48 اثر انتخاب شد که در مرحله بازبینی نهایی این تعداد به 12 اثر رسید. در
وی در ادامه با این بیان که سال های بسیاری در عرصه جشنواره های تئاتر حضور داشته ام آرزوی خود راحضور کلیه متقاضیان شرکت کننده در جشنواره دانست و ادامه داد: امیدوارم روزی به این امکان برسیم که همزمان با حضور کلیه متقاضیان چیزی به اسم بازخوانی وجود نداشته باشد.
صالح پور بیان کرد: باید از خانواده تئاتر ایران کمال امتنان و سپاسگزاری داشته باشیم چرا که در سرزمینی زندگی می کنیم که همواره این رسالت حفظ می کنند و فعالانه به کار می پردازند.
ادامه دارد....
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]